- 18 Ekim 2025
- 263
- 86
- 13
- Konu Sahibi venacavacaudalis
işçi desem inanırsınız herhaldeVeterineriz işte ne hekimi olacaz
siz de hiçbir şeyi yakıştırmıyorsunuz ablacım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işçi desem inanırsınız herhaldeVeterineriz işte ne hekimi olacaz
siz de hiçbir şeyi yakıştırmıyorsunuz ablacım
hayat bu herkes birbirinin başını yiyorBen sizin gibi çiftlerin ayrılmasını istemem açıkçası. Sonradan başkalarının başını yiyorsunuz olmuyor.
valla arkadaş uğraşmayın fazla derim kendisi avukatYoo gerçekten arkadaşsa sorun yok tabii![]()
aynen öyle bir siz savundunuz helal olsun kadın saçı makyajı kaç saat sürüyor hiçbir şey demeyip yüz verelim istiyor burdakiler sonunda ben suçlu oldumYokşaka tek taraflı gülünen bir şey olduğunda son verilmeli.Eşi laftan anlamamış.Üstelik makyaj saç gitmiş.Hiç sevmem cıvık hareketleri.
Ee? Korkmam mı gerekiyorvalla arkadaş uğraşmayın fazla derim kendisi avukat![]()
Burçdaşmışız o yüzden benziyoruz herhallll.Ama ben kocamı dövmüyorum hahah.aynen öyle bir siz savundunuz helal olsun kadın saçı makyajı kaç saat sürüyor hiçbir şey demeyip yüz verelim istiyor burdakiler sonunda ben suçlu oldum
hahah olsun haksızlığı eminim farklı yollarla savunuyorsunuzdurBurçdaşmışız o yüzden benziyoruz herhallll.Ama ben kocamı dövmüyorum hahah.
niye hep kavga eder moddasınız yakıştıramadım demedim kiVeterineriz işte ne hekimi olacaz
siz de hiçbir şeyi yakıştıtmıyorsunuz ablacım
ne alaka hanfendi mesleğe göre mi insan yargılıyorsunuz bu ülkede karısını öldüren doktorlar varniye hep kavga eder moddasınız yakıştıramadım demedim ki
Karşımda olsanız da aynını söylerdim emin olun. Siz kendinizi haklı görmekten başka bişey yapmıyorsunuz terapi alın dememe dahi laf ettiniz maalesef bu siteden bir fayda görmeyeceksiniz umarım terapi alırsınızne alaka hanfendi mesleğe göre mi insan yargılıyorsunuz bu ülkede karısını öldüren doktorlar var
ben normal de böyle olmazdım ama bu kadar insan özellikle de siz o kadar üstüme geldiniz ki taştım
klavyeden herkes ne güzel sallıyorlar diğer konulara baktım hep bi konu sahibini suçlama üstüne gitme
konu açıyorsak yargılayın diye değil yalnız hissettirmeyin diye açıyoruz zaten yeterince yargılanmışız ki derdimizi paylaşma gereği duyuyoruz
aynen öyle anca saldırıyorlar hatırlamanıza sevindimBiz seninle aynı kafadayız herhalde bir ara da aynı böyle bir yorumda destekleşmiştik.Yine üzerine çok gelmişler cümbür cemaat saldırmışlar![]()
bakın laf etmedim terapi geçmişi unutturmaz dedim haksızsam da bu muameleyi hak etmiyorum siteden fayda nasıl göreyim sadece eleştiri yargı var bu bir yöntem mi sizceKarşımda olsanız da aynını söylerdim emin olun. Siz kendinizi haklı görmekten başka bişey yapmıyorsunuz terapi alın dememe dahi laf ettiniz maalesef bu siteden bir fayda görmeyeceksiniz umarım terapi alırsınız
evet haklısınız da niye boşandınız diyince su şakası mı diyicemYorumlar ve tepkiler sizi baya germiş. Ben size hak veriyorum sadece evlilik içinde misilleme yaparak çözüm bulamazsınız. Boşanma konusuna gelince eğer psikolojik şiddet varsa bir ilişkide aldatmaya kumara vs. gerek yok bu da boşanma için yeterli bir sebep. Bunu belirtmek istedim.
tepkiler çok gerdi haklısınız çözüm yolu da bu değil ama ben bunu biliyorum düzeltmeye çalışıcam zamanlaevet haklısınız da niye boşandınız diyince su şakası mı diyicem![]()
herkesin olgunlaşma süreci farklı evlilik kurumuna nail olamadığım için üzgünüm hanfendiSizin haklı ve haksız olduğunuz yorumumda eleştirdiğim yorumuma tahammülünüz yok.
Siz hep haklı görülmek istiyorsunuz.
Sen biraz daha vur kocana bir gün dayak yediğinde ağlama ama…
Evlilik kurumu da olgunluk ister.
Herkes evlenmemeli boşuna demiyor uzmanlar, evlilik ehliyeti olmalı….herkesin olgunlaşma süreci farklı evlilik kurumuna nail olamadığım için üzgünüm hanfendi
aynen de bu ülkede neler neler oluyor kimler nerelere geliyor sanki katiliz hırsızız hem ehliyeti nasıl vericekler soru sormalı olsa psikolojik test gibi herkes yalan söylerHerkes evlenmemeli boşuna demiyor uzmanlar, evlilik ehliyeti olmalı….
ohoo bunlar daha ne ki saçma sapan sinirlendi
O gün bağırmadı çünkü endişelendim onun için. Normal hayatımızda Bağırmaz mı ben hala önemli bir konu konuşacağımda vazgeçiyorum biz konuşamıyoruz çünkü ya haklısın der muhatap olmaz yada ağrına giderse bağırır. En azından haklısın demeyi öğrendi eskiden sadece bağırırdı.sorun su şakası olması değil ki bizde her şey böyle büyüyor sizin eşiniz bağrındı mı sorun onun tavrı