Siz olsaydiniz evlenir miydiniz?

Güncellemeyi de okumuş biri olarak yol yakınken dön derim, acımasız olmuyor mu demişsin bitir demek ama burada hep tecrübe konuşuyor

Empati yapıyorum ve ayrıl diyorum. Tesettürlü bir kadın olarak diyorum ki açık olmak ya da kapalı olmak benim seçimim bugün başımı açıp gezsem eşim dahil kimsenin bir şey söylemeye hakkı yok. Bak daha görümcelere kardeşlere değinmedim. Yol yakınken ayrıl. 24 yaş nedir ki???

Aynılarinı yaşamış biri olarak yazıyorum bu yazdığımı dikkate al daha cok gencsin benim düştüğüm hataya düşme kesinlikle degişmiyor bu tarz insanlar ve bir erkek annesine düşkünse seni es geçecek kadar burda düşünmen lazım benden sana abla tavsiyesi ben degiştiririm bi evlenelim illa ki aynı evin icinde ben onu degistiririm diyordum degismiyorlar dahada ileriye gidiyorlar bilgin olsunnn canim

Evlenmek mi? Kosarak uzaklasirdim oradan. Ben daha sevgiliyken annesinin “benim yanimda kapanir” lafini bana soyleme cesaretini gosteren adamin alnini karislarim annesiyle muhattap bile olmam, bundan 2 sene sonrasini bir hayal etsene

Edit: devriklik giderildi

sen zatem olmayacaginin farkindasin da aşıksin kalbinin onune gecemiyosun
ama zatem o adamla evlenirsen evlenince sana evliligi zehir eder o zmn iste aşk meşk biter
ben nettim de evlendim bu hıyarla dersin...
biraz agir olmuyo demissin ama bi insanla ya evlenirsin ya evlenmezsin ortasi yokki...

Ayrıl demişler genelde ve ağır olmadı.. ne denmesini bekliyorsun ki.. bekle düzelir mi?? Neyi düzelecek 7 kardeşi var ve aile yapınız farklı.. düzelmez çünkü düzelecek bişi yok herkesin kendi doğruları. .

Sevgili muallime;
Yazdıklarında ki endişelerini anlayabiliyorum. Ama şunu unutmamak lazım şu fani dünyada hiçbir şey dört dörtlük değil. Olamazda zaten, eğer sevdiğin insanla mutluysan onu da mutlu edebiliyorsan ne mutlu size. Sorunlar sıkıntılar her zaman var olacak. Dert mezara kadar derdi rahmetlik dedem çok da güzel demiş. :) Sorunlar bitmez, bunu çözersin yarın başka bir şey ortaya çıkar onu dert edinir bunu unutursun. Bence kalbinin sesini dinle derim. Ha tabi ki iyi veya kötü sonuçlanır bunu bilemeyiz. Ama yapmadığın için pişman olmaktansa daha iyidir diye düşünüyorum. Sevmek sevilmek bunlar güzel duygular hele ki şu zamanda sen bol bol güzel dualar et. Bir bakmışsın sen onlara değil onlar sana ayak uydurmuş. :) işin özü farklılıkları çok dert edinme derim bir elin beş parmağı da bir değil sonuçta. Sevginin peşinden git bacım. :)

Sevgilin evlenince degişmez,ama ben degişirim diyorsan amenna,kapanıp kapanmak senin kararın kimse seni yönlendiremez,gelmişsin 24 yaşına çocuk degilsin,ama bak canım bir eş kişisi aileye düşkünse arkana bakmadan kaç,benim açtıgım konuyu 1 defa okumanı rica ediyorum...

Herkese cok tesekkur ederim tavsiyelerizi kesinlikle dikkate alcam ve ailesi tanistigimda da icime sinmezse ya da aileme razi gelmezse bitirecegim belli bi yasa geldim askla sevgiyle evlilik olmayacagini biliyorum cok sukur kor kutuk asikta degilim ki bunlari dusunuyorum.uzak olcaz belki dusundugum kadar sıkıntı olmaz onyargidir diye endiselerim vardi ama burda olumsuz yondeki dusuncelerim daha cok artti sizin tecrublernizle.

Direk ayril.demeyin demissiniz acimasiz olmak istemem ama. Siz olsaniz ne yaparsiniz demiissinz kesinlikle hayir evlenmezdim.

Evet insanın içi herkese akmıyor.
Güzel bir aşk herkesle yaşanmıyor.

Sevgilinle aranda ailesi dışında bir problem yoksa
aileyi olabildiğince uzak tutacaksın.
Şimdiden alıştıracaksın sevgilini.

Bir dene bakalım.

Bir uyumsuzluk yarat, zıt düş.
Ailesini tutup seni suçluyorsa şimdiden belli ne olacağımız.
Ayrılalım ailene uygun birini bul kendine diye çek restini.

Seni seviyorsa eğer bakış açısını değiştirmeyi göze alır senden ayrılmayı almaz.

Haa olmuyorsa oldurma yani ilerde daha çok üzülürsün.

annesinin benim yanımda kapanır dediğiniz size sevgiliniz mi söylüyor?

Aynen bu sekilde tavir takinmayi bazi testlere maruz birakmayi planlıyorum eger sandigim gibiyse de bitirmeyi. Ama bi tanismakta fayda var bu asamada bitirseem pisman olacagimi biliyorum sevgilimin anlattigina gore annesi cok cile cekmis ezilmis bi kadin 7 tane cocuk buyutmus bi yerde belki sandigim kadar zararli olabilcek biri degildir de zihniyeti farklidir sadece diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…