Siz olsaydınız evinizi görümcenize kiraya verir miydiniz?

Kiracı varsa çıkartamam deyin olsun bitsin.

Vermem
Eger bikaç dairem varsa ve kardesimin veya eşimin kardesinin maddi durumu hic yoksa ok amenna basımın üstünde yerleri var kira vs de istemem
Ama kira vericekse gitsin baska yerde otursun
Günü gecirir kirayı isteyemezsin paraya ihtiyacın olur kiramı ver dersin adın paragöz olur
Sen yerleşmek veya satmak istersin beni evden atıyolar olur
İşin sonu kanlı bıcaklı olmaya gider
Demedi deme

Orkide azıcık düşün, onca kiralık ev varken niye senin ki? O kira yalan olur.

Bizim evimizde de çok yakınımız oturuyor. 10 senedir kuruş zam yapmadı, bu sene ısrar edince iyice çirkefe bağladı.

Ağrısız başınızı ağrıtmayın.
Akrabayla hele eş ailesiyle bu tip ilişkilere girmeyin.
Dertsiz başınıza dert alırsınız ilerde zarar gören evliliğiniz olur.
Onlar başka ev bulsun, siz de başka kiracı bulun.
Açık,net,eminim,son kararım.

kira verecekse neden senin evini istiyolar, bi dusun bunu istersen? ordan kira alamazsin. benim evim olsaydi degil esimin akrabasina kocama bile vermezdim :)) hepsi kiradan yirtmak icin

Üstelik yapılan sadece kira ödemeden sizin evde oturmak olmayacak...Sizin bekarken aldığınız evi "eşinizin ailesinin evi " konumuna donusturuyorsunuz.Evin kirasını aile birlikteliginde kullanabilir ,aile gelirinize yansitabilirsiniz ama evin aidiati,yani tam olarak kime ait olduğu konusunu karıştıracak adımlar atmayın.

Orkide azıcık düşün, onca kiralık ev varken niye senin ki? O kira yalan olur.

Bizim evimizde de çok yakınımız oturuyor. 10 senedir kuruş zam yapmadı, bu sene ısrar edince iyice çirkefe bağladı.
işte ben bunu biliyorum babam evi halama vermişti yıllardir kira parasini ödemedi son zamanda isteyince hemen çirkefe bağlandi.. kendi evine taşındi.. annemi suçladi halam abimi sen dolduruyorsun bilmem ne...
o yüzden ben vermek istemiyorum eşimede dedim sende abine kardeşine verirsin diyo hayır vermezdim.

Kira işi yaş iş canım. madem eşinin kardeşi annesine yakın oturmak istiyo sen kendi evine geç oda annesiyle altı üstlü oturuversin..
eşim kira gelirine güveniyor kardeşine bedava oturtmaz.. ama yinede annesine yakın ev tutmak istiyor.

eşim kira gelirine güveniyor kardeşine bedava oturtmaz.. ama yinede annesine yakın ev tutmak istiyor.
Canım esin kendisine ait olmayan birşey için fazlaca fikir beyan etmiyor mu? "Senin kardeşin olsa oyurturdun" lar filan....Esin kendi bekarken aldığı mulklerde oyurtsa kardeşini...ama senin tapun üzerinden çözmese kardeşinin ev problemini?

kesinlikle bulaşma verme evini.ablam kuzenimize verdi.bin pişman.kuzen olduğu için bişey de denmiyor.teyzemizin üstümüzde hakkı çok o sebepten.ayrıca benim evimde oturmayan kişinin kardeşinide oturtmam.ne münasebet

evi bekarken aldim hele ki vekaleti de istemişti vermedim... vekalet ortak oluyor. ben izin vermedim buna.
kiracimiz var çok şükür. ev boşalirsa kardeşine oturtmak istedi.. izin de vermek istemiyorum. bu fikri bana soğuk....
gelsin evimde otursun biz taşiniriz evimize.. bu kadar.. kendi evine gelince eşim damada ev mi vereyim diyo. bana çok kolay sölüyo evime oturmak istediği adama bak..
kabul etmeyecegim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…