- 11 Mayıs 2010
- 4.849
- 5.290
- 358
- Konu Sahibi muallime7285
-
Empati yapıyorum ve ayrıl diyorum. Tesettürlü bir kadın olarak diyorum ki açık olmak ya da kapalı olmak benim seçimim bugün başımı açıp gezsem eşim dahil kimsenin bir şey söylemeye hakkı yok. Bak daha görümcelere kardeşlere değinmedim. Yol yakınken ayrıl. 24 yaş nedir ki???Degerli tecrubeli ablalarim konuyu tecrubelerinizden yararlanmak icin açıyorum. Benim 2 bucuk yillik bi iliskil var nasipse artik bi yola girmeyi planliyoruz ancak burda gordugum konulardan vs biraz onyargilarim var pisman olacagim bi adim atmak istemiyorum. Soruma gelince aile yapımız biraz farkli benim cok naif bi yapim var 2 kardesiz o ise kirsal kesimde buyumus 7 kardes bi aileden geliyo annesi ile henuz tanismadik ama sevgilime soyledigi bazi sozler biraz kafami karistiriyo yani simdiden bana kaynanalik yapiyo kadin sevgilimin yanima gelmesine para harcamasina karisiyo tesetturlu degilim diye benim yanimda kapanir falan diyo..kiz kardeşlerinden biriyle tanıstim cok kıskanç birisi. Ustelik tanismadigim 3 tane daha gorumcem var.sevgilim ailesine asiri duskun yani annesi ya da kardesleriyle bi sorun yasasam onlarin tarafini tutacak beni uzecek bi tutumu var ailesi konusunda gercekten cok onyargiliyim.icimi rahatsiz eden seyler var sanki ileriye donuk. Tanistigimda nasil bi tutum icinde olmaliyim.? (Bu arada 7 kardes kirsal kesimde buyumus soylemimi lutfen farkli algilamayalim benim onlar gibi disli bi yapim olmadigini beni sindirebileceklerini ifade etmek icin soyledim) not:gorumceler asagi yukari benle yasit hepsi evli 2 ser cocugu var bu da benim icin sorun olablir mi annesi kizlariyla beni kiyaslar mi?
Guncelleme: herkese tecrübelerinden dolayi cook tesekkur ederim ama fazla acimasiz olmuyo mu direkt ayril demek yaa biraz daha agir yorum gelirse bu gazla bitircem ben:) lutfen empati yapmaya da calisalimcok araftayim gercekten asik olmak sevmek kolay yaşanan duygular degil ki 24 yasindayim ve belki bir daha nasip olmayacak kiymetini bilmek lazim bi yonden askin..benim ilk sevgilimdi 2 bucuk yildir cok sey paylastik baglandik iliski konusunda cok seciciyimdir acikcasi kaybedersem cok pisman olmaktan icim isinan birini bulamamaktan korkuyorum artik yuva kurmak anne olmak cok istiyorum aslinda bi cok yönden mutlu olacagimiza da inaniyorum ancak ailekonusunu geçemiyorum iste
Bende buyuk ihtimalle o şekilde cizcem yolumuDirek ayril.demeyin demissiniz acimasiz olmak istemem ama. Siz olsaniz ne yaparsiniz demiissinz kesinlikle hayir evlenmezdim.
Evet insanın içi herkese akmıyor.
Güzel bir aşk herkesle yaşanmıyor.
Sevgilinle aranda ailesi dışında bir problem yoksa
aileyi olabildiğince uzak tutacaksın.
Şimdiden alıştıracaksın sevgilini.
Bir dene bakalım.
Bir uyumsuzluk yarat, zıt düş.
Ailesini tutup seni suçluyorsa şimdiden belli ne olacağımız.
Ayrılalım ailene uygun birini bul kendine diye çek restini.
Seni seviyorsa eğer bakış açısını değiştirmeyi göze alır senden ayrılmayı almaz.
Haa olmuyorsa oldurma yani ilerde daha çok üzülürsün.
Aynen bu sekilde tavir takinmayi bazi testlere maruz birakmayi planlıyorum eger sandigim gibiyse de bitirmeyi. Ama bi tanismakta fayda var bu asamada bitirseem pisman olacagimi biliyorum sevgilimin anlattigina gore annesi cok cile cekmis ezilmis bi kadin 7 tane cocuk buyutmus bi yerde belki sandigim kadar zararli olabilcek biri degildir de zihniyeti farklidir sadece diye dusunuyorumEvet insanın içi herkese akmıyor.
Güzel bir aşk herkesle yaşanmıyor.
Sevgilinle aranda ailesi dışında bir problem yoksa
aileyi olabildiğince uzak tutacaksın.
Şimdiden alıştıracaksın sevgilini.
Bir dene bakalım.
Bir uyumsuzluk yarat, zıt düş.
Ailesini tutup seni suçluyorsa şimdiden belli ne olacağımız.
Ayrılalım ailene uygun birini bul kendine diye çek restini.
Seni seviyorsa eğer bakış açısını değiştirmeyi göze alır senden ayrılmayı almaz.
Haa olmuyorsa oldurma yani ilerde daha çok üzülürsün.
Evet bunu gayet normal karsilamis ki bana normal soyleyebiliyo.ben tepki verince biraz geri vites yapti tabi sen nasil istersen oyle yapcaksin zorla kapatcak degil ya falan diyeannesinin benim yanımda kapanır dediğiniz size sevgiliniz mi söylüyor?
Evet bunu gayet normal karsilamis ki bana normal soyleyebiliyo.ben tepki verince biraz geri vites yapti tabi sen nasil istersen oyle yapcaksin zorla kapatcak degil ya falan diye
Haklisin aslindae bunu normal karşılıyosa gelecekte göreceğin tavır belli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?