- 25 Mart 2019
- 814
- 2.797
- 113
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Paşa paşa dönmücem, annemin evine gelcem, olmadı boşta bi evi var annemlerin olmadı oğlumla oraya yerleşicemNasıl yani oğlunuzu da aldıktan sonra tekrar annenizin evine döneceksiniz?
Evi terk mi ettiniz yani, kararınız bu mu?
Eşinizin ettiği küfürler, oğlunuza cevabı çok çirkin. Çok kötü, keşke olmasaydı
Ama yine de fevri hareket etmiş gibisiniz. Şimdi gittiniz madem dönüşünüz nasıl olacak, hani paşa paşa geri dönecekseniz boşuna gittiniz.
Saygının bittiği yerde sevgide biter sizin yaşamış olduğunuz üzüntü aranızdaki sevgiyide etkiler eşiniz sizi arayıp nereye gittin özür dilerim bir daha asla olmaz dedimi tepkisi ne oldu çocuğunuzu alın tabiki bi süre burnu sürtsün hatasını anlayıp tekrar etmezse demek daha önce bu kadar yanlış yapmadıysa ilişkiye devam edilebilir ama tekrar etmemek şartıyla ,çünkü bir kadını anneyi bu denli rencide eden bir adamdan koca olmaz benim fikrim bu çok geçmiş olsun7 yıllık evliyim 3 yaşında bi oğlum var, eşimle ara ara kavgalarımız oluyor daha sonrasında tatlıya bağlanıyordu, bugün ama böyle olmadı. Oğlum yaramazlık yapıodu yanımda eşimde içerde uzanmış tel ile oynuyordu. Oğlum bi hışımla saçımı çekti baya bi kopardı eline geldi. Ben eşime sinirlendim ilgilensene biraz diye. Sesim yüksek çıkmış olabilir. Bana çpcuğun yanında bapırmaya başladı; afedersiniz, sı..ım sana, s..tir git, o..nun evladı ve bela okumaya başladı. Bende s..tir mi oluyum dedim kapıyı çektim çıktım. Oğlumda anne nerrye gidio dedi oğluma annen s..tir oldu işte seni bıraktı gitti dedi. Napılır böyle koca ben annemlere geldim şimdi. Siz olsanız naparsınız
Evet eşimin huyunu biliyorum o yüzden her tartışmada oğlum etkilenmesin die alttan aldım, ama bugün çok fenaydı kendisi hiç oğlumu düşünmeden bağırıo kaç kere uyardım bugünde artık son olduEşinizin huyunu illa ki biliyorsunuzdur. Niye çocuğun yanında böyle bir tartışmaya girdiniz? Bir de çocukla ilgili bir konuda.
Zaten sonrasında da çocuğu bırakıp çıkmışsınız. Kim bilir ne hissetmiştir. Oğlunuza çok üzüldüm.
Evliliğinizle ilgili ne karar verecekseniz verin ama lütfen çocukların bunlardan etkilenmemesi için azami özeni gösterin.
Uyuyormuş uyanınca almaya gidicem zaten.
ay lütfen oğlumu aldım diyin
Boşanacaksınız yani.Paşa paşa dönmücem, annemin evine gelcem, olmadı boşta bi evi var annemlerin olmadı oğlumla oraya yerleşicem
Ailesi zaten çok çektirdi kurdeşen oldum hala pislik yapıolar, bi eşim var diodum evladım tabi ilkim herşeyim, onun yanında da küfür etmesi bağırması benim oğlum dişlerini sıkıo gündüz vakti konuşurken etkilenio çocuk illaki, karşılık vermiom çocuk etmilenir die gene aynı gene aynıBoşanacaksınız yani.
Ama neden bu kadar acele.
Bakın kendiniz yazdınız, eşimle arada sorunlar olur ama tatlıya bağlarız, bir tek bugun böyle olmadı demişsiniz.
Boşanmak çok fazla olmayacak mı?
Tabii çok ağır laflar etmiş, çok çirkin ama ilk olduysa affedilebilir gibi??
Af dilerse tabii.
Bilemedim... Yuva yıkmak için acele etmeyin derim.
Ama o cümleleri de ödetin, küfür çok çirkin.
O zaman çok uzatmayın sakinleşince tatlıya bağlayın derim ben.Evet yaptığı çok yanlış dedikleri çok çok çirkince lakin 7 yilda ilk defa bu seviyede olduysa belki vardır onunda bi sıkıntısı gerginliği insanlık hali sonucta benimde bazen kendime bile tahammülüm olmuyor çok fevri çıkışlar yapiyorum sonra aklım başıma gelince yerin dibine giriyorum.Ama yok affetmem diyosanizda çocuğunuzu bırakmayın alın yazık kiyamam çok küçük daha kimbilir ne korkup etkilenmiştirArada ederdi de böylesi değil
Ailesi zaten çok çektirdi kurdeşen oldum hala pislik yapıolar, bi eşim var diodum evladım tabi ilkim herşeyim, onun yanında da küfür etmesi bağırması benim oğlum dişlerini sıkıo gündüz vakti konuşurken etkilenio çocuk illaki, karşılık vermiom çocuk etmilenir die gene aynı gene aynı
Aldım tabi kiOğlunuzu aldınız mı?
Annemlerin evindeyiz, kendide ne hali varsa görsün, her yerden engelledimO sağlıksız ortamda sahsen çocuk yetiştirmem. Iki evladımin gözleri parlıyor. En büyük korkum onların gözlerindeki o ışığı öldürmek. Madem iki ebeveyn gereken olgunluğu beraber göstermiyorlar ve kendilerine çeki düzen vermiyorlar, ayrılmak en doğrusu. Ama yok iki taraf kurtarma çabasına varsa profesyonel yardım alın. O çocuğun ruh hali sizin düşündüğünüzden daha kötü inanın.
Bebeğim yanımdaYuh. Ne kadar igrenc bir insan o. Hadsizzz. Bebegi almazsanız size karsi nefretle buyumus bir cocuk bulursunuz.
Çok sevindimAldım tabi ki