Bi üye "kişi kendinden bilir işi" diye yorum yazmış.. O kişiyi alıntılamak istemiştim.. Yanlışım olmuş olabilirBen de sizin gibi düşünüyorum, zaten o yorumu size yazmamıştım. Belli bir mesafe de olmalı zaten. Bu mesafenin ölçüsü de dediğiniz gibi yerli yersiz mesajlaşmamak aramamak vs. Fakat siz de hak vereceksiniz ki karşı cinsle sosyal ilişkiler konusunda histerik olan çok insan var, benim de çevremde var ve böyle insanları tasvip etmiyorum, sözüm de bu tür insanlar içindi.
Edit: imla
Benim işyerimde de 450 kişi var. İşyerinde birkaç oda var. İşte o odalardan birinde de ben ve erkek arkadaşım var.
Yani eşinizin işyerinden yaklaşık 3 kat fazla mevcut var. 32 yıldır aynı işyerinde olduğum için yaklaşık 400 kişiyi de tanırım ve arkadaşlık yaparım.
Sorun insan sayısında değil ki. Sorun özellikle burada işyerindeki kadınların tehlikeli görülmesinde.
Eşinize güveniyorsanız zaten sorun yok ki.
Haa güvenmiyorsanız o zaman sorun var.
Mesai bitiminde de sohbet eder misiniz ?
Eşimin sürpriz anlayışı hediyeden ibaret.. Evet yapar ama bana komik resim vidio atmazEşinizin size yaklaşımı nasıl.
Gün içinde size komik Videolar atar mı?
Muhabbetiniz nasıl ?
Ya da gün içinde eve hemen gelmek isteyen bir tip mi ?
Sizinle yemeğe çıkmaya , yemeğe götürmeye can atar mı?
Keyifli vakit geçirirmisinz evde ?
Sürprizler yapar mı?
Zaten aralarında aşk yaşamak gibi bi bağ oldununu bende hiç sanmıyorum. Ama bariz flört eder gibi sürekli dipdibe oldukları yetmez gibi msj olayı sinirimi bozdu. Sabah sabah günaydın mesajı atmak, gece bi film ya da belgesel izleyip sende izle mutlaka diye iletmek, bunlar "hemen aklına o kişinin geldiğini göstermiyor mu" ben söylediğim de kalbim fesat oluyorKesinlikle kadına mesaj atıp kendinizi eşinizin gözünde küçük düşürmeyin. Ne bekliyorsunuz evet kocanla aşk yaşıyoruz mu diyecek tabiki inkar edecek. Bu durumda yapılacak iki şey var ya sizde aynısını yapacaksınız bı erkekle arkadaş olarak onun gibi görüşüp konusacaksiniz. Yada kadınla samimiyet kurun mesela evinize yemeğe çağırın daha yakından tanıyin. Görüşmelere sizde gidin ama takip ediyormuş gibi değil. Bozildugunuzu kesinlikle belli etmeyin yasak olan cazip gelir. Kadınla samimiyet kurup açığını bulabilirsiniz eşinizle belli etmeden
Ya sende bir flim izlerken umursamaz bir tavırla x de bu flimi sever dur ona bi mesaj atayimZaten aralarında aşk yaşamak gibi bi bağ oldununu bende hiç sanmıyorum. Ama bariz flört eder gibi sürekli dipdibe oldukları yetmez gibi msj olayı sinirimi bozdu. Sabah sabah günaydın mesajı atmak, gece bi film ya da belgesel izleyip sende izle mutlaka diye iletmek, bunlar "hemen aklına o kişinin geldiğini göstermiyor mu" ben söylediğim de kalbim fesat oluyor
Kensisi eniştemle tokalaşmamı bile sorun eder.. Ama kendisi yakın arkadaşlık kurarken benim kalbim fesat olur.. Siz düşününYa sende bir flim izlerken umursamaz bir tavırla x de bu flimi sever dur ona bi mesaj atayim
Desene bakalim ne yapacak esin cok merak ettim hatta atarken gülümse ne tepki verirdi cok merak ettim gerçekten
Söyledim.. Gayet kararlı Bi şekilde hemdeEvli erkeklerle hemcinslerimin bu denli samimi olmasini dogru bulmuyorum.
Ben olsam bende hoşnut olmazdim.
Tek yapmaniz gereken esinize rahatsizliginizi ve artik tahammul edemediginizi soylemek
kadina soylerseniz bencede rezil olma durumunuz var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?