Siz olsanz ne yapardnz? ldrmak zereyim

Erkekler bizim kadar ince düşünemiyo işte ya da düşünüyolar da işlerine gelmiyo hepsi değil tabi ama çıkıyo işte böle en iyisi fazla büyütmemek

Ben bir şey merak ettim, mesela sen böyle bir şey yapsan Parlaa onun tavrı ne olurdu?

ne güzel dilekler ya canım benim çok sağol Şeniz
allah sizinde mutluluğunuzu daim etsin inşallah
canım aklıma gelmedi inan aldattığı
burada ki arkadaşın aklına gelmiş o da paylaştı sağolsun kaydirigubbakcemile3
o da onun düşüncesi tabi saygı duymak lazım
beni kıran ve çok inciten nasıl bukadar sorumsuz ve rahat olduğu
bir şekilde haber verseydi keşke

Ben bir şey merak ettim, mesela sen böyle bir şey yapsan Parlaa onun tavrı ne olurdu?

birkeresinde oldu...
telefonumu açtıpımda msj yağmuru gelmişti resmen
açar açmazda aramıştı
msj larda aynen şöyleydi
görüşcez senle bunu yapmıcaktın cinsinden
yani o da tavır koyuyor kızlar ama benşm kadar değil sanırım

hadii keyfimiz düzelsin birazz =))) Parlacım ben anlıyorum seni benimde 5yıllık bi ilişkim var =)
Biz nasıl davranıyorsak onlarında öyle olmasını istiyoruz =)

Bu arada yukarıda yazan arkadaşa cvp ...Evet ben duşa girerken haber veririm her duşdan çıkıştıda sevqılımle telefonlaşırız ve öpücük alırım.....5 Yıl oldu halada sıkılmadık.... =) ılk 2 sene bedava msj yapardık....Wcye gırerken bıle telle gırdıgım olmusdurr =) sıkıldımmı hayır =)

Ben nasıl istiyorsam öyle davranmak zorunda işenemi gelmiyo yol ordaaa =)

Haylada deli gibi seviyorum...Hayla konusurken gözlerımın ıcıne bakar...Hayla araba kullanırken bıle elımı tutarr =)

canım o rahatlık ılıskınız cıddı ve uzun surelı olmasından kaynaklanıyo valla bende cok yasadım benımde aklıma tek gelen acaba basına bırseymı geldıgı oluyordu bu paronayaklıksa evt paranoyaım ama cesıt cesıt ınsanların oldugu bı ulkede yasıyoruz korkum bundan ...ama artık evde ıcın rahat olsun canım yarında halledıp eskı halınıze donceksınız emınım kaydirigubbakcemile5

Allah bir ömür sizi birbirinizden ayırmasın inşallahhh birbirinizi yesenizde ayrılmayın emi Şeniz

O ne kadar yapıyorsa sen de o kadar yap o zaman :)
Hatta canına oku :):)

valla bızde cok yaptık oyle bende hep elımde tel dolasıyordum ve sımdı evlıyız zaten evlenınce rahatlık gelıyo cıkarken gıbı olmuyo ıstesende fazla konusamıosun telle nasıl olsa aksam gorusuluo dıe valla ııkıde oyle olmus daha cok baglanmısız bırbırımızekaydirigubbakcemile

eşimle 5 yıl çıktık 1 sene de nişanlı kaldık.üniv bitirdik askerlik bekledim filan yani tüm aşamalarımız birlikte geçti bizim..
hemen hemen hergün görüşürdük eğer okul,askerlik dolayısıyla ayrı değilsek..
gün içinde sürekli görüşür mesajlaşırdık..yani olağan sevgili hali..
ben olsam arkadaşın yerinde bu kadar kendimi üzmezdim..evet merak ederim ama parla kadar sıkıntı edemezdim kendime..
başa gelebilecek bir duruma bağlardım;tlf nu kapanmış,şarzı bitmiş gibi düşünürdüm..
mesaj atar tlf nunu açtığında aramasını isterdim..
birde zaten çok da kendimi hırpalayacak kadar vaktim olmadı.kafam bir şeylerle sürekli meşgul olurdu..
bilemiyorum ben saygısızlık görmedim..

Allahım bizede evlilik kısmet etsin hayırlısıyla =)hihoyyyt
Asker beklıyorummm askerr =)turkbayragi
aşkına aşık
:asigim:

Hayır, birbirinizin hayatına bu kadar müdahale etmeyin dediniz ya, ben o kısmını merak ediyorum. Nasıl?

evet huyunuzu bile bile yapmış olması can sıkıcı kabul ediyorum..
ama benim yazdıklarım basit değil..yaşanılabilecek şeyler..

Allah bozmasın
biz 3 senelik evliyiz bir kızımız olduğu halde kırmızı ışıkta uzanır dudağıma bir öpücük kondurur..
biz sizin gibi yapmıyoruz diye farklı bir ilişkimiz yok yani..
zamanla ilgi işe,eve,başka yerlere kayıyor ister istemez..
benim demek istediğim şimdiden bazı şeyler tükenirse evlilik zaten monotanlaştırıyor hep aynı şeyler yaşır..
merak ediyorum;iş temposunda koşuşturkende sürekli rapor verip alabilirmisiniz acaba..
herneyse..
ilişkiyi herkes farklı yaşıyor..
ben düşüncemi yazdım sadece...

Hayır, birbirinizin hayatına bu kadar müdahale etmeyin dediniz ya, ben o kısmını merak ediyorum. Nasıl?

e örnek verdim ya arkadaşın durumunu baz aalarak?
öğrenmek istediğiniz benim ilişkimde yaşadıklarımmı??
yoksa arkadaşın şu an yazdığına ithafen cevabımmı?anlayamadım..

Allahım bizede evlilik kısmet etsin hayırlısıyla =)hihoyyyt
Asker beklıyorummm askerr =)turkbayragi
aşkına aşık
:asigim:

kız bende bekledım askerlıgını valla amma zor allah yardımcın olsun canım ben yıyordum kafayı kaydirigubbakcemile3ınsalla canım benım ama bu kadar cabadan sonra emınım evlılık sonunuz fedakarlık cok onemlı ...ınsalla sonunuz mutluluk canım allah ayırmasın

Bende asker bekliyorum hem sözlüm hem abim sözlümü daha çok özlüyom ama:kedi: tüm askerlerimize hayırlı teskereler turkbayragi turkbayragi

parla seni aylar once biraktigimda boyleydin hala ayni kafadasin...
rahat birak su insani, o senin sevgilin, esirin degil... sanki ipini her bos biraktigin an seni aldatacak ya da unutacakmis gibi davraniyorsun... senin bagirip cagirmanla, kavganla ilgilenecegi olan insan bile ilgilenmez... dusun bakalim sen mi uzaklastiriyorsun acaba kendinden? insan biraz kendine vakit ayirmak isteyebilir, hanim evladi gibi erkek arkadaslarinin yaninda her dakika rapor vermek istemiyor olabilir... insanlari bogma, tasima suyla degirmen donmez biliyorsun. biraz sert konustum farkindayim ama aylar once tavsiyeler verdigin bir insani hala yerinde sayarken gormek cok aci. tum zararin kendine. sevgilini kaybedersen yine kendi basina kalirsin, yine kendi kendini yersin.
bir kere neden annesini ariyorsun? cok acil bir durum olmadikca arama bence. kendinden sogutursun insanlari. annesi de yuz goz olmak istemeyebilir bir noktadan sonra. seni sevecek insan sevmeyebilir. bence bunlar senin kendine ait bir ilgi alanin, hobin olmamasindan kaynaklaniyor. tum dunyan erkek arkadasin olmus. once sen kendi ayaklarin uzerinde dur, kendine yet ki baskalari da sana saygi duysun. boyle yaparsan ne erkek arkadasinin arkadaslari, ne ailesi seni ister, kim surekli oyunbozanlik eden, sevgilisinin sarji bile bitse olay cikaran bir kizla gorusmesini ister ki? en basta sevgilini dusun. buyuk ihtimal baslarda "aman kavga cikmasin" diye panik oluyordu ama su an bir yadsima icinde cunku aldiris edecek hali kalmamis artik. boyle devam edersen ola ola "gorusme sununla" denilen kiz olursun. evleneceginiz zaman kimse sizin icin sevinmez, destek cikmaz. cogu seyi bastan kaybedersin.
"olmuyor" demekle olmaz. insan kendini degistirecek gucu bulamazsa hicbir seye gucu yetmez. omrun boyunca zayif, kendine guveni olmayan, sevgilisinden baska hicbir odak noktasi olmayan bir insan olarak yasar gidersin. hem bu insan senin onu asiri korumandan hoslaniyor mu bakalim? belki ileride ozgurlugunu kisitlayacagindan korkuyor. sevdigin insani kendinden kacirma. dost aci soyler canim. su an bana kiziyorsun belki ama ileride bu dediklerimi yasamamak icin simdiden silkinip kendine gelmelisin.

Çok teşekkür ederimm sağoll canım benım =)opuyorumnanaktan

kızlar akşam ağlamaktan gidip uyumuşum..
bendne sonra yazılanları şimdi okudum
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim beni anladığnız ve destek olduğunuz için..
canım ben sanırım anlatamadım derdimi...
sana da kızmadım çünkü söylediklerinde doğru şeyler..
ama şuan ortada bir durum var
bir sorumsuzluk bir vurdum duymazlık var..
beni kıran inciten şey bu oldu...
bakalım bugün nasıl devam edicek hala kırgınım ona ..
bu arada yaa şu annesi olayı..
off benimde çok canım sıkılıyor ona..
kızlar çok mıu yalnış yaptım annesini aramakla
ama o an gözüm hiç birşey görmüyor
ama ondan haber aldıktan sonra yaptıklarıma pişman oluyorum resmen
hatta bukadar gözyaşı döküp kendimi yıpratmama bile pişman oluyorum..
2 defa aradım birde yüzsüzmüş gibi..
kadın da dicek benim oğlan bbu kızı takmıyo galiba baksana haber vermediğine göre..
oysa maça gideceğini söylemişti
ama bana annesi de o maça gitti dedi...
bende heee evet söylemişti bana pardon unutmuşum dedim sırf öyle düşünmesin diye...
yüz göz olmaktan nefret ediyorum şimdiden ailesiyle..
hataa 7 senedir ne tanıştım ne de birşey yaptım..
birkez hastanede tanıştık annesiyle o da beni kandırdı zorla götrürdü tanıştırsın diye okadar...
onun dışında yemeğe filan çağırdılar gitmedim.
ablasıyla bile tanışmadım sırf ne meraklı kızmış demesinlr diye..
ama gel gör ki ona ulaşamayınca kaç defa aradığım olmuştur..
offf off off..
keşke aramaz olaydım
kardeşim bi ara telefonu aldı elimden aramayım diye keşke vermeseydi..
o bile benden daha mantıklı düşündü..
çok mu yalnış yaptım aramakla kızlar yaaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…