- 30 Eylül 2017
- 289
- 93
- 98
- Konu Sahibi muallime7285
-
Henuz ailesiyle tanismadan gorduklerim sezdiklerim bunlar..yani bi tanismak icin firsat vermeli miyim en azindan henuz kadinla bile tanismadim ki diye dusunuyorum sonra tanisinca kotu yüzlerini gosterecek degiller bi yola girmeye baslarsam her sey daha zorlasir diyorumAyrılın
Ayrılın
Ayrılın..
Tam da bu söyledikleriniz için evet ilişki bitirilir. Evlenince mutlu olmazsınız. Her şeyin farkındasınız zaten.
Amiin evet elle tutulur bisey yokken bitirip atamiyorum ama bahsettigim seyler icimi kemiriyor.bi yola girersek her sey daha zor olcak o yuzden iyice dusunerek sizlere danisarak hareket etmek istedimVazgecmen zordur. Ama boyle bir evlilige hatta burda okudugun bir cok ornege kendini alistir. Bitiririm dersen senin icin cok iyi olur. Allah hayirlisini versin. Bu mubarek gecede dilerim ki herkesi iyi insanlarla karsilastirsin yüce rabbim. Aminnn.
Y
Yani bazen zaten uzak olcaz 4 gorumcem de olsa kiskancta olsal
Kör olsa inanin bu konuyu acmazdim ama bir anda silip atmakta kolay degil isteinsallah pisman olacagim bi adim atmam ve insallah gercekten benimkiler onyargidir
eğer önce bi tanıyayım olmazsa ayrılırım diyosanız tanışın. Ama kadın daha sizi görmeden ültimatomlar vermeye başlamış.. Bu birliktelik tat vermez belli. Bunu evlilik hayatımdaki tecrübemden yola çıkarak söylüyorum. Bi sürü de örnek var tabii..Henuz ailesiyle tanismadan gorduklerim sezdiklerim bunlar..yani bi tanismak icin firsat vermeli miyim en azindan henuz kadinla bile tanismadim ki diye dusunuyorum sonra tanisinca kotu yüzlerini gosterecek degiller bi yola girmeye baslarsam her sey daha zorlasir diyorum
Ben henuz atanmadim ama öğretmenim meslegim var atanmasamda caliscam insallah bu yuzden gelinlik maddiyat konusunda benim soz hakkim olacagina pek karisamayacaklarini dusunuyorum ama o isler oyle olur mu onu da kestiremiyorum:)Evlenmeyin kesinlikle. Hatta ailenin geri kalanıyla da tanışmayın bence. Boşa vakit kaybı olur. Hayata bakış açısı sizinkinden bu kadar farklı bir aile içinde mutlu olmanız mümkün değil. Farklı şehirlerde olmanız hiçbirşeyi değiştirmez. Gelinliğiniz bile sorun olur bu ailede, kaldı ki bütün bir hayat...
Haklısınız ailem basta karsi ciksa bile tavrim kesin olursa benim fikrimi destekleyecektir diretmeyeceklerdir o yuzden aileler isin icine girerse hemen nisan gibi ciddi bi yola gireriz ve donusu daha zor olabilir diye dusunuyorumAilesiyle tanisin,senin ailenle tanissinlar. Hemen yangindan mal kacirir gibi evlenmezsen,zamana yayarsan daha mantikli karar verebilirsin
AminEvlenip ayrilmaktansa simdiden bitirin en iyisi sonu zaten belli gibi hissettim ben anlattiklarinizdan.
Yinede hakkinizda hayirlisi
Ben henuz atanmadim ama öğretmenim meslegim var atanmasamda caliscam insallah bu yuzden gelinlik maddiyat konusunda benim soz hakkim olacagina pek karisamayacaklarini dusunuyorum ama o isler oyle olur mu onu da kestiremiyorum:)
Bitirilir hattaa bana gore bir iliskiye baslamama sebebiKafa yapimizdan cok aile yapimiz cok farkli sirf bunun icinde iliski bitirilir mi? Yani bir de henuz bi yola girmedigim icin bunlar suan onyargi ama iste burdaki konulardan midir bilmem sanki bi takim sorunlar bekliyo
Peki tanisma firsati dahi vermemeli miuom oyle yaparsam da icimde kalcak biliyorum acaba yanlis mi yaptim bi omur yalniz mi kalcam nasil unutcam bir daha sevcek miyim diye kendimi yiyecegim ama tanisma isteme olaylarina girersekte donusu zorlasacakBitirilir hattaa bana gore bir iliskiye baslamama sebebi
Abla sozu dinleyin kesinlikle evlenmeyin
Eşin anasını bacısını dinliyorsa uzak diye bir kavram yok. Telefon var internet var her türlü iletişim sağlanıyor. Uçak, otobüs, arabayla da mesafe diye birşey kalmadı evine gelmek isteseler 1 günde ordalar. Sakın uzak olmanıza güvenme ırtalığı karıştıracak olan her türlü karıştırır.Evet iste annesinin kardeslerinin kafa yapisi biraz farkli bu uzakta olsalta gercekten sorun olur mu sizce evlilikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?