siz olsaniz ne yaparsiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ruyacik89

hayatın umut dolu huzurlu olsun prensesim
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2010
1.058
-753
318
İngiltere
yurtdışında yaşıyorum, ,, doğum sonrası ailemin yanına turkiyeye geldim. istiyorsan bosanalim ailenin yanında kal dedi, kirildim ama bosanamadim, bir ara geldi cagirdi cunkü, şimdi yine yurtdışına evime gidecegim kızımla ama eşime güvenim sarsildi, türkiyede de kalsam bosanmis cocuklu kadin olucagin esim de sorumluluk almam diyor, , içim içimi yiyor

Son düzenleme:
Bizim boşanıp boşanmayacağımıza göre karar vermeyeceksiniz umarım.

Ailemin yanına gittiğim için beni arayıp sormayan ve boşanma lafını gündeme getiren bir adam için kılımı kıpırdatmam, cehennemin dibine kadar yolu var o ayrı tabi.

yurtdışında yaşıyorum, dogum oncesi cok kavga ettik, doğum sonrası ailemin yanına turkiyeye geldim hem yardim almak hemde ozlem gidermek icin, , esimde bunu bosanmak icin bahane etti, haftalarca ne beni ne kizini aramadi, istiyorsan bosanalim ailenin yanında kal dedi, çok kirildim ama cesaret Edip bosanamadim, sonra bir ara geldi iyi davrandi, yurtdisina gidince yine degisti, yurtdışına evime gitmeye karar verdim kızımla ama eşime güvenim sarsıldi , bir gel bir orada kal bosanalim diyor cunku, , siz olsanız boşanıp ailenizle Türkiye'de mi kalırsınız, yoksa ne olursa olsun gidermisiniz evinize?
Eşinizi niye öyle davranıyor.

ortadaki sorunların buyukluğuna göre karar verırdım ben.
oturup konusmak en mantıklısı.
burada herjes hadı boşan dıyor ama kırk tane sey düşünüyorsunuz.

Bence oturup bir konuşun bu ne böyle çocuk oyuncağı gibi bi olsun bi olmasın
sonrasında adam kararlıysa boşanın ne o öyle cesaret edip boşanmadım asıl cesaret edip sizi istemeyen adamdan boşanmanız lazım

Niye mutsuzsun? Ne gibi kadir kiymet bilmiyor esin? Biraz daha ac konuyu boyle anlasilmiyor..

Niye mutsuzsun? Ne gibi kadir kiymet bilmiyor esin? Biraz daha ac konuyu boyle anlasilmiyor..

esim siddet egilimli, hakaret ediyor, sinirlendigi zaman kontrolsuz hareket edip kalp kiriyor uzuyor, ortak bir cevremiz yok, esimle cok yalniziz, hic kibar degil , kaba saba tavirlari var

yurtdışında yaşıyorum, esimle mutsuzum, kadir kiymet bilmeyor,, doğum sonrası ailemin yanına turkiyeye geldim, esimde bunu bosanmak icin bahane etti, 20 gün ne beni ne kizini aramadi, istiyorsan bosanalim ailenin yanında kal dedi, kirildim ama bosanamadim, bir ara geldi cagirdi cunkü, şimdi yine yurtdışına evime gidecegim kızımla ama eşime güvenim sarsildi, türkiyede de kalsam bosanmis cocuklu kadin olucagin esim de sorumluluk almam diyor, , içim içimi yiyor, siz olsanız minik bir bebeginiz olsa boşanıp ailenizle Türkiye'de mi kalırsınız, yoksa eşinizle problemli bir evlilikte yurtdışında mi

Hangi ülkede yaşıyorsun ? Dili biliyormusun? Mesleğin var mı ?

Bebeginle sadece türkiyede yaşayamazsın yurt dışında da yaşayabilirsin hatta devletine bağlı yardım bile alabilirsin çocuğunu büyütmek için...

Eşin boşanmak istiyor tamam peki sen ne istiyorsun ?

Sorumluluk almam diyor ama ya çocuğunu elinden almaya çalışırsa napicaksin ?

Ailenin durumu nasil bilmiyorum ama boşanıp devleten yararlanirdim.. Belki ilk aylar zorlanirsin ama sonra rayina oturtursun..

Boşanmak için sebebi nedir , durduk yere hadi boşanalım denmez ki.
Kavga , tartışma vs yok mu...

“Sorumluluk almam” derken çocuğun sorumluluğundan mı bahsediyor? Eğer öyleyse hak hukuk var güzelim, bu işler öyle kolay değil. Zaten ailenin yanındaymışsın. Şiddet eğilimli, küfürbaz, saygısız kocayla ne yapıcan? Adamla evli kalıp yalnız ve mutsuz olacağına, boşanmış bir kadın olarak yalnız ve mutsuz olmak daha mantıklı değil mi? İlk seçeneğin çaresi yok, ikinci seçeneğin çaresi zaman.

Son düzenleme:
Hangi ülkede yaşıyorsun ? Dili biliyormusun? Mesleğin var mı ?

Bebeginle sadece türkiyede yaşayamazsın yurt dışında da yaşayabilirsin hatta devletine bağlı yardım bile alabilirsin çocuğunu büyütmek için...

Eşin boşanmak istiyor tamam peki sen ne istiyorsun ?

Sorumluluk almam diyor ama ya çocuğunu elinden almaya çalışırsa napicaksin ?

meslegim var,
su an ikiside esit icimde, ne istedigimi bilmiyorum, türkiyede beni seven destek olan ailem var, memleketim, bebgim huzurlu bir ortamda, orada bir ev ve kötü de olsa bir koca ve maddi imkanlar, saglikla ilgili imkanlar var

insallah öyle birsey yapmaz

“Sorumluluk almam” derken çocuğun sorumluluğundan mı bahsediyor? Eğer öyleyse hak hukuk var güzelim, bu işler öyle kolay değil. Zaten ailenin yanındaymışsın. Şiddet eğilimli, küfürbaz, saygısız kocayla ne yapıcan? Adamla evli kalıp yalnız ve mutsuz olacağına, boşanmış bir kadın olarak yalnız ve mutsuz olmak daha mantıklı değil mi? İlk seçeneğin çaresi yok, ikinci seçeneğin çaresi zaman.

ona göre bosanma nedeni türkiyede kalmak istemem, türkiyede kalicaksan ben sorumluluk almam diyor

Aileniz kocanizin yanina dönmenize izin veriyormu/verecekmi?

Benimki vermezdi heralde..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X