Siz olsaydınız evinizi görümcenize kiraya verir miydiniz?

Keske kira ayrı bir hesaba yatirilsaydi. Veya annenin üzerine yapsaydın. Baya baya sahiplenmisler senin evi

Icerigi okudum zaten yorumum basliga
Kuldur hata yapar. Düzenle seçeneğiyle canı isterse düzenler, istemezse sizin canınızı sıksın diye bu şekilde bırakır. Dört dörtlük Türkçe konuşuyorsanız ve yazıyorsanız çocuğunuz ve öğretmeni çok şanslı. Kalkıp da burda şekilcilik yapmayalım lütfen.

ben de küçük bir şehirde oturuyorum buradaki kiralar yüksek durumda. en düşük 300 den başliyor.

Kayınvalidenin başka çocuğu senin evinde oturacak. Sen kv ile aynı binada oturuyormuşsun. Ne yaman çelişki. Siz kendi evinize taşının o gelsin oturduğunuz eve.

Aklıma şu geldi. Senin eş kira sana yatmasın diye kendi alması için kardeşini oturtmak istiyor olabilir.

Akıllı ol konu sahibi. Kendi evini malları gibi kullandırtma.

Tamam

Asla vermeyin, böyle işler akraba, eş, dostla olursa illa ki sorun yaşanıyor, aranız bozulur sonra. Eşinize de gerekçenizi bu şekilde uygun bir dille söyleyin.

vermedim adami pişman ettirdim

Vermezdim sorun çıkar illa ki

hayır
yarın bırgun kıra vermez ıstesenız sız suclu olursunuz
gecıktırır
cıktıklarında evde tadılat gerektırır soyleyecek yuzunuz olmaz yıne sız suclu olursunuz
her turlu olan sıze olur
baska ev mı yok baska ev tutsun

Düzenli bi şekilde kiramı alacaksam, sırf eşimin kardeşi diye kirada belirgin bir indirim yapmayacaksam verirdim. Sonuçta öylede böylede kiracı olacak bu evde diimi... Sonradan bu ay sıkışığız vs yapmamaları şartıyla tabiki

Şimdi her şey konuşulup anlaşılsa da yarın ileride başınız ağrıyabilir. İyi niyetli başlıyor her şey ama sonra öyle kalmıyor.

asla ama asla vermezdim net..

Neden onlarda altli ustlu oturmuyo? Laflari bi size geciyor sanirim
işte konuştum pişman oldu sölediğine.:)
eee ben düşünürüm taşırım burdan konu da açarim :))
görümcemin sevgilisi var. sevglisini de annesinin evi var. sevgilisi istemiyormuş kendi annesinin evinde oturmayı.. üstelik sevgilisinin ailesine yakıniz o yüzden buralarda yakın istiyor.

Zaten kv ile altlı üstlü oturmakla dönülmez bir hata yapmışsınız, birde görümce kişisini evinize sokarak katmerli hataya dönüşmesin.

Abi yenge bu ay kirs veremem dese ,siz ver deseniz kocanız kardeşini savunur .

Suanki durumlarınız nasıl bilemem ama sırf şu iki sebeb bile cehennem hayatına sebeb olabilir . Akrabaya bulaşmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…