Siz olsaydiniz napardiniz

Cok haklisiniz. Ailem bunu ogrenirse bana cok kizarlar eminim. Baska kavgalarimizdan dolayi bile anlamiyorlar neden hala burda oldugumu

Siz daha çok Cuma Günü beklersiniz, eşinizin elle tutulur hiçbir tarafı yok neyi bekliyorsunuz, kendinize en büyük kötülüğü yine siz yapıyorsunuz.
giden omruke uzuluyorum. 30 yasindayim neredeyse. Ailemede uzuluyorum. Onlarda isterdi kizlari guzel bir yuva kursun cocuklari olsun benim yuzumden stresse girdiler zaten baska kavgalardan dolayi. Kendimi cok suclu hissediyorum

giden omruke uzuluyorum. 30 yasindayim neredeyse. Ailemede uzuluyorum. Onlarda isterdi kizlari guzel bir yuva kursun cocuklari olsun benim yuzumden stresse girdiler zaten baska kavgalardan dolayi. Kendimi cok suclu hissediyorum
Daha 30 yaşındasınız, giden değil kalan ömrünüzü düşünün bundan sonra, aileniz de sizin kumar oynayan, onu aldatan, yalan söyleyen bir adamla ömrünüzü heba etmenizi istemez sanırım.

Boşanma davası aç. Eşin seni düzenli olarak aldatan karaktersiz bir yalancı. Bir de ailesine seni şikayet ediyor. Ama haberin olsun dava da çok çirkefleşir bu tipler
Cok korkuyoruk cirkeflesir diye. Ailem esimle 10 sene sevgili oldugumuzu bilmiyor. Ogrenmelerini hic istemiyorum hayal kirikligina ugrarlad, ozellikle babam bikeresinde tehdit etmisti anlatirim herseyi diye oyle bi durumda napmam gerek

Daha 30 yaşındasınız, giden değil kalan ömrünüzü düşünün bundan sonra, aileniz de sizin kumar oynayan, onu aldatan, yalan söyleyen bir adamla ömrünüzü heba etmenizi istemez sanırım.
Onlar cok sukur kendini dusun omrunu yedirtme diyorlar. Yanliz oldugumu gorduklerinde cok uzulurler belki off hayatimi maf olmis gibi hissediyorum

Arkadaslarına yalan söylettirir.. ben olsam inanmaz ve beklemezdim..
Aslinda anlamadigim biseyde o. Bunu cok kolay yapabilirdi aslinda.. tek gitti belkide.. ama bikeresinde arkadasinin sesini duydum telde konusurken donduklerinde. O arkadasinin karisi ikinciye hamile. Karisinin kim oldugunu bilsem soylerdim dedim esime. Ben hatirlamiyom sen ne diyon o yoktu yanimda diyor. Kendisi konusurken ismini soylemisti arkadasinin halbuki

Esime uzulurum hep ailesi hic bir zaman destek olmadi diye. Ben olmasam hayatinda hali hal olmiycak biliyorum. Bunun icinde uzuluyorum resmen

Yalanlarını yakalıyorsunuz ama bi tarafınız ona inanmak ve onu bırakmak istemiyor sanırım ..

Esime uzulurum hep ailesi hic bir zaman destek olmadi diye. Ben olmasam hayatinda hali hal olmiycak biliyorum. Bunun icinde uzuluyorum resmen
Siz kendi hayatınıza bakın.. bunları yaptıysa zaten hali hal degil kendinize gelin ya mantıklı olun biraz kutfen

Yalanlarını yakalıyorsunuz ama bi tarafınız ona inanmak ve onu bırakmak istemiyor sanırım ..
Evet tam 100% emin degilim duygularimdan onun icin uzuluyorum ailesi destek olmadi hic bir zaman. Ben olmasam hayatinda hali hal olmiycak cok kotu durumda olacak ac bile kalir yani resmen ciddiyim

Çocuk yoksa ispat felan bekleme...

Kumar diye şüpheleniyorsun eskort çıkıyor... neresinden tutsan elinde kalır..

Evet tam 100% emin degilim duygularimdan onun icin uzuluyorum ailesi destek olmadi hic bir zaman. Ben olmasam hayatinda hali hal olmiycak cok kotu durumda olacak ac bile kalir yani resmen ciddiyim
Cocugumuz yok. Ispat etmek isteyen coktan ederdi dimi
Bence siz sağlıklı düşünemiyorsunuz....

Çocuk yok ve siz boşanırsam aç kalır diyorsunuz....

Annesi misiniz siz bu adamın, açlığını neden düşünüyorsunuz???

Cocugumuz yok. Ispat etmek isteyen coktan ederdi dimi
Kumar oynayan, erotik masaj salonuna giden, eskortla işi olan bir adamı çocuğunuza baba yapmak ister misiniz yada çocuğunuz böyle babası olsun ister miydi ki, siz evliliğe devam ediyorsunuz?

Kendi babanızı bu şekilde hayal edin...eskort peşinde bir kumarbaz...

Nasıl hissettiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…