- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.371
- 598
Kiracı varsa çıkartamam deyin olsun bitsin.evim şu an kiraci oturuyor kiraci da her ay karışık günlerde yatiriyor. Tam 22 sinde yatirma vermişti aksatti.. günleri de takip ettim karıışk günlerde yatiriyor. bi yıl olacak taşınali. gelecek ay sadece 50 lira zam istemem normal mi..
Orkide azıcık düşün, onca kiralık ev varken niye senin ki? O kira yalan olur.merhaba.
ben bekarken aldığım 2+1 evim var. eşim istemedi annesiyle altlı üstlü oturmak istedi.. evimi de kiraya verdim...
şimdi eşim benim evimi kardeşine oturtmak istiyor. tabi kira geliri de olucak bedavaya ben izin vermezdim...
peki oturamadığı hevesle aldığı evini görümcenize yada kardeşinize verir miydin kira vermek şartıyla...
siz ne düşünürsünüz??
yorumlariniz için teşekkür ederım...
Bu da farklı ve mantıklı bir bakış açısı.Eşiniz annesinden ayrılıp aldığınız eve oturmuyor ama kardeşi için aynı sorun yok, o gidip oturacak öyle mi? Paradan değil, inattan izin vermem.
kira verecekse neden senin evini istiyolar, bi dusun bunu istersen? ordan kira alamazsin. benim evim olsaydi degil esimin akrabasina kocama bile vermezdim :)) hepsi kiradan yirtmak icinmerhaba.
ben bekarken aldığım 2+1 evim var. eşim istemedi annesiyle altlı üstlü oturmak istedi.. evimi de kiraya verdim...
şimdi eşim benim evimi kardeşine oturtmak istiyor. tabi kira geliri de olucak bedavaya ben izin vermezdim...
peki oturamadığı hevesle aldığı evini görümcenize yada kardeşinize verir miydin kira vermek şartıyla...
siz ne düşünürsünüz??
yorumlariniz için teşekkür ederım...
işte ben bunu biliyorum babam evi halama vermişti yıllardir kira parasini ödemedi son zamanda isteyince hemen çirkefe bağlandi.. kendi evine taşındi.. annemi suçladi halam abimi sen dolduruyorsun bilmem ne...Orkide azıcık düşün, onca kiralık ev varken niye senin ki? O kira yalan olur.
Bizim evimizde de çok yakınımız oturuyor. 10 senedir kuruş zam yapmadı, bu sene ısrar edince iyice çirkefe bağladı.
eşim kira gelirine güveniyor kardeşine bedava oturtmaz.. ama yinede annesine yakın ev tutmak istiyor.Kira işi yaş iş canım. madem eşinin kardeşi annesine yakın oturmak istiyo sen kendi evine geç oda annesiyle altı üstlü oturuversin..
Yine de gerek yok diyorum ben. Tabi son karar sizin..eşim kira gelirine güveniyor kardeşine bedava oturtmaz.. ama yinede annesine yakın ev tutmak istiyor.
Canım esin kendisine ait olmayan birşey için fazlaca fikir beyan etmiyor mu? "Senin kardeşin olsa oyurturdun" lar filan....Esin kendi bekarken aldığı mulklerde oyurtsa kardeşini...ama senin tapun üzerinden çözmese kardeşinin ev problemini?eşim kira gelirine güveniyor kardeşine bedava oturtmaz.. ama yinede annesine yakın ev tutmak istiyor.
evi bekarken aldim hele ki vekaleti de istemişti vermedim... vekalet ortak oluyor. ben izin vermedim buna.Canım esin kendisine ait olmayan birşey için fazlaca fikir beyan etmiyor mu? "Senin kardeşin olsa oyurturdun" lar filan....Esin kendi bekarken aldığı mulklerde oyurtsa kardeşini...ama senin tapun üzerinden çözmese kardeşinin ev problemini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?