• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız?

İyi de beraber tatile gidilmesi planlanıyor.
Nasıl kıyafetine tavrına göre kalıplara sokmasın?
Demek istiyor ki, uyumlu değiliz.

Tam tersini düşünelim.
Ben açık, rahat giyinen, alkol alan biri olsam, ben de yanımda benimle havuza girmeyen, durup bi güneşlenmeyen. Bi içecek içemeyen insan istemem.

Bence konu sahibi tamamen bundan bahsetmiş. Açık olduğu için yargılamamış.

ama hani tatil ya orası bu nişanlı! kız olmasa etrafta bir sürü rahat giyimli hatun olacak zaten..
ha aynı masada oturmuşsun ha yan masanda oturmuşlar..
dünya görüşümüz farklı sohbet edecek ortak noktamız yok sıkılırım değil ki mevzu..
artı otelde alkol olduğuna göre birileri içiyor olacak..

Ha bu arada bende hani muhafazakâr denilen tarzda bir insanım yani konuyu bulandirip öyle dedi ya hımm ondan tepki verdinize gidiyor konu bir zahmet gitmesin.

Dilin ayarı olsun bir zahmet

nişanlı bir çiftle tatile gider misniz? Ben kapalı muhafazakar bir bayanım , gideceğimiz çift Eşimin arkadaşı ve nişanlısı . eşi olsa hadi neyse ama daha nişanlılar ve kızın giyimi çok rahat. Akşamları alkol alacaklar fln ben o ortamda rahat değilim eşim ise promlemli olduğumu düşünüyor ayak uyduramadığı için.

Konu basligi icerigi yansitmiyor.
Nisanli bir ciftle gitmem cunku basbasa cok daha guzel tatil yaparlar.
Ama sizin bu ciftle gitmek istemeyisinizin sebebi yasam tarzlari. Nisanli olmalari degil. Ne yani seneye evlenseler yine giyim alkol konusu ayni olsa nisanli degil evli diye gidecek misiniz?

Cift sizle gitme konusunda ne dusunuyor? Ben alkol alan acik bir kadinken tatile kapali muhafazakar bir kadinla gitmem. Konu aciklik veya kapalilik degil ama ortak aktivitelere girisemeyecegim biriyle neden tatil?

ama hani tatil ya orası bu nişanlı! kız olmasa etrafta bir sürü rahat giyimli hatun olacak zaten..
ha aynı masada oturmuşsun ha yan masanda oturmuşlar..
dünya görüşümüz farklı sohbet edecek ortak noktamız yok sıkılırım değil ki mevzu..
artı otelde alkol olduğuna göre birileri içiyor olacak..
Bence zaten böyle şeyler kadına ters geliyor.
Yazmış zaten de ama bide kocası sanki uyumlu olması gerektiği yüzünden baskı kurunca kadın tamamen kaçmış.

Yani zaten normal hayatta da kızı sevmiyordur. Ama beraber tatile gitmek istemediği için eşi problemlisin yakıştırmasını yaptığı için kendince sebeplerini sıralıyor.

Dediğin gibi, gidiyoruz tatile bi ton insan. Rahatını bırak aynı dili anlamadığımız bir ton insan. Ama kimse bizi onlarla aynı masaya oturtmaya, aynı aktiviteleri yapmaya zorlamadığı için umrumuzda olmuyor.

Ya ben anlamiyorum bukadar muhafazakarsaniz neden boyle tatil yerlerine gidiyorsunuz? Bizler acik olunca noluyoruz daha az muslumanmi oluyoruz? Gittigim hotellerde de kapali bayanlar var esleri bikinili kizlarin aralarinda yuzuyor ozaman sorun yok ama acik bir bayan gorup yada ayni ortamda olunca sorunlar sorunlar. Nasil muhafazakarlik ben anlamadim. Insan bir kisinin karakterine ve kalbinin guzelligine bakar, dis gorunusune yedigine ictigine degil....

Olmamalı bu da tuhaf. Bu da normal degil.
Kimsenin giyiminden rahatsız olmamaktır normal olan.
Birlikte yaşamak bunu gerektirir.
Ben buna katılmıyorum.
Normal hayatta her tarz arkadaşım var.
Konu sahibinin aksine çok uyumlu olduğum söylenir.
Hiçbiriyle de ne tarz ne kimlik çatışması yaşarım.
Ama hepsiyle tatile gitmem.
Tarzıma uygun olanla tatile giderim.
Yani havuza girecekken, ben açık o kapalıya gitse, yemek yerken ben alkollü o alkolsüz restorana gitse. Ee neden beraber tatile gidiyoruz ki?

Arkadaşım ben senin deyiminle "rahat" bi kadınım. Ve yine senin deyiminle "muhafazakar kapalı bi bayanla" tatile çıksam rahatsızlık duymam. Kendi yaşam tarzımı gözüne sokmadan yaşar ama yine de sana ayak uydurmaya çalışırım (çünkü yapım bu) ve güzel bi tatil geçiririz. Ama senin benden rahatsız olma ihtimalin yüksek gibi. İstersen biz bu tatili iptal edelim.

Sizin bakis acinizdaki insanlarin muhafazakar tatil koylerine gitmesi lazim. Nisanli cift alkollu tatile gitsin bence siz onlari varliginizla rahatsiz etmeyin

Açık giyinen her kadın "rahat" olmadığı gibi kapalı giyinen her kadın da daha "tutucu" olmuyor. Sizin gibi muhafazakar biriyle evlenen birinin, nasıl öyle bir tatile gitmeyi istediğini de pek anlamadım. Kızı "sadece nişanlı, rahat, alkol alacaklar" gibi söylemlerden uzak, yapacağınız tatili bu şekilde anlatsanız kimse tepki göstermezdi. Ben kapalı bir kadınım, alkol alınan, etrafta bikinili,mayolu kadınların olduğu tatil ortamlarından hoşlanmıyorum ama eşim böyle bir tatile gitmeye zorluyor deseydiniz, herkes size hak verirdi. Ama direk kadını itham ettiğiniz için ben kıskandığınız konusunu çıkardım. Bence uyumsuz değilsiniz, eşiniz sizin tarzınıza saygı duymuyor açıkçası.

Siz olsaniz diye sormussunuz ben olsam kafamin uyusmadigi insanlarla bir yere gitmem madem rahat giyim alkol falan size gelmiyor bence sizde gitmeyin rahat edemezsiniz

Ben buna katılmıyorum.
Normal hayatta her tarz arkadaşım var.
Konu sahibinin aksine çok uyumlu olduğum söylenir.
Hiçbiriyle de ne tarz ne kimlik çatışması yaşarım.
Ama hepsiyle tatile gitmem.
Tarzıma uygun olanla tatile giderim.
Yani havuza girecekken, ben açık o kapalıya gitse, yemek yerken ben alkollü o alkolsüz restorana gitse. Ee neden beraber tatile gidiyoruz ki?
Aynen öyle gidilmez, bunda hemfikiriz. Bunun çeşitli sebepleri de olabilir tabii.
Konuda kullanılan yargılayıcı üslup olmasa herkes konu sahibine hak verirdi. Burada rahatsız olduğumuz şey ifade ediş bicimi.
Kelimeler bilinçaltının aynasıdır, der saygilarimi sunarim.

Çift olarak yaşam tarzımıza uygun çiftlerle arkadaşlık etmeyi, zaman geçirmeyi, tatile gitmeyi tercih ederiz.
Alkol alınan bir oteli de tercih etmeyiz. :kahve:

Bende nişanlıyım ve nişanlım gayet normal bir insan eğlenmeyi gezmeyi çok sever .

Birlikte tatile gideceğimiz çift de bizim gibi normal insanlar kızcağız da teseddürlü.

Hepimiz çok istedik ve gittik ben elbisemi de, mini eteğimi de , askılı bluzlerimi de çok rahat şekilde giyindim diğer kız arkadaşımız da buna bir şey demedi diyemez de .
Akşam keyfimizde erkekler alkol almaya başladılar,bana da teklif ettiler nişanlım da beraber ıcelim mi ?diye sordu .
Kız arkadaşımız soğuk bir şeyler içti biz de alkol ictik ve hep beraber çok güzel uyum sağlayıp çok eğlendik.

Herkes istediği gibi giyer,istediğini içer,istediğini yer .
Gittiğimiz yerde bana abla nişanlıma abi diyen çok sevdiğimiz bir kız kardesimizle rastladık ve onun giyimi benim giyimime nazaran daha dekolte giyen biridir.
Ve bu benim umrumda değil .
Onun giyimi onun hayatı onun kararı.
Ki ben ; Bu sıcakta terlemiyor musun diye diretmiyorsam karşımdaki kiz arkadasima kişide Ayy açık giyiniyorsun ama diyemez.

Yanımda ki erkek bunun ölçüsünü nerde nasıl olmak gerektiğini bilir herseyden önce ben bilirim .
O kızın da bir ailesi ,babası,annesi ve bireyin kendi kararları olduğunu unutma

O kadar sinir oldum ki şu açtığınız konuya !
Belki daha da yazabilirim.
Sinirlendim suan :kızgın:

Karşılıklı olarak birbirinizi rahatsız edersiniz. Bence gitmeyin.

Bende nişanlıyım ve nişanlım gayet normal bir insan eğlenmeyi gezmeyi çok sever .

Birlikte tatile gideceğimiz çift de bizim gibi normal insanlar kızcağız da teseddürlü.

Hepimiz çok istedik ve gittik ben elbisemi de, mini eteğimi de , askılı bluzlerimi de çok rahat şekilde giyindim diğer kız arkadaşımız da buna bir şey demedi diyemez de .
Akşam keyfimizde erkekler alkol almaya başladılar,bana da teklif ettiler nişanlım da beraber ıcelim mi ?diye sordu .
Kız arkadaşımız soğuk bir şeyler içti biz de alkol ictik ve hep beraber çok güzel uyum sağlayıp çok eğlendik.

Herkes istediği gibi giyer,istediğini içer,istediğini yer .
Gittiğimiz yerde bana abla nişanlıma abi diyen çok sevdiğimiz bir kız kardesimizle rastladık ve onun giyimi benim giyimime nazaran daha dekolte giyen biridir.
Ve bu benim umrumda değil .
Onun giyimi onun hayatı onun kararı.
Ki ben ; Bu sıcakta terlemiyor musun diye diretmiyorsam karşımdaki kiz arkadasima kişide Ayy açık giyiniyorsun ama diyemez.

Yanımda ki erkek bunun ölçüsünü nerde nasıl olmak gerektiğini bilir herseyden önce ben bilirim .
O kızın da bir ailesi ,babası,annesi ve bireyin kendi kararları olduğunu unutma

O kadar sinir oldum ki şu açtığınız konuya !
Belki daha da yazabilirim.
Sinirlendim suan :kızgın:
Ve bu arada bizim de birlikte gittiğimiz kişiler evliydi.
Alkollü yemek yerlerinde zoraki alkol içeceksinizz! Diye diretmiyorlar.
Onlar alkol içsinler sen Ice tea iç ,Cola falan iç .
Sen kapalı havuza gidiyorsan 1 gün seninle gelebilir.
Kafa yapıları uyduktan sonra hiç bir problem yok .
Eğlenen veya giden nasıl gidiyor .
Çok da güzel oldu umarım uyum içinde olursunuz hep beraber .

Back
X