Siz olsaydiniz napardiniz

adam sizi boşamış zaten, siz hala cumaya kadar süre diyorsunuz. kocanız o salona girmiş, ıspat edebileceği birşey olmadığı gibi, öyle bir derdi de yok ki sizi boşamış.
mihirimi alır giderdim.

Ya pardon kaç sayfadır aynı seyler? Anlıyorum sizi kararsizsiniz ama herkes fikir birliği ile aynı cevabı veriyor madem duymamazliga vereceksiniz neden aynı şeyi sorup duruyorsunuz arada geçen diyalog ve sarılmaları belirtme bahanesiyle (bana göre bahane) adamin bırak aldatmasini kumar oynaması bile anında bosanmak için gecerli neden.. ayrıca çocuğunuz da yok sadece alışkanlık, sevgi kırıntısı ve içgüdü durumu sizi devam etmeye sevkeden..korkmayin eski es unutulur da, başkasi da sevilir, başkasıyla evlenip çocuk da olur hepsi olur.. ama siz devam etmek istiyorsanız edin bu kadar basit.. kimse sizi tanımaz etmez burada dışarıdan bakarak objektif olarak yapılmasi gerekeni söylüyor kabul etmiyorsa içiniz aklınız devam ...

Bu dediklerinizi kendimede soyluyorum ama bana ne oldu anlamiyorum nekadar sacma biseyin icindeyim aklim bosan bu adam olmaz, adam olacak olsa ilk dakkada her sorduguna cevap verirdi diyorum ama kalbim beni durduruyor galiba. Ama bu sekildede yurumiyceni biliyorum cunku aklimdan cikmiyor olanlar. Off

Siz de adam bir yalan atsa da inansam diye bekliyorsunuz resmen. Bu kadar boşanmak istemiyorduysaniz susun gitsin.

boşamış seni abla . aşırı tepkisi suçluluk psikolojisinden gibi geldi bana ama hayırlısı olsun

Baskasinin basina gelse ne isin var boyle birisiyle derdim ama kendi basima gelince neden boyleyin anlamiyorum cok iyi huylarida var ve baska birindi sanki oyle iyi huylar olmaz gibi geliyor. Ama kotu taraflari iyi taraflarini bastiriyor aslinda bosanirsam bidaha kimseyi hayatima sokmam biliyorum. Yanliz yasayip yanliz olucem ben bu gidisle. Gelecekten korkuyorum. 14 senedir hayatimda ve onsuz bi hayat nasil olur hic dusunemiyorum korkutuyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…