Is yerindeki patronuna, trafikte sinirlendigi zebellah gibi adamlara da ayni sekilde siddet uyguluyor mu? Hayir. Gucu anca evdeki karisina yetiyor kansiz pic. Siddettin affi falan olmaz. Merhametsiz insanda koca diye alinmaz.birkaç kere ust uste siddet oldu sonrasinda nasil yaptigimi anlamadim vs gibi seyler soyledi
Birkac hafta icinde ust uste oldu 7 8 ay gecti o sekilde bir davranisi olmadi tartisip bazen sabrini denedigimde oldu ama siddete yonelmedi tabiki ona karsi icimde bircok sey koptuBu şiddet olayi bir kaç kere olduysa farklı zamanlarda oldu yani.
Kendini duzelttigine emin misiniz? Yada nasıl emin olabiliyorsunuz?
bu bahane de artık eskidi ya. ücretsiz kreşler var, çalışmak geçinmek isteyen her türlü yolunu buluyor. sizce tek siz misiniz arkasında kimse olmadan cocuk büyüten?Annem yok babamin evi var ama kendisi de evlenmek istedigi icin kizimla beni istemiyor kizim ilk evliliğimden bakacak kimsem olmadigi ucin calisaniyorum suan para biriktiriyorum kendimce
Nafaka aliyorum simdiki esimden birkac altinim takim var babamin durumu iyi evi var ama annem vefat etti oda evlenmek istedigi icin bizi istemiyor evindeİlk eşinizden neden ayrıldınız, nafaka ödüyor mu, takı tokanız yok mu hiç , babanızın geliri nedir?
Yapar inan ki yapar sonrada nasıl yaptığımı anlayamadım ya diye bir şeyler geveler .Kizima asla boyle bisi yapamaz bende onun canini yakarim
Daha sonra da uygulayacaktır.birkac kere siddet uygulamis
Babasi 1 seneye yakin bir zamandir kizimi gormuyor aramiyor sormuyor yurt disindayim diye kardesime yalan soylemis ertesi gun yasadigim yerde disarida denk geldi oyle bir yalanciÇocuğunuzu böyle adamlarla nasıl aynı çatı altında tutuyorsunuz? Babası nerede, ne iş yapıyor bu çocuğun?
Haklisiniz tesekkur ederim aslinda boyle seylere boyun egecek biri degildim aslinda kizim oldugu icin daha ceresiz hissediyorum sadeceDaha sonra da uygulayacaktır.
Kendinizi sevin değer verin
Başkası icin böyle bahaneler aramayın
Aday var mı, yarın mı gelecek gelin eve , istemiyor diye bir şey yok evlenirsen çıkarız falan deyip oyalayın işte , hiç bir şey kolay olmuyor ne yazık ki biraz cesaretlenin lütfen.Nafaka aliyorum simdiki esimden birkac altinim takim var babamin durumu iyi evi var ama annem vefat etti oda evlenmek istedigi icin bizi istemiyor evinde
Yine de çocuğunuzu alıp babanızın yanına gidin bir düzen kurana kadar, bu kadar mı vicdansız babanız?Babasi 1 seneye yakin bir zamandir kizimi gormuyor aramiyor sormuyor yurt disindayim diye kardesime yalan soylemis ertesi gun yasadigim yerde disarida denk geldi oyle bir yalanci
Evet var para avcisi babamdan araba isteyen 3 cocuklu bir kadin hemde babamin gozu gormuyor birseyAday var mı, yarın mı gelecek gelin eve , istemiyor diye bir şey yok evlenirsen çıkarız falan deyip oyalayın işte , hiç bir şey kolay olmuyor ne yazık ki biraz cesaretlenin lütfen.
Nafaka aliyorum simdiki esimden birkac altinim takim var babamin durumu iyi evi var ama annem vefat etti oda evlenmek istedigi icin bizi istemiyor evinde
Hala dayı amca teyze kardeş dede nene de mi yok?Evet var para avcisi babamdan araba isteyen 3 cocuklu bir kadin hemde babamin gozu gormuyor birsey
Erkek kardesim var evli kucuk bebegi var kit kanaat geciniyor durumu biliyor siddet olayini falan ama bir tepki vermediHala dayı amca teyze kardeş dede nene de mi yok?
Başka çareniz yok diyorum şu an için , sizce çözüm nedir?
Hayır. İlk şiddetinde s.ktiri çekerdim. Birkaç kezlik hak vermezdim.Daha once size birkac kere siddet uygulamis sonrasinda pisman olup kendini duzeltmis bir kisiye inanir misiniz sans verir misiniz
7-8 aydır adam düzelmedi de sen suyuna gittiğin için öyle görünüyorDaha once size birkac kere siddet uygulamis sonrasinda pisman olup kendini duzeltmis bir kisiye inanir misiniz sans verir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?