- 6 Ağustos 2016
- 582
- 501
- 53
- Konu Sahibi Bellalabella
Yapmayın bence yardımı kesin kardeşinizden. Annenize de söyleyin kduygu sömürüsüne inanmasin kardeşinizin. Sizin de bir hayatınız var. Yapmak zorunda değilsiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence kardesini seninle bir gun konusmak istiyorum diye ara musai oldugunda. cocuklarin oldugunu onlar iinde birikim planladigini bu yardimi benden de annemdn de goremeyecegini ilet. aklini basina toplasin hayat zor basklarinin yardimlari geleek diye iki gunluk is bulmalara devam etmesi yuzunden hayatin zorunu goremedigini soyle. burayakadardi .de. en son her ay en fazla annenle senin ne kadar yardim yapabilecegini ama fazlasi icin basinin caresine bakmak zorunda oldugunu ilet bu konusmada annenede soyle fazladan gizlice gondermesin ciddiyetinizi insallah anlarMerhaba KK’nın güzel hanımları,
Vicdanım ve aklım arasında kaldığım bir konuda yardımınızı rica ediyorum. Annem ve babam yıllar önce boşandılar. Çocukluğumuz zorluk içinde geçti. Hem çalışıp hem okuyarak üniversiteyi bitirdim ve şimdi çok şükür iyi bir mesleğim ve gelirim var. Mezun olduktan ve hatta evlendikten sonra bile annemden ve kardeşlerimden maddi desteğimi çekmedim. Annemin tüm masraflarını (ev-mutfak-sağlık..) karşılıyorum. Karşılıksız yapıyorum ama annem de sağolsun çocuklarıma bakıyor.
Sorun şu ki uzaktaki kardeşim sırtını resmen bize dayamış durumda. Okulunu bitirmedi, nerede iş bulsa 2. Gün bırakıyor be sürekli annemden (benden) para istiyor. Benim de artık çocuklarım var, eskisi kadar destek olamıyorum ve biraz birikim yapalım isteyen eşime karşı da mahcup oluyorum.
Son zamanlarda bunu annemle paylaştım. Bana hak verdi ancak kardeşim ona resmen psikolojik baskı yapıyor. Kadıncağız da ne yer nerde kalır diye düşünmekten ruh gibi geziyor. Haliyle çocuklarıma ve bana da yansıyor.
Kardeşim artık kendi ayakları üzerinde dursun istiyorum ama anneme de kıyamıyorum. Bir taraftan da çocuklarım ve eşim var. Ne yapacağımı bilemedim. Siz olsanız tavrınız ne olurdu? Teşekkür ederim şimdiden.
benim esimde ailesine dondu tamamen ne isterlerse yapiyor 3 evladim bnm kurtulmus esimin deyimine gore en kucugum 12 yasinda henuz onlarin isi gucu de yerinde evde oturan yiyenine araba Aldi araba almakla bitiomu benzin vergi neyle odeyecek afaffffff kardesinde olsa ve geri gelen bir tel varsa luks hayat istiyordemekki baskasinin kazanciyla olacak sey degil malesef cocuklarinida dusunmen lazim olumlu dusun olumlu karar verMerhaba KK’nın güzel hanımları,
Vicdanım ve aklım arasında kaldığım bir konuda yardımınızı rica ediyorum. Annem ve babam yıllar önce boşandılar. Çocukluğumuz zorluk içinde geçti. Hem çalışıp hem okuyarak üniversiteyi bitirdim ve şimdi çok şükür iyi bir mesleğim ve gelirim var. Mezun olduktan ve hatta evlendikten sonra bile annemden ve kardeşlerimden maddi desteğimi çekmedim. Annemin tüm masraflarını (ev-mutfak-sağlık..) karşılıyorum. Karşılıksız yapıyorum ama annem de sağolsun çocuklarıma bakıyor.
Sorun şu ki uzaktaki kardeşim sırtını resmen bize dayamış durumda. Okulunu bitirmedi, nerede iş bulsa 2. Gün bırakıyor be sürekli annemden (benden) para istiyor. Benim de artık çocuklarım var, eskisi kadar destek olamıyorum ve biraz birikim yapalım isteyen eşime karşı da mahcup oluyorum.
Son zamanlarda bunu annemle paylaştım. Bana hak verdi ancak kardeşim ona resmen psikolojik baskı yapıyor. Kadıncağız da ne yer nerde kalır diye düşünmekten ruh gibi geziyor. Haliyle çocuklarıma ve bana da yansıyor.
Kardeşim artık kendi ayakları üzerinde dursun istiyorum ama anneme de kıyamıyorum. Bir taraftan da çocuklarım ve eşim var. Ne yapacağımı bilemedim. Siz olsanız tavrınız ne olurdu? Teşekkür ederim şimdiden.
Güncelleme: Telefonu bozulmuştu. Telefon alıp gönderdim, istediği model olmadığı için geri gönderdi. Arkadaşlarından arıyordu, şimdi ise ortadan kayboldu. Kimse bilmiyor nerede olduğunu. İlk kayboluşu değil ve artık çok umrumda da değil ama annem perişan. Ne yapmalıyım?![]()
Hiç yetinmiyor ki, 1 versek 3 istiyor. Bana diyemiyor ama anneme baskı yapıyorKardeşine yardım etmeniz ilerde ona zarar verir.
Allah korusun size bişey olsa , kendi başını kurtarcak durumda olmaz.
Yardımı kesmelisiniz.
Cüzii bi miktar belirleyip , ya bunla idare et ya da doğru düzgün çalış deyin.
Annenize bunun kardeşiniz için kötü olacağını anlatın.
O da alışır merak etmeyin.