Siz olsaydiniz napardiniz

Bence siz sağlıklı düşünemiyorsunuz....

Çocuk yok ve siz boşanırsam aç kalır diyorsunuz....

Annesi misiniz siz bu adamın, açlığını neden düşünüyorsunuz???
Ben manyagin tekiyim cidden resmen ben hayatinda olmayinca surunecek bunu biliyorum ve aciyorum uzuluyorum. Bu normalmi

Asla cocugum olsun istemezdim boyle biriyle haklisiniz surekli ya dogruyu soyluyorsa ya iceri girmediyse diyor bir ses icimden cildircam

Aldatmış işte,benim ayrılmaya cesaretim yok desenize siz şuna.
Pisman olmaktanda korkuyorum ama neden pisman olayimki diyorum sonradan. Korkuyorum evet ama tam olarak neyden korktugumuda bilmiyorum. Pisman olmaktan, mutsuz olmaktan, onu ne olursa olsun unutamamaktan. Bilmiyorum bir suru sey on sene sevgiliydik, 4 senedirde evliyiz. Hep guzel seylerde aklima geliyor

Maddi özgürlüğün olmayışından,düzenin bozulmasından,yalnızlıktan,aileden bla bla bla gibi bi çok şeyden korkuyorsunuz ama aldatılmışsınız.. Kuru ekmek yiyeceğimi bilsem dakika durmam anında boşarım. Biraz dik durun ve gururlu olun lütfen.

Canim Allahbsana sabir versin evli bir erkegin boyle seylerle isi olmamali ne olursa olsun zor bir surec olmamasi gereken bir durum sen galiba affetmenin yollarini ariyosun bilmiyorum kolay kolay affedilecek bir durum degil hazmedebilecekmisin ?

Cok haklisiniz. Ailem bunu ogrenirse bana cok kizarlar eminim. Baska kavgalarimizdan dolayi bile anlamiyorlar neden hala burda oldugumu
Ailenizle paylaşırsanız size cesaret verirler.

Sinirle ne dedigini bilmeyen biri oldugu icin o hareketini ona bagliyorum. Cunku gercekten dengesiz hareketleri var ne dedigini bilmiyor. Ama su ispat meselesi sizcede yapmis oldugunu gostermiyormu?
Zaten isteyerek bilincli 3 bos ol dediyse oluyor. Cok sans vermissin gitmedigini nasil ispatlayacak? Tum haftaların guvenlik kayitlari lazm

Eğer dini hassasiyetiniz varsa dinen sokaktan geçen adamdan farksız sizin için kocam dediğiniz kişi. Tabi bu ayrı konu ama eskorta gidecek kadar düşük bi adamdan neyin mededini bekliyosunuz anlayamadım. Hastalık falan kapınca gelecek aklınız başınıza herhalde. Cidden gitmeyen adam 1,5 hafta da kendi paralar ispatlardı ayrıca hiç boşuna içinizdeki ya girmediyse diyen sesi dinlemeyin. O ses sizin boşanmaya olan gönülsüzlüğünüzün sesi. Böyle bi adamı içiniz alıyorsa devam edin nr diyelim hayrını görürsünüz umarım

Cok korkuyoruk cirkeflesir diye. Ailem esimle 10 sene sevgili oldugumuzu bilmiyor. Ogrenmelerini hic istemiyorum hayal kirikligina ugrarlad, ozellikle babam bikeresinde tehdit etmisti anlatirim herseyi diye oyle bi durumda napmam gerek
Aileni davadan uzak tutarak başla. Olabilecekleri öncelikle ailenle konuş. Eşinle de önce güzelce konuş anlaşmalı ayrılmaya çalış. Çocuk da yoksa güzel günlerin hatrına bari rezillik çıkarmadan bitirelim bu işi de. Fevri davranma. Acilen bir avukatla görüşç delilleri de muhafaza et ki lazım olabilir

Cok korkuyoruk cirkeflesir diye. Ailem esimle 10 sene sevgili oldugumuzu bilmiyor. Ogrenmelerini hic istemiyorum hayal kirikligina ugrarlad, ozellikle babam bikeresinde tehdit etmisti anlatirim herseyi diye oyle bi durumda napmam gerek
Arkadaşım evlenmişsiniz gitmiş 10 seneyi bilse nolur baban? Bahane arıyorsun kendine.

Siz bir kaç kere açtınız bununla ilgili konu
Ama hala gerçeği kabul etmemek için direniyorsunuz sanki
Ki eşinizinde umrunda değilsiniz bence
Lütfen artık biraz gerçekçi olalım lütfen

Canim Allahbsana sabir versin evli bir erkegin boyle seylerle isi olmamali ne olursa olsun zor bir surec olmamasi gereken bir durum sen galiba affetmenin yollarini ariyosun bilmiyorum kolay kolay affedilecek bir durum degil hazmedebilecekmisin ?
Aklim basina geliyo gibi son zamanlar. Artii bu evliligi bitirmem gerektigini dusunuyorum

Siz bir kaç kere açtınız bununla ilgili konu
Ama hala gerçeği kabul etmemek için direniyorsunuz sanki
Ki eşinizinde umrunda değilsiniz bence
Lütfen artık biraz gerçekçi olalım lütfen
Bencede umrunda degil olsaydi biseyler yapardi coktan. Eger bosanmassam o ispat etmedigi halde kendimi hic bir zaman affetmem

Delil yok malesef sunabilecegim. Sen ac davayi ben kabul edecem demisti ilk konustugumuzda. Insallah rezillik cikmadan biter. Kayinvaljde iyidir aslinda ama oda iftira attigimi dusunmustu ailem hakkindada. Oda ustume gelecek laf anlatmak zorunda kalicam diyede korkuyorum

o salonu aratması o dusuncelere gırmesı yetmez mı
aldatmak ıcın ılla baska kadınla bızzat uygunsuz gormek mı gerekıyor

ıhanet ılla eyleme gecınce ıhanet sayılmaz
bunun ıcın caba harcamıs arkadaslarıyla bu pıs muhabbetlere gırmıs arastırmıs dusunmus heyecanlanmıs
ortaya cıkınca da boş ol demıs sıze

nıye hala cabalayan bekleyen taraf sız olasınız? ıkna etmesı gereken kısı o bukadar ıkna olmak ıcın sız ugrasmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…