canim insanlar sana aksamki tavrini niye abartili buldugunu anlatmaya calisiyor ama sen hosuna gitmeyen kisimlari uzerine alinmiyorsun sanirim...
meselenin geneline bakarsan abartiyorsun... eger sadece dun aksamki olay olsa neyse... ama karsindakini bunu yapmaya sen zorluyor olabilirsin... geneline bakarsan bunu goreceksin... biraz kendi iliskine bakis acini degistirmeyi dene... surekli minik seylere kafayi takarak uzulerek aglayarak omur gecer mi? sorunun kokune inersen boyle minik seyleri abartmak yerine dogru davranmayi ogrenirsin.
hicbirimiz asiri rahat degiliz... madem guven sorunun da yok, o zaman mac yoksa ve kafasini dinlemek istediyse bu sorun olmamali. agzinla soyluyorsun, biraz basinin etini yedim diye mi yapiyor diye. bir insanin basinin etini yersen verecegi tepkiyi sorumsuz olmakla suclayamazsin ki =) bence hemen olmasa bile yavas yavas degistir kendini. farketmeden dibe battikca batarsin yoksa... farkettiginde cok gec olabilir...
haklısın canım destek olduğun içinde ayrıca teşekkğr ederm
genel olarak bakıldığında evet doğru
ama bazı arkadaşlar yorumlarında akşam ki tavrımı çok abartılı bulmuşlar
habersizce kapanan bir telefon arkasından geçen bir saat bile çok sıkıcı ve sinir bozucu geliyor ki bunu hepiniz bilirsiniz..
saatlerce bekledim ve birtek ses haber bile yoktu
bu durumda telaşlanmam ve sinirlenmem bence gayet normal
genel olarak bakıldığında evet biraz ufak şeyleri abartıyorum
ama dün akşamki olayada kayıtsız kalamazdım...