Yarin kiyafetlerimi secicem ve cuma aksami gidicem hayirlisiyla. Dua edin lutfenO zaman ne duruyosun bosanmak icin ??
braz zaman alıyor ama mucize bekleme ben evden cıkalı 2 ayı geçti daha duygularım inişli çıkışlıHaklisiniz. Insallah hayirlisiyla bitecek ve insallah mutlu ve huzurlu olucam
Nasil bas ediyorsun peki bu duygularlabraz zaman alıyor ama mucize bekleme ben evden cıkalı 2 ayı geçti daha duygularım inişli çıkışlı
psikolga gidiyorum 15 gunde bir faydasını görüyorum ayrıca bol bol sabah akşam dua okuyorum aynı zamanda çalışıyorum o biraz daha kafamı dagıtıyor.Nasil bas ediyorsun peki bu duygularla
bende piskologa gitmeyi dusunuyorum. Allaha sukur isim var benimde. Bol bol dua ve sabirmi ozamanpsikolga gidiyorum 15 gunde bir faydasını görüyorum ayrıca bol bol sabah akşam dua okuyorum aynı zamanda çalışıyorum o biraz daha kafamı dagıtıyor.
ister istemez güzel günler aklıma geliyor ancak şuanda öfkem sevgimden daha agır basıyor insan nasıl başka bir kadın yada heves ugruna çocugunu evini gözü görmez diye.çocugunu 15 gundur görmedi bile nasıl bişeydir ki bu beni geçtim çocugu umrunda değilbende piskologa gitmeyi dusunuyorum. Allaha sukur isim var benimde. Bol bol dua ve sabirmi ozamanesinizi ozluyormusunuz yada pismanliklariniz oluyormu ve olunca nasil hissediyosunuz nasil basa cikiyorsunuz?
Hem suclular hem gucluler. Cocugunuz icin uzuldum ama. Bari cocugunu ihmal etmese iyi olurdu aslinda. Benimde guzel gunler gelecek aklima simdiden geliyor. Ama hep yaptigi seyleri soyledigi hakaretleri dusunuyorumister istemez güzel günler aklıma geliyor ancak şuanda öfkem sevgimden daha agır basıyor insan nasıl başka bir kadın yada heves ugruna çocugunu evini gözü görmez diye.çocugunu 15 gundur görmedi bile nasıl bişeydir ki bu beni geçtim çocugu umrunda değil
öyle şerefsiz bir babası olmasındansa tanımaısn daha iyi.daha 2,5 yaşında hatırlamaz bile ilerde.ama şuanda sayıklıyor geçen haftada çocukla uzun zaman gecir uyurken baba diyerek uyudu dedim ona ragmen sabah uykusundan fedarlık edemedi ve cocukla 4 saat gecirdi.Hem suclular hem gucluler. Cocugunuz icin uzuldum ama. Bari cocugunu ihmal etmese iyi olurdu aslinda. Benimde guzel gunler gelecek aklima simdiden geliyor. Ama hep yaptigi seyleri soyledigi hakaretleri dusunuyorum
Ah canim benim. Insallah kizinizla cok mutlu bir hayatiniz olur. Erkekler bazen cok yazik ediyorlaröyle şerefsiz bir babası olmasındansa tanımaısn daha iyi.daha 2,5 yaşında hatırlamaz bile ilerde.ama şuanda sayıklıyor geçen haftada çocukla uzun zaman gecir uyurken baba diyerek uyudu dedim ona ragmen sabah uykusundan fedarlık edemedi ve cocukla 4 saat gecirdi.
:):) oglum var ama inş ilerde güzel bir yuvam ve bir kızım olur çok istiyorum.Ah canim benim. Insallah kizinizla cok mutlu bir hayatiniz olur. Erkekler bazen cok yazik ediyorlar
O pardon. Amin insallah gonlunuze gore verir allah:):):) oglum var ama inş ilerde güzel bir yuvam ve bir kızım olur çok istiyorum.
Kizlar esimle dun konustuk. Kendisi ben uyurken bana sarildi yine optu kokladi. Daha sonra uyandim ve konustuk. Kufurunden bagirmasindan yalanciligindan kumarindan ve bosanalim demesinden biktigimi soylemistim. Oda bana 3 ay ver bu saydiklarini yapmamaya calisim bu aradada borclari oderim dedi. Bende once ispat etmen gerek girmedigini ve guvenimi kazanman gerek dedim. Seni takip etmeye devam edicem ve hesap numarasinida takip etmeme izin vereceksin dedim. Hesap nrasini takip etmemi istemiyor boyle yetismemis bilmem neler. Bende zaten senin yaptiklarin yuzunden guvenimi kazanmam icin bu sadece bi adim olacakti dedim. Her yerden kontrol edilerek yasiyamazmis. Bende yaptiklarin yuzunden mecbursun dedim. Izin vermessen hic denemeye gerek yok dedim. Kizlar sizcede esimin suclari yuzunden kendisinin bununla gelmesi ve bana herseyini acik ve net olarak gostermesi gerekmiyormu? Ben onun guvenini sarsmis olsaydim herseyi yapmistim. Bida yarin bu evden gidip yeni bir hayata basliycami kendi kendime alistirmaya calisiyordum ve hic bir ispat ve sonuna kadar bir caba gormessem esimden yarin yinede esimi terk etmeyi dusunuyorum. Sizce dogrumu yapiyorum? Dun gece cok uzgundu ve surekli sarilmak istedi. Buralardan gidecekmis zaten cunku o buralari gercekten sevmiyordu zaten ama benim icin durdugunu soyluyordu hep. Yardim edin kizlar
Selam arkadaslar. Onceki konularimi bilenler vardir aranizda. En son esimin hala kumar oynadigindan suphelendigim icin onu telefondan takip ettim. Gittigi iki adreste biri erotik masaj salonu digeri eskort yeri cikti. Ilk duydugunda seni arabayla takip ettim orda gordum dedim. Oda cildirdi inkar etti uc kere bol ol dedi ve annesini aradi. Bana simdide ifitra atiyor bu ben bununla yapamam. Ailesiyle oturup bu iftirayi atmislardir hatta dedi. Bosanmak icin bahane aramisim bu iftirayi atmisim annesine oyle dedi. Daha sonra tam olarak nasil takip ettigimi anlattigimda o adrese gittim ama iceri girmedim demisti. Baskalarini goturmus o baskalari sarhosmus o yuzden goturmus. Arasini iyi tutmak istemis o kisilerle cunku esim darda kalinca bi derdi olunca veya borc paraya ihtiyaci olunca yardimci oluyorlarmis istedigi zaman. Ben esime cumaya kadar sure verdim iceri girmedigini ispat etmesi icin. Hala bisey yapmadi. O kisilere anlatmis kavgamizi onlarda biz olsak seni ele vermeyiz gibisinden konusmuslar. Bende evliliginden onemli degil ispat et dedim. Cumaya kadar ispat etmessen, iceri girdigini kabul etmis olacaksin dedim. Sizce bekliyimmi cumaya kadar yoksa yeterince sans vermismi oluyorum zaten? 1,5 hafta oldu esime onu takip ettigimi soyliyeli. Konularimdan bikmamissinizdir umarim baska kimsem yok anlatacak
Guvenmeden devam edemiycem iyle hissediyorum. Icim yaniyor duramiyorum hic biyerde cildirmak uzereyim. Esim bana yine kotu davransaydi daha kolaydi onu birakmak. Bugun guya esyalarimizi topliyip yarin bu evdem gidecektik ikimizde. Allahim bana guc ver ve dogru karari vermemi sagla cok zor durumdayimZaten devam kararı almışsınız, kendi içinizde onaylayamadığınız şeyin bizlerce onayını bekliyorsunuz. Tabi ki sarılacak, özür dileyecek, af isteyecek, hayatınızı bu kadarcık bir geri dönüşle şekillendirecekseniz ne demeli ki. Hala ispat diyorsunuz, adam ispatlayamıyor işte daha neyi görmek istiyorsunuz ki. Madem seviyorsunuz devam kararı aldınız, daha önce de söylediğim gibi ortalığı ayaklandırmadan yapmayın bari. Ailenizin arkanızda olduğunu bir daha yaparsa geri dönüşü olmadığını bilsin en azından. Vur ensesine al lokmasını gözüyle bakmasın size. Ya siz tüm bunların yarısını bile yapmış olsaydınız ne olurdu? Ben söyleyeyim kimse gözünüzün yaşına bile bakmaz, elinden gelen tüm kötülüğü yapardı. Yazık ömrünüz gidiyor, umarım aydınlanırsınız.
Ayrilmam gerek cunku guvenmiyorum. Ayrilmam gerektigini dusunuyorum ama yapamiyorum cildirmak uzereyimEşiniz bu dediklerinizin hepsini yapmış belli. anlaşılınca da kılasik ben değil arkadaşım yalanını atmış. Neyse, girdim dediğinde ayrılmayacaksanız çok da kurcalamayın bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?