Bize de teklif edildi böyle bir şey. Diğer çiftin konuşmaları hoşuma gitmiyor. Bel altı sohbetleri sevmem, küfürlü konuşulmasından hoşlanmam, el kol hareketleri rahatsız eder beni. Bunlar tam tersi hiçbir şeyi umursamıyorlar. Eşim zaten ağır abi modunda, az konuşan, şakalaşmayan biri. Ben kalıyorum geriye, uğraş dur. Hayatta işim olmaz dedim eşime. O da aynısını düşünüyor zaten. Bize bizim gibi sakin, ağır takılan bir çift gerek ille birlikte gidilecekse. Muhafazakar bir çiftle tatile gidecek olsam alkol alırken sorarım rahatsız olur musunuz diye, hayır derler belki ama içim rahat etmez. Neden insanları huzursuz edeyim böyle bir şey için. Önceden iyi tanıyorumdur, arkadaşım bu konuda ben içmem içene de mani olmam, rahatsız etmez beni düşüncesindedir bunu bilirim ha o zaman olur. Arada samimiyet yoksa hele hiç gitme yani.
Ayrıca kusura bakma da eşin ayıp ediyor, ayak uydurmak zorunda değilsin. Hayatını yaşayış biçimine saygı göstermek zorunda. Ben ki 7 kat el ince düşünüp ona göre hareket ederim, eşim bana böyle diyecek kötü olur yani.