Siz olsanız ..

Çok üzüldüm canım ya. Terbiyesiz adam. Bir genç hanima evine gelen misafire söylenecek laf mi.
Burada konu adam değil yalnız.
Sevgilinin sessiz kalması. İnsan bir baba ne diyorsun ayıp oluyor falan da mı demez ya.
Sevgilin çok hatalı çok . Bu demekki hep ailesine karşı haksızlık olsa bile böyle sessiz kalacak. Bir isarettir bak bu senin için.
Bende oyle dusunuyorum canim allah yuzume bakti bencede..

Eee sevgilin bişe demedi mi? Sonradan hiç konuşmadınız mı ? Ya şöyle bişede var ben sevgilimin ailesiyle tanışmayada gitmem ziyaretede istemeye geldiklerinde tanışırız . Gereksiz bi ziyaret yapmışsınız. Adamın böyle bişe demesinede diyecek bişe bulamadım sevgşilşnde pısırık cıkmış şimdiden belli laf söz duyacağın sevgilinde susacak hiç gitme muhattapta olma annesi filan yokmuydu bişe demedi mi? Ben olsam muhattap olmazdım .

Ay canim ya birak terbiyesiz. Kendileri buyuk diye her seyi soyluyor demek ki gorgusuz. Canim evlilikte dogum falan kadin mecburen birkac kilo aliyor. Sonra kilo alsan hemen laf mi sokusturacaklar... kocaman adam ona neymis.

Canım okadar kotu oldum ki ben soka girdim zaten hic bise diyemedim
Ağlama canım ya değmez seni haketmiyor o adam kayınpDrn olmaya Sevgilin nasıl biri ayrılmayı mi düşünüyorsun yani kendini toplayıp bu durumu koz olarak kullanabilirsin ilerde canım hani sevgi falan güçlü ise çocuğa da yazık olmasın

Patavatsızlıkta son nokta diyecek bişeyim yok bu adam siz evlensenizde bçyle saçma sapan konuşur haberin olsun

Diyemedim canim diyemedim okadar kotu oldum ki ölseydim keske dedim ama hic bise diyemedim icime nasil dokundu bi bilsen hala agliyorum

Ağlama canım sen niye ağlıyosun değmez gözyaşlarına.
Onlar utansın, 100 kilo olsun isterse söylenecek laf mı? Kimin üstüne vazife yani.
Densizler bunlar hiç ciddiye alma gül geç,bence bu sana bi işaret.

Daha neler duyacağız bakalım bu bdv'de.o_O
Çapsızlık da çığır açmış herif.
Yani ben ki çok hazır cevap bir insanımdır ama buna ne desem bilemedim.
Ben bile kalakaldım.
Ayrıl gitsin.
Bugün bunu diyen yarın olmadık başka ne laflar eder kim bilir.

Hadi o an bişe demedi babasına, sonra bari senden özür dileseydi. Siz mağaradamı yaşıyorsunuz ben doğru yeremi geldim deseydin, böyle bişey olabilirmi nasıl terbiyesizlik bu ya. Valla üzme o tatlı canını, yazık böyle insanların olması ne acı...

Aynısı annemin basına nisanlıyken gelmis dur sana anlatayım
Babaannem annemle babam nisanlandıgında herkesin icinde
Yüksekten uctum uctum engine düstüm demis, annem insanların icinde kızarıp bozarmıs.
Annem yine de evlenmis babamla
Sonuc kac yıldır anlasamazlar, babam hep aralarında kalır ikisinin.

anlamadım :KK53:

''e asıl ayı senmişsin meğerse'' diye söylenebilse keşke. Ama söylenmez söylenemez malesef çünkü sen saygılı olmalısın, onlar istedikleri gibi davranabilir.

Allah kolaylık versin :KK14:

Back
X