Siz olsaydiniz napardiniz

psikolga gidiyorum 15 gunde bir faydasını görüyorum ayrıca bol bol sabah akşam dua okuyorum aynı zamanda çalışıyorum o biraz daha kafamı dagıtıyor.
bende piskologa gitmeyi dusunuyorum. Allaha sukur isim var benimde. Bol bol dua ve sabirmi ozaman esinizi ozluyormusunuz yada pismanliklariniz oluyormu ve olunca nasil hissediyosunuz nasil basa cikiyorsunuz?

bende piskologa gitmeyi dusunuyorum. Allaha sukur isim var benimde. Bol bol dua ve sabirmi ozaman esinizi ozluyormusunuz yada pismanliklariniz oluyormu ve olunca nasil hissediyosunuz nasil basa cikiyorsunuz?
ister istemez güzel günler aklıma geliyor ancak şuanda öfkem sevgimden daha agır basıyor insan nasıl başka bir kadın yada heves ugruna çocugunu evini gözü görmez diye.çocugunu 15 gundur görmedi bile nasıl bişeydir ki bu beni geçtim çocugu umrunda değil

Herseyi okumadim ama isterse sinirden söylesin sonuçta 3 kez boş ol dedi ve sen artık onun helâli değilsin. Yanı birlikte yaşasanız da haramda olursun. Din ile oynanilmaz. Sen en iyise fetwa veren hocaya sor. Sonuçta bir erkek için ömür boyu zinada yaşamak istemezsin öyle değil mi ?

Hem suclular hem gucluler. Cocugunuz icin uzuldum ama. Bari cocugunu ihmal etmese iyi olurdu aslinda. Benimde guzel gunler gelecek aklima simdiden geliyor. Ama hep yaptigi seyleri soyledigi hakaretleri dusunuyorum

Hem suclular hem gucluler. Cocugunuz icin uzuldum ama. Bari cocugunu ihmal etmese iyi olurdu aslinda. Benimde guzel gunler gelecek aklima simdiden geliyor. Ama hep yaptigi seyleri soyledigi hakaretleri dusunuyorum
öyle şerefsiz bir babası olmasındansa tanımaısn daha iyi.daha 2,5 yaşında hatırlamaz bile ilerde.ama şuanda sayıklıyor geçen haftada çocukla uzun zaman gecir uyurken baba diyerek uyudu dedim ona ragmen sabah uykusundan fedarlık edemedi ve cocukla 4 saat gecirdi.

Ah canim benim. Insallah kizinizla cok mutlu bir hayatiniz olur. Erkekler bazen cok yazik ediyorlar

Kizlar esimle dun konustuk. Kendisi ben uyurken bana sarildi yine optu kokladi. Daha sonra uyandim ve konustuk. Kufurunden bagirmasindan yalanciligindan kumarindan ve bosanalim demesinden biktigimi soylemistim. Oda bana 3 ay ver bu saydiklarini yapmamaya calisim bu aradada borclari oderim dedi. Bende once ispat etmen gerek girmedigini ve guvenimi kazanman gerek dedim. Seni takip etmeye devam edicem ve hesap numarasinida takip etmeme izin vereceksin dedim. Hesap nrasini takip etmemi istemiyor boyle yetismemis bilmem neler. Bende zaten senin yaptiklarin yuzunden guvenimi kazanmam icin bu sadece bi adim olacakti dedim. Her yerden kontrol edilerek yasiyamazmis. Bende yaptiklarin yuzunden mecbursun dedim. Izin vermessen hic denemeye gerek yok dedim. Kizlar sizcede esimin suclari yuzunden kendisinin bununla gelmesi ve bana herseyini acik ve net olarak gostermesi gerekmiyormu? Ben onun guvenini sarsmis olsaydim herseyi yapmistim. Bida yarin bu evden gidip yeni bir hayata basliycami kendi kendime alistirmaya calisiyordum ve hic bir ispat ve sonuna kadar bir caba gormessem esimden yarin yinede esimi terk etmeyi dusunuyorum. Sizce dogrumu yapiyorum? Dun gece cok uzgundu ve surekli sarilmak istedi. Buralardan gidecekmis zaten cunku o buralari gercekten sevmiyordu zaten ama benim icin durdugunu soyluyordu hep. Yardim edin kizlar

Sen diyorsun ki ben sana inanmak istiyorum lütfen beni kandır. Bütün olan bu. Daha birde ispat et diyorsun cesaretin yok ayrılmaya me diye blöf yapıyorsun ki.

Zaten devam kararı almışsınız, kendi içinizde onaylayamadığınız şeyin bizlerce onayını bekliyorsunuz. Tabi ki sarılacak, özür dileyecek, af isteyecek, hayatınızı bu kadarcık bir geri dönüşle şekillendirecekseniz ne demeli ki. Hala ispat diyorsunuz, adam ispatlayamıyor işte daha neyi görmek istiyorsunuz ki. Madem seviyorsunuz devam kararı aldınız, daha önce de söylediğim gibi ortalığı ayaklandırmadan yapmayın bari. Ailenizin arkanızda olduğunu bir daha yaparsa geri dönüşü olmadığını bilsin en azından. Vur ensesine al lokmasını gözüyle bakmasın size. Ya siz tüm bunların yarısını bile yapmış olsaydınız ne olurdu? Ben söyleyeyim kimse gözünüzün yaşına bile bakmaz, elinden gelen tüm kötülüğü yapardı. Yazık ömrünüz gidiyor, umarım aydınlanırsınız.

Eşiniz bu dediklerinizin hepsini yapmış belli. anlaşılınca da kılasik ben değil arkadaşım yalanını atmış. Neyse, girdim dediğinde ayrılmayacaksanız çok da kurcalamayın bence.

Guvenmeden devam edemiycem iyle hissediyorum. Icim yaniyor duramiyorum hic biyerde cildirmak uzereyim. Esim bana yine kotu davransaydi daha kolaydi onu birakmak. Bugun guya esyalarimizi topliyip yarin bu evdem gidecektik ikimizde. Allahim bana guc ver ve dogru karari vermemi sagla cok zor durumdayim ben bunlari yapmis olsaydim 99% coktaan beni birakip gitmisti esim haklisiniz

Eşiniz bu dediklerinizin hepsini yapmış belli. anlaşılınca da kılasik ben değil arkadaşım yalanını atmış. Neyse, girdim dediğinde ayrılmayacaksanız çok da kurcalamayın bence.
Ayrilmam gerek cunku guvenmiyorum. Ayrilmam gerektigini dusunuyorum ama yapamiyorum cildirmak uzereyim lutfen dua edin benim icin allahim bana guc versin ve dogru karari vermeme yardim etsin

Kizlar akil verin lutfen. Esime goturdgun kisilerin ismine ver dedim kimseye soylemem dedim ama hala isim vermiyor. O kisi demiski aman ha bizim adimizi verme demis. OZaman evliligini okadar onemsemiyor gibi geliyor bana. Bende soyledim, eger ben boyle bi yalan soylemis olsaydim herseyi yapardim senin guvenini kazanmak icin. Yok belki bir kac ay sonra hesap nri gosterme istegime sicak bakabilirmis ama suan ona ters geliyormus. Bende senin oyle bir luksun yok, mecbursun herseyi yapmaya. Bir kac ay bekliyemem bu sekilde dedim. Kendisi bir kac ay sans istemisti degisecegine soz vermisti, kufur bagiris cagiris bosanalim demesi surekli, bunlari duzeltecegine soz vermisti ve bana ispat edecegini ve bir kac ay istedigini soyledi. Ama bende sana guvenmeden oyle bir sans veremem dedim. O huylarini duzeltsen bile sana guvenmiyorum ve bunun icin herseyi yapman gerek dedim. Borclari bir kac ayda odiyceni soyledi, uzerime borc birakmiycakmis. Eger ona sans verirsem o arada borclarida kapatirim demisti. Ama ayrilsakta kapatacakmis. Birbirimizi sarildik dun, cok sacma gibi geliyor ama kalbim yaptiriyor sanki kiz kardesime anlattim olanlari ve o esimin kesinlikle yalan soyledigini ve kesin iceri girdigini dusunuyor. Aciyorumda esime bensiz yanliz kalacak ailesi yok kimsesi yok ama guvenmeden nasil olurki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…