Siz olsaydiiniz

Cilvelikedicik

pisi pisi🐱
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2020
936
1.402
33
Hediye almayan biri diyim kendimde hediye bekleyen alan ince detayları bile düşünen biriyim

Son düzenleme:

babasınıda oğlÜnü da çözemedim zaten

sevgilim babannesigille altlı üstlü oturuyorlar sıkıntılı sıkıcı bir kaynanası var anneler.gunu geldigi icin annesine hediye almasini soyledim bu kadar

+1

Yarın yokmuş gibi arka kapıdan kaç bacım,hayır gelmez

yasiniz kac? annesiyle duzgun bir iliskisi yok sanirim.. aralarinda sevgi, minnet gosterisi, paylasim vs oldugunu sanmiyorum. geri kafali aileler gibi geldiler.. boyleleriyle evlenince analari bir kiymete biniyor.. ne aramasi bitiyor, ne para vermesi ne memnun etmeye calismasi..

ailesiyle annesiyle dengeli saglikli bir iliskisi olmayan erkekten koca da olmaz baba da..

Bazı erkeklerin ödü kopuyor incelik yapmaktan. Bu da öylelerindenmiş. Bende de vardı bir tane ne söylesem saçma bulurdu kendisi yapmadığı gibi abimin bana yaptığı jeste bile bozulmuştu ondan da beklerim diye korkusundan. Hiç çekilmez.

Bir de sürekli sizi susturmaya çalışması falan hiç hoş değil. Küçücük bir mevzuda bile böyleyse ilerde çok sıkıntı yaşarsınız. Çünkü onun zihniyetini, hayata bakışını, sizin düşüncelerinize ver(me)diği değeri gösteriyor bu davranışları.

Kes ya demesi bu yersiz çıkışları sizin bu isteğinizden ne kadar rahatsız olduğunu gösteriyor.

Son düzenleme:
Öncelikle ben biosuna tarih yazmasının babası ile alakalı olmadığını düşünüyorum kendisi başka kızlarla konuşabilecek düzeyde biriymiş de size de o yüzden babasını bahane etmiş adamcağızın olayla hiç alakası yokmuş gibi hissettim ben okuyunca nedendir bilmiyorum O pek inandırıcı gelmedi yani canım onun haricinde bir de ben hediye almayı ve vermeyi çok severim ince fikirliyim demişsin sanki yarın öbür gün evlensek bana süpriz yapar mı hediye alır mı diye yoklamışsın ağzını zemin hazırlamak istemişsin de annesine hediye alması için o yüzden ısrar etmişsin gibi geldi

Ayriyetten bu konuda bana-gibi gelmeyen tek şey: Sevgiliniz olacak şahıstan neköy olur ne kasaba. Siz ayrı dünyaların insanlarısınız boşa vaktinizi harcamayın.

Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama bu tarz cok okumaya başladım şimdiki gençler bı değişik sevgiliyken,nisanliyken nasıl bu kadar saygısız küfürlü konusabiliyorlar bu insan şimdi böyleyse evliken daha bı hadsiz olur ayrıca evli bile olsan annesine ailesine şunu al bunu al drme o hataya bende düştüm iyilikten sayilmiyo boşver ne alırsa alsın yaranamazsin,sen kendini aileni düşün,bu tarz insanlada sakın evlenme yazık etme krndine

Erkek arkadaşınız ne yazık ki kibarliktan nasibini alamamış, sanırım gelişimini tamamlayamamış birisi. Annesine dahi ince düşünceli davranmayı çok gören biri, sizinle olan iletişiminde de ince düşünceli ve anlayışlı olmayacaktır.

Annesine değer vermeyen karısına hiç vermez.
Muhtemelen babası otoriter bir muhafazakar. Bu beyimiz de köpek gibi korkuyor babasından. Babası böyle hediye özel gün falan bilmez, takmaz, ne hediyesiymiş der. Babası annesine de değer vermiyor. Böyle bir ailede yetişmiş. Armut da dibine düşer. Bu bey de onun gibi.
Koşarak kaç

Niye karışıyorsunuz ister alır ister almaz.Adam zaten kereste mübarek sizin demenizle hiç almasın daha iyi içten gelmesi lazım.
Bu adamla hala sevgili olmaya devam edecek misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…