ben şahsen ailelerden birşey beklemeden birlikte yapabileceğimizi düşünüyorum (istiyorum) kendisine de dile getirdim ancak kendi ailesinde hemde anne tarafında ilk evlenen olacağı için ailesi birşeyler yapmak istediğini söylüyormuş bu sebeple dile getirmişler ssüreyiAnne babandan bir şey beklemeyiz gerekirse onların alacakları takıyı bile ikimiz çalışır alır o zaman evleniriz derdim
Nişanlımın ailesi şunu bunu almadı evinde bir bardakları yok diye konu açmayacaksan beklemeye gerek yok
Ama erkek tarafı onu da alır bunu da alır gelinlik şu kadarlık düğün bu kadarlık dersen insanlar haklı
İki çocuk üni okuyorken paraları yoktur
26 ve 28 yaşındayız.Tüm masrafları kendiniz karşılayacaksanız,ailenin maddi anlamda sıkılmasına gerek olmadığını belirtirim.
Edit:Üstteki yorumunuzu okudum,
Yaşlar küçükse de aile ertelemek istiyor olabilir,tek sorun maddiyat da olmayabilir.
26 ve 28 yaşındayız ikimizde çalışıyoruz ancak erkek arkadaşımın işi pek düzenli değil onu oturtması gerekiyorYaşlar kaç? Çalışıyor musunuz, yoksa okuyor mu?
Siz 26 yaşında mısınız?26 ve 28 yaşındayız ikimizde çalışıyoruz ancak erkek arkadaşımın işi pek düzenli değil onu oturtması gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?