Ben manyagin tekiyim ciddenBence siz sağlıklı düşünemiyorsunuz....
Çocuk yok ve siz boşanırsam aç kalır diyorsunuz....
Annesi misiniz siz bu adamın, açlığını neden düşünüyorsunuz???
Asla cocugum olsun istemezdim boyle biriyle haklisinizKumar oynayan, erotik masaj salonuna giden, eskortla işi olan bir adamı çocuğunuza baba yapmak ister misiniz yada çocuğunuz böyle babası olsun ister miydi ki, siz evliliğe devam ediyorsunuz?
Kendi babanızı bu şekilde hayal edin...eskort peşinde bir kumarbaz...
Nasıl hissettiniz?
Pisman olmaktanda korkuyorum ama neden pisman olayimki diyorum sonradan. Korkuyorum evet ama tam olarak neyden korktugumuda bilmiyorum. Pisman olmaktan, mutsuz olmaktan, onu ne olursa olsun unutamamaktan. Bilmiyorum bir suru seyAldatmış işte,benim ayrılmaya cesaretim yok desenize siz şuna.
Maddi özgürlüğün olmayışından,düzenin bozulmasından,yalnızlıktan,aileden bla bla bla gibi bi çok şeyden korkuyorsunuz ama aldatılmışsınız.. Kuru ekmek yiyeceğimi bilsem dakika durmam anında boşarım. Biraz dik durun ve gururlu olun lütfen.Pisman olmaktanda korkuyorum ama neden pisman olayimki diyorum sonradan. Korkuyorum evet ama tam olarak neyden korktugumuda bilmiyorum. Pisman olmaktan, mutsuz olmaktan, onu ne olursa olsun unutamamaktan. Bilmiyorum bir suru seyon sene sevgiliydik, 4 senedirde evliyiz. Hep guzel seylerde aklima geliyor
Canim Allahbsana sabir versin evli bir erkegin boyle seylerle isi olmamali ne olursa olsun zor bir surec olmamasi gereken bir durum sen galiba affetmenin yollarini ariyosun bilmiyorum kolay kolay affedilecek bir durum degil hazmedebilecekmisin ?Selam arkadaslar. Onceki konularimi bilenler vardir aranizda. En son esimin hala kumar oynadigindan suphelendigim icin onu telefondan takip ettim. Gittigi iki adreste biri erotik masaj salonu digeri eskort yeri cikti. Ilk duydugunda seni arabayla takip ettim orda gordum dedim. Oda cildirdi inkar etti uc kere bol ol dedi ve annesini aradi. Bana simdide ifitra atiyor bu ben bununla yapamam. Ailesiyle oturup bu iftirayi atmislardir hatta dedi. Bosanmak icin bahane aramisim bu iftirayi atmisim annesine oyle dedi. Daha sonra tam olarak nasil takip ettigimi anlattigimda o adrese gittim ama iceri girmedim demisti. Baskalarini goturmus o baskalari sarhosmus o yuzden goturmus. Arasini iyi tutmak istemis o kisilerle cunku esim darda kalinca bi derdi olunca veya borc paraya ihtiyaci olunca yardimci oluyorlarmis istedigi zaman. Ben esime cumaya kadar sure verdim iceri girmedigini ispat etmesi icin. Hala bisey yapmadi. O kisilere anlatmis kavgamizi onlarda biz olsak seni ele vermeyiz gibisinden konusmuslar. Bende evliliginden onemli degil ispat et dedim. Cumaya kadar ispat etmessen, iceri girdigini kabul etmis olacaksin dedim. Sizce bekliyimmi cumaya kadar yoksa yeterince sans vermismi oluyorum zaten? 1,5 hafta oldu esime onu takip ettigimi soyliyeli. Konularimdan bikmamissinizdir umarim baska kimsem yok anlatacak
Cok haklisiniz. Ailem bunu ogrenirse bana cok kizarlar eminim. Baska kavgalarimizdan dolayi bile anlamiyorlar neden hala burda oldugumu
Ailenizle paylaşırsanız size cesaret verirler.Pisman olmaktanda korkuyorum ama neden pisman olayimki diyorum sonradan. Korkuyorum evet ama tam olarak neyden korktugumuda bilmiyorum. Pisman olmaktan, mutsuz olmaktan, onu ne olursa olsun unutamamaktan. Bilmiyorum bir suru seyon sene sevgiliydik, 4 senedirde evliyiz. Hep guzel seylerde aklima geliyor
Zaten isteyerek bilincli 3 bos ol dediyse oluyor. Cok sans vermissin gitmedigini nasil ispatlayacak? Tum haftaların guvenlik kayitlari lazmSinirle ne dedigini bilmeyen biri oldugu icin o hareketini ona bagliyorum. Cunku gercekten dengesiz hareketleri var ne dedigini bilmiyor. Ama su ispat meselesi sizcede yapmis oldugunu gostermiyormu?
Aileni davadan uzak tutarak başla. Olabilecekleri öncelikle ailenle konuş. Eşinle de önce güzelce konuş anlaşmalı ayrılmaya çalış. Çocuk da yoksa güzel günlerin hatrına bari rezillik çıkarmadan bitirelim bu işi de. Fevri davranma. Acilen bir avukatla görüşç delilleri de muhafaza et ki lazım olabilirCok korkuyoruk cirkeflesir diye. Ailem esimle 10 sene sevgili oldugumuzu bilmiyor. Ogrenmelerini hic istemiyorum hayal kirikligina ugrarlad, ozellikle babambikeresinde tehdit etmisti anlatirim herseyi diye oyle bi durumda napmam gerek
Ben manyagin tekiyim ciddenresmen ben hayatinda olmayinca surunecek bunu biliyorum ve aciyorum uzuluyorum. Bu normalmi
Arkadaşım evlenmişsiniz gitmiş 10 seneyi bilse nolur baban? Bahane arıyorsun kendine.Cok korkuyoruk cirkeflesir diye. Ailem esimle 10 sene sevgili oldugumuzu bilmiyor. Ogrenmelerini hic istemiyorum hayal kirikligina ugrarlad, ozellikle babambikeresinde tehdit etmisti anlatirim herseyi diye oyle bi durumda napmam gerek
Aklim basina geliyo gibi son zamanlar. Artii bu evliligi bitirmem gerektigini dusunuyorumCanim Allahbsana sabir versin evli bir erkegin boyle seylerle isi olmamali ne olursa olsun zor bir surec olmamasi gereken bir durum sen galiba affetmenin yollarini ariyosun bilmiyorum kolay kolay affedilecek bir durum degil hazmedebilecekmisin ?
Iste benim hakkimda kotu dusunmesi yalanci durumuna dusmek ve onlar kandirmis hissi vermek istemiyorum. Ama belki soylemez insallah oyle umuyorumArkadaşım evlenmişsiniz gitmiş 10 seneyi bilse nolur baban? Bahane arıyorsun kendine.
Bencede umrunda degil olsaydi biseyler yapardi coktan. Eger bosanmassam o ispat etmedigi halde kendimi hic bir zaman affetmemSiz bir kaç kere açtınız bununla ilgili konu
Ama hala gerçeği kabul etmemek için direniyorsunuz sanki
Ki eşinizinde umrunda değilsiniz bence
Lütfen artık biraz gerçekçi olalım lütfen
Delil yok malesef sunabilecegim. Sen ac davayi ben kabul edecem demisti ilk konustugumuzda. Insallah rezillik cikmadan biter. Kayinvaljde iyidir aslinda ama oda iftira attigimi dusunmustu ailem hakkindada. Oda ustume gelecek laf anlatmak zorunda kalicam diyede korkuyorumAileni davadan uzak tutarak başla. Olabilecekleri öncelikle ailenle konuş. Eşinle de önce güzelce konuş anlaşmalı ayrılmaya çalış. Çocuk da yoksa güzel günlerin hatrına bari rezillik çıkarmadan bitirelim bu işi de. Fevri davranma. Acilen bir avukatla görüşç delilleri de muhafaza et ki lazım olabilir
Camera yokmus oyle yerlerde. Bida mahkeme karari ile bakiliyormus kayitlara yani camerayaZaten isteyerek bilincli 3 bos ol dediyse oluyor. Cok sans vermissin gitmedigini nasil ispatlayacak? Tum haftaların guvenlik kayitlari lazm
Galiba oyle olmasi gerekAilenizle paylaşırsanız size cesaret verirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?