Siz olsaydiniz napardiniz

Acelya11

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2017
791
182
103
Selam arkadaslar. Onceki konularimi bilenler vardir aranizda. En son esimin hala kumar oynadigindan suphelendigim icin onu telefondan takip ettim. Gittigi iki adreste biri erotik masaj salonu digeri eskort yeri cikti. Ilk duydugunda seni arabayla takip ettim orda gordum dedim. Oda cildirdi inkar etti uc kere bol ol dedi ve annesini aradi. Bana simdide ifitra atiyor bu ben bununla yapamam. Ailesiyle oturup bu iftirayi atmislardir hatta dedi. Bosanmak icin bahane aramisim bu iftirayi atmisim annesine oyle dedi. Daha sonra tam olarak nasil takip ettigimi anlattigimda o adrese gittim ama iceri girmedim demisti. Baskalarini goturmus o baskalari sarhosmus o yuzden goturmus. Arasini iyi tutmak istemis o kisilerle cunku esim darda kalinca bi derdi olunca veya borc paraya ihtiyaci olunca yardimci oluyorlarmis istedigi zaman. Ben esime cumaya kadar sure verdim iceri girmedigini ispat etmesi icin. Hala bisey yapmadi. O kisilere anlatmis kavgamizi onlarda biz olsak seni ele vermeyiz gibisinden konusmuslar. Bende evliliginden onemli degil ispat et dedim. Cumaya kadar ispat etmessen, iceri girdigini kabul etmis olacaksin dedim. Sizce bekliyimmi cumaya kadar yoksa yeterince sans vermismi oluyorum zaten? 1,5 hafta oldu esime onu takip ettigimi soyliyeli. Konularimdan bikmamissinizdir umarim baska kimsem yok anlatacak

Arkadaşlarını ayarlayıp o girmedi yenge bizi götürdü dedirtmeyeceği ne malum ben olsam inanmazdım..
yani bide o var tabi. Ama denemedi bile yani insan denemezmi ispat etmeyi? Isimlerini bile vermedi. Bide bana arkadasla surdayiz dedi ama baska yerlerde gozukuyordu. Yalan soyluyor yani. Bana onceden arkadaslari oraya goturcem deseymis engel olurmusum dir dir edermisim bilmem ne. Ee herhalde orda ne isi var. Bende ozaman erkeklerin boyle seyler yaptigi yerlere gidim.

Sinirle ne dedigini bilmeyen biri oldugu icin o hareketini ona bagliyorum. Cunku gercekten dengesiz hareketleri var ne dedigini bilmiyor. Ama su ispat meselesi sizcede yapmis oldugunu gostermiyormu?
Evet yaptığını gösteriyor gibi.

Arkadaşları biz gittik dese için rahat edecek mi ?
Ömür boyu yüreğinde sıkıntı ile yaşayacaksın bu iş sonunda.

Arkadaşları biz gittik dese için rahat edecek mi ?
Ömür boyu yüreğinde sıkıntı ile yaşayacaksın bu iş sonunda.
Omur boyu aklimdan cikmiycak bencede. 10 sene sevgiliydik ve cok guzel sevdik birbirimizi gercekten. 4 senedirde evliyiz. Cok zormus boyle seyler yasamak

Tam bilmiyorum ama inançlı biriyseniz en azından dini nikahlı değilsiniz artık.sinirle de söylense boşanmış oluyorsunuz diye biliyorum.esinizin gittiği yerler tekin değil ki sizin takip etme fikriniz çıldırtmış ve evet kendi gitmiş aksini ispatlamak için de bir çabası yok.eğer gittiğini öğrendiğinizde boşanacaksanız şimdiden davanızı açın eğer zaten bosanmayacaksaniz inanmış olun devam edin evliliginize.devam etsenizde ömür boyu güvenmeyeceksiniz herşeyin altında birsey arayacaksınız kendinizi daha çok yıpratacaksanız. Eğer çocuğunuz yoksa devam ederseniz bile çocuk düsünmeyin uzun bir süre.

Sanki beklersem herseyi yapmis olarak ayrilmis olacam gibi bilmiyorum
Daha neyi bekleyeceksin. Adam önce ailene ve sana iftira atıyorlar demiş sıkışınca da arkadaşları götürdüm demiş. Zekanla alay eder gibi bi yalan söylemiş. İftira yalan kumar aldatma öfke kontrolü olmayan, evlerden ırak bi adam. Hangi bi tarafını düzelteceksin?

Ispat ederse eger hocaya gitmey dusunuyordum. Ispat etmesse bosanicam kesin kararim. Ama ispat etse bile guven gitti ve onca sayigisiz hareketler nasil unutulur bilmem. Bunun icin kendisinij caba gostermesi lagzim. Bana bunu ispat etmek suanki derdi degilmis. Birsuru alici ariyormus isciler maas bekliyormus. Onun derdi onlari cozmekmis ve bu olayin sirasi ondan sonra geliyormus. Lafa bak ya

Siz daha çok Cuma Günü beklersiniz, eşinizin elle tutulur hiçbir tarafı yok neyi bekliyorsunuz, kendinize en büyük kötülüğü yine siz yapıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…