Siz olsanz ne yapardnz? ldrmak zereyim

evet hata parlacım..
konunu hatırlıyoum bende ama o zamanda tavsiyelere uymamıştın diye hatırlıyorum..
kafanı dağıtacak bir şeyler bulmalısın kendine.
yani bu şekilde olmaz.gerçekten bunaltırsın artık.

bende bazı arkadaşlara katılıyorum..
buakdr düşünme...
o an sinirlimisin ona kafanı dagıtacak şeyler bul..
telefonu kapalı diyelim.. aramamak için sende kapat telefonunu...
böyle üstüne bikere hiç düşme..
anlıyorum umursamadıgına kızıyorsun bende olsam kızarım..
aldattımı noldu aklıma bile gelmez...
ama benim iyi olan huyum o anda umursamaz bi hal alırım...
ailesini aramam nerde diye..
neden oğlum aramamış bak kız düştü ortalıga diye düşünsünlerki..
yapma birdahakine..
önemli olan hatanı anlaman...

şuan en çok annesini aradığıma yanıyorum..
kafamı dağıtacak şeyler yapmaya çalıştım o an..
film almıştım onu koydum laptopa izleyim dedim..
inanımısınız filmi türkçe dublaj diye almıştım
ama film ne alt yazı ne de tükçe dublaj idi
ve ben bunu neredeyse filmin 10 dk sını izledikten sonra anladım
yani kendimi filme nasıl veremediğim ortada..
bende diyorum filmden neden bişey anlamadım kendime geldiğimde
demek istediğim o an kendimi oyalayamadım..
film bile kesmedi beni..
ama şuan anlıyorum ki fazla abarttım
fazla tepki verdim..
ama keşke bukadar sorumsuz olmasaydı keşke..
en önemliside huyumu biliyor..
biryerden çokm kısa bi alo deseydi bu bana yeterdi..
olan oldu artık..
umarım o da hatasını anlamıştır benim gibi..
ben hatamı anladım ama o hala suçlu..
hala kırgınım..
şuan uyuyor..
ve kalktığında beni arıcak ve ben nasıl tepki vereceğimi şuan bilmiyorum..
alşamki yaptığını bukadar çabuk sineyede çekmek istemiyorum..
bu sefer tekrarlamasından korkuyorum..
annesini aramamalıydım yaa of eşek kafam benim offf...

aradıgında sakin ol birdaha beni habersiz bırakma de..
ben seni habersiz bıraksam hoşuna gidermi..
giderse tamam sede istedigini yapabilirsin de...
eminim yok hoşuma gitmez diycekk ..
sakin bir şekilde halledin bence..
büyük bir sorun yok ortada çünkü..

bu ne yaa her dakika arayıp haber vermek zorunda mı
sen böyle yapmaya devam edersen daha çok çıldırırsın.

ben aradığında birdaha beni arama demeye karar vermiştim
hala aramadı bu arada
uyuyor sanırım zaten geç kalkıyor
birdaha beni arama desem saatller sonra nasıl osla yine arıcak
bir iki gün bu şekilde burnunu sürtmeyi düşündüm
ama çok mu abartmış olurum bu olay için

bence bir insanin sik sik aramamasi her zaman vurdumduymaz sorumsuz olduguna isaret etmez. ornegin bulusacaksiniz, bir isi cikti ve aramadi. agac gibi dikildin, meraktan oldun. saatler sonra "aa birsey olmadi ya, bilmemne isim cikti ondan gelemedim merak mi ettin?" dedi. iste bu sorumsuzluk. cunku ucunda sen varsin. diyelim evlisiniz, eve zamaninda gelecegini soyledi. ama saatlerce bekledin, yok. sonra "hayatim arkadaslarla takildik da ondan geciktim" dedi. iste o noktada "bir telefon acsaydin ya meraktan oldum" deme hakkin var. ama simdi bu adam belli ki yalniz basina ya da erkek arkadaslariyla cikiyor. ve gidecegim dedigi yere de gidiyor gercekten. bu noktada senin surekli mudahale etmen dogru degil. birak ne yaparsa yapsin, nereye gitmek istiyorsa gitsin ve birak arkadaslariyla disaridayken surekli arayip "su saatte gelecegim" demesin. yedi senelik iliskiniz olmasi seni surekli arayip haber vermesini gerektirmiyor. belki kacta gelecegini bilmiyor? belki bir erkek arkadasiyla beraberken yaptiklarini rapor etmek istemiyor? aradaki farki gorebilmelisin canim. sonucta henuz evli degilsiniz ve sen kabul etsen de etmesen de gobekten bagli degilsiniz. onun da ozel hayati var. hatta evlenince, birbirinizin planlarindan haberdar olmak kaydiyla yine ozel hayatiniz olmali. yoksa once cevrenizi kaybeder, sonra birbirinizden bikarsiniz. benim de 5 yillik sevgilim var, ara sira 12 saat telefonu kapali kaldigi bile olur. ve ben bu cocukla ayri sehirde oturmuyorum, gozumun onunde degil. evet sarji bitince merak ederim ama eger sitem edecek kadar uzamissa bu ara, ondan haber alana kadar beklerim. sonra "bu kadar saattir haber vermedin merak ettim seni" derim. kizsam bile bir aciklamasi olduguna inanirim her zaman. kendiyle ilgili bir sey yaparken seni arayamadiysa sana sadece merak etmek ve bir dahaki sefere daha dikkatli olmasini soylemek duser. sanki senin planini programini bozmus gibi davranmaman lazim. dusunsene, onu merak etmekten hicbirsey yapamadigini biliyor, her disari ciktiginda uzerinde bunun baskisi oluyor. kiyametleri koparmak icin onun canindan endise edecek bir durum olmasi lazim ortada. bu kadar pimpirikli olma, erkekler bu kadarina gelemiyor, hemen savunma mekanizmasi gelistiriyor. ona annesinin bile yapmadigi davranislari yapma cunku sen onun annesi degilsin. bu sefer dusunecek "ben erkegim, basima birsey gelmez, beni neden bu kadar fazla merak ediyorsun, uzerime dusuyorsun?" isin ucu bu noktaya kadar bile gidiyor. en modern adam bile o noktada "benim erkekligimden suphe etme, benim basima birsey gelmez" gibi cumleler kuruyor.
senin kendini oyalaman degil, meselenin kokune inmen gerekiyor. hayat sadece ondan ibaret degil. sen kendi basina da bir bireysin. senin de yapacagin isler, hobilerin olmali. kursla falan olmaz bu, kendine deger vermelisin. kendi hayatinin bir anlami olmali kendi basina. tum mutlulugunu, neseni, moralini bir insana baglama, yazik edersin gecip giden gunlerine.

üşenmeden nasıl da döktürmüş canım yaa
haklısın söylediklerinde canım ama dün akşamki olay gerçektende beni çok kırdı
arada 5 dk yada yarım saatten bahsetmiyoruz
saattletrce haber alamadım..
bir şekilde alo demeliydi
ondan spnra isterse sabah gelsin eve..
bu sabah aradı ve hiç bir şey olmamış gibi konşyuor
en azından bir özür bekliyorum dedim
ben birşey yapmadım sen bana güvenmiyorsun dedi..
tüm bu yaptıklarımı güvensizlik olarak algılamış benim odun da...
trip yapıcaktım uzatıcaktım ama sizleri d,nledim ve uzatmadım
birdaha böyle birşey olmasını istemiyorum bana birdaha bunları yaşatma gibilerinden laflar ettim..
tamam aşkım özür dilerim dedi bu seferde..
arkasından da birşey yapmadım ama neyse diyo bide
şimdilik tatlıya bağlandı kızlar şuan herşey normal
yanımda olan herkese ayrı ayrııı teşekkür ederim
keşke bu konuyu annesini aramdan önce açsaydım
ozaman kesin aramazdım =(

Tatlıya bağlanması güzel ,ama aynı şeyi birkaç defa tekrarladıysa,siz de tepkinizi göstermişseniz ve dünkü olay olmuşsa bence bu kadar çabuk yelkenleri suya indirmemelisiniz.
Ona güvenmediğinizi mi sormuş.Aslında bu olayın temelinde güvensizlik var.Siz bellk inkar edeceksiniz,ama bu merakın altında ''acaba' 'duygusu yatıyor olmasın ?

allah erkek arkadaşınıza sabır versin valla çekilecek gibi değilsiniz,her attığı adımda size haber vermek zorundamı??ona ulaşamayıncada annesini arıyorsunuz pes yani...

allah erkek arkadaşınıza sabır versin valla çekilecek gibi değilsiniz,her attığı adımda size haber vermek zorundamı??ona ulaşamayıncada annesini arıyorsunuz pes yani...

ışte bu durumun altında yatan şey '' güvenmeme '' Haklı ya da haksız orasını biz bilemeyiz.
Haksız yere sevgilinizi bu kadar sık boğaz ediyorsanız yanlış yapıyorsunuz.Uyuyan devi uyandırırsınız sonra.
Ama telini kapayıp,bir şeyler karıştırıyorsa ve siz onu yakaladıysanız o noktada haklısınız.O zaman da ona göre davranmak gerekir.Düzelmediyse davranışları yol vermek en mantıklısı.Kendinizi harap etmiş olursunuz diğer türlü.

iyide kardeşim adamın şarjı bitmiş saatlerce ortada yok
bi şekilde biryerden alo bile demiyor
o suçlu değil ben suçluyum öylemi..
merak ettiğim endişelendiğim içinmi suçluyum
güvensizlik değilllllllll benimki üsütüne basa basa söylüyorum
ben böyle umursamazlığına kızdım
ben haber alamdığım gibi o dsa benden saatlerce haber alamadı
o da beni merak edebilirdi
düşünebilirdi
yanıdnaki arkadaşının telefonu yokmuş
maçın ilk yarısında filan kalkığp bir yerden telefon edebilirdi
demograside çağreler tükenmez biryerden haber ver ya
ama ona kalsa o haber vermiş
şarjının az olduğunu ve de maç olduğunu sana daha sabah söyledim diyor
olabilir
bana saat 12 de söylüyorsun bunu...
bukadar sorumsuz olması gerekmezdi...
neyse bak yine dellendim aklıma geldikçe sinirleniyorum şimdi döktürecem msjları yine odun kafaya kaydirigubbakcemile

ya kızlar şu annesini arama olayını yüzüme vurmayın nğllurrrrrr =(
oda bana ulaşamayınca sülalemi ayağa kaldırıyor resmen ama
hele babam evdeyken bile eve arka arkaya çğrlar atıyor
onun kş daha büyük bi terbiyesizlik benim yaptığıma göre
ya çok mu kötü birşey yaptım ben annesini arayarak yaa =(

tüm msjları okudum ..
öncelikle çok abartmışsınız bunu demeden geçemicem..
siz sadece merak ettim ,korktum başına bişimi geldi acaba diyorsunuz ama ..
ilk mesajlarınızdaki maç gerçekten varmıydı demeniz bunu bir dedektif gibi soruşturmanız çelişkinizi ortaya koydu ..
güven olmayan bir ilişki içersindesiniz ve sizin bu tür sorunlarınız her daim olucaktır ..
7 yıl olmuş ilişkiniz annesinden neden bukadar kaçtığınızıda anlamadım ama neyse..
mutluluklar..

siz acilen kafanızı dağıtacak bir şeyler bulun..
ciddi söylüyorum..
hala tavrınızın doğru olduğunu savunuyorsunuz..pes yani..

fazla uzerine dusme bende yaptım bunları zamanında cok hicbirsey farketmiyor kendinden surekli bişiler kaybedersin olan o olur

canım 7 senden beri annesiyle karşılıklı sadece b,ir kez görüştüm
o günde sırf annesi istediği için beni kandırdı ve öyle götürdü
haberim yoktu yani..
ortada resmi birşey olmadan samimi olmak yüz göz olmak istemiyorum
bende hep şöyle bir düşünce var,
sanki şimdiden yüz göz olsam dünden meraklı oğluma gibilerinden düşünücekmiş gibime geliyor nedense..
o yüzden telefonla arayıp onu sormak filan aslında hiç yapmak istemediğim birşey..
ama o an öyle oldu işte...
maç varmı diye çelişkiye düştüm evet çünkü tv de filan maçla ilgili birşey görmedim
ozaman da aklıma yine aldattığı filan gelmedi
sabah biraz dırdır etmiştim kafasında
acaba dedim kafasını dinlemek mi istediş
benden birkaç saatliğinede olsa kaçtımı
hatta kardeşime belkide arkadaşınla biryerde içiyordur filan dedim..
o yüzden maç konusunda emin olmak isedim

siz acilen kafanızı dağıtacak bir şeyler bulun..
ciddi söylüyorum..
hala tavrınızın doğru olduğunu savunuyorsunuz..pes yani..

ya siz aşırı rahatsınız
yada ben gerçekten abarttım akşam ki tavrımı
ama akşamki tavrımı nedne bukadar abartı buldun anlamadım
kendini benim yerime koymayı bi denesene?

ya siz aşırı rahatsınız
yada ben gerçekten abarttım akşam ki tavrımı
ama akşamki tavrımı nedne bukadar abartı buldun anlamadım
kendini benim yerime koymayı bi denesene?

canim insanlar sana aksamki tavrini niye abartili buldugunu anlatmaya calisiyor ama sen hosuna gitmeyen kisimlari uzerine alinmiyorsun sanirim...
meselenin geneline bakarsan abartiyorsun... eger sadece dun aksamki olay olsa neyse... ama karsindakini bunu yapmaya sen zorluyor olabilirsin... geneline bakarsan bunu goreceksin... biraz kendi iliskine bakis acini degistirmeyi dene... surekli minik seylere kafayi takarak uzulerek aglayarak omur gecer mi? sorunun kokune inersen boyle minik seyleri abartmak yerine dogru davranmayi ogrenirsin.
hicbirimiz asiri rahat degiliz... madem guven sorunun da yok, o zaman mac yoksa ve kafasini dinlemek istediyse bu sorun olmamali. agzinla soyluyorsun, biraz basinin etini yedim diye mi yapiyor diye. bir insanin basinin etini yersen verecegi tepkiyi sorumsuz olmakla suclayamazsin ki =) bence hemen olmasa bile yavas yavas degistir kendini. farketmeden dibe battikca batarsin yoksa... farkettiginde cok gec olabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…