• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız?

nişanlı bir çiftle tatile gider misniz? Ben kapalı muhafazakar bir bayanım , gideceğimiz çift Eşimin arkadaşı ve nişanlısı . eşi olsa hadi neyse ama daha nişanlılar ve kızın giyimi çok rahat. Akşamları alkol alacaklar fln ben o ortamda rahat değilim eşim ise promlemli olduğumu düşünüyor ayak uyduramadığı için.
Kesinlikle gitmezdim zehir olur tatiliniz siz onlara uyanmazsınız onlar size

Bu birlikte tatil olayı da moda heralde
Burda uyumsuz olan sizin ve eşinizin fikirleri
Sen olsaydın tarzında sorulacak bi mevzu değil bu
Çünkü herkes farklı yaşıyor
Kimi umursamaz yanindakinin yaşayisini
Kimi tahammul edemez
Kimi de yonlendirmeye kendine uydurmaya calisir
Esinizle bu kadar farkli dusunmeniz cok sasirtici sizin yasam tarziniz ve kafa yapinizla esinizinki taban tabana zit gorunuyor burdan bakincao_O

Herkese saygi duydugumu belirterek yorum yapayim. Bende tesetturluyum dusuncelerim geregi alkol alinan mekanlarda da bulunmuyorum dogal olarak. Siz de muhtemelen oturmak istemeyeceksiniz eşinizi tek gonderip odada oturamayacaginiza gore gitmeyin kesinlikle..

nişanlı bir çiftle tatile gider misniz? Ben kapalı muhafazakar bir bayanım , gideceğimiz çift Eşimin arkadaşı ve nişanlısı . eşi olsa hadi neyse ama daha nişanlılar ve kızın giyimi çok rahat. Akşamları alkol alacaklar fln ben o ortamda rahat değilim eşim ise promlemli olduğumu düşünüyor ayak uyduramadığı için.
Esin seni tanimiyor mu? Yeni mi ogrendi alkollu ortamdan filan rahatsiz olacagini?

bende böyle düşündüm..
tatilde o dediğiniz giyimi rahatlardan çok olacak alkol alanlardan da..
e tatilede gitmeyin o zaman..
Iyi ama iç içe olmak farkli degil mi? Yani kendi basina gitsen kafana gore takilabilirsin, alkollu mekanlardan uzak durabilirsin, daha tenha yerleri tercih edebilirsin denize girerken.. Ama 4lu oldugunda huzursuzluk artacaktir ister istemez, gruptakilerden cok farkli dusunuyorsan..

Bize de teklif edildi böyle bir şey. Diğer çiftin konuşmaları hoşuma gitmiyor. Bel altı sohbetleri sevmem, küfürlü konuşulmasından hoşlanmam, el kol hareketleri rahatsız eder beni. Bunlar tam tersi hiçbir şeyi umursamıyorlar. Eşim zaten ağır abi modunda, az konuşan, şakalaşmayan biri. Ben kalıyorum geriye, uğraş dur. Hayatta işim olmaz dedim eşime. O da aynısını düşünüyor zaten. Bize bizim gibi sakin, ağır takılan bir çift gerek ille birlikte gidilecekse. Muhafazakar bir çiftle tatile gidecek olsam alkol alırken sorarım rahatsız olur musunuz diye, hayır derler belki ama içim rahat etmez. Neden insanları huzursuz edeyim böyle bir şey için. Önceden iyi tanıyorumdur, arkadaşım bu konuda ben içmem içene de mani olmam, rahatsız etmez beni düşüncesindedir bunu bilirim ha o zaman olur. Arada samimiyet yoksa hele hiç gitme yani.
Ayrıca kusura bakma da eşin ayıp ediyor, ayak uydurmak zorunda değilsin. Hayatını yaşayış biçimine saygı göstermek zorunda. Ben ki 7 kat el ince düşünüp ona göre hareket ederim, eşim bana böyle diyecek kötü olur yani.

Tarz olarak benzemeyen insanlar evet birbirinden rahatsiz olur bende evli olmayan insanlarin bu sekilde rahat takilmasina karsiyim ama alkol aliyorum acik giyiniyorum ve kendi zihniyetimde olmayan bir insanla tatile gitmek istemem rahatsizsaniz gitmeyin

Iyi ama iç içe olmak farkli degil mi? Yani kendi basina gitsen kafana gore takilabilirsin, alkollu mekanlardan uzak durabilirsin, daha tenha yerleri tercih edebilirsin denize girerken.. Ama 4lu oldugunda huzursuzluk artacaktir ister istemez, gruptakilerden cok farkli dusunuyorsan..

ben otel diye düşündüm..
bütün yorumlarımda otel üzerine..

Ben giderim .cok abartili insanlar degilse.icince s apitanlardan yarı çıplak dolasmiyorlarsa giderim.

Tabiki gitmek istememeniz gayet normal.her konuda farklı olduğunuz insanlarla birlikte nasıl güzel bir tatil geçirebilirsiniz.ayrica kocanızın yaptığı tamamen anlayışsızlık.onceligi sizin fikriniz olmalı.

Onları bilmem de ben sizin gibi birileriyle asla tatile gitmem. Tabiri caizse at gözlüğüyle bakıyorsunuz resmen dünyaya, yaşam tarzınıza uymayan insanlarla tatile çıkmak ne mana cidden yani.

Konu sahibi mantıklı bir soru sormuş yok sen rahatsiz etme yok dar görüslusun bilmem ne .zaten rahat demek hafif demek de degil o manada da söylenmemiş . bu arkadaşlar neye gocunmuş anlamadım bence kardesim rahat edemezsiniz onlar da rahat edemez en basit sigara icemeyen icenin yanında rahat edemiyor kaldi ki bu tatil bunun denizi eglencesi var eşinizin tutumunu anlamadim ben insan eşini bilir ona göre plan program yapar

ben tatıle bırılerıyle gıtmeyı anlamıyorum ya tatıle aılenle gıdılır... evlenene kadar aılenle, evlendıkten snra esınle cunku yanında kv kp kardes olmuyor ben ıstemem kv demle tatıle gıtmeyı o yuzden kendı annemle de gıtmem. arkadas mevzuna gelınce arkadaslarla etkınlıkse nıyet yemek yerız haftasonu gunu bırlık gezılere gıdılır kayak yapmaya falan gıdılır, denıze arkadaslarla gıdılmez cunku denız kum gunes olan tatılde mumkun mertebe dınlenursın mıskınlık yapıp kafanı bsaltırsın ılıklerıne kadar dınlenırsın ya hııııc ugrasamam hadı denıze gırelım hadı suraya gıdelım hadı buraya gıdelım teklıflerıyle ben kafama buyruk olmak ısterım baskalarına uymak degıl. bırde su kıskanclık meselelerı var eeeeeh ugrasamam kusura bakmasınlar tatılde barı bıraz rahat bıraksınlar ya

Bence de gitmeyin. Hem kendinize hem de diğer 3 kişiye tatili zehir etmeyin boşuna..
Eşiniz haklı sanki.. Insanlar nasıl ki sizin yaşam tarzınıza ayak uydururup saygı duyuyorlarsa (size, birlikte tatile gitme tekliflerinden anlaşılıyor bu), siz de insanların yaşam tarzlarına saygı duymalısınız.

kendi hayatını kendi muhafazakarligina göre yaşa. tabii gitme.ama nişanlınin da rahatsız olması gerekir burda bi uyum sorunu var.

Kiz 'rahat' sen 'sıkıcı'
Gidilmez....milletin tadini bozma otur evinde

Back
X