- 12 Aralık 2017
- 1.681
- 863
- 53
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
-
Bu yüzden ikilem de kaldım şimdi vebal atıyorlar resmenFormalite icabi git gel sonra vay efendim biz cagirdikda gelmedi olmasin
sonra yine mesafeni korur gorusmemeye devam edebilirsn
İnanın 4 aydır görmediğimden yüzlerini unuttum :) teşekkürler fikriniz içinEşinizde bu süreçte sizi ablalarıyla görüşmek için zorlamamış ben olsaydım eşimin bu sözü üzerine giderdim.
Vebal derkenBu yüzden ikilem de kaldım şimdi vebal atıyorlar resmen
Ay aynı benimklerBirebir kavga gürültü olmadı ama davranıslarıyla hep belli ettiler. Doğru söylediğine eminim çünkü nişan zamanında ufak tefek şeyler olmuştu bunu anlatmasalar kızın bilmesi imkansız. Kendi kendilerine küstüler (sosyal medyadan silmeler, numara engellemeler, bir ortamda konuşmamalar) uzaklaştılar simdide yemeğe davet ediyorlar bende çok kararsız kaldım
Yani davet ediyorlar ki küslüğün vebali onlardan gitsin. Ben gitmesem işte davet ettik gelmedi olucak.Vebal derken
Ya onların ne olduğunu biliyor eşim ama atsam atamıyorum satsam satamıyorum kardeşim olmuşlar dedi. Beni hiç görüşmeye zorlamadı, kendisi sen gördüğünden biraz oda uzaklaştı ama ben onu hiç kısıtlamadım. Elbette hiçbir şey eskisi gibi olmaz ama bebek haberinden sonra böyle bişey çıktı. Oh be yalnız değilmişimAy aynı benimklerşöyle bir şey de söyliyim. Ben tekrar görüşmeye başladığımda eşmle açık açık konuştum tekrar görüşüyorum ama sırf seni sevdiğimden onlara çok samimi olmamı bekleme dedim o da ben extra bir samimiyet beklemedi
Güzel dedin canımBence inatlarina git eğlen gül kahkahani at yemeğini te çayını iç kalk evine gel hem herşeye rağmen yine eşinin gözünde yerin ayrı olur
Klasik görümce elti meseleleri öyle büyük şeyler olmadı daCiddi kavga, iftira vs olmadıktan sonra görüşmemeyi mantıklı bulmuyorum.
Aynı ailedeniz, yüzyüze bakabilmeliyiz.
Kaç ay sonra bir yere davet edilmişsiniz, ben giderdim.
İlişkileri kesip atmak uygun gelmiyor bana.
Size tam olarak ne yaptılar ?Arkadaşlar 1,5 yıllık evliyim. 2 görümcem 1 eltim var. Ben 25 yaşındayım onlar 40 küsur yaşlarda. Çok tuhaf insanlar. Yönetmeyi, dediklerini yaptırmayı, ilgiyi pohpohlanmayı çok seviyorlar. Bende tam tersi. Kararlarıma saygı duyulmasını isterim , karışılmasından hoşlanmam ve yalakalık yapmayı asla sevmem.
Neyse bu üçlü ben evlendim beni bir türlü kabullenemedi. Sürekli saçma sapan sebeplerden laf soktular. Eşim onların her işine koştuğu için ilgi bölündü o yüzden beni sevmediler. Sürekli yalan dolan arkamdan yapılan dedikodular.. ( görümcemin kuzeniyle arası bozulmuş kız bana her şeyi anlatmıştı )
ben yine de çizgimi bozmadım. Onları yok saydım. Adlarını dahi anmadım. Eşimle mutluyuz ve oda her şeyin farkında olduğundan beni görüşmek konusunda hiç zorlamadı. Görüşmek istemiyorum dedim saygı duydu. Çünkü öncesinde onlar kendi kendilerine küsmüşlerdi. Bende üstelemedim kabuğuma çekildim. dört ay oldu.
Asıl konuya geliyorum. Ben 3 aylık hamileyim. Ve etrafa yeni söyledik. Dün eşimin ablası aradı ve ailecek yemeğe çıkmak istediğini söyledi. Biz iki gün şehir dışında olacağız. Gününü de bize göre ayarlamışlar. Eltim görümcelerim anne baba ve biz. Ben gidip gitmemek konusunda çok kararsızım. Yaptıklarını hazmedebilmiş değilim. Bi soğukluk var ve yapım gereği hemen geçemiyorum. Sizce o yemeğe gitmelimiyim?
Kiskandir sende canım onları onların yaşı gitmiş is bitmiş ☺☺Güzel dedin canımumarım yumusadıgımı düşünmezler
Aynen oyle olacak sen kotu olacaksin onlar bi adim atmiş sende gidersin hala duzelmiyolarsa iliskiyi kesersin canimYani davet ediyorlar ki küslüğün vebali onlardan gitsin. Ben gitmesem işte davet ettik gelmedi olucak.
e onlar yaparken kötü oldular mı ki? İyiymiş valla, ee yiğen geliyo buzları eritelim. İnsan öncesinde düşünür yarın bşrgün çocuk olur gidip gelip görmek isteriz, düzgün davranalım gelinimize der di mi? Her şeyi yapıp söylesinler, küssünler, sonra isteyince de barış olsun. Böyle bir şey olabilir mi? Mesafenizi koruyun, doğumda sıkıntılar yaşarsınız yoksa.Bende gitmeyi hiç istemiyorum ama bu sefer ben kötü olucam, onlar adım atmış da ben çekilmişim gibi
Çok haklısınız. İyi birileri olsalar basından berie onlar yaparken kötü oldular mı ki? İyiymiş valla, ee yiğen geliyo buzları eritelim. İnsan öncesinde düşünür yarın bşrgün çocuk olur gidip gelip görmek isteriz, düzgün davranalım gelinimize der di mi? Her şeyi yapıp söylesinler, küssünler, sonra isteyince de barış olsun. Böyle bir şey olabilir mi? Mesafenizi koruyun, doğumda sıkıntılar yaşarsınız yoksa.
Haklısın canımAynen oyle olacak sen kotu olacaksin onlar bi adim atmiş sende gidersin hala duzelmiyolarsa iliskiyi kesersin canim
Yorum çok güldürdü:)Kiskandir sende canım onları onların yaşı gitmiş is bitmiş ☺☺
eşinize söyleyin bakalım bir nabzını ölçün ne diycek?Çok haklısınız. İyi birileri olsalar basından beri
İyi davranırlar. Koca koca insanlar afedersiniz benle resmen s.dik yarıştırdılar.
Eşime söyledim o kararı bana bıraktı ama herkesin eşi yanında olucak beni yalnız bırakma yemeği yer kalkarız dedi o yüzden ikilemde kaldımeşinize söyleyin bakalım bir nabzını ölçün ne diycek?
Hamile kadını guldurduysem ne mutlu bana ☺☺☺Yorum çok güldürdü:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?