MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.899
- 133
Icerigi okuyun o haldeBaslikran bisey anlamadim ,
Keske kira ayrı bir hesaba yatirilsaydi. Veya annenin üzerine yapsaydın. Baya baya sahiplenmisler senin eviçok geç kaldim burayi daha tanişmadan evlendim..
ilk başta ben istemedim ev sobalı bide altlı üstlü diye.. bilseydim evlenmezdim herade
benim ne hayallerim vardi eşim hiç birini müsaade etmedi.
evde senin paran benim param geçmez.. ama parayı nasıl ayırabilirim bilmiyorum.
Icerigi okudum zaten yorumum basligaIcerigi okuyun o halde
Kuldur hata yapar. Düzenle seçeneğiyle canı isterse düzenler, istemezse sizin canınızı sıksın diye bu şekilde bırakır. Dört dörtlük Türkçe konuşuyorsanız ve yazıyorsanız çocuğunuz ve öğretmeni çok şanslı. Kalkıp da burda şekilcilik yapmayalım lütfen.Icerigi okudum zaten yorumum basliga
ben de küçük bir şehirde oturuyorum buradaki kiralar yüksek durumda. en düşük 300 den başliyor.Sehirden sehire degisir. Ben kucuk sehirde oturuyorum. Site ici 900 , iyi bir mahalle su anda ciksam yeni yer bile bulsam 2+1 750 tl. Cocukla tasinmak zor. Tasinmak 1000 tlden donuyor kirasi haric. Boyatip artirip oturmaya devam etmeyi dusunuyorum. Sehrin kira durumu sehre gore degisir. Ona bir sey diyemem.
Once esiniz kirayi ne kadar yapalim diye size sormali. Sorduysa icinize sindiyse o sekilde yaparsiniz. Kiranin duzenli odenmesi hususunda uyarisini yapsin. Kira gelirini biriktirmek istiyorum diyip paylasmayabilirsiniz. Maaslarimizda benim senin yok ama bana ait gelirim olsaydi eger biriksin derdim.
TamamKuldur hata yapar. Düzenle seçeneğiyle canı isterse düzenler, istemezse sizin canınızı sıksın diye bu şekilde bırakır. Dört dörtlük Türkçe konuşuyorsanız ve yazıyorsanız çocuğunuz ve öğretmeni çok şanslı. Kalkıp da burda şekilcilik yapmayalım lütfen.
Asla vermeyin, böyle işler akraba, eş, dostla olursa illa ki sorun yaşanıyor, aranız bozulur sonra. Eşinize de gerekçenizi bu şekilde uygun bir dille söyleyin.merhaba.
ben bekarken aldığım 2+1 evim var. eşim istemedi annesiyle altlı üstlü oturmak istedi.. evimi de kiraya verdim...
şimdi eşim benim evimi kardeşine oturtmak istiyor. tabi kira geliri de olucak bedavaya ben izin vermezdim...
peki oturamadığı hevesle aldığı evini görümcenize yada kardeşinize verir miydin kira vermek şartıyla...
siz ne düşünürsünüz??
yorumlariniz için teşekkür ederım...
vermedim adami pişman ettirdimKayınvalidenin başka çocuğu senin evinde oturacak. Sen kv ile aynı binada oturuyormuşsun. Ne yaman çelişki. Siz kendi evinize taşının o gelsin oturduğunuz eve.
Aklıma şu geldi. Senin eş kira sana yatmasın diye kendi alması için kardeşini oturtmak istiyor olabilir.
Akıllı ol konu sahibi. Kendi evini malları gibi kullandırtma.
Vermezdim sorun çıkar illa kimerhaba.
ben bekarken aldığım 2+1 evim var. eşim istemedi annesiyle altlı üstlü oturmak istedi.. evimi de kiraya verdim...
şimdi eşim benim evimi kardeşine oturtmak istiyor. tabi kira geliri de olucak bedavaya ben izin vermezdim...
peki oturamadığı hevesle aldığı evini görümcenize yada kardeşinize verir miydin kira vermek şartıyla...
siz ne düşünürsünüz??
Düzenli bi şekilde kiramı alacaksam, sırf eşimin kardeşi diye kirada belirgin bir indirim yapmayacaksam verirdim. Sonuçta öylede böylede kiracı olacak bu evde diimi... Sonradan bu ay sıkışığız vs yapmamaları şartıyla tabikimerhaba.
siz ne düşünürsünüz??
asla ama asla vermezdim net..merhaba.
siz ne düşünürsünüz??
işte konuştum pişman oldu sölediğine.:)Neden onlarda altli ustlu oturmuyo? Laflari bi size geciyor sanirim
Zaten kv ile altlı üstlü oturmakla dönülmez bir hata yapmışsınız, birde görümce kişisini evinize sokarak katmerli hataya dönüşmesin.merhaba.
siz ne düşünürsünüz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?