- 10 Ekim 2015
- 7.195
- 9.105
- 118
- Konu Sahibi Boncukkk000
Evlenirseniz çekeceğiniz var bu hadsizden.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende oyle dusunuyorum canim allah yuzume bakti bencede..Çok üzüldüm canım ya. Terbiyesiz adam. Bir genç hanima evine gelen misafire söylenecek laf mi.
Burada konu adam değil yalnız.
Sevgilinin sessiz kalması. İnsan bir baba ne diyorsun ayıp oluyor falan da mı demez ya.
Sevgilin çok hatalı çok . Bu demekki hep ailesine karşı haksızlık olsa bile böyle sessiz kalacak. Bir isarettir bak bu senin için.
Bence cocuktanda uzak dur şimdi böyle yapan yarin birgün seni ailesinede ezdirip ses çıkartmaz böyle bi terbiyesizlige nasıl sessis kalirlar hayretEvet canim tek kelime etmedi ondan destek gormek isterdim ama hic bise soylemedi
Ama sevgiliside yanindaymis. Hic sesini cikarmamis.Sevgilinle mutluysan, bu adam yüzünden ayrılma bence... Demek ki patavatsız biri...
Ağlama canım ya değmez seni haketmiyor o adam kayınpDrn olmaya Sevgilin nasıl biri ayrılmayı mi düşünüyorsun yani kendini toplayıp bu durumu koz olarak kullanabilirsin ilerde canım hani sevgi falan güçlü ise çocuğa da yazık olmasınCanım okadar kotu oldum ki ben soka girdim zaten hic bise diyemedim
Diyemedim canim diyemedim okadar kotu oldum ki ölseydim keske dedim ama hic bise diyemedim icime nasil dokundu bi bilsen hala agliyorum
Cevap yok canim bir tek kelime etme dedim ama ben olsam kalkar giderdim sevdigimin yanina.. haketmiyo hic biseyiO ne cevap verdi peki? Babayı koruduysa durum vahim.
Aynısı annemin basına nisanlıyken gelmis dur sana anlatayım
Babaannem annemle babam nisanlandıgında herkesin icinde
Yüksekten uctum uctum engine düstüm demis, annem insanların icinde kızarıp bozarmıs.
Annem yine de evlenmis babamla
Sonuc kac yıldır anlasamazlar, babam hep aralarında kalır ikisinin.
Bitti canim hersey ilerde daha kotu seyler derler bunu simdi diyenler..Evlenirseniz çekeceğiniz var bu hadsizden.
Yani babaannem gelin olarak hep daha iyilerini hayal edermis, ogluna kimseleri layık görmezmisanlamadım![]()
Bitirdim bende canım haklisin ilerde biseyde yine susup kalicak..Bence cocuktanda uzak dur şimdi böyle yapan yarin birgün seni ailesinede ezdirip ses çıkartmaz böyle bi terbiyesizlige nasıl sessis kalirlar hayret
Yani babaannem gelin olarak hep daha iyilerini hayal edermis, ogluna kimseleri layık görmezmis
Annemi cok vasat bulmus, begenmemis; babam da böyle bir gelin getirdi diye sızlanmıs kendi capında![]()
Dikkatli okumamışım sanırım afedersiniz... O zaman ayrılmalı tabii ki... Ayıp bir şey. Şimdiden susarsa yarın daha kötüsünü de yapsalar sesini çıkaramaz...Ama sevgiliside yanindaymis. Hic sesini cikarmamis.