2. Kez olmasına müsaade etmem , g.tüne tekmeyi koyarım daha da yüzümü göremez. Böyle biri affedilmeyi, bir şansı daha hak etmiyor.Daha once size birkac kere siddet uygulamis sonrasinda pisman olup kendini duzeltmis bir kisiye inanir misiniz sans verir misiniz
Kim bu sevgiliniz eşiniz mi?Daha once size birkac kere siddet uygulamis sonrasinda pisman olup kendini duzeltmis bir kisiye inanir misiniz sans verir misiniz
Ayni evin icindeyiz 7 8 ay önce birkaç kere ust uste siddet oldu sonrasinda nasil yaptigimi anlamadim vs gibi seyler soyledi o zamandan sonra da kavgamiz illaki oldu ama siddet olmadi bende o zamandan beri kendime para biriktiriyorum vs annem yok babamin yanina gidemem 4 yasinda kizim var ama o ilk evliligimden insandir hata yapmistir ders cikarmismidir diye dusunuyorum bazenNe kadar daha şiddet uygulaması lazım sizin onu afetmemesi için
Esim ama ilk evliligim degil onceki esimden 4 yasinda kizim varKim bu sevgiliniz eşiniz mi?
Tabiki var 7 8 ay kadar once oldu sonrasinda tekrari olmadi bende o zamandan beri kendime para biriktiriyorum ayrilmak icinİnanmam yapan yine yapar. Canının kıymeti yok mu?
HaklisinizPişman olup kendini düzeltmemiştir sizin sesiniz az çıkıyordur sadece, hele bir damarına basında görün bakalım, sanki yatarak tedavi olmuş, erkeklerin söylediklerine inanmayın şansı falan da haketmiyor.
Kaçıncı evlilik olursa olsun, şiddet gösteren yine gösterir, affetmeyin bence.Esim ama ilk evliligim degil onceki esimden 4 yasinda kizim var
Ayni evin icindeyiz 7 8 ay önce birkaç kere ust uste siddet oldu sonrasinda nasil yaptigimi anlamadim vs gibi seyler soyledi o zamandan sonra da kavgamiz illaki oldu ama siddet olmadi bende o zamandan beri kendime para biriktiriyorum vs annem yok babamin yanina gidemem 4 yasinda kizim var ama o ilk evliligimden insandir hata yapmistir ders cikarmismidir diye dusunuyorum bazen
Annem yok babamin evi var ama kendisi de evlenmek istedigi icin kizimla beni istemiyor kizim ilk evliliğimden bakacak kimsem olmadigi ucin calisaniyorum suan para biriktiriyorum kendimceNiye şans veriliyor? 3 çocuklu hiç bir geliri olmayan bir kadın mısınız da eşinize şans vereceksiniz?
Yoksa sevgiliniz mi?
Hiç bir türlü oluru yokta birincisi çaresizlikten belki şansı az da olsa hak edebilir
Bu şiddet olayi bir kaç kere olduysa farklı zamanlarda oldu yani.Daha once size birkac kere siddet uygulamis sonrasinda pisman olup kendini duzeltmis bir kisiye inanir misiniz sans verir misiniz
Kizima asla boyle bisi yapamaz bende onun canini yakarimBu piskopatla evlenmeden önce ne yapıyordunuz , kızınızı düşünün ya onu da döverse?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?