Siz olsanz ne yapardnz? ldrmak zereyim

canim insanlar sana aksamki tavrini niye abartili buldugunu anlatmaya calisiyor ama sen hosuna gitmeyen kisimlari uzerine alinmiyorsun sanirim...
meselenin geneline bakarsan abartiyorsun... eger sadece dun aksamki olay olsa neyse... ama karsindakini bunu yapmaya sen zorluyor olabilirsin... geneline bakarsan bunu goreceksin... biraz kendi iliskine bakis acini degistirmeyi dene... surekli minik seylere kafayi takarak uzulerek aglayarak omur gecer mi? sorunun kokune inersen boyle minik seyleri abartmak yerine dogru davranmayi ogrenirsin.
hicbirimiz asiri rahat degiliz... madem guven sorunun da yok, o zaman mac yoksa ve kafasini dinlemek istediyse bu sorun olmamali. agzinla soyluyorsun, biraz basinin etini yedim diye mi yapiyor diye. bir insanin basinin etini yersen verecegi tepkiyi sorumsuz olmakla suclayamazsin ki =) bence hemen olmasa bile yavas yavas degistir kendini. farketmeden dibe battikca batarsin yoksa... farkettiginde cok gec olabilir...

haklısın canım destek olduğun içinde ayrıca teşekkğr ederm
genel olarak bakıldığında evet doğru
ama bazı arkadaşlar yorumlarında akşam ki tavrımı çok abartılı bulmuşlar
habersizce kapanan bir telefon arkasından geçen bir saat bile çok sıkıcı ve sinir bozucu geliyor ki bunu hepiniz bilirsiniz..
saatlerce bekledim ve birtek ses haber bile yoktu
bu durumda telaşlanmam ve sinirlenmem bence gayet normal
genel olarak bakıldığında evet biraz ufak şeyleri abartıyorum
ama dün akşamki olayada kayıtsız kalamazdım...

ya siz aşırı rahatsınız
yada ben gerçekten abarttım akşam ki tavrımı
ama akşamki tavrımı nedne bukadar abartı buldun anlamadım
kendini benim yerime koymayı bi denesene?

aşırı değildir ama rahatım..rahat bırakırım karşımdakini..
sıkmam boğmam..
bana göre siz boğuyorsunuz..
tamam haber vermeden bir şey olmuş..siz kattınız ortalığı birbirine..
yüzgöz olmak istemiyorum demişsiniz;ama annesine arayıp soracak kadar hakka sahip olduğunuzu düşünmüşsünüz..
yerinize koyuyorum kendimi ben..o yüzden söylüyorum..
ilginizi dağıtacak bir şeyler bulun kendinize diyorum.okulsa okul,işse iş,hobi ise hobi olsun bu..kendi sağlığınız için..
siz sevdiğiniz adamı dünyanızın merkezi yapmışsınız.yanlışmıyım?

canim insanlar sana aksamki tavrini niye abartili buldugunu anlatmaya calisiyor ama sen hosuna gitmeyen kisimlari uzerine alinmiyorsun sanirim...
meselenin geneline bakarsan abartiyorsun... eger sadece dun aksamki olay olsa neyse... ama karsindakini bunu yapmaya sen zorluyor olabilirsin... geneline bakarsan bunu goreceksin... biraz kendi iliskine bakis acini degistirmeyi dene... surekli minik seylere kafayi takarak uzulerek aglayarak omur gecer mi? sorunun kokune inersen boyle minik seyleri abartmak yerine dogru davranmayi ogrenirsin.
hicbirimiz asiri rahat degiliz... madem guven sorunun da yok, o zaman mac yoksa ve kafasini dinlemek istediyse bu sorun olmamali. agzinla soyluyorsun, biraz basinin etini yedim diye mi yapiyor diye. bir insanin basinin etini yersen verecegi tepkiyi sorumsuz olmakla suclayamazsin ki =) bence hemen olmasa bile yavas yavas degistir kendini. farketmeden dibe battikca batarsin yoksa... farkettiginde cok gec olabilir...

En güzel yorumların sahibi chocolatestar.. Tebrikler gerçekten, ne kırıcı ne de aşağılayıcı.
Dünden beri ben de bütün mesjları okuyorum, açıkçası kalp kırmak ne kadar kolay, önyargılı olmak ne kadar kolay dedim kendi kendime..
Parlaa'cım her şey yaşanılarak öğrenilir, bu da senin için bir deneyim oldu..Kendini, annesini aramak konusunda bu kadar kasma bence..Rahat ol. Ayıp değil ya sonuçta :))

bu erkekler hep aynı.sevgilim marmariste tatilde normalde gün içinde bikaç kez arar.bugün akşam 22.00 ye kadar aramadı.sinir oldum tabi ben de aramadım.sonra aradı girdik birbirimize ona göre ne varmış aramanın saati mi olurmuş aramış ya.vallahi sonuç olarak geceyi burnundan getirdim.ohhhhhhhhhhhh sefam olsun.

önce onu dinle canım bazen bişeyler göründüğü gibi olmuyo ...sevgiline güven birisi bi halt yicekse zaten yer engel olamazsın üstüne gittikçede onu o yola itersin biraz sakinleş onu kontrol altında tutar gibi davranma ...unutma kaybetmekten korkarsan kaybedersin...

yalnız beni bu hale getiren o oldu
ben hep söulüyorum bunu
arkadaşlarımda söylüyorum etrafımdaki
ilk çıkmaya başladığımız zamanlar 15 dk da bir msj atardı arardı
artık kontrüm yetmezdi
yeni olduğumuz için hatta ona da kontrüm bitti alamıyorum filan diyemezdim
öğrenciydim ozamanlar bazen alamıyordum gerçekten çünkü kontür yetmiyordu
beni aşırı ilgisine her dk herşeyi haber vemesine o alıştırdı
bu yıllarca böyle gitti
sonra ne olduysa ben daha çok üstüne düşerken buldum kendimi
ama hala bazen saatler geçer aramam
mesela 5 saat geçti aramadım
bakın bu çok kez olmuştur
bu seferde sen böyle rahatsız galiba filan der
geçen hafta mesela erkenden yattı
sabah da 10 a kadar ses seda yoktu
saat 10 gibi aradı beni
normalde uyandırmama çok kızar o yüzden bende uyandırmadım
aradı diyorki yani aşkım niye hiç aramadın hep msj filan atardın sabahları
bende kızıyorsun o yüzden uyandırmadım dedim
sabah uyandığımda birtanecik msjını göreyim diyor en azından telefonda
o msja uyanmasam bşle uyandığımda msjını görmek istiyorum diyor
yani tüm bunların tek sorumlusu ben değilim
azıcık ilgiyi çeksem azıcık normale dönsem diyim ben buna=)))
hemen noldu gibilerinden laflar ediyor
çocuk alışmış boğulmaya heralde =)
ben neyi nasıl yapacağımı şaşırdım bu ilişkide
hepiniz çok güzel çok mantıklı şeyler yazıyorsunuz arkadaşlar
ama gerçekten bu ilişkide tek suçlu ben değilim..

Son düzenleme:
kusura bakmada abartnanışmısın
bu yazıyı sen anne o da kızın olsa
yazsana anlarım ama nereye gideceği belli ne yapacağı belli
annesini araması normal annesinin haberi yok haberdar etmiş
sen zaten biliyorsun
böyle küçük şeyleri büyütüp kendinide ilişkinide yıpratma

Nedense ben abarttığınızı düşünmüyorum..
Siz merak etmişsiniz o ise annesini aramayı akıl ederken sizi aramayı akıl edememiş,
Nedense acaba
Üstüne fazla düşmeyin
Bırakın yaptığının bir hata olduğunu ve sizi gerçekten üzdüğünü anlasın
Yoksa hep böyle umursamaz biri olabilir..

Daha neler görüceğim bu forumda acaba.. Bu kadar anlamsız ve saçma şeyler. Neden seni 24 saat arasın ki? Neden 24 saat boyunca ne yaptığını bilme ihtiyacı duyuyorsun?

uyandım aşkım
kahvaltı yapıyorum aşkım
lavobaya gidiyorum aşkım
ayakabılarımı giyiyorum aşkım
evden çıkıyorum aşkım
merdivenleri iniyorum aşkım
binayı terk ediyorum aşkım
otobüs bekliyorum aşkım
otobüs geldi aşkım
...
eve dönüyorum aşkım
ayakkabılarımı çıkaıyorum aşkım
yemek yiyorum aşkım
duş alıcam aşkım
uyuycam aşkım

ardından tekrar başa..

Daha neler görüceğim bu forumda acaba.. Bu kadar anlamsız ve saçma şeyler. Neden seni 24 saat arasın ki? Neden 24 saat boyunca ne yaptığını bilme ihtiyacı duyuyorsun?

uyandım aşkım
kahvaltı yapıyorum aşkım
lavobaya gidiyorum aşkım
ayakabılarımı giyiyorum aşkım
evden çıkıyorum aşkım
merdivenleri iniyorum aşkım
binayı terk ediyorum aşkım
otobüs bekliyorum aşkım
otobüs geldi aşkım
...
eve dönüyorum aşkım
ayakkabılarımı çıkaıyorum aşkım
yemek yiyorum aşkım
duş alıcam aşkım
uyuycam aşkım

ardından tekrar başa..

insanların yaşam tarzlarını hayata bakış açılarını anlamsız ve saçma diyerek nitelendirmemelisiniz bence... yaptıgın ayıp bende her an onunla konuşmaya bayılırım 3 yıl oldu bizimde hiçbir problem yok bu konuda hatta o bundan daha cok zevk alıyor. nerde oldugumu neler yaptıgımı bilmekten. bence bu olay karşılıklı birbirimizi cok önemsemek ve sevmekten geçiyor. parlaa umursamazlıgına kızman sorun değil orda sen haklısın ama bir dahakine annesini asla arama. acil durum hastalık olmadıkça sakın arama. bunun dışında tepkilerin gayet normal. umarım problemi çözmüşsünüzdür... iyi günler.opuyorumnanaktan

10 dk önce aradı
eve yeni gelmiş
fenerin hazırlık maçı varmış kızlar bende enişteme sordum varmı diye o dedi
arkadaşından annesine haberi telefonla vermemiş
kız kendi söylemiş
annesi bana yanlış aktarmış
ben sana söylemiştim maça gideceğimi diyo
bukadar merak edeceğini bilmiyorum dedi
şarjımın az olduğunuda biliyordun diyo
orada birtane arkadaşı var o da yurt dışında yaşıyo
yazları geliyo
gurbetçi yani
çocuk da telefon kullanmıyormuş türkiyede
zaten alt tarafı 3 saat dedi maçtan da haberin vardı neden bukadar büyüttün dedi.
çok kötü kavga çıkardım
şuan da benim telim kapalı
nezaman açarım bilmiyorum
halen sinirliyim
birde zeytin yağı gibi üste çıkmyıormu
deliricem

b kadar kızmanın ne gereği var anlamıyorum.bize eşlerimiz bile yeri geliyor tam tekmil vermiyorlarki bu erkek arkadaş

bırakın rahat maçını oynasın izlesin ya......bu kadarda boğmayın yani ben erkek olsam sıkılırdım heralde

sonrada çok iyi giden ilşikimiz bitti diyorsunuz.bu kadar sıkarsanız kaçarlar tabi

yalnız beni bu hale getiren o oldu
ben hep söulüyorum bunu
arkadaşlarımda söylüyorum etrafımdaki
ilk çıkmaya başladığımız zamanlar 15 dk da bir msj atardı arardı
artık kontrüm yetmezdi
yeni olduğumuz için hatta ona da kontrüm bitti alamıyorum filan diyemezdim
öğrenciydim ozamanlar bazen alamıyordum gerçekten çünkü kontür yetmiyordu
beni aşırı ilgisine her dk herşeyi haber vemesine o alıştırdı
bu yıllarca böyle gitti
sonra ne olduysa ben daha çok üstüne düşerken buldum kendimi
ama hala bazen saatler geçer aramam
mesela 5 saat geçti aramadım
bakın bu çok kez olmuştur
bu seferde sen böyle rahatsız galiba filan der
geçen hafta mesela erkenden yattı
sabah da 10 a kadar ses seda yoktu
saat 10 gibi aradı beni
normalde uyandırmama çok kızar o yüzden bende uyandırmadım
aradı diyorki yani aşkım niye hiç aramadın hep msj filan atardın sabahları
bende kızıyorsun o yüzden uyandırmadım dedim
sabah uyandığımda birtanecik msjını göreyim diyor en azından telefonda
o msja uyanmasam bşle uyandığımda msjını görmek istiyorum diyor
yani tüm bunların tek sorumlusu ben değilim
azıcık ilgiyi çeksem azıcık normale dönsem diyim ben buna=)))
hemen noldu gibilerinden laflar ediyor
çocuk alışmış boğulmaya heralde =)
ben neyi nasıl yapacağımı şaşırdım bu ilişkide
hepiniz çok güzel çok mantıklı şeyler yazıyorsunuz arkadaşlar
ama gerçekten bu ilişkide tek suçlu ben değilim..

işte bu arkadasım
benım de yoruları ve verdıgın tepkıyı okurken hıssettıgım ve dusundugum tek sey buydu
ben sende küçücük minnacık bı hata dahi göremiyorum
cunku senı o bu hale getırdı
emınım eskıden sen de bole bagımlı degıldın ama
zamanla yasaya yasaya bırbırıne benzıyor ınsan

bugun bızım 8. yıl donumumuz
suan nısanlıyız
daha yenı yenı serbest bırakmaya elını ustumden yenı yenı cekmeye balsadı

eskıden nasıldı
sanıye bası mesaj ıster
nerdesın, kımlesın, sunu haber ver vardın mı cıktın mı
ayhhhh daral gelırdı ıcıme
sonra noluyo yıllar ıcınde kanıksıyorsun kabullenıyorsun
bı sure sonra sen de ole yasamaya baslıyorsun

o da daha agır tepkıler verırdı sana ole dusunuyorum, cunku senı bu kadar ılgıye alıstıran o

annesını arama mevzusunu da hıc takılma
ne var kotu bısı yapmadın kı
bı saygısızlık gostermedın kı
e guzel ıste oglunu 7 yıldır sevıyorsun ve ona ulasamayınca merak ettın aradın
hıc uzulme ya

4 yıl once falandı ben unıdeydım o ızmırde
ızmırde deprem olmustu arıyorum acmıyor
delırıcem sandım
mecbur kaldım aradım
dedım ben ulasamayınca merak ettım
aaa kızım dedı ben hemen solerım acar telını dedı merak etme hepımız ıyıyız dedı
ustelık bızım de hıc yuz yuze gorusmuslugumuz yoktu gayet anlayıslı davrandı kayınvalıdem
hatta telı kapatınca gıttım nısanlıma kızmıs o zaman kı sevgılıme yanı
baksana telıne kız aramıs aramıs ulasamamaıs sesı tıtrıyordu ne merakta bırakıyon kızı hemen ara dıye

amannnnnn uzattım kız
demem o kı ne tavrın ne yaptıgın yanlıs degıl arkadasım rahat ol emı:1hug:

sen ağlayıp kendini hırpalarken o maçını izledi keyifle... ee sen burnunu sürttün şimdi demi telefonunu kapatarak ; ağlayarak da uyuyakaldın ... o naptı koydu kafasını yastığa ohhh mis gibi uykuya daldı ...

yapma ya kendine bu kadar işkence yapma...

ayrıca çocuk önceden haber vermiş ; biraz makul olmakta fayda var... annesine haber verdi de bana haber vermedi diye sinirlendin önce ; sonra öğrendin ki annesine de haberi o vermemiş... maç var mı diye inanmadın tvlere baktın iice sinir oldun ama tv kanallarında gösterilmeyen maçlar da var... sonra arkadaşlarına sordun yok dediler... en son hazırlık maçı olduğunu öğrendin... bu süreçte kendine yaşattıklarına şöyle bir dışardan bak...

saygısızlık filan göremedim ben ... haber vermiş şarjının biteceğini de ; maç izleyeceğini de... eee daha ne istiyorsunuz anlamadım ki ... sabahtan telefonunu kapatıp gece 12 de açmamış ya... sana ulaşamayınca evini de aramış ...

ben anlayamıyorum nedir bu ; benimsin ; her anın bana ait şeklinde ilişkileri...

tuvalete gidiyorum aşkım..
banyo yapıyoum ulaşamayabilirsin bitanem..
şimdi uyuyacağım lütfen merak etme aşkım..
yemek yiyorum şu an..
su içiyorum..
annemle konuşuyorum..

yapmayın arkadaşlar..
bu kadar birbrinize bağlı kalmayın..şimdiden birbirinizin hayatına bu kadar müdahale hakkı bulursanız kendinizde evlendiğinizde ciddi sorunlar yaşarsınız..
parlaa söylediğim hoşuna gitmeyebilir ama bu bir gerçek.
lafım sadece sana değil..bu mantıkla ilişkisini yaşayanlara..
erkeği bu kadar sıkı boğaz etmeye gelmez..kendinizde gelemzsiniz zaten.
belirli bi saatten sonra bayar.sıkılırsınız.sonra gelsin ayrılıklar...

kesinlikle ve kesinlikle senin gibi düşüyorum. Birbirini boğmak nereye kadar, sonu yok bunun.

Birde erkek arkadaşın yola çıkıyor olsa , yolda olsa haklısın ama anladığım onun sağlığından ziyade senin aldatıp aldatmadığınla meşgulsun. Sağlığından ve hayatından endişe ediyor olsan annesinden iyi haberleri aldın rahatlardın.

Bunu demekte ki maksadım şu, biri birini aldatacaksa telefonu açıksada aldatır, kapalıysada aldatır, aynı evde yaşasa bile aldatır. Yani yeter ki istesin.

Her an nerdesin ne yaptın diyerek daha çok boğulur ve kaçacak yer arar. Çünkü bu ilgi değil, güvensizlik hem telefonu açık olsa şunu yapıyorum dese nereden bileceksin.

O yüzden ilk yapacağın şey hayatındaki insana güvenmek, yok güvenmiyorsan hayatından çıkarmak.

Son düzenleyen: Moderatör:

kesinlikle ve kesinlikle senin gibi düşüyorum. Birbirini boğmak nereye kadar, sonu yok bunun.

Birde erkek arkadaşın yola çıkıyor olsa , yolda olsa haklısın ama anladığım onun sağlığından ziyade senin aldatıp aldatmadığınla meşgulsun. Sağlığından ve hayatından endişe ediyor olsan annesinden iyi haberleri aldın rahatlardın.

Bunu demekte ki maksadım şu, biri birini aldatacaksa telefonu açıksada aldatır, kapalıysada aldatır, aynı evde yaşasa bile aldatır. Yani yeter ki istesin.

Her an nerdesin ne yaptın diyerek daha çok boğulur ve kaçacak yer arar. Çünkü bu ilgi değil, güvensizlik hem telefonu açık olsa şunu yapıyorum dese nereden bileceksin.

O yüzden ilk yapacağın şey hayatındaki insana güvenmek, yok güvenmiyorsan hayatından çıkarmak.

şunu anlamıyorum..
dün akşam telaşlandım merak ettim bana haber vermedi diye kızıp küplere bindim diye
wc ye giderken haber vermemesine
banyoya girerken
yok bilmem ne ederken falan filan gibi şeylere kızdığımı
onu çoook boğduğumudanerden çıkardınız
sanki beni 40 yıldır tanıyorsunuz arkadaşlar
tamam biraz bazı şeyleri abartıyorum ama
inanın sizin beni abarttığınız kadar değil
geçen akşam çok abarttım belkide ama onda hiç mi suç yoktu sizce
annesine 9 da evde olurum demiş
beyfendi 10 da eve geldi
glde merak etme
ben bukadarrahat olamıyorum evet ama onu da sizin düşündüğünüz kadar boğmuyorum
bazı arkadaşlar hala güvensizlikten bahsediyorlar
güvensizlik değil bu üstüne basa basa söylüyprum derdim güvenmemek değildiiiiiii
güvenmesem ayrılırım evet okadar da gurursuz değilim
ama güvenmek demek , onu metak etmemek endişelenmemek demek değildir ki arkadaşlar
lütfen biraz bana da hak verin..

Son düzenleme:
Evet seni tanımıyoruz, yazdıklarını yorumluyoruz. O yazdıkların boğmayı anlatıyor bizde boğuyorsun dedik. Sen öyle birşe yazmadan demedik ki.

Birde genç bir adamdan bahsediyorsun, çocuktan değil 9 demiş de 10 da gelmiş diyorsun.

yolda bir arkadaşını görmüştür bir çay içmiştir oldu sana bir saat.

Ne olur yani bir saat geç gelse, sabaha karşı gelmedi ya.

Hem annesiyle konuştun iyi olduğunu biliyorsun sağlığından endişe duymuyorsun benim anlamadığım neyi merak ediyorsun ne için endişeleniyorsun

Parlacım böle didikleyerek sadece ama sadece kendine zarar verirsin ..:olmaz:
Ben yaşadığım ilişkiyle bunu karşılaştırdığımda yani şaşırdım resmen sona da güldüm kendime ne kadar sabırlıymışım diye:sinifsinif:
İnanki böyle kendini yiyip bitirmeye değecek şeyler değil yazdıkların tabiki merak edeceksin ama bi sınırı olmalı, canım benim bunun ; rahat olmalı insan biraz evet hayatta hiç kimseyi merkeze alıp en ufak bi tökezleme de sarsılmamalı bunları çok bildiğimden söylemiyorum elbette yaşadıklaımdan dolayı
Bence yedi yıl geçirmişseniz artık bunları aşmanız lazım
erkekler ayrıca böle insan çözene kadar ilgi gösterip sona da rutin hayatlarına dönüp:1shok: gayet rahat ilişki sürdürebiliyolar
Ne mutlu sana ki dönmüş sevgilin aramış , özürde dilemiş
uzatma sende bence ne sürtecen burnunu yedi yıl geçmiş be yavrumm geçmiş olsun kaydirigubbakcemile3

İçim daraldı valla ne bu böyle sinir harbi kafamçokkarıştı . Parlaa canım sen çoşmuşsun erkek arkadaşım alıştırdı beni diyorsunda niye baştan tepki koymadın ilişkilerde bu kadar bireylerin birbirini sınırlandırması baskı altına alması bana hiç doğru gelmiyor :olmaz:. Yok nerdesin yok napıyorsun sürekli mesaj çek hesaba çekil hapishane hayatı gibi resmen bu sevgi değil birbirinizi köreltme şekli :bbo: . Görüyorum çevremde öyle olanlar var. Kendilerini iyice kapatıyorlar. Benim kız arkadaşlarımdan oldu öyle sevgilileri izin vermiyor diye gelmezlerdi bizim eğlencelere ya da eve geç kalacam sevgilim kızar filan sinir olurdum :oklava: . Ben bireysel özgürlüğe inanırım ilişkiler kişiyi kısıtlayan değil aksine kişiyi sosyalleştiren bir şekilde olmalı bana göre

tamam kızlarrr pes ediyorum siz kazandınız =)))
anladımki benden yana olan kimse yok =(
söz veriyorum birdaha ne anasını arıcam ne de haber vermediği için böyle kıyametleri kopartıcam..
çok sabırsız biriym ben çok hemde
biraz da bundan kaynaklanıyor bu huyum sanırım...
şuan barıştık mintcim
şuan herşey güzel gidiyor
bisorun yok
o akşam çok üzüldüğümü anladı
o geceden beri çok daha dikkatli
bende sizin tafsiyelerinize uyarak fazla uzatmadım zaten konuyu..
yani şuan herşey yolunda..=)

tamam kızlarrr pes ediyorum siz kazandınız =)))
anladımki benden yana olan kimse yok =(
söz veriyorum birdaha ne anasını arıcam ne de haber vermediği için böyle kıyametleri kopartıcam..
çok sabırsız biriym ben çok hemde
biraz da bundan kaynaklanıyor bu huyum sanırım...
şuan barıştık mintcim
şuan herşey güzel gidiyor
bisorun yok
o akşam çok üzüldüğümü anladı
o geceden beri çok daha dikkatli
bende sizin tafsiyelerinize uyarak fazla uzatmadım zaten konuyu..
yani şuan herşey yolunda..=)

ask ol ben senden yana degılmı oldum yanı

senağlama senağlama

Back
X