Selam arkadaslar. Onceki konularimi bilenler vardir aranizda. En son esimin hala kumar oynadigindan suphelendigim icin onu telefondan takip ettim. Gittigi iki adreste biri erotik masaj salonu digeri eskort yeri cikti. Ilk duydugunda seni arabayla takip ettim orda gordum dedim. Oda cildirdi inkar etti uc kere bol ol dedi ve annesini aradi. Bana simdide ifitra atiyor bu ben bununla yapamam. Ailesiyle oturup bu iftirayi atmislardir hatta dedi. Bosanmak icin bahane aramisim bu iftirayi atmisim annesine oyle dedi. Daha sonra tam olarak nasil takip ettigimi anlattigimda o adrese gittim ama iceri girmedim demisti. Baskalarini goturmus o baskalari sarhosmus o yuzden goturmus. Arasini iyi tutmak istemis o kisilerle cunku esim darda kalinca bi derdi olunca veya borc paraya ihtiyaci olunca yardimci oluyorlarmis istedigi zaman. Ben esime cumaya kadar sure verdim iceri girmedigini ispat etmesi icin. Hala bisey yapmadi. O kisilere anlatmis kavgamizi onlarda biz olsak seni ele vermeyiz gibisinden konusmuslar. Bende evliliginden onemli degil ispat et dedim. Cumaya kadar ispat etmessen, iceri girdigini kabul etmis olacaksin dedim. Sizce bekliyimmi cumaya kadar yoksa yeterince sans vermismi oluyorum zaten? 1,5 hafta oldu esime onu takip ettigimi soyliyeli. Konularimdan bikmamissinizdir umarim baska kimsem yok anlatacak