canım benım 7senedır cıkıyorsunuz ılıskınız bu kadar cıddı sanmıorum aldattıgını kı sen muhakkak hıssederdın bnece aklın aoyle seyler getırme trıbını yap ama cokta uzatma canım olur arada boyle seyler ama senı anlıyorum bızde esımle 5sene cıktık ve boyle seylerı arada bızde yasadık ...hıc ayrılmayın sonunuz mutluluk olsun ınsallah canım sevgıleryerimseniben
Ben bir şey merak ettim, mesela sen böyle bir şey yapsan Parlaa onun tavrı ne olurdu?
birkeresinde oldu...
telefonumu açtıpımda msj yağmuru gelmişti resmen
açar açmazda aramıştı
msj larda aynen şöyleydi
görüşcez senle bunu yapmıcaktın cinsinden
yani o da tavır koyuyor kızlar ama benşm kadar değil sanırım
hadii keyfimiz düzelsin birazz =))) Parlacım ben anlıyorum seni benimde 5yıllık bi ilişkim var =)
Biz nasıl davranıyorsak onlarında öyle olmasını istiyoruz =)
Bu arada yukarıda yazan arkadaşa cvp ...Evet ben duşa girerken haber veririm her duşdan çıkıştıda sevqılımle telefonlaşırız ve öpücük alırım.....5 Yıl oldu halada sıkılmadık.... =) İlk 2 sene bedava msj yapardık....Wcye gırerken bıle telle gırdıgım olmusdurr =) sıkıldımmı hayır =)
Ben nasıl istiyorsam öyle davranmak zorunda işenemi gelmiyo yol ordaaa =)
Haylada deli gibi seviyorum...Hayla konusurken gözlerımın ıcıne bakar...Hayla araba kullanırken bıle elımı tutarr =)
Peki ne yapmalı, nasıl davranmalı? Yanlış anlamayın sadece öğrenmek için soruyorum.
Parla'cım bence de tavrını koy, yalnız çok fazla da büyütme..
Böyle bir şey bana yapılmış olsaydı, ben bunu saygısızlık olarak nitelendirirdim.
Ve tavrımı koyardım.
valla bızde cok yaptık oyle bende hep elımde tel dolasıyordum ve sımdı evlıyız zaten evlenınce rahatlık gelıyo cıkarken gıbı olmuyo ıstesende fazla konusamıosun telle nasıl olsa aksam gorusuluo dıe valla ııkıde oyle olmus daha cok baglanmısız bırbırımızekaydirigubbakcemile
eşimle 5 yıl çıktık 1 sene de nişanlı kaldık.üniv bitirdik askerlik bekledim filan yani tüm aşamalarımız birlikte geçti bizim..
hemen hemen hergün görüşürdük eğer okul,askerlik dolayısıyla ayrı değilsek..
gün içinde sürekli görüşür mesajlaşırdık..yani olağan sevgili hali..
ben olsam arkadaşın yerinde bu kadar kendimi üzmezdim..evet merak ederim ama parla kadar sıkıntı edemezdim kendime..
başa gelebilecek bir duruma bağlardım;tlf nu kapanmış,şarzı bitmiş gibi düşünürdüm..
mesaj atar tlf nunu açtığında aramasını isterdim..
birde zaten çok da kendimi hırpalayacak kadar vaktim olmadı.kafam bir şeylerle sürekli meşgul olurdu..
bilemiyorum ben saygısızlık görmedim..
evet huyunuzu bile bile yapmış olması can sıkıcı kabul ediyorum..aslında haklısınız
kimsenin hayatına bu denli müdahale etmeye hakkı yok tabiiki
ama şuan ki boyut wc ye giderken yada banyoya girerken haber vermeme aşamsını çook fazla aştı
şarjı bitmiş olabilir bunu önceden de haber vermiş olabşlir
maça gideceğini de bildirmiş olabilir
ama sabah haber vermiş ve belirsiz olan birşeyi ve de benim bukadar panik ve sulu gözlü olduğumu bile bile bukadar rahat olmasnı kolay hazmedemiyorum
keşke bu da yukarıda yazdıklarınız kadar basit olsa..
bana göre değil..
bukadar umursamaz olmamalıydı
hadii keyfimiz düzelsin birazz =))) Parlacım ben anlıyorum seni benimde 5yıllık bi ilişkim var =)
Biz nasıl davranıyorsak onlarında öyle olmasını istiyoruz =)
Bu arada yukarıda yazan arkadaşa cvp ...Evet ben duşa girerken haber veririm her duşdan çıkıştıda sevqılımle telefonlaşırız ve öpücük alırım.....5 Yıl oldu halada sıkılmadık.... =) İlk 2 sene bedava msj yapardık....Wcye gırerken bıle telle gırdıgım olmusdurr =) sıkıldımmı hayır =)
Ben nasıl istiyorsam öyle davranmak zorunda işenemi gelmiyo yol ordaaa =)
Haylada deli gibi seviyorum...Hayla konusurken gözlerımın ıcıne bakar...Hayla araba kullanırken bıle elımı tutarr =)
Hayır, birbirinizin hayatına bu kadar müdahale etmeyin dediniz ya, ben o kısmını merak ediyorum. Nasıl?
Allahım bizede evlilik kısmet etsin hayırlısıyla =)hihoyyyt
Asker beklıyorummm askerr =)turkbayragi
aşkına aşık:asigim:
e örnek verdim ya arkadaşın durumunu baz aalarak?
öğrenmek istediğiniz benim ilişkimde yaşadıklarımmı??
yoksa arkadaşın şu an yazdığına ithafen cevabımmı?anlayamadım..
kız bende bekledım askerlıgını valla amma zor allah yardımcın olsun canım ben yıyordum kafayı kaydirigubbakcemile3ınsalla canım benım ama bu kadar cabadan sonra emınım evlılık sonunuz fedakarlık cok onemlı ...ınsalla sonunuz mutluluk canım allah ayırmasın
parla seni aylar once biraktigimda boyleydin hala ayni kafadasin...
rahat birak su insani, o senin sevgilin, esirin degil... sanki ipini her bos biraktigin an seni aldatacak ya da unutacakmis gibi davraniyorsun... senin bagirip cagirmanla, kavganla ilgilenecegi olan insan bile ilgilenmez... dusun bakalim sen mi uzaklastiriyorsun acaba kendinden? insan biraz kendine vakit ayirmak isteyebilir, hanim evladi gibi erkek arkadaslarinin yaninda her dakika rapor vermek istemiyor olabilir... insanlari bogma, tasima suyla degirmen donmez biliyorsun. biraz sert konustum farkindayim ama aylar once tavsiyeler verdigin bir insani hala yerinde sayarken gormek cok aci. tum zararin kendine. sevgilini kaybedersen yine kendi basina kalirsin, yine kendi kendini yersin.
bir kere neden annesini ariyorsun? cok acil bir durum olmadikca arama bence. kendinden sogutursun insanlari. annesi de yuz goz olmak istemeyebilir bir noktadan sonra. seni sevecek insan sevmeyebilir. bence bunlar senin kendine ait bir ilgi alanin, hobin olmamasindan kaynaklaniyor. tum dunyan erkek arkadasin olmus. once sen kendi ayaklarin uzerinde dur, kendine yet ki baskalari da sana saygi duysun. boyle yaparsan ne erkek arkadasinin arkadaslari, ne ailesi seni ister, kim surekli oyunbozanlik eden, sevgilisinin sarji bile bitse olay cikaran bir kizla gorusmesini ister ki? en basta sevgilini dusun. buyuk ihtimal baslarda "aman kavga cikmasin" diye panik oluyordu ama su an bir yadsima icinde cunku aldiris edecek hali kalmamis artik. boyle devam edersen ola ola "gorusme sununla" denilen kiz olursun. evleneceginiz zaman kimse sizin icin sevinmez, destek cikmaz. cogu seyi bastan kaybedersin.
"olmuyor" demekle olmaz. insan kendini degistirecek gucu bulamazsa hicbir seye gucu yetmez. omrun boyunca zayif, kendine guveni olmayan, sevgilisinden baska hicbir odak noktasi olmayan bir insan olarak yasar gidersin. hem bu insan senin onu asiri korumandan hoslaniyor mu bakalim? belki ileride ozgurlugunu kisitlayacagindan korkuyor. sevdigin insani kendinden kacirma. dost aci soyler canim. su an bana kiziyorsun belki ama ileride bu dediklerimi yasamamak icin simdiden silkinip kendine gelmelisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?