Cok haklisiniz. Ailem bunu ogrenirse bana cok kizarlar eminim. Baska kavgalarimizdan dolayi bile anlamiyorlar neden hala burda oldugumuDaha neyi bekleyeceksin. Adam önce ailene ve sana iftira atıyorlar demiş sıkışınca da arkadaşları götürdüm demiş. Zekanla alay eder gibi bi yalan söylemiş. İftira yalan kumar aldatma öfke kontrolü olmayan, evlerden ırak bi adam. Hangi bi tarafını düzelteceksin?
Siz daha çok Cuma Günü beklersiniz, eşinizin elle tutulur hiçbir tarafı yok neyi bekliyorsunuz, kendinize en büyük kötülüğü yine siz yapıyorsunuz.
Daha 30 yaşındasınız, giden değil kalan ömrünüzü düşünün bundan sonra, aileniz de sizin kumar oynayan, onu aldatan, yalan söyleyen bir adamla ömrünüzü heba etmenizi istemez sanırım.giden omruke uzuluyorum. 30 yasindayim neredeyse. Ailemede uzuluyorum. Onlarda isterdi kizlari guzel bir yuva kursun cocuklari olsun benim yuzumden stresse girdiler zaten baska kavgalardan dolayi. Kendimi cok suclu hissediyorum
Cok korkuyoruk cirkeflesir diye. Ailem esimle 10 sene sevgili oldugumuzu bilmiyor. Ogrenmelerini hic istemiyorum hayal kirikligina ugrarlad, ozellikle babamBoşanma davası aç. Eşin seni düzenli olarak aldatan karaktersiz bir yalancı. Bir de ailesine seni şikayet ediyor. Ama haberin olsun dava da çok çirkefleşir bu tipler
Onlar cok sukur kendini dusun omrunu yedirtme diyorlar. Yanliz oldugumu gorduklerinde cok uzulurler belki off hayatimi maf olmis gibi hissediyorumDaha 30 yaşındasınız, giden değil kalan ömrünüzü düşünün bundan sonra, aileniz de sizin kumar oynayan, onu aldatan, yalan söyleyen bir adamla ömrünüzü heba etmenizi istemez sanırım.
Aslinda anlamadigim biseyde o. Bunu cok kolay yapabilirdi aslinda.. tek gitti belkide.. ama bikeresinde arkadasinin sesini duydum telde konusurken donduklerinde. O arkadasinin karisi ikinciye hamile. Karisinin kim oldugunu bilsem soylerdim dedim esime. Ben hatirlamiyom sen ne diyon o yoktu yanimda diyor. Kendisi konusurken ismini soylemisti arkadasinin halbukiArkadaslarına yalan söylettirir.. ben olsam inanmaz ve beklemezdim..
Yalanlarını yakalıyorsunuz ama bi tarafınız ona inanmak ve onu bırakmak istemiyor sanırım ..Aslinda anlamadigim biseyde o. Bunu cok kolay yapabilirdi aslinda.. tek gitti belkide.. ama bikeresinde arkadasinin sesini duydum telde konusurken donduklerinde. O arkadasinin karisi ikinciye hamile. Karisinin kim oldugunu bilsem soylerdim dedim esime. Ben hatirlamiyom sen ne diyon o yoktu yanimda diyor. Kendisi konusurken ismini soylemisti arkadasinin halbuki
Siz kendi hayatınıza bakın.. bunları yaptıysa zaten hali hal degil kendinize gelin ya mantıklı olun biraz kutfenEsime uzulurum hep ailesi hic bir zaman destek olmadi diye. Ben olmasam hayatinda hali hal olmiycak biliyorum. Bunun icinde uzuluyorum resmen
Evet tam 100% emin degilim duygularimdanYalanlarını yakalıyorsunuz ama bi tarafınız ona inanmak ve onu bırakmak istemiyor sanırım ..
Çocuk yoksa ispat felan bekleme...Selam arkadaslar. Onceki konularimi bilenler vardir aranizda. En son esimin hala kumar oynadigindan suphelendigim icin onu telefondan takip ettim. Gittigi iki adreste biri erotik masaj salonu digeri eskort yeri cikti. Ilk duydugunda seni arabayla takip ettim orda gordum dedim. Oda cildirdi inkar etti uc kere bol ol dedi ve annesini aradi. Bana simdide ifitra atiyor bu ben bununla yapamam. Ailesiyle oturup bu iftirayi atmislardir hatta dedi. Bosanmak icin bahane aramisim bu iftirayi atmisim annesine oyle dedi. Daha sonra tam olarak nasil takip ettigimi anlattigimda o adrese gittim ama iceri girmedim demisti. Baskalarini goturmus o baskalari sarhosmus o yuzden goturmus. Arasini iyi tutmak istemis o kisilerle cunku esim darda kalinca bi derdi olunca veya borc paraya ihtiyaci olunca yardimci oluyorlarmis istedigi zaman. Ben esime cumaya kadar sure verdim iceri girmedigini ispat etmesi icin. Hala bisey yapmadi. O kisilere anlatmis kavgamizi onlarda biz olsak seni ele vermeyiz gibisinden konusmuslar. Bende evliliginden onemli degil ispat et dedim. Cumaya kadar ispat etmessen, iceri girdigini kabul etmis olacaksin dedim. Sizce bekliyimmi cumaya kadar yoksa yeterince sans vermismi oluyorum zaten? 1,5 hafta oldu esime onu takip ettigimi soyliyeli. Konularimdan bikmamissinizdir umarim baska kimsem yok anlatacak
Bende anlamiyorum kendimiAy neden zorluyorsunuz bi anlasam.Kaçıncı konu mu düzelmiyor işte neden bu devam isteği ben darlandım
Cocugumuz yok. Ispat etmek isteyen coktan ederdi dimiÇocuk yoksa ispat felan bekleme...
Kumar diye şüpheleniyorsun eskort çıkıyor... neresinden tutsan elinde kalır..
Iki keree kumara gittigini gordum ayrica ama su erotik masak salonu eskort felan olunca ben kumari unuttum resmenÇocuk yoksa ispat felan bekleme...
Kumar diye şüpheleniyorsun eskort çıkıyor... neresinden tutsan elinde kalır..
Evet tam 100% emin degilim duygularimdanonun icin uzuluyorum ailesi destek olmadi hic bir zaman. Ben olmasam hayatinda hali hal olmiycak cok kotu durumda olacak ac bile kalir yani resmen ciddiyim
Bence siz sağlıklı düşünemiyorsunuz....Cocugumuz yok. Ispat etmek isteyen coktan ederdi dimi
Kumar oynayan, erotik masaj salonuna giden, eskortla işi olan bir adamı çocuğunuza baba yapmak ister misiniz yada çocuğunuz böyle babası olsun ister miydi ki, siz evliliğe devam ediyorsunuz?Cocugumuz yok. Ispat etmek isteyen coktan ederdi dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?