siz olsaniz

Bizim kadinlarimiz kizlarimiz çok çok yanlis yetiştiriliyor.. Hayatında ki her şey evliliğe ve kocaya bagli sen ikinci plansin mesajiyla yetiştirilip sindirildikce iste bunlara tahammul edebilir hale geliyorlar.

Böyle mutlu olurum dediğiniz gibi böyle yaranirim saniyorlar..

Benim Esim bana sunlari yapsa basina ne gelir çok iyi bilir .... Bence konu sahibinin esi de karisini sindirebilecegini bildiği için sonuna kadar sömürüyor..

Erkek annelerine çok iş düşüyor,kadına değer verileceğini,sevip sayacağını ufacık yaştan beynine kazıyacaklar ..

Bu gibi sorunları yeni evlenecek gelin adayları da okusun istiyorum.Kendinizi ezdirmeyin.
İzin vermek ne demek hemde anne evine gitmeye.Seni nereden almış?Göndermediği anne evinden almadı mı?
Evlilikte saygı ve sevgi karşılıklı olmalı.Hep erkeğin ailesi ön plandadır , o şekilde yetiştirilir kızlar.
Söylesen senin ailen de haklı bulur bu kocayı üstelik.
Lütfen kendini toparla.Yoksa daha ilerde farklı dertler yazarsın buraya.Çocuğum için katlanıyorum diyorsun ya unutmasın o çocuk aynı zamanda o kocanın da.

Merhaba ben evleneli 3 yil oldu ve iki adimlik yol olmasina ragmen kendi ailemin evine 2 ayda bir falan gidiyoruz esim izin vermiyo ote yandan benim ailme yakin oturan kendi ailesinin evindende hi cikmiyoruz mesela benim annem koye gittigi zaman gidip babama yemek yapamiyorum islerine yardim edemiyorum ama onun annesi gittimi gelene kadar babasiyla kaliyorum bunun uzerine baska kimse yapmaz dedigimde esim bana hint kumasi degilsin yapan bulunur dedi cok agrima gitti simdi sizin fikirlerinizi merak ediyorim size esiniz boyle davransa siz ona ve ailesine karsi bu sekilde alttan alir herseyine tamam der babasinin evine gidip gelmeye kalmaya devam edermiydiniz lutfen yorumlarinizi bekliyorum

Alttan almazdım. O zaman yapanı bulsun. Hatta o aradığı tür nerede bitiyorsa bizede haber verin bizlerde evlerimize birer tane alalım. Tövbe yarabbim ya... Ne iyi ailesine gönderme, kendi ailenin her işe koştur birde göz dağı var hint kumaşı değilsin diye. Pes... Ben böyle bir adamla yapamazdım arkadaşım.

canım burda ki çoğu bayan senin durumunu hayretle karşılar ve biz sana boşan böyle hayat mı olur da diyebiliriz ama sen kendi şartlarını hayatını en iyi biliyorsun. Tabi ki çok abes ve merhametsizce bir durum fakat eşinin bunu anlamasını sağlamalısın ama güzellikle sert tepkilerin geri teper gibi duruyor

Erkek annelerine çok iş düşüyor,kadına değer verileceğini,sevip sayacağını ufacık yaştan beynine kazıyacaklar ..

Tamamen katılıyorum sana.Oğlumda oğlum diye büyütüyorlar çocukları.Herşey serbest sonra karşımıza 20 yıl sonra bir kızın anneme göndermiyor diye sorunu çıkıyor ortaya.Kendileri dünyanın merkezindeymiş gibi yetişen erkek çocuk böyle bir kütük oluyor.Kadınlarda ben çektim gelinde çeksin diyor :KK12:
Anneler erkektir yapar diyorlar.Çıldıracağım şu erkeklerin kendilerini birşey sanmalarına :KK34: erkek annesiyim diye övünen kadınlara da ayrıca gıcık oluyorum

Sen hint kumaşı değilsin de eşin hint kumaşı mı? Neden bu kadar yüz verdin ki? Sen baştan fazlaca taviz vermişsin ve şuan ipin ucu kaçmış toparlayamıyorsun. Biraz cesur ol çek bakalım resti napıyor :KK12:

Aynı durumu benim kuzenimde yaşadı kocası annesigile göndermezdi eve telefon bırakmazdı telefonları iş yerine götürürdü annesini aramasin diye kızcağız neler çekti kaynanasina giderdi ordan annesini ararmis ama kocasida başında dururmus konuşma bitene kadar... Annene gidersen ya da benden gizli telefonda konusursan seni boşarım diye tehdit edermiş 4 yıl oldu 3 yaşında çocukları var şimdi yine doğum yaptı artık bu sene annesine gönderiyormus hatta arabayla bırakıp 3-4 gün kalmasına izin veriyor.. Belki esiniz ilerde düzelir çok dua edin..

Tamamen katılıyorum sana.Oğlumda oğlum diye büyütüyorlar çocukları.Herşey serbest sonra karşımıza 20 yıl sonra bir kızın anneme göndermiyor diye sorunu çıkıyor ortaya.Kendileri dünyanın merkezindeymiş gibi yetişen erkek çocuk böyle bir kütük oluyor.Kadınlarda ben çektim gelinde çeksin diyor :KK12:
Anneler erkektir yapar diyorlar.Çıldıracağım şu erkeklerin kendilerini birşey sanmalarına :KK34: erkek annesiyim diye övünen kadınlara da ayrıca gıcık oluyorum

Burada bile gördüm,evlenşnce alt katımda oturacak diyen anneleri..
Şimdiden böyleler,ilersini düşünemüyorum bile..
Ne var yani erkek annesi olmak başka birşey de biz kız anneleri mi bilmiyoruz bunu..

Zor bulur. Onun ailesine ne kadar gidiliyorsa benim aileme de o kadar. Sadece haber veririm ne demek izin almak? Sahibim değil o eşim.

Aynı durumu benim kuzenimde yaşadı kocası annesigile göndermezdi eve telefon bırakmazdı telefonları iş yerine götürürdü annesini aramasin diye kızcağız neler çekti kaynanasina giderdi ordan annesini ararmis ama kocasida başında dururmus konuşma bitene kadar... Annene gidersen ya da benden gizli telefonda konusursan seni boşarım diye tehdit edermiş 4 yıl oldu 3 yaşında çocukları var şimdi yine doğum yaptı artık bu sene annesine gönderiyormus hatta arabayla bırakıp 3-4 gün kalmasına izin veriyor.. Belki esiniz ilerde düzelir çok dua edin..

Belki de aldatıyordur. Bana şüpheli göründü bu kadar hasta bir adamın 3-4 gün bırakması.

Burada bile gördüm,evlenşnce alt katımda oturacak diyen anneleri..
Şimdiden böyleler,ilersini düşünemüyorum bile..
Ne var yani erkek annesi olmak başka birşey de biz kız anneleri mi bilmiyoruz bunu..

Allah 2 erkek evlat verdi bana .Hayırlısı ile "insan" gibi"adam" gibi yetiştireceğim.Gelinlerime iyi koca :KK48: vatana millete hayırlı bir insan olsunlar başka birşey istemiyorum.Ben elimden geleni yapayım sonrası Allah'a kalmış.

Merhaba ben evleneli 3 yil oldu ve iki adimlik yol olmasina ragmen kendi ailemin evine 2 ayda bir falan gidiyoruz esim izin vermiyo ote yandan benim ailme yakin oturan kendi ailesinin evindende hi cikmiyoruz mesela benim annem koye gittigi zaman gidip babama yemek yapamiyorum islerine yardim edemiyorum ama onun annesi gittimi gelene kadar babasiyla kaliyorum bunun uzerine baska kimse yapmaz dedigimde esim bana hint kumasi degilsin yapan bulunur dedi cok agrima gitti simdi sizin fikirlerinizi merak ediyorim size esiniz boyle davransa siz ona ve ailesine karsi bu sekilde alttan alir herseyine tamam der babasinin evine gidip gelmeye kalmaya devam edermiydiniz lutfen yorumlarinizi bekliyorum
Daha dün gelen el oğlu kimki seni doğuran büyüten insanları görmeni yasaklıyorr. Yorum yapamıyorumm nasıl zihniyetler varya

Allah 2 erkek evlat verdi bana .Hayırlısı ile "insan" gibi"adam" gibi yetiştireceğim.Gelinlerime iyi koca :KK48: vatana millete hayırlı bir insan olsunlar başka birşey istemiyorum.Ben elimden geleni yapayım sonrası Allah'a kalmış.

Allah bağışlasın evlatlarını,olması gerekende budur işte,biz annelere de çok iş düşüyor bu durumda..

Belki de aldatıyordur. Bana şüpheli göründü bu kadar hasta bir adamın 3-4 gün bırakması.[/QUOTE

mesajlarını yakalamış bi kerelik biseydi devamlı olan ilişki değil demiş yazin Akdeniz bölgesine tatlie gitmisti ordan tanışmislar bi kerelik bişeydi oldu bitti demiş..
Eşi çok tuhaf bi insan, boşanmış baldızı var ona sinemaya gidip sevgili koltuğunda film izleyelimmi demişti

Kabus gibi bu ne bencillik insanlik dışı bir davranış modelidir yaahu katlanilacak gibi degil. Bizde de gelin versiyonu var bu dediginizin. Gelinin anasina gidiliyor herzaman kocaninkine ayda yilda..

mesajlarını yakalamış bi kerelik biseydi devamlı olan ilişki değil demiş yazin Akdeniz bölgesine tatlie gitmisti ordan tanışmislar bi kerelik bişeydi oldu bitti demiş..
Eşi çok tuhaf bi insan, boşanmış baldızı var ona sinemaya gidip sevgili koltuğunda film izleyelimmi demişti

Kişi kendinden bilirmiş işi. Bu kadar kıskanç olan insanların çoğu böyle. Kendileri bir haltlar yediklerinden kısıtlıyorlar.

:KK57::KK57::KK57::KK57:
Şaka di mi şaka?

:KK57::KK57::KK57::KK57:
Şaka di mi şaka?

Gerçek canım bizde şok olduk karisi ilk çocuğunu doğurdugunda baldızıni getirmis ablasına biraz baksin diye daha sonra hadi biraz seni gezdireyim demiş baldizina dışarı çıkmışlar bunlar sinemaya gitmişler bilet satan kıza demişki bize sevgili koltuğu ver

Back
X