Siz olsanız?..

Bi üye "kişi kendinden bilir işi" diye yorum yazmış.. O kişiyi alıntılamak istemiştim.. Yanlışım olmuş olabilir

Kesinlikle kadına mesaj atıp kendinizi eşinizin gözünde küçük düşürmeyin. Ne bekliyorsunuz evet kocanla aşk yaşıyoruz mu diyecek tabiki inkar edecek. Bu durumda yapılacak iki şey var ya sizde aynısını yapacaksınız bı erkekle arkadaş olarak onun gibi görüşüp konusacaksiniz. Yada kadınla samimiyet kurun mesela evinize yemeğe çağırın daha yakından tanıyin. Görüşmelere sizde gidin ama takip ediyormuş gibi değil. Bozildugunuzu kesinlikle belli etmeyin yasak olan cazip gelir. Kadınla samimiyet kurup açığını bulabilirsiniz eşinizle belli etmeden

Eşinizin size yaklaşımı nasıl.
Gün içinde size komik Videolar atar mı?
Muhabbetiniz nasıl ?
Ya da gün içinde eve hemen gelmek isteyen bir tip mi ?
Sizinle yemeğe çıkmaya , yemeğe götürmeye can atar mı?
Keyifli vakit geçirirmisinz evde ?
Sürprizler yapar mı?

Mesai bitiminde de sohbet eder misiniz ?

Ben bir kadının 'normal' bir arkadasliktan bu denli rahatsiz olacagini sanmiyorum ve esinizle o kadin arasinda olan arkadasligi 'normal' bulmuyorum. Bir seyler yasiyorlar diyemem ama yasamayacaklari ne malum? Birbirleriyle vakit gecirmekten hoslaniyorlar cunku.

Bu sekilde bir his aldiysaniz hoslanmayacaginiz seyler vardir kadinlar hisseder cunku.

Ayrica kadinin empati yapmasi icin evli olmasina gerek yok. Boyle girgir samata takilmak onun da isine geliyor.

Bazi arkadaslar tam okumamis sanirim normal bir arkadasliktan bahsedilmiyor her buldugu firsatta evde bile mesajlasmasi ya da gece bile izledigi belgeselle ilgili mesaj atmasi ve tum bunlara enerji bulurken esine karsi enerjisinin dusuk olmasi rahatsiz edici degil mi bazi arkadaslar bu kadarini bile umursamiyor sanirim.

Son olarak ben bu kadar samimi bir arkadasim (gercek manada) varsa esi ile de arkadas olurdumki hem esi rahatsiz olmaz hem de ucumuz gorusebiliriz. Ama kadin size pas vermemis bile. Kocamla gul eglen benimle pek muhatap olma. Oldu canim baska?...

Eşimin sürpriz anlayışı hediyeden ibaret.. Evet yapar ama bana komik resim vidio atmaz

Zaten aralarında aşk yaşamak gibi bi bağ oldununu bende hiç sanmıyorum. Ama bariz flört eder gibi sürekli dipdibe oldukları yetmez gibi msj olayı sinirimi bozdu. Sabah sabah günaydın mesajı atmak, gece bi film ya da belgesel izleyip sende izle mutlaka diye iletmek, bunlar "hemen aklına o kişinin geldiğini göstermiyor mu" ben söylediğim de kalbim fesat oluyor

Ya bana da aşırı mantıklı gelmedi öyle bir sey varsa da kadın gerçekten hisseder keske siz rahatsız olduğunuzu söyleseniz ya da aynisi siz yapın ve onun tepkilerini seyredin tamam herkes arkadaşça muhabbet eder ama belgesel izlerken bile atıyormuş bazıları benimde arkadasım var demis ben evli olsaydim eşim yanımdakiyle arkadasım aklıma gelmez di neden çünkü onunla vakit geçirirdim bu yüzden aklıma gelmez bilmiyorum ben olsam istemezdim üzgünüm fikrim bu arada komik video mesaj anlarım da sürekli gönderileni anlamam kusura bakmayın yanı

Ya sende bir flim izlerken umursamaz bir tavırla x de bu flimi sever dur ona bi mesaj atayim
Desene bakalim ne yapacak esin cok merak ettim hatta atarken gülümse ne tepki verirdi cok merak ettim gerçekten

Benim ortağım erkek. 40 yaşında, evli bir çocuğu var. Ortaklık kurduğumuzda ben bekardım. Ofiste sadece ikimiz varız. Ben ortaklık kurulduktan iki yıl sonra evlendim. Nikah şahidim ortağımdı hatta :)) Şu an 34 yaşındayım, iki çocuğum oldu. Beraber uzakdoğuya iş seyahatlerine de gittik, yurt içine fuarlar sebebiyle otellerde de konakladık.. 6 aylık evliyken yaklaşık 3 hafta eve uğrayamadım seyahatler dolayısıyla.

E bizim eşlerimiz napsın şimdi?

ay sahsen ben cok sinirlenirdim hatta gorunmek icin kadina okula giderdim
kadinin gaptigi cok yanlis evli bir erkekle yanlis anlasilmalara sebebiyet verecek sekilde konusmak, hanimi rahatsiz edici sekilde davranmak cok ayip

Ben olsam kadinla arkdaslik kurardim. O gosteriye git kadinla da yakinlas hem niyetini anlarsin. Baktin kocanla ilgisinyok sadece arkadaslar kadina birilerini ayarlamaya calis :) baktin isin icinde is var alttan alttan goz dagi ver evliliginizin nasi guzel oldugunu fln anlat uzaklastir

Mesaj atmayın. Çok sinir bozucu bir durum haklısınız ama buna izin veren kocanız kocanız istemeze izin vermezse kadın yaklaşamazki

Arkadasim okuyunca iyice sinir oldum kadina bak sizene izledigi belgeselden bilmem.neden bu ne ya bu yaptiklarini sevgililikte esimle biz yapardik sirf uzaktayken bile ortak birseyler yapalim sohbete konu olsun diye. Ama masallah bunlar baya flortlesiyorlar.

Size tavsiyem sizinde mutlaka vardir erkek arkadasiniz onunla iletisime gecin ve esiniz yaninizdayken msjlasin iste konuyu uzatabildgnz kadar uzatin yada izledgnz birseyi hemen yazin x bunu sever haber verimde izlesin gibisinden bakalim.rahatsz olacak mi beyefendi. Esinize cok sinir oldum dogrusu ama.en cokta o kadina. Bir kadinin dusmani ne yazikki kadindir. Kadin duzgun olursa sınırını bilirse erkekle arkadaslik etmesi evli biriyle normal duzey sohbet etmesi dogal. Ama tutupta evli oldgunu bile bile sizden cekinmeden msj atmasi bana bu kadinin dusunceli biri olmadigini hatta su yuva yikan kadinlara benzedigini animsatti.
Benim calistigim yerde tek bayan benim ve bekarida var evliside var ama hep mesafeli oldum 8 senedir burdayim hala geyikler yapmam onlarla onlarda benle yapmaz. Isyerinde konusuruz watsaptan soru sorarlar ama aksam eve gidince kimse yazmaz

Evli erkeklerle hemcinslerimin bu denli samimi olmasini dogru bulmuyorum.
Ben olsam bende hoşnut olmazdim.
Tek yapmaniz gereken esinize rahatsizliginizi ve artik tahammul edemediginizi soylemek
kadina soylerseniz bencede rezil olma durumunuz var.

eşinizle sürekli etkinlik ayarlayın bence sinema bileti alın mesela öğlen okula gidin beraber yemek yiyin geçiyodum uğrayım dedim diyip alın eşinizi kadına da bizim özel işlerimiz var diyin önceden. Eşinizle bir yerlere gidin. Muhabbet etmeye çalışın küs olup konuşmamak o kadına daha da yaklaştırır eşinizi çünkü evde muhabbet yok adam huzur muhabbet istiyo.Akşam evde beraber film izleyin. Hatta bence telefonunun şarjının bitmesini sağlayın o arada elektrikleri de kesin telefonuyla oyunla falan oynayamaz. Laptopunuz varsa indirdiğiniz filmi izleyin beraber bir şeyler yapmaya çalışın. Kendinizi ön plana çıkarın arka plana atmayın varlığınızı hissettirin. Baskı kurmayın eşinizde. Eşinizin sizi merak etmesini sağlayın bir şekilde.

Ya sende bir flim izlerken umursamaz bir tavırla x de bu flimi sever dur ona bi mesaj atayim
Desene bakalim ne yapacak esin cok merak ettim hatta atarken gülümse ne tepki verirdi cok merak ettim gerçekten
Kensisi eniştemle tokalaşmamı bile sorun eder.. Ama kendisi yakın arkadaşlık kurarken benim kalbim fesat olur.. Siz düşünün

yazacağım iki pratik yöntemle kurtulursun birincisi : eşinizin whatsup profiline sizinle birlikte varsa çocuğunuzla şöyle güzel çıkmış bir resminizi koyuyorsunuz ve bunu haftalık pozlar dış iç mekan ama hep samimi eşinizle yanak yanağa resim koyun herkes görecek şekilde ayarlayın ikincisi : eşinize empati yapmasını aynısını siz yapsaydınız kendisi ne düşünürdü deyip bayanın bir iki mesajına ok.by. slm.gibi basit ifadelerle karşılık vermesini karşıdaki bayanın eşi ya da nişanlısı olabileceğini eşinizi rezil edip peşimden o koştu deyip sıyrılacağını söyleyip eşinizi skor olarak kullanacağını belirtin.Kendinizi rezil etmeyin karşıyı yüceltmiş olursunuz.Kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…