Siz olsaydiniz evlenir miydiniz?

muallime7285

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2017
289
93
98
Degerli tecrubeli ablalarim konuyu tecrubelerinizden yararlanmak icin açıyorum. Benim 2 bucuk yillik bi iliskil var nasipse artik bi yola girmeyi planliyoruz ancak burda gordugum konulardan vs biraz onyargilarim var pisman olacagim bi adim atmak istemiyorum. Soruma gelince aile yapımız biraz farkli benim cok naif bi yapim var 2 kardesiz o ise kirsal kesimde buyumus 7 kardes bi aileden geliyo annesi ile henuz tanismadik ama sevgilime soyledigi bazi sozler biraz kafami karistiriyo yani simdiden bana kaynanalik yapiyo kadin sevgilimin yanima gelmesine para harcamasina karisiyo tesetturlu degilim diye benim yanimda kapanir falan diyo..kiz kardeşlerinden biriyle tanıstim cok kıskanç birisi. Ustelik tanismadigim 3 tane daha gorumcem var.sevgilim ailesine asiri duskun yani annesi ya da kardesleriyle bi sorun yasasam onlarin tarafini tutacak beni uzecek bi tutumu var ailesi konusunda gercekten cok onyargiliyim.icimi rahatsiz eden seyler var sanki ileriye donuk. Tanistigimda nasil bi tutum icinde olmaliyim.? (Bu arada 7 kardes kirsal kesimde buyumus soylemimi lutfen farkli algilamayalim benim onlar gibi disli bi yapim olmadigini beni sindirebileceklerini ifade etmek icin soyledim) not:gorumceler asagi yukari benle yasit hepsi evli 2 ser cocugu var bu da benim icin sorun olablir mi annesi kizlariyla beni kiyaslar mi?

Guncelleme: herkese tecrübelerinden dolayi cook tesekkur ederim ama fazla acimasiz olmuyo mu direkt ayril demek yaa biraz daha agir yorum gelirse bu gazla bitircem ben:) lutfen empati yapmaya da calisalim cok araftayim gercekten asik olmak sevmek kolay yaşanan duygular degil ki 24 yasindayim ve belki bir daha nasip olmayacak kiymetini bilmek lazim bi yonden askin..benim ilk sevgilimdi 2 bucuk yildir cok sey paylastik baglandik iliski konusunda cok seciciyimdir acikcasi kaybedersem cok pisman olmaktan icim isinan birini bulamamaktan korkuyorum artik yuva kurmak anne olmak cok istiyorum aslinda bi cok yönden mutlu olacagimiza da inaniyorum ancak ailekonusunu geçemiyorum iste

Son düzenleme:
“Evlenince değiştiririm” hatasına düşme, kafa yapılarınız farklı.
Sanmıyorum ki mutlu olasınız
Kafa yapimizdan cok aile yapimiz cok farkli sirf bunun icinde iliski bitirilir mi? Yani bir de henuz bi yola girmedigim icin bunlar suan onyargi ama iste burdaki konulardan midir bilmem sanki bi takim sorunlar bekliyo

Kafa yapimizdan cok aile yapimiz cok farkli sirf bunun icinde iliski bitirilir mi? Yani bir de henuz bi yola girmedigim icin bunlar suan onyargi ama iste burdaki konulardan midir bilmem sanki bi takim sorunlar bekliyo
Sevgilin de o aileden değil mi? Annesine düşkünmüş, ses çıkarmaz büyük ihtimal ona
Bunun için ilişki pek tabii bitirilir. “Sonradan üzüleceğime, şimdiden üzüleyim” denir
Bugün bunun için ilişkini bitirmezsen, yarın evliliğini bitirirsin

Son düzenleme:
Evet iste annesinin kardeslerinin kafa yapisi biraz farkli bu uzakta olsalta gercekten sorun olur mu sizce evlilikte

Ayrılırsanız bir süre üzülürsünüz ama ayrılmazsanız hayat boyu çok üzüleceksiniz gibi duruyor.

İsterse dünyanın en iyi insanı olsun.İyi insan olması iyi bir eş olacağı anlamına gelmez.

Öyle aile de evlerden ırak.Bugün ama çok seviyorum diye görmemezlıkten geldiğin şeyler ilerde sana çok dert olur

Sevgilin de o aileden değil mi? Annesine düşkünmüş, ses çıkarmaz büyük ihtimal ona
Bunun için ilişki pek tabii bitirilir. “Sonradan üzüleceğime, şimdiden üzüleyim” denir
Y
Yani bazen zaten uzak olcaz 4 gorumcem de olsa kiskancta olsal
Bende iyi yönden diyorsunuz sandım...
Liğme liğme ederler :))

Sevgiden gözünüz kör olmasın lütfen...
Kör olsa inanin bu konuyu acmazdim ama bir anda silip atmakta kolay degil iste insallah pisman olacagim bi adim atmam ve insallah gercekten benimkiler onyargidir

Ayrılın

Ayrılın

Ayrılın..

Tam da bu söyledikleriniz için evet ilişki bitirilir. Evlenince mutlu olmazsınız. Her şeyin farkındasınız zaten.

Evlenmem.

Sevgilin dengeyi kurarsa olur ama ailem derse hep zor
Tesettür olaylına ise hiç girmiyorum herkesin özeli inanışı farklı saygı duymayı öğrenmeliler
Onlara sevgiyle yaklaşırsan yumuşatabilirsin belki
Mesela kız kardesine ufak bir hediye al arkadaş olmaya çalış biraz güzel söz falan söyle ay canım saçın güzel kaşın gözün güzel gibi
Ben olsam öyle yapardım sevdirirdim kendimi

Vazgecmen zordur. Ama boyle bir evlilige hatta burda okudugun bir cok ornege kendini alistir. Bitiririm dersen senin icin cok iyi olur. Allah hayirlisini versin. Bu mubarek gecede dilerim ki herkesi iyi insanlarla karsilastirsin yüce rabbim. Aminnn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…