Siz olsanız o yemeğe gidermiydiniz?

Ciddi kavga, iftira vs olmadıktan sonra görüşmemeyi mantıklı bulmuyorum.
Aynı ailedeniz, yüzyüze bakabilmeliyiz.
Kaç ay sonra bir yere davet edilmişsiniz, ben giderdim.
İlişkileri kesip atmak uygun gelmiyor bana.

Ay aynı benimkler şöyle bir şey de söyliyim. Ben tekrar görüşmeye başladığımda eşmle açık açık konuştum tekrar görüşüyorum ama sırf seni sevdiğimden onlara çok samimi olmamı bekleme dedim o da ben extra bir samimiyet beklemedi

Ya onların ne olduğunu biliyor eşim ama atsam atamıyorum satsam satamıyorum kardeşim olmuşlar dedi. Beni hiç görüşmeye zorlamadı, kendisi sen gördüğünden biraz oda uzaklaştı ama ben onu hiç kısıtlamadım. Elbette hiçbir şey eskisi gibi olmaz ama bebek haberinden sonra böyle bişey çıktı. Oh be yalnız değilmişim

Klasik görümce elti meseleleri öyle büyük şeyler olmadı da Teşekkürler yorumunuz için

Size tam olarak ne yaptılar ?

Bende gitmeyi hiç istemiyorum ama bu sefer ben kötü olucam, onlar adım atmış da ben çekilmişim gibi
e onlar yaparken kötü oldular mı ki? İyiymiş valla, ee yiğen geliyo buzları eritelim. İnsan öncesinde düşünür yarın bşrgün çocuk olur gidip gelip görmek isteriz, düzgün davranalım gelinimize der di mi? Her şeyi yapıp söylesinler, küssünler, sonra isteyince de barış olsun. Böyle bir şey olabilir mi? Mesafenizi koruyun, doğumda sıkıntılar yaşarsınız yoksa.

Çok haklısınız. İyi birileri olsalar basından beri
İyi davranırlar. Koca koca insanlar afedersiniz benle resmen s.dik yarıştırdılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…