- 30 Eylül 2017
- 289
- 93
- 98
- Konu Sahibi muallime7285
-
Haklisin insallah pisman olacagim bi adim atmam yaa.koparip atmak kolay degil diye diye yanlis bi karar almam insallah.Yorumları okumadım fakat herşeyi yazmışsın ,olumlu birşeyler yazasım gelmiyor benim de ..
Bir kere 24 yaş çok erken ,30 a kadar bir sürü insan çıkar karşına . Belki daha iyi bir insanla karşılaşacaksın ,peşin hüküm niye ?
Annesinin tavırlarını hiç beğenmedim .resmi birşeyler olduğu vakit bunu 5le çarp ..bile bile istemediğin bir hayatın içine sokacaksın kendini
Bunlarin tamamindan emin olsam bende evlencem ama ozellikle ezdirme konusunda malesef olamayorum sorsam istedigim cevabi veriyo zaten ama yasamadan anlasilmiyor bazi seylerEğer çok seviyorsam (ki sevmeyen senelerini paylaşmaz) , ona güveniyorsam, bu kişi beni ‘ben ‘ olarak seviyorsa! (yani ilerde kılık kıyafet , siyasi görüş vs konularda değişim talep etmeyecekse ) haksız olsa dahi ailesine beni ezdirmezse (bu konuda endişe duyduğun için sorabilirsin de) , beni benim sevgimden daha fazlasıyla seviyorsa; evlenirdim .
ne kadar sevsem de mantigim kalbimden hep once geliyo cok sukur insallah dusundugum ve burda konuslanlar gibi kotu senoryalar mutsuz bi evlilik beni bekliyosa rabbim o yola girmeden gosterir bu is olmazAilesi ile tanış hemen nişan olayına girme. İyi gözlemlemen gerekli olanları. Kendini kaptırırsan yanılırsın. Ortaya çıkacaktır ileride ne olacağı. Lütfen seviyorum diye gözlerini kapama. Mutsuz olursan evliliğinde, sevgi falan kalmaz.
daha ne kadar gösterebilir.insanların kültür farklılıkları olabilir ama canım kardeşim kapanmak Allah içindir benim yanımda kapanır ne demek zor işin illaki çekicen yani görünen köy klavuz istemez canım hakkında hayırlısı olsun.yanlıştansa yalnızlık her zaman iyi bunu herkes için diyorum.ne kadar sevsem de mantigim kalbimden hep once geliyo cok sukur insallah dusundugum ve burda konuslanlar gibi kotu senoryalar mutsuz bi evlilik beni bekliyosa rabbim o yola girmeden gosterir bu is olmaz
bir de Allah daha ne kadar göserir bilemiyorum hemen hemen evliliğin olduğunda yansıcak problemleri göstermiş Allah ,bize akıl vermiş,hatta eşin olcak beyin ailesinin ağzının içine baktığınıda gösterdi ,ben çekerim diyorsan evlen.Amma lütfen ben yaptım hata senin gibi diye diye de Allah daha ne kadar gösterebilirdi ki.ne kadar sevsem de mantigim kalbimden hep once geliyo cok sukur insallah dusundugum ve burda konuslanlar gibi kotu senoryalar mutsuz bi evlilik beni bekliyosa rabbim o yola girmeden gosterir bu is olmaz
ne kadar sevsem de mantigim kalbimden hep once geliyo cok sukur insallah dusundugum ve burda konuslanlar gibi kotu senoryalar mutsuz bi evlilik beni bekliyosa rabbim o yola girmeden gosterir bu is olmaz
Kapanmak gibi bi düşünceniz olsa bile bu baskı yanlışsuan zaten kapanmak gibi dusuncem oldugundan onu cok sorun yapmadim ama bu zihniyeti sorun yapmalıyım bu konuda kesinlikle haklisiniz. Acikcasi oyle bi durum pek yasamadik yani ailesini isyedigi icin biseyler yapmami isteyecegi bi durum hic olusmadi.
Başına gelince hiç de farklı olmuyor. Burda yorul yapan insanlar bunları yaşamıyor mu sence ?Haklisin gercekten bu sozleri hazmedecek yapida biri degilim ama basina gelince farkli oluyormuş tutup koparaniyorum bi anda her seyi
Kapanmak gibi bi düşüncen olsa bile bu baskı yanlış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?