Siz olsanız?

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.878
598
38
1 senedir nişanlı oldugunuz kişi ondan önce 4 sene geçmiş var tabi hersey çok güzel gidiyor hiç bir sorun yok. Ama elde sıfır varken gidip ev alıp sonra birazda savurganligiyla ödemeleri ödemeyecek hale gelirse. Sonra size dönüp olmuyor ben bİtim durumdayım asgarileri bile odeyemiyorum seni ilerde kötü şartlar içerisinde yaşatmak istemiyorum deyip bitirmek isterse ne yapardınız. diğer evliliği yine maddi sıkıntı yüzünden bittiği için tekrar aynı sıkıntıyı yaşamaktan korkuyor bunud belirtmek isterim.

Yanında olmak istiyorum gerekirse maddi olarak destek çıkmak istiyorum ama buna izin vermiyor

Bu sözü hatırlardım;
“Her şey çok güzel olacak” masalı yerine,"Kötü şeyler de olacak ama yanında olacağım" samimiyetini seviyorum. "

Aynen bende seviyorum bu sözü. Olması gerekende bu aslında

Sizden emin değil o zaman. Siz de maddi sıkıntılar yüzünden gidersiniz nasılsa deyip, şimdiden bitirmek istiyor. Çok iyi düşünün, taşının, sevdiğiniz için değil, geleceği görerek bir karar alın. Ya hep ya hiç. Yanındayım derseniz, bunu kendisine temin etmelisiniz. Durum biraz stresli, umarım halledersiniz.

Tamam yoklukta da insan sevdiginin yanında olur ama bu yokluk degil ki. Bilerek kendini ucuruma suruklemek. Bilerek kendini batirmak oluyor. Açıkçası çok zor. Insan sevince gözü bir sey gormez ama gorunen köy de kılavuz istemez derler.
En nefret ettiğim insan tarzi anlayissiz ve hesapsiz hareket edeni..

1 senedir nişanlı oldugunuz kişi ondan önce 4 sene geçmiş var tabi hersey çok güzel gidiyor hiç bir sorun yok. Ama elde sıfır varken gidip ev alıp sonra birazda savurganligiyla ödemeleri ödemeyecek hale gelirse. Sonra size dönüp olmuyor ben bİtim durumdayım asgarileri bile odeyemiyorum seni ilerde kötü şartlar içerisinde yaşatmak istemiyorum deyip bitirmek isterse ne yapardınız. diğer evliliği yine maddi sıkıntı yüzünden bittiği için tekrar aynı sıkıntıyı yaşamaktan korkuyor bunud belirtmek isterim.
sen çabaladıkça kıstıkça dikkat ettikçe ucuza kaçtıkça destek oldukça o savurgan olup herseyi mahvedecekse bi süre sonra dayanamazsın ama değişebilir istese zor bişey değil ki dikkat etsin harcamalarına mutlu olun sizde

Sizden emin değil o zaman. Siz de maddi sıkıntılar yüzünden gidersiniz nasılsa deyip, şimdiden bitirmek istiyor. Çok iyi düşünün, taşının, sevdiğiniz için değil, geleceği görerek bir karar alın. Ya hep ya hiç. Yanındayım derseniz, bunu kendisine temin etmelisiniz. Durum biraz stresli, umarım halledersiniz.

bence asil emin olmadigi "kendisi"

konu sahibi, evi satmak ve savurganliginin da farkinda olmak yerine; sizin geleceginizi one surerek "sen iyisin ama ben kotuyum" u hikaye gibi aktaran, ilerde borctan kurtulamayacaginizi dusunen yani kendisine guvenmeyen ve ilk fedakarligi huyundan evinden degil de sizden sevgisinden yapan biri ile gelecek kurmayi dusunuyorsaniz iki kez dusunun derim...

aynı sıkıntıyı yaşamaktan korkan insan kendine çeki düzen verir bu duruma düşmezdi.bence size blöf yapıyor .sizin ona ben her koşulda yanındayım falan dmenizi bekliyor gibi.evlilklerde eşler birbirine destek olur ama parasını yönetmeyi bilemeyecek şuurda eşlerin yükünü sırtına alarak değil.siz biraz daha düşünün bence.

Ben olsam ayrilirdim cok asik degilsem sayet. Cunku savurgan insanlarin hayati hep perisanlik icinde geciyor. Zira bu tipler yarini dusunmeden harciyor...

BencEde bitsin hem savurup hem sıkıştıginda çöken bir adamla zaten saglam iliski yurumez sizde diretmeyin bence sonra ben ettim ben buldum dersiniz ikk bosanma sebebide maddiyatmis zaaten yol yakinken donun herkes sıkışıklik yasar belli donemlerde ama ben bittim benden bukadar diyosa orda sikinti var

diğer evliliği öyle bittiği için yoğudu üflüyo..
tek sıkıntı buysa destek olun:seni bunun için bırakmam deyin..
başka sorunlar varsa riske etmeyin..

elde sıfır varken neden ev alma ihtiyacı hissetmiş ki?

üstelik bu kişi önceki evliliğinde maddi olarak da problem yaşamış, hiç mi ders almamış..

eğer huyu böyleyse üzgünüm ama mutsuz bir hayatınız olur..

Adam savurgan yani huy edinmiş belli.. ya destek olcan devam etcen yada hazır o da istiyoken ayrılcan karar senin canım.. ama siz olsanız napardınız dediğin için cevaplyim ben olsam ayrılırdim net çünkü ilerde kimbilir daha ne sıkıntılar olur bu savurganlikla
katılıyorum savurganlık bir yana insan sorun ne kadar büyük olursa olsun seviyorsa sevdiğini yanında görmek ister bu biraz saçma geldi bana ya bahanedir bitirmek için ya da gerçekten morali çok bozuktur.ama dedğim gibi sizi böyle dışlaması gerekmez.say ki evlendiğinde daha büyük bi sorun yasadınız o zaman da boşanalım mı diyecek ?iyi düşünün böyle savurgan ve uzlaşma aramayan bir adamla hayal kırıklığı y aşamayın

Back
X