- 20 Haziran 2020
- 869
- 1.604
- 63
- 34
- Konu Sahibi Portakalli ordek
Gelesi yokmuş :) her şeyinde yanında olduğunuz için en azından utanma belası bi yolunu bulup gelmeli. Size şimdiden gelemem demeyip o güne kadar bi çözüm bulup gelmeli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen aynen. Sözde bizde öyleyiz. Noldu hep gelcem boynumun borcu diyordu. Ama kardeşim o gelmez diyordu. Haklı cıktı. Bundan sonra görür kardeslıgıYa bıraksın kardeş gibiymismis . anca biz kardeş gibi olduğumuzu sanıyoruz herseylerine koşuyoruz bı bakıyoruz hanfendi dış kapinin dış mandaliymisiz gibi davranıyor bize.bende resti cekmistimm .bı ben vefasızlık görüyorum sanıyorum megernhepiniz yasamissiniz
Hadi söze falan gelmedi.Neyse de kocasına benım nıkahı oldugunu söylese adam bakar cocuga.Kocası da benı bılıyor. Yok 2bebeyle nasıl geleyım dıyor. Ama kaynanası varya dünden razı cocuga bakmaya zaten. Istese bırakır. En kotu bırını bırakır gene gelır. Bahane işteZaten arkadaşlığın içindeyken hep böyle davranıyorlar da kazık yiyince akıllanıyoruz. Konu sahibi şimdi o süreçte. Aslında basbayağı çocuğu bahane edip kendini yormuyor arkadaşı. Yakın zamanda iki insanla daha hesabı kapattım. Bundan sonra ne kadar ekmek o kadar köfte. Acı tecrübeden sonra arkadaşları kolay gözden çıkarıyorsun.
Evet evet dimi.Ya normalde bu evden çıkan bırı degıl. Şimdi cıkarsa kaynanaya bıraktığında Hanı ne işler çevırıyon nereye gıbı soruya tutarmış. Bu hafta gıdecektım hem oturmaya hem davetiye vermeye bıdaha gıtmemKocasıyla beraber çocuklarını da alıp sizin hattırınıza yarım saat nikah kıyılana kadar gelenilir. Sonucda 4 yaşındaki çocugu baba idare etse ötekini kucagında annesi idare edebilir. Evet hastalık var ama sonucda mesafeli durarak gelip gidiş yapabilir. İki çocukla insanlar neler yapıyor. Ayıp bence yaptığı bende kırılırım. İşine gelince kaynanaya 1 hafta bırakmasını bilşyor o zaman kaynana laf etmiyorda şimdi mi ediyor onuda anlayamadım
Hayır kocasıyla bır ıyı bır kotuler. Hep kavga edıyor bunlarBen suistimale açık bi gerizekalı olduğum için anlayışla karşılar birde kocasıyla kavga ettiği için üzülürdüm.siz benim gibi olmayın.
Hayır bana neden şahit olcam diyorsun. Bende başkasını şahit yapacagım şimdi.çok ayıp ettı cokGelesi yokmuş :) her şeyinde yanında olduğunuz için en azından utanma belası bi yolunu bulup gelmeli. Size şimdiden gelemem demeyip o güne kadar bi çözüm bulup gelmeli
Aynısını yaşadım. 16 senelik çocukluk arkadaşımdı. Şimdi yolda görünce tanımıyormuş gibi yanından geçiyorumÇocukluk arkadaşım var. Evli 2 çocugu var. Görüşmek için çocuk oldugundan genelde ben ona gidiyorum. İkisi de ufak. Evden çıkamıyor pek. Ben onun kına, nikah, dügün herşeyine gittim. Hamileydi, doğurdu herşeyinde yanındaydım.Nikah şahidi oldum.Ben kına arkadaş arasında yapacagım. Hadi ona gelmesin çocugu var.Ama nikaha o kadar gelececegim, şahit olacağım diyordu. Bugünde eşiyle tartışmış. Çocuklara bakmaz. Çocuklarla gelemem diyor. Kaynana bırak diyorum. Yok bin tane laf eder diyor. Siz olsanız nasıl tepki verirdiniz. Bidaha bu insanın evine gider misiniz? Ayrıca haftaya gidecektim oturmaya vazgeçtim. Hep ben gidiyorum bu durumda canımı sıkıyor ne bileyim.Çocugun biri 1buçuk,digeri 4 yaşında. Kocasını da tanıyorum.İstese ikisi gelir
Nikah yerime ulaşımı çok rahat. Evinden hemen metroya yakın binecek. 20 dk sonra inecek. Hemen orda salon. Çocugu falan bir hafyalıgına gönderdiği oluyo kaynanaya Kocasıyla kavga etti bugün. Bakmıyacak çocuga, 2 çocukla gelemem diyor
Kesinlikle dimi. Ya 3cocuklu akrabam gelıyor. O da gelır ıstese. Ve ulaşım da kolay. Neymıs kaynanaya soru sorar ıs nereye dıye. Bahane ıstesahsen bende en yakin arkadasimi en ozel gunumde gormek isterdim evet hastalik ,uzaklik cok acil durumlar felan harici anlayisli olabilirdim..baska birsekilde cok zor ...
suan yanimda olmayacaksa ne zaman olacakki ,siz herzaman hersekilde olmussunuz yaninda ..karsiligini mutlaka beklerim ..gormuyorsamda cok kirilir,uzulurdum ve artik yavas yavas elimi ayagimi cekerim sahsen..
ama gonlu varsa bir cozum mutlaka bulunur..arkadasiniz iki kucukten birini alip ,digerini en fazla 2 saat icin kv ye birakabilir..budami olmadi sahsen iki cocukla taksiye atlar yine o anda en yakin arkadasimi gorurudum ..mutluluklar dilerim cok canini sikma ..
Çocukluk arkadaşı da hep verıcı taraf benım nedenseAynısını yaşadım. 16 senelik çocukluk arkadaşımdı. Şimdi yolda görünce tanımıyormuş gibi yanından geçiyorum
Evet evet bende belırledım başkasını. Ve dıger arkadaşım cok begendı. Hayır nısanlımla da gıttık evlerıne.kocası tanıyor. İstese ıkısıde gelır sorun bu.Bence abartmamak lazim. Kaynanya biraksin, akrabaya biraksin diye birsey söylemeye hakkiniz yok. Heleki arkada neler oldugunu bilmiyorsaniz. Bundan sonra mesafeli davranirsiniz olur biter. Benim dügünüme davet ettigim bir kac kisi de gelmedi. Yapacak birsey var mi, yok. Ben günümün tadini cikartmaya baktim. Sizde bakin. Yeni bir nikah sahidi belirleyin
Benim ilk defa bır seyım oldu ondada yanımda olmuyor. Bıdaha da olmasın zatenAynısını yaşadım. 16 senelik çocukluk arkadaşımdı. Şimdi yolda görünce tanımıyormuş gibi yanından geçiyorum
Ben de bunu fark ettim. Bitince de hiç üzülmedim. O baya zehrini kustu bana meğer ne fedakarlıklar yapmış da ben yapmamışım vs. Tebessümle dinledim. Şimdi tekrar görüşmek istiyormuş annesi söylüyor. Ama sildiğiniz bir şey yeniden varolamaz bilmiyorÇocukluk arkadaşı da hep verıcı taraf benım nedense
Evet evet. Bugune kadar hep gıden benım evıne. Her gununde koşan ben. İlk kez birşeyıme gelecekti. İsteyince kaynana dogum gunlerı e gıdıyor ama
Evet evet bende belırledım başkasını. Ve dıger arkadaşım cok begendı. Hayır nısanlımla da gıttık evlerıne.kocası tanıyor. İstese ıkısıde gelır sorun bu.
Öyle öyle gelmesin ya bitti benim için.20 dk evıne yakın. Ben olsam atlar taksıye gene gıderdımMetro ile 20 dakikalik yola gelmeye tenezxul etmeyen birini direk silerdim arkadasliktan..Engeller yuzune bakmazdim..