- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.347
- 598
- Konu Sahibi muallime7285
-
Her ayrilan yanliz mi kaliyor ? Herkes ilk sevdigi adamla mi evleniyor ?Peki tanisma firsati dahi vermemeli miuom oyle yaparsam da icimde kalcak biliyorum acaba yanlis mi yaptim bi omur yalniz mi kalcam nasil unutcam bir daha sevcek miyim diye kendimi yiyecegim ama tanisma isteme olaylarina girersekte donusu zorlasacak
Eşin anasını bacısını dinliyorsa uzak diye bir kavram yok. Telefon var internet var her türlü iletişim sağlanıyor. Uçak, otobüs, arabayla da mesafe diye birşey kalmadı evine gelmek isteseler 1 günde ordalar. Sakın uzak olmanıza güvenme ırtalığı karıştıracak olan her türlü karıştırır.
Haklısınız.sevgilimin tutumunu da kestiremiyorum acikcasi yani kardeslerine karsi ezdirmez belki ama annesine cok duskun ya sanki hakli dahi olsam hep annesinin yaninda olcak gibi geliyor banaEşin anasını bacısını dinliyorsa uzak diye bir kavram yok. Telefon var internet var her türlü iletişim sağlanıyor. Uçak, otobüs, arabayla da mesafe diye birşey kalmadı evine gelmek isteseler 1 günde ordalar. Sakın uzak olmanıza güvenme ırtalığı karıştıracak olan her türlü karıştırır.
Ailen karsi cikarsa diretme bence.Zaten bahsettiklerin vahim seyler,ayrilma kararindan once fikrin iyice netlesir diyerek ailelerle tanismayi onerdim.Nisan soz olmadan da tanisilabilir.O size gelsin,samimi oldugunuz 1-2 arkadasinla beraber de gelebilir.Sen ona caya kahvaltiya gidersin. Aile cok ama cok onemli.Ondan daha da onemli birsey varsa o da sevdigin kisinin ailesiyle senin aranda kuracagi dengedir.Misal aile sana kapan dedi veya gelinligine karisti. Sevgilin seni savunursa onlara bir laf dusemez.Bunu gormek icin iclerine dalmalisin,kendi ailenden de fikir almalisinHaklısınız ailem basta karsi ciksa bile tavrim kesin olursa benim fikrimi destekleyecektir diretmeyeceklerdir o yuzden aileler isin icine girerse hemen nisan gibi ciddi bi yola gireriz ve donusu daha zor olabilir diye dusunuyorum
Bir sorun olduğunda haklı olmanıza rağmen sizin yanınızda değilde ailesinin tarafında yer alırsa bunun için ilişki bitirilir, yapılan evliliklerin önemlice bir kısmı müdahaleci aile aileci koca yüzünden çıkmaza giriyorKafa yapimizdan cok aile yapimiz cok farkli sirf bunun icinde iliski bitirilir mi? Yani bir de henuz bi yola girmedigim icin bunlar suan onyargi ama iste burdaki konulardan midir bilmem sanki bi takim sorunlar bekliyo
Sende boyle izlenim biraktiysa yukardaki yorumu geri aliyorum.Tanismaya dahi degmezHaklısınız.sevgilimin tutumunu da kestiremiyorum acikcasi yani kardeslerine karsi ezdirmez belki ama annesine cok duskun ya sanki hakli dahi olsam hep annesinin yaninda olcak gibi geliyor bana
Haklisiniz tanismadan netlesmeyecek kafamdakiler..sevgilimin tutumunu da kestiremiyorum bu sekilde..kendisi banna hep annenden once sevdigin gelir gibi sozler söyler ama kendisi de kardeslerine karsi olumsuz bi elestirede bulunsam savunmaya gecip beni kirarAilen karsi cikarsa diretme bence.Zaten bahsettiklerin vahim seyler,ayrilma kararindan once fikrin iyice netlesir diyerek ailelerle tanismayi onerdim.Nisan soz olmadan da tanisilabilir.O size gelsin,samimi oldugunuz 1-2 arkadasinla beraber de gelebilir.Sen ona caya kahvaltiya gidersin. Aile cok ama cok onemli.Ondan daha da onemli birsey varsa o da sevdigin kisinin ailesiyle senin aranda kuracagi dengedir.Misal aile sana kapan dedi veya gelinligine karisti. Sevgilin seni savunursa onlara bir laf dusemez.Bunu gormek icin iclerine dalmalisin,kendi ailenden de fikir almalisin
Haklsiniz benim korkumda da bundan emin olsam bitircem ama henuz biseyler gormedigim icin onyargi olablir mi diye kendimi teselli ediyorum galibaBir sorun olduğunda haklı olmanıza rağmen sizin yanınızda değilde ailesinin tarafında yer alırsa bunun için ilişki bitirilir, yapılan evliliklerin önemlice bir kısmı müdahaleci aile aileci koca yüzünden çıkmaza giriyor
Benim ki burda konu okumaktan paronaya da olabilir ama bunu dusundurcek izlenimi de vermis demekkiSende boyle izlenim biraktiysa yukardaki yorumu geri aliyorum.Tanismaya dahi degmez
Haklısınız.sevgilimin tutumunu da kestiremiyorum acikcasi yani kardeslerine karsi ezdirmez belki ama annesine cok duskun ya sanki hakli dahi olsam hep annesinin yaninda olcak gibi geliyor bana
Kafa yapimizdan cok aile yapimiz cok farkli sirf bunun icinde iliski bitirilir mi? Yani bir de henuz bi yola girmedigim icin bunlar suan onyargi ama iste burdaki konulardan midir bilmem sanki bi takim sorunlar bekliyo
Emin ol kafa yapılarınız da farklı, sadece sen goremeyecek kadar toysunKafa yapimizdan cok aile yapimiz cok farkli sirf bunun icinde iliski bitirilir mi? Yani bir de henuz bi yola girmedigim icin bunlar suan onyargi ama iste burdaki konulardan midir bilmem sanki bi takim sorunlar bekliyo
Bence göze al. Evlenip 2-3 çocuk yaptıktan sonra mı bitirmeyi göze alamazsın , şimdi mi?Evet farkindayim malesefsevgilimi cok seviyorum ama burda sevgiyle evliligin yürümediğini degisen kocalari goruyoruz..sirf bu sebepten de bitirmeyi goze alamiyorum
Yani cunku aile yapisi gercekten bi cok yönden dusunduruyor mesela 4 tane gorumcem var bunlarin hepsi evli ve en büyüğü benden dört yas, birisi 1 yas,birisi yasitim, birisi kucuk ve hepsi evli 2 ser cocugu var..yani ben onlarla da bi cok yonden catisacagimi düşünüyorum naif bi insanim henuz yemek yapmayi falan cok bilmiyorum bana is bilmiyo diyecekler ailemde ki kadar kiymetli olmycam hamile oldugumda cocugum oldugunda ilgi ya da başka beklentilerimi farkli karsilayacaklardir sanki..Aferin sana akilli kizmissin.
Gelecegi gormussun simdiden
Seni simdiden sindirmaya baslamislar bile.
Evlenme
Haklisiniz umarim yanlis bi adim atmam kesinlikle bu yorumları dikkate alacagim cok tesekkur ederimBakın annesine düşkünlüğü anlaşılmayan erkekler bile evliliği zehir edebiliyor. Kaldı ki sizinki -anlayan için- tutumunu belli etmiş. Buradaki konuları okumuyor musunuz hiç? Anlattığınız tarzda bir adam kardeşlerini de kıramaz. Anlattığınız tarzda kızkardeşler yerlerini öğrenemez bu yüzden. Hep kırılan, incinen siz olursunuz.
Eğer evlenirseniz, burada yazan yorumlar muhakkak gelir aklınıza. Tecrübelerden ders çıkarmak gerekiyor. Umarım mutlu olursunuz.
Cok haklisin.keske sevgilimin tutumundan emin olabilsem de ona gore bi yol cizsem.peki sizce bunu daha iyi nasil anlayabilirim flort asamasinda..yani sevgilme tutumunu gormek icin oyun fakan mi oynasam diye dusundum suanBence göze al. Evlenip 2-3 çocuk yaptıktan sonra mı bitirmeyi göze alamazsın , şimdi mi?
Önemli olan sevgilinin ailesine karşı olan duruşu. Onlara karşı seni savunmayacaksa, unut gitsin. Bir ömür ezilerek geçmez. 1 gün ağlarsın , 2 gün ağlarsın arkasından. Evlenip ömür boyu dizini dövmekten iyidir.
Inanin bunlari soykedigimde icimi tatmin edecek sekilde konusuyo annesi bi melek zaten. soylediklerinden cok davranislarini yorumluyorum çünkü o sozlerini evlenince hatirlayacagini bile sanmıyorum:)Bence arkadasinizla acik acik konusun.sartlarinizi soyleyin.ona gore tavrini koyarsin.dersin ven kendim istemedikce kimsenin demesiyle kapanmam.ya da bana kendi ailemde olsa kimsenin karismasina musade etmem gibi.Allah yardimciniz olsun.Cok seviyorsaniz biseyleri bastan soylemk en iyisi ki sonra sorun olmasin.kafanda rahatsiz oldugun herseyi belirle ve soyle derim.
Bence oyuna gerek yok. Mesela ailesinin tutumundan bahset. Annen benim yanımda başını kapat falan dedi. Ben böyle şeylere gelemem kabul edemem şimdiden söyleyeyim de. Yapamayacağın şeylerde ısrarcı oluyor mu bu şekilde anlarsın. İnsan 7 sinde neyse 70 indede o. Değişmez kolay kolay. Şu an sevgilin ana aynı eve daha çok batar gözüneCok haklisin.keske sevgilimin tutumundan emin olabilsem de ona gore bi yol cizsem.peki sizce bunu daha iyi nasil anlayabilirim flort asamasinda..yani sevgilme tutumunu gormek icin oyun fakan mi oynasam diye dusundum suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?