• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsaniz ne yaparsiniz

Sayfamda sordugum soruya cevap ver o zaman fesatlik yapıcana kadının dusmani kadin olarak 2019 ilk fesadini tayin ediyorum kadinlar bunu yazın bi kenara insanlar başka konuda yorum beklerken kendin egosunu tatmin eden kadin seni eski konularinbirak şimdiye gel yada bence sen gelme ben mevlana değilim okis
Birincisi yorumlarından tanıdığım kadarıyla Yabanelma Yabanelma fesat biri değil,
çoğu konuda yaptığı yorumları beğeniyorum.
İkincisi 'şu kadının düşmanı, yine kadın' yakıştırması artık baydı.
Her konuda istediği cevabı alamayan,
karşı tez geliştiremeyen bunu yazıyor.
Sizin biraz farkınız olsun, bdv'nin kıdemli üyesi olarak.
Yorum yapan arkadaşımız ve bizler sizi tanımayız, aşınızı,ekmeğinizi de biz vermiyoruz.
Niye düşman olalım ki size?
Sizin verdiğiniz cevaplar da üslup anlamında hiç dostane değil ayrıca.
Biri sizi kızdırdığında, hemen bu moda mı geçersiniz?
Cevabınız evetse, eşinizle sorun yaşamanız da normal.

Birincisi yorumlarından tanıdığım kadarıyla Yabanelma Yabanelma fesat biri değil,
Yorum yapan arkadaşımız ve bizler sizi tanımayız, aşınızı,ekmeğinizi de biz vermiyoruz.

Aynen katiliyorum yazdiklariniza. Komik olan neyin fesatligi? Bu uslubu ben de cok kiskandim ama :KK70:

Aman kuzum şimdi size de gelecek;
'Kadın kadının düşmanı' lafı.
Sen olsan neyapardin şöyle bana ailemi yazdım iş arıyorum yazdım siginma evlerinde durcan halim yok ise giedigimde bari elimde para olur yaşarım babamda anneme anlatıyorum susuyo eee ne yapicam parasız gidiyim babama oda esimi çağarsın tamam ben gitmem ama babamın o lafa rağmen esinle anlaş dediğinde onurum elli kere kirilir ben sağlama almadan adım atmiyorum sadece

Teşekkür ederim :) yılın ilk fesatı ilan edildim birde :) tanımadığım insanın neyine fesatlık yapacaksam, burada yazılanlar yüzde yüz doğru mu onu bile bilmiyoruz.

Teşekkür ederim :) yılın ilk fesatı ilan edildim birde, tanımadığım insanın neyine fesatlık yapacaksam, burada yazılanlar yüzde yüz doğru mu onu bile bilmiyoruz.
Mune Mune konum kapansın istemiyorum lutfen başka bisey sordugum konuda ki benim için önemli 3 kizin birbirini tiye alarak konumun kapanmasını istemiyorum bu şahıs ben ne yapabilirim kazarken pahalı peynir yicegine para biriktir diyen birisi konumu arkadaşlarıyla sobete etmesini istemiyorum lütfen

Sen olsan neyapardin şöyle bana ailemi yazdım iş arıyorum yazdım siginma evlerinde durcan halim yok ise giedigimde bari elimde para olur yaşarım babamda anneme anlatıyorum susuyo eee ne yapicam parasız gidiyim babama oda esimi çağarsın tamam ben gitmem ama babamın o lafa rağmen esinle anlar dediğinde onurum elli kere kirilir ben sağlama almadan adım atmiyorum sadece
Birincisi kendimi bu duruma düşürmez,tedbirimi önceden alırdım.
Evliliğim kurtarılabilecek gibiyse,önce bunun için uğraşırdım.
Değilse, beni evden küfürlü laflarla kovan bir adamla, aynı evde yaşamazdım.
Biraz karışık yazmışsınız tam anlamadım ama, Babanız eşinizi çağırınca,eşim anlar onurum kırılır diyorsunuz adam size,af buyrun,
'miktir git' deyince kırılmıyor mu onurunuz?
Gerekirse sığınma evine de gidilir? Niye gidilmesin.
Ama ben keyfime,gezmeye,lükse düşkünüm diyorsanız hak vermemekle birlikte sizi anlarım.
Herkesin önceliği farklı olabilir.
O zaman eşinizin damarına basmayacaksınız ve tatlı hayatınıza devam edeceksiniz.
Hem pastam dursun, hem karnım doysun olmuyor.
Sabrım tükendi,ille de boşanacağım diyorsanız, ana-babanızdan medet ummadan,yana döne iş arayacaksınız.
Ne iş olursa artık.
İş bulana kadar elinizdeki para,sizi idare eder diye düşünüyorum.
Bir tanıdığım buna benzer bir durumdaydı.
Ailesi arkasında durmadı.
Küçük bir otele yerleşti önce.
Sonra o otelde,odaları temizlemeye başladı ücret karşılığında.
Durumunu toparlayınca da 1+1 eve çıktı.
Demem o ki,insan isteyince,çare buluyor.

Mune Mune konum kapansın istemiyorum lutfen başka bisey sordugum konuda ki benim için önemli 3 kizin birbirini tiye alarak konumun kapanmasını istemiyorum bu şahıs ben ne yapabilirim kazarken pahalı peynir yicegine para biriktir diyen birisi konumu arkadaşlarıyla sobete etmesini istemiyorum lütfen
Şikayet de edildik :) ne kadar tatlı canınız var yahu, işinize gelmeyince, ama benim konuma yorum yazmasın diye şikayet ediyorsunuz, bu sefer gerçekten gittim konudan :KK66:

Birincisi kendimi bu duruma düşürmez,tedbirimi önceden alırdım.
Evliliğim kurtarılabilecek gibiyse,önce bunun için uğraşırdım.
Değilse, beni evden küfürlü laflarla kovan bir adamla, aynı evde yaşamazdım.
Biraz karışık yazmışsınız tam anlamadım ama, Babanız eşinizi çağırınca,eşim anlar onurum kırılır diyorsunuz adam size,af buyrun,
'miktir git' deyince kırılmıyor mu onurunuz?
Gerekirse sığınma evine de gidilir? Niye gidilmesin.
Ama ben keyfime,gezmeye,lükse düşkünüm diyorsanız hak vermemekle birlikte sizi anlarım.
Herkesin önceliği farklı olabilir.
O zaman eşinizin damarına basmayacaksınız ve tatlı hayatınıza devam edeceksiniz.
Hem pastam dursun, hem karnım doysun olmuyor.
Sabrım tükendi,ille de boşanacağım diyorsanız ana-babanızdan medet ummadan,yana döne iş arayacaksınız.
Ne iş olursa artık.
İş bulana kadar elinizdeki para,sizi idare eder diye düşünüyorum.
Bir tanıdığım buna benzer bir durumdaydı.
Ailesi arkasında durmadı.
Küçük bir otele yerleşti önce.
Sonra o otelde,odaları temizlemeye başladı ücret karşılığında.
Durumunu toparlayınca da 1+1 eve çıktı.
Demem o ki,insan isteyince,çare buluyor.
Şöyle ki eşim bu davranışlarını ragmen bide cocuk istiyo işin sonuna böyle geldik bence hem her akşam kavga işine gelmedimi sanane de bana yani eşim farkında değil diyorum.ki güvensiz bi evlilikte çocuk olmaz sen önce o agzini topla karını say sonra çocuk işte oda lafi başka tarafından anlamyip güvenmiyorsan neden evlendin diyo akılsız

Söylese bi gerçek var tüm çevrem burda sanki kötü bisey yapmışım gibi neden baba evim varken siginma evine gidiyim ki ise girmeden babama gitmememim esimin pis küfürlerine kulak arkası etmemin nedeni bu babam geri kafalı şimdi boşandım diye herkes bana yazicam bakicak o yüzden çok despottur

isim oldumu sabah çıkar akşam girerim haa bi adiligine unutmam babamı boşver anneme kiizyorim ya kızının yanında durucaksin sen nasıl elelemin oglunun bu hakaretini kızına yakistirirsin yani çocuk yapmicagim için er geç bu evlilik biticek haa

sağlam.kafayla düşünündeyse esimle uyumla degiliz ilk zamanlar aşk zannnettik haha hihi öyle böyle geçti ama şimdi ikimizde benc3 uygun olmadığımızı anladık o yüzden en ufak bi sürtüşmede olay buyuyo sabrimiz kalmadi ailem hatta annem. Insan olsa zaten calismaya bile ihtiyacim yok huzurlu birşekilde yaşarım ama aile para vermicem huzur da o yüzden en azında sabah gider akşam gelirim işten kafam.rahat olur bari

....ee ben alıştım rahat gezmeye zaten kocada durmayıda şuan o yüzden takiliyorum babam olmasa 1 dakika durmam e babamin ölmesini de bekleyemem heralde bana şans dileyin iş konusunda kizlar

Bu sitede fazla zaman gecirmemem lazim yoksa insanlardan soguyorum.

Surekli s...git diyen koca bu kocada rahat gezdigi icin duran kadin, takiliyor yani baba ölse boşaması kolay olacakmiş, doncek geri ohh karışan yok rahmetlinin paracıklarda buna kalacak o rahat rahat gezmeye takilmaya devam edecek ve bunun icin şans istiyor. Allahim bizi iyi insanlarla karsilastir diye bosuna dua etmiyoruz.

Konularınız hep birbirinin tekrarı gibi.Boşanıcam,gezemedim,babam ölse,gezemedim,yurtdışına çıkamadım,gezemedim,iş bulamadım....Babam ölse lafını bu kadar rahat kullanan çok az insan gördüm ki onlar babalarından çok ama çok zulüm görmüşlerdi.Çok kendinize dönüksünüz ama gel gör ki kendi başınıza hayata tutunacak hırs ve güçten de yoksunsunuz.

Konularınız hep birbirinin tekrarı gibi.Boşanıcam,gezemedim,babam ölse,gezemedim,yurtdışına çıkamadım,gezemedim,iş bulamadım....Babam ölse lafını bu kadar rahat kullanan çok az insan gördüm ki onlar babalarından çok ama çok zulüm görmüşlerdi.Çok kendinize dönüksünüz ama gel gör ki kendi başınıza hayata tutunacak hırs ve güçten de yoksunsunuz.
Ben eski konulara çok vakıf değilim.
Konu bu boyuttaysa, zaten çok da söylenecek söz yok.
Sistematik olarak babasından şiddet görmüyorsa,baba tacizci bir aşağılık değilse, sürekli babasının ölmesini dileyen biriyle benim de konuşacak sözüm olmaz doğrusu.

Mutsuzsan bence boşuna bekliyosun
Sen ailenin yanında yapamazsın
Oyalanmak için bahane üretiyosun biraz
Bi tanıdığım bildiğin 1 aylık geçinebileceği parayla bambaşka bi şehre gitti
Öğrenci şehri denilebilir
Ev tuttu
İkinci el zaruri eşyaları aldı
3 hafta sonra falan işe girdi
9 yaşında bir kızı var üstelik
Aradan bir yıl kadar geçmiştir
Geçen görüştük gayet iyi durumda çokda mutlu
Başlangıç için standartlarını biraz düşür

Ben eski konulara çok vakıf değilim.
Konu bu boyuttaysa, zaten çok da söylenecek söz yok.
Sistematik olarak babasından şiddet görmüyorsa,baba tacizci bir aşağılık değilse, sürekli babasının ölmesini dileyen biriyle benim de konuşacak sözüm olmaz doğrusu.
Ben hatırlıyorum az çok sürekli harcandığından el üstünde tutulması gereken bir insan olduğundan dem vurur ,iş arar ama kendine layık iş bulamaz,yurtdışında yaşamak en iyi şekilde yaşamak ister ama kendi çabasıyla değil,baba gerici ölsün koca şöyle anne böyle......

Kocanızın yanında durma sebebiniz size para vermesi ve gezip tozmanıza karışmaması mı yoksa babanızın ölmemiş olması mı? Babanız ölmüş olsa ne gibi bir gelir kaynağı olurdu mesela? Hiç sağlıklı konuşmalar değil bunlar.
Is para degil aslında huzur babam.yokken evde huzur var annemi asker gibi kullanıyo kadin mutfaktan cikamiyo evinde bi esyasinin yerini degistiremiyo akşam.ne yapicak kadar veremiyo babam ne derse o kafasinfa ama babam. Emekli bazen aylık işler oluyo ona gidiyo kadin rahat ediyo ne isterse yiyo istemezse yapiyo ismarliyoz annem ben kardeşim tatile gidiyoz annem yanlizken beni anliyo amam babam varken bu konu konuşuldu sanki bisey bilmiyormuş gibi yere bakıyo yani aslında ise ihtiyacim babamın evde sürekli beni darlamasi sıkması yuzunden yoksa çalışmasamda olur

Back
X