• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz olsanız uzatır mısınız

Nasıl ya terapi al demek nasıl aynı şey iyimisiniz tek çözümü terapi zaten belliki onu da yapmayacaksınız 🤷‍♀️ boşanmakta zor değil herkes çatır çatır boşanıyor valla kimse çekmiyor artık kötü ilişkiyi
ama şu an boşanmamak daha rahat geliyor mantıklı bakınca eğer şartlar değişirse o zaman bakarız

iyi bi siz mükemmelsiniz tebrikler madalya mı takalım o çok güvendiğiniz kocalarınız bir erkek bunu da unutmayın mükemmel erkek yoktur herkesin evliliğinin mükemmel olduğunu düşünmüyorum sadece örtbas ediyorlar bu da benim düşüncem
hava atıcaksınız diye karşınızdakini küçümseyemezsiniz
Sizin haklı ve haksız olduğunuz yorumumda eleştirdiğim yorumuma tahammülünüz yok.
Siz hep haklı görülmek istiyorsunuz.
Sen biraz daha vur kocana bir gün dayak yediğinde ağlama ama…
Evlilik kurumu da olgunluk ister.

tamam tepkim çok olabilir ama siz demişsiniz ki rahatım iyi diye boşanılmaz ee ne diye boşanılır aldatma kumar vb hariç düzenim iyi rahatım iyi her şeyim tam önce bir mantıklı düşünülür artı eksi tartılır sonra karar verilir yani başka neye bakıcam
Yorumlar ve tepkiler sizi baya germiş. Ben size hak veriyorum sadece evlilik içinde misilleme yaparak çözüm bulamazsınız. Boşanma konusuna gelince eğer psikolojik şiddet varsa bir ilişkide aldatmaya kumara vs. gerek yok bu da boşanma için yeterli bir sebep. Bunu belirtmek istedim.

2 yıllık evlilik ve sürekli bir tartışma hali. Boşanınca daha iyisi gelir mi diye düşündüğünüz bu evlilikte bir sevgi var mı ? Yakında rahatınız da kaçar, merak etmeyin.
Çağın hastalığı bu bence biliyor musunuz
Yani bu düşünce şekli
Bu adamla / kadınla ne kaçırıyorum
Bir yerlerde beni bekleyen harikulade bir partner mi var
Cunku ben harikayım süperim olaganustuyum bosansam havada kapacaklar beni
Ve sanırım yani tespitim şu hani Esra Erol türevi programlar var ya izlemiyor da olsanız sosyal medyaya yansıyor gözünüze sokuluyor insanız merak edip bakıyoruz işte orda Rabbim günah yazmasın eciş bucuş tiplerin taliplerini olsun yalvaran onursuz gurursuz kocalarının olsun görenler bu bunu bulduysa bu bunu yaşıyorsa diye kafasında denklemler kuruyor bence inanın olay burdan kaynaklanıyor
Vakti zamanında Esra Erol evlilik programı yapardı yasakladılar bu da sanki yemin etti madem evlendiremiyorum ayirayim o zaman diye şimdi de ayırıyor keyifle
Yani başa dönecek olursak herkes tek başına bir ahu şahane seçenek çok bana yar mı yok bakış açısı ne denir ki

Daha önce de konu açmıştın sanki evliliğinle ilgili ?
Çok sık kavga ediyoruz falan demiştin.
Sevgiliyken sana çok çektirmişti diye hatırlıyorum.
Şimdi o düzeldi (nispeten) ama senin ona için doğrulmuyor bu yüzden de ne yapsa batıyor.
Bana su attı demişsin, e atsın. Kaşlarını kaldır bi daha olmasın de net bi şekilde sınırını çiz.
Sen de kısasa kısas yaparsan yüzgöz olursunuz, böyle sınır çizilmez.
Ben sevgilimin ensesinden buz kalıbı atmıştım, yaşım 40, severim evde kudurmayı.
Sevgilimden yüz bulmasam asla yapmam.
O da bana yapsın ne olacak.
Ama sen hoşlanmıyorsan bunu net bi şekilde belirt.
Çamaşır suyunu eline alırsan adama oyuna devam ediyoruz mesajı verirsin, olmaz ki.
Bu değil mesele aslında, sen bu adamdan gıcık alıyorsun.
Sinir olduğun bi adamla evli olmak berbat bi şey, biliyorum.
İnsan kafasını rendelemek istiyor, ama yapmamalı tabi böyle şeyler, boşanmalı.

Konuyu okuyunca gözümde şöyle bir şey canlandı. Bence barışırsınız.
1000075090.webp

Merhaba, bugün eşimle doğum günüm için bir etkinliğe gidecektik. Gitmeden önce şakasına şu falan attı bana bende ona çamaşır suyu vardı döker gibi yaptım ama dökmedim. Sonra daha da fazla şu attı bende kızdım haliyle saçım makyajım yapılıydı biraz bozuldu nerdeyse. Neyse sonra gittim onun çok değer verdiği eşyayı suya tutmakla tehdit ettim.
İşte bu da sinirlendi ona bir şey olursa çok kızarım falan dedi bende bağırmaya başladım asıl kızması gereken benim şakayı kaka yaptın falan dedim.
Onun saçma sapan siniri beni kızdırdı aradan biraz zaman geçince işte geldi ya benimle hazırlanıp kalkar gelirsin ya da ben giderim geldiğimde seni görmeyeyim dedi, tabi boş laf daha önceden de aynısını yapmıştı.
Bende hazırlandım makyajım dağılmıştı çıkardım falan sinirden, giderken yolda dedim makyaj malzemesi almam lazım bir AVM'de dur.
Gittik AVM ye işim bitti hediye almış bu sıra etkinliğe de gittik ama ben onun yaptıklarını hazmedemiyorum. Geçen sene de aynı şeyi yapmıştı doğum günümde çok kötü kavga etmiştik ben gitmek istedim o tuttu falan ne zaman güzel bir şey olsa böyle oluyor zehir ediyor bende ondan hırsımı alamıyorum. Bazen vuruyorum zarar veriyorum ama yok bıktım artık tüm heveslerimi zehir ediyor. Bir yere götürcek olur başıma kakar bide ben mutlu olmayı bilmiyormuşum ne yapılsa mutsuzmuşum.
Sürekli böyle şeyler yaşayıp yaşayıp sıkıldım boşansam daha iyisi gelir mi bilmiyorum rahatım da yerinde. Siz ne yaparsınız?
Boşanın, tedavi olun, iyileşmeden başka kimseleri yakmayın

Boşanın, tedavi olun, iyileşmeden başka kimseleri yakmayın
Merhabalar öncelikle, nasılsınız? Arkadaşım Evlilikle ilgili kendini suçlayıcı beyanlarda bulunmuş. adamın kötü yanlarından hiç bahsetmeyince haksız gibi durmuş. Siz olsanız sürekli sizi aşağılayan, emeğinizi hiçe sayan, ailesini evliliğe dahil eden, nikah şekerini bile arkadaşa seçtiren, sürekli kendini öven, birini nasıl düzeltirdiniz? Ayrıca arkadaşım sevgisini gösteremeyen biri forumda eş kişisini sevmediği düşünülüyor ama gerçekte onsuz daha mutsuz oluyor.
Başka öneriler verin lütfen, kırıcı davranmayın.

Merhabalar öncelikle, nasılsınız? Arkadaşım Evlilikle ilgili kendini suçlayıcı beyanlarda bulunmuş. adamın kötü yanlarından hiç bahsetmeyince haksız gibi durmuş. Siz olsanız sürekli sizi aşağılayan, emeğinizi hiçe sayan, ailesini evliliğe dahil eden, nikah şekerini bile arkadaşa seçtiren, sürekli kendini öven, birini nasıl düzeltirdiniz? Ayrıca arkadaşım sevgisini gösteremeyen biri forumda eş kişisini sevmediği düşünülüyor ama gerçekte onsuz daha mutsuz oluyor.
Konu sahibine yaptığım yorum sizi ilgilendirmiyor, alıntılamayın. İşinize bakın.

Merhabalar öncelikle, nasılsınız? Arkadaşım Evlilikle ilgili kendini suçlayıcı beyanlarda bulunmuş. adamın kötü yanlarından hiç bahsetmeyince haksız gibi durmuş. Siz olsanız sürekli sizi aşağılayan, emeğinizi hiçe sayan, ailesini evliliğe dahil eden, nikah şekerini bile arkadaşa seçtiren, sürekli kendini öven, birini nasıl düzeltirdiniz? Yaptığı her iyiliği de başınıza kakıyor. Ayrıca arkadaşım sevgisini gösteremeyen biri forumda eş kişisini sevmediği düşünülüyor ama gerçekte onsuz daha mutsuz oluyor.

Konu sahibinin 2.hesabı mısınız?

Çok çocukça sorunlar yahu. Bu tür şakalardan hoşlanmıyorsanız hoşlanmıyorum yapma deyin, siz hem hoşlanmayıp hem de ona nispet yapar gibi şakayı devam ettiriyorsunuz. Birazda bu tür şakalara açık olun. Yani makyajınız ne kadar bozulabilir ki, ne kadar su atabilir size? Bence sizin eşinize tahammülünüz kalmamış, son cümleden anladığım kadarıyla sevgi de bitmiş hatta. Sırf rahatınız, düzeniniz bozulmasın diye bu evliliğe devam ediyorsunuz. Yoksa bu anlattığınız konuda ben bir sorun göremedim. Makyaj hemen iki dakikada tazelenir ve gidilirdi.

Back
X