- 21 Aralık 2016
- 252
- 159
- 53
- Konu Sahibi Piremsesim11
-
Yok ya hemen istemiyoruz:)Bebik yap
Konuya takılsak?"Piremses" yazan bir ogretmen mi var simdi karsimizda ?
İlla evde oturmak gerekmiyor canım ilk zamanlar zaten evinin tadını çıkarmak isteyeceksin zamanlan konu komsu da olur onlarla görüşürsn ha o da olmaz diyorsan giy Papuclari çık gez hava al zaten evde olan bir kadının nedense işi hiç bitmez (mesela benim ) bitmiyooo :)))Yok ya hemen istemiyoruz:)
Ya düşünüyorum da komşuları tanımıyorum. İş bulamazsam evde akşama kadar ne yapacağım. Düşündükçe kötü oluyorum :)İlla evde oturmak gerekmiyor canım ilk zamanlar zaten evinin tadını çıkarmak isteyeceksin zamanlan konu komsu da olur onlarla görüşürsn ha o da olmaz diyorsan giy Papuclari çık gez hava al zaten evde olan bir kadının nedense işi hiç bitmez (mesela benim ) bitmiyooo :)))
Piremses,bebik memik Allahim cildirazaaamBebik yap
Bende tanımıyordum şimdi 3 komşum var :) bende aksama kdr ne yaparım dediğim vakit hamile kaldım şimdi ohooo bir uğraş var vakit bulup tuvalete gidersem ne âlâ :dYa düşünüyorum da komşuları tanımıyorum. İş bulamazsam evde akşama kadar ne yapacağım. Düşündükçe kötü oluyorum :)
Konular bitmiyorKpss ye yardırmaya devam canım
Ben de böyle olur muyum ki :)Bende tanımıyordum şimdi 3 komşum var :) bende aksama kdr ne yaparım dediğim vakit hamile kaldım şimdi ohooo bir uğraş var vakit bulup tuvalete gidersem ne âlâ :d
Ay bayilazzaaaamPiremses,bebik memik Allahim cildirazaaam
Neden olmasın canım ama başka düşüncen varsa bilememBen de böyle olur muyum ki :)
Dur yapma kotu oluyorum yeeeaaaAy bayilazzaaaamhiç güleceğim yoktu ilahı çok yaşa
Yok bebek düşünmüyoruz hemen:)Ay bayilazzaaaamhiç güleceğim yoktu ilahı çok yaşa
Dur yapma kotu oluyorum yeeeaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?