yani bide o var tabi. Ama denemedi bile yani insan denemezmi ispat etmeyi? Isimlerini bile vermedi. Bide bana arkadasla surdayiz dedi ama baska yerlerde gozukuyordu. Yalan soyluyor yani. Bana onceden arkadaslari oraya goturcem deseymis engel olurmusum dir dir edermisim bilmem ne. Ee herhalde orda ne isi var. Bende ozaman erkeklerin boyle seyler yaptigi yerlere gidim.Arkadaşlarını ayarlayıp o girmedi yenge bizi götürdü dedirtmeyeceği ne malum ben olsam inanmazdım..
Sinirle ne dedigini bilmeyen biri oldugu icin o hareketini ona bagliyorum. Cunku gercekten dengesiz hareketleri var ne dedigini bilmiyor. Ama su ispat meselesi sizcede yapmis oldugunu gostermiyormu?E üç kere boş ol demiş.ispat için de uğraşmıyor. Zaten bitirmiş aklında.
Evet yaptığını gösteriyor gibi.Sinirle ne dedigini bilmeyen biri oldugu icin o hareketini ona bagliyorum. Cunku gercekten dengesiz hareketleri var ne dedigini bilmiyor. Ama su ispat meselesi sizcede yapmis oldugunu gostermiyormu?
Hic beklemezdim boyle biseyi. 10 sene sevgiliydik biz ve 4 senedir evliyiz. InanamiyorumEvet yaptığını gösteriyor gibi.
Omur boyu aklimdan cikmiycak bencede. 10 sene sevgiliydik ve cok guzel sevdik birbirimizi gercekten. 4 senedirde evliyiz. Cok zormus boyle seyler yasamakArkadaşları biz gittik dese için rahat edecek mi ?
Ömür boyu yüreğinde sıkıntı ile yaşayacaksın bu iş sonunda.
Demekki insanlar zamanla değişebiliyor. Belki de önceden de böyleydi ama siz göremediniz.Hic beklemezdim boyle biseyi. 10 sene sevgiliydik biz ve 4 senedir evliyiz. Inanamiyorum
+1000Kumar erotik masaj salonu genelev yalan dolan adamın neresinden tutsan elinde kalır. Ayrıl ya hu ne cuması bu adamla geçirdiğin her dakika ziyan.
Sanki beklersem herseyi yapmis olarak ayrilmis olacam gibi bilmiyorumKumar erotik masaj salonu genelev yalan dolan adamın neresinden tutsan elinde kalır. Ayrıl ya hu ne cuması bu adamla geçirdiğin her dakika ziyan.
Bazen bende oyle dusunuyorum ama hic bir suphe dusmemisti icime hic oyle biseyini hissetmedim. Insanlar cidden degisiyormu yaDemekki insanlar zamanla değişebiliyor. Belki de önceden de böyleydi ama siz göremediniz.
MalesefBazen bende oyle dusunuyorum ama hic bir suphe dusmemisti icime hic oyle biseyini hissetmedim. Insanlar cidden degisiyormu ya
Daha neyi bekleyeceksin. Adam önce ailene ve sana iftira atıyorlar demiş sıkışınca da arkadaşları götürdüm demiş. Zekanla alay eder gibi bi yalan söylemiş. İftira yalan kumar aldatma öfke kontrolü olmayan, evlerden ırak bi adam. Hangi bi tarafını düzelteceksin?Sanki beklersem herseyi yapmis olarak ayrilmis olacam gibi bilmiyorum
Ispat ederse eger hocaya gitmey dusunuyordum. Ispat etmesse bosanicam kesin kararim. Ama ispat etse bile guven gitti ve onca sayigisiz hareketler nasil unutulur bilmem. Bunun icin kendisinij caba gostermesi lagzim. Bana bunu ispat etmek suanki derdi degilmis. Birsuru alici ariyormus isciler maas bekliyormus. Onun derdi onlari cozmekmis ve bu olayin sirasi ondan sonra geliyormus. Lafa bak yaTam bilmiyorum ama inançlı biriyseniz en azından dini nikahlı değilsiniz artık.sinirle de söylense boşanmış oluyorsunuz diye biliyorum.esinizin gittiği yerler tekin değil ki sizin takip etme fikriniz çıldırtmış ve evet kendi gitmiş aksini ispatlamak için de bir çabası yok.eğer gittiğini öğrendiğinizde boşanacaksanız şimdiden davanızı açın eğer zaten bosanmayacaksaniz inanmış olun devam edin evliliginize.devam etsenizde ömür boyu güvenmeyeceksiniz herşeyin altında birsey arayacaksınız kendinizi daha çok yıpratacaksanız. Eğer çocuğunuz yoksa devam ederseniz bile çocuk düsünmeyin uzun bir süre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?