- 30 Eylül 2017
- 289
- 93
- 98
- Konu Sahibi muallime7285
-
Kafa yapimizdan cok aile yapimiz cok farkli sirf bunun icinde iliski bitirilir mi? Yani bir de henuz bi yola girmedigim icin bunlar suan onyargi ama iste burdaki konulardan midir bilmem sanki bi takim sorunlar bekliyo“Evlenince değiştiririm” hatasına düşme, kafa yapılarınız farklı.
Sanmıyorum ki mutlu olasınız
Sevgilin de o aileden değil mi? Annesine düşkünmüş, ses çıkarmaz büyük ihtimal onaKafa yapimizdan cok aile yapimiz cok farkli sirf bunun icinde iliski bitirilir mi? Yani bir de henuz bi yola girmedigim icin bunlar suan onyargi ama iste burdaki konulardan midir bilmem sanki bi takim sorunlar bekliyo
Evet farkindayim malesefNe güzel kendin farkındasın...
Seni sindirirler!
Evet farkindayim malesefsevgilimi cok seviyorum ama burda sevgiyle evliligin yürümediğini degisen kocalari goruyoruz..sirf bu sebepten de bitirmeyi goze alamiyorum
Evet iste annesinin kardeslerinin kafa yapisi biraz farkli bu uzakta olsalta gercekten sorun olur mu sizce evlilikteŞu dünyaya bir kere geliyosun eş seçimi çok önemli kötü tercih ömür boyu burnundan getirir.
Daha bunların sana saygısı yok evlenince kapanır ne demek ona öı düşmüş?
Aşktan kimse ölmüyor sakın evlenme. Huzur daha önemli.
Kotu yonde degisenleri kastettim :) sevgilimi cok seviyorum ama evlenince tutumu değişebilir ailesi konusunda demek istedimNerde o değişen kocalar?
Aynı forumdamıyız biz?
Ben hiç denk gelmedim öylesine ama
Degerli tecrubeli ablalarim konuyu tecrubelerinizden yararlanmak icin açıyorum. Benim 2 bucuk yillik bi iliskil var nasipse artik bi yola girmeyi planliyoruz ancak burda gordugum konulardan vs biraz onyargilarim var pisman olacagim bi adim atmak istemiyorum. Soruma gelince aile yapımız biraz farkli benim cok naif bi yapim var 2 kardesiz o ise kirsal kesimde buyumus 7 kardes bi aileden geliyo annesi ile henuz tanismadik ama sevgilime soyledigi bazi sozler biraz kafami karistiriyo yani simdiden bana kaynanalik yapiyo kadin sevgilimin yanima gelmesine para harcamasina karisiyo tesetturlu degilim diye benim yanimda kapanir falan diyo..kiz kardeşlerinden biriyle tanıstim cok kıskanç birisi. Ustelik tanismadigim 3 tane daha gorumcem var.sevgilim ailesine asiri duskun yani annesi ya da kardesleriyle bi sorun yasasam onlarin tarafini tutacak beni uzecek bi tutumu var ailesi konusunda gercekten cok onyargiliyim.icimi rahatsiz eden seyler var sanki ileriye donuk. Tanistigimda nasil bi tutum icinde olmaliyim.? (Bu arada 7 kardes kirsal kesimde buyumus soylemimi lutfen farkli algilamayalim benim onlar gibi disli bi yapim olmadigini beni sindirebileceklerini ifade etmek icin soyledim)
Kotu yonde degisenleri kastettim :) sevgilimi cok seviyorum ama evlenince tutumu değişebilir ailesi konusunda demek istedim
YSevgilin de o aileden değil mi? Annesine düşkünmüş, ses çıkarmaz büyük ihtimal ona
Bunun için ilişki pek tabii bitirilir. “Sonradan üzüleceğime, şimdiden üzüleyim” denir
Yani bazen zaten uzak olcaz 4 gorumcem de olsa kiskancta olsalİsterse dünyanın en iyi insanı olsun.İyi insan olması iyi bir eş olacağı anlamına gelmez.
Öyle aile de evlerden ırak.Bugün ama çok seviyorum diye görmemezlıkten geldiğin şeyler ilerde sana çok dert olur
Kör olsa inanin bu konuyu acmazdim ama bir anda silip atmakta kolay degil isteBende iyi yönden diyorsunuz sandım...
Liğme liğme ederler :))
Sevgiden gözünüz kör olmasın lütfen...
Evlenmem.Degerli tecrubeli ablalarim konuyu tecrubelerinizden yararlanmak icin açıyorum. Benim 2 bucuk yillik bi iliskil var nasipse artik bi yola girmeyi planliyoruz ancak burda gordugum konulardan vs biraz onyargilarim var pisman olacagim bi adim atmak istemiyorum. Soruma gelince aile yapımız biraz farkli benim cok naif bi yapim var 2 kardesiz o ise kirsal kesimde buyumus 7 kardes bi aileden geliyo annesi ile henuz tanismadik ama sevgilime soyledigi bazi sozler biraz kafami karistiriyo yani simdiden bana kaynanalik yapiyo kadin sevgilimin yanima gelmesine para harcamasina karisiyo tesetturlu degilim diye benim yanimda kapanir falan diyo..kiz kardeşlerinden biriyle tanıstim cok kıskanç birisi. Ustelik tanismadigim 3 tane daha gorumcem var.sevgilim ailesine asiri duskun yani annesi ya da kardesleriyle bi sorun yasasam onlarin tarafini tutacak beni uzecek bi tutumu var ailesi konusunda gercekten cok onyargiliyim.icimi rahatsiz eden seyler var sanki ileriye donuk. Tanistigimda nasil bi tutum icinde olmaliyim.? (Bu arada 7 kardes kirsal kesimde buyumus soylemimi lutfen farkli algilamayalim benim onlar gibi disli bi yapim olmadigini beni sindirebileceklerini ifade etmek icin soyledim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?