- 31 Mayıs 2010
- 197
- 104
- 303
Tesekur ederim icimi rahatlattiniz azda olsa. Allahim yardim eder insallahHiç bir şey için geç değil, gerçekten. 50 60 yaşında hatunlar üniversite bitirmeye çalısıyorlar en basiti. Bazen bazı şeyler için geç kaldığımızı düşünüyoruz ama öyle değil. Siz gençsiniz hala, en güzel yılları bir kadın için 30lu yaşlar bence. İsterseniz her şeyi başarabilirsiniz, istemeniz ve alana kadar tırmalamanız yeterli. Ya her şeyi geçtim siz kadınsınız. Kadınlar çok güçlü varlıklar aslında, emin olun güçlüsünüz yapabilirsiniz. Sadece cesaret etmeniz lazım yeniden başlamak için. Sakın kötü düşünmeyin, kendinizi telkin edin bol bol. Başarmak için bir şeyleri kimsenin yardımına, sıcacık kucağına ihtiyacınız yok. Bakın kendiniz demişsiniz düzelmesi için bekledim diye, emin olun bu kadar sabrı kararlığı kadından başka hiç bir canlı göstermezdi.
Cok saolunMaalesef biz kadınlar duygumuzla hareket edip cesaretsiz kalıyoruz. Mantığınızın peşinden gitmenizin vakti çoktan gelmiş ve şükredin çocuk yokken kurtulma şansınız var. Böyle insanlar çok zor düzelir geçmişe bakıp gurur duyacaksınız emin olun. Bundan ne koca olur ne baba. Bu problemli insanlarla yaşamak zordur ya aklınızı kaçırırsınız ya da Allah korusun ötesini düşünmek istemiyorum.kaçın kısaca vakit kaybetmeyin
Son olayi anlatirsam borclar benim ustume kalabilir cunku ozaman o ;;iftirayla'' insan icine cikamazmis. Ama aileme son olayi anlatmasamda zaten obur olaylari biliyorlar. Borclar benim ustume kalsin istemiyom, o yuzden son yaptigini anlatmassami diyorumTavsiyem ailenizi arayın, durumu anlatın, bir gelip görünsünler. Bakalım o zamanda bu kadar pişkin davranabilecek mi. Evden çıkacaksanız da derleyin, toplayın ailenizle çıkın. Sahiplenildiğinizi görsün arkanızı bu kadar boş sanmasın. Evet evliliklerde her sorun aileye anlatılmaz iki kişinin birlikte çözmesi lazım. ama sizin olayınız bu durumu aşmış artık. Ha tekrar devam edecekseniz bile yaptıklarının nereye kadar gidebileceğini görür, sadece size hesap vermeyeceğini öğrenir. Kumar, kadın vs diyorsunuz bundan sonra evliliğinizde mucize beklemeyin bence. Zaten hep o beklentiler değil mi zamanımızdan, hayatımızdan çalan. Hiç bir şekilde tartışmaya girip savunma yapmasına izin vermeyin. İyice gözden çıkardığınızı anlasın. Ne yemiş ne içmiş ilgilenmeyin. Korkmayın koca adam ölmez açlıktan. Aldatma kumar vs. olmasa bile; yeni evli insanlar birlikte gezip tozarken, akşamları tv karşısında çekirdek çitleyip çifte kumru gibi muhabbet ederken onun dışarıda ne işi var. Tüm bu güzellikleri yaşamanız gerekirken uğraştığınız şeylere bak. Bu bile vebaldir diğer konular olmasa bile. Kimse için doğmadık bu yaşına kadar adam olmayı öğrenemeyeni siz değiştirmeye çalışmayın. Eşinizin ailesi bu kadar büyük bir sorununuz varken ve herşeyi bilirken nerdeler. Demiyorlarmı oğlumuzun yemediği halt kalmadı gidip şu gelinimize soralım ilgilenelim, yuvayı kurtarmaya çalışalım diye. Evliliğin ne olduğunu, bilmeyen, sorumsuz insanları evlendirip te başkasının evladının hayatını karartmaya, canını yakmaya kimsenin hakkı yok. Alsınlar oğullarını kendileri uğraşsın adam etsin.
Dediğim gibi alın o teli elinize anlatın ailenize çıkıp gelsinler. Ortalık öyle değil böyle ayağa kalkar deyin.
bende anlatmadan boşandım ama çocuga nafaka baglattım 1 haftada boşandım.(tüm borçlarımı kapattı zaten onun kullandıgı kredilerdi)boşandıktan 1 ay sonra anneme anlattım üzerimden yük kalktı anlat rahatlayacaksın.Son olayi anlatirsam borclar benim ustume kalabilir cunku ozaman o ;;iftirayla'' insan icine cikamazmis. Ama aileme son olayi anlatmasamda zaten obur olaylari biliyorlar. Borclar benim ustume kalsin istemiyom, o yuzden son yaptigini anlatmassami diyorum
Cok tesekur ederim ve sizin adiniza cok sevindim. Insallah bende sizin gibi diyebilecegim. Siz kac sene sevgili kac sene evli kaldiniz?üzülme boşan ve gitsin bak çocugum varken boşandım bende aynı aldatma sebebi ile inş her gecen gün daha da iyi olacagız.2ay olacak ben boşanalı.destek alma şansın var ise psıkolga git çok iyi geliyor ve bolbol dua et.
demeyin öyle insan başına gelmeyince anlamıyor onu çok iyi anlıyorum tutunacak dal arıyor ama o dal ailesi olmalıKoca koca yalanlara kendini inandırmak için kendini bu kadar zorlayan bir kadına rastladığımı hatırlamıyorum,yazık size
Esinizin sizi aldattigini sonradanmi soylediniz ailenize? Sizde borclarin bitmesininmi beklemistiniz anlatmak icin? Peki ailenizin tepkisi ne olmustu?bende anlatmadan boşandım ama çocuga nafaka baglattım 1 haftada boşandım.(tüm borçlarımı kapattı zaten onun kullandıgı kredilerdi)boşandıktan 1 ay sonra anneme anlattım üzerimden yük kalktı anlat rahatlayacaksın.
tam 3 yıl sevgili askerl ylu bekledim 15 ay gece gündüz dua ettim doguda idi.7 yılda evlilik dönemi 10 yılım gitti yani şuan 32 yaşındayım.Cok tesekur ederim ve sizin adiniza cok sevindim. Insallah bende sizin gibi diyebilecegim. Siz kac sene sevgili kac sene evli kaldiniz?
hayır ben aldatıldıgımı delilledim ve şerefsiz olacagada borçlarımı kapat çocuga nafakayı bağla avukat masrafını karşıla davayı ben acacagım öyle boşanacagız aksi takdirde zinadan dava açarım ve çocugunda senın şerefsizliğini gunu gelince ögrenir dedim anlaşmalı boşandık.Esinizin sizi aldattigini sonradanmi soylediniz ailenize? Sizde borclarin bitmesininmi beklemistiniz anlatmak icin? Peki ailenizin tepkisi ne olmustu?
ailem zaten ondan kocada babada olmazdı dedi.sadece nasıl anlaşmaya razı oldu seni nasıl bıraktı diye çok şaşırdık ve gerçek demekki buymuş bunuda yaptı yani sonunda dediler. ailem gece gündüz şükür namazı kılıyor kurtuldum dyehayır ben aldatıldıgımı delilledim ve şerefsiz olacagada borçlarımı kapat çocuga nafakayı bağla avukat masrafını karşıla davayı ben acacagım öyle boşanacagız aksi takdirde zinadan dava açarım ve çocugunda senın şerefsizliğini gunu gelince ögrenir dedim anlaşmalı boşandık.
Ben telefondan takip ettim ama es kisisi iceri girmedim dedi. Icerde gorseydimde baska bisey uydururdu kesin. Siz ispat etmissiniz neguzel. Baska yalanlarinida yakaladim esimin. Ve bunlari yuzune vurdugumda hic dogru duzgun bir aciklama olmadi surekli bahaneler uretti. Kayin validemi evden gittigimde blok etmeyi dusunuyorum. Cunku eminim beni ariycak noldu kizim demek icin ama ona laf anlatmakla ugrasamiycam. Zaten oda esime inanmisti ilk basta iftira meselesine. Tartisacak laf anlatacak gucum yok. Oglumun beynini yikadilarda buyu yaptilarda sacma sapan seylerle gelebilir oyle bir insan cunku. Sizce blok edimmi?hayır ben aldatıldıgımı delilledim ve şerefsiz olacagada borçlarımı kapat çocuga nafakayı bağla avukat masrafını karşıla davayı ben acacagım öyle boşanacagız aksi takdirde zinadan dava açarım ve çocugunda senın şerefsizliğini gunu gelince ögrenir dedim anlaşmalı boşandık.
Birincisi zaten dinen boşanmışsınız yeniden evlenmenin şartları var malum (bu kısmı takıyosanız diye söyledim)Selam arkadaslar. Onceki konularimi bilenler vardir aranizda. En son esimin hala kumar oynadigindan suphelendigim icin onu telefondan takip ettim. Gittigi iki adreste biri erotik masaj salonu digeri eskort yeri cikti. Ilk duydugunda seni arabayla takip ettim orda gordum dedim. Oda cildirdi inkar etti uc kere bol ol dedi ve annesini aradi. Bana simdide ifitra atiyor bu ben bununla yapamam. Ailesiyle oturup bu iftirayi atmislardir hatta dedi. Bosanmak icin bahane aramisim bu iftirayi atmisim annesine oyle dedi. Daha sonra tam olarak nasil takip ettigimi anlattigimda o adrese gittim ama iceri girmedim demisti. Baskalarini goturmus o baskalari sarhosmus o yuzden goturmus. Arasini iyi tutmak istemis o kisilerle cunku esim darda kalinca bi derdi olunca veya borc paraya ihtiyaci olunca yardimci oluyorlarmis istedigi zaman. Ben esime cumaya kadar sure verdim iceri girmedigini ispat etmesi icin. Hala bisey yapmadi. O kisilere anlatmis kavgamizi onlarda biz olsak seni ele vermeyiz gibisinden konusmuslar. Bende evliliginden onemli degil ispat et dedim. Cumaya kadar ispat etmessen, iceri girdigini kabul etmis olacaksin dedim. Sizce bekliyimmi cumaya kadar yoksa yeterince sans vermismi oluyorum zaten? 1,5 hafta oldu esime onu takip ettigimi soyliyeli. Konularimdan bikmamissinizdir umarim baska kimsem yok anlatacak
Ben ekran goruntusu almamistim belki ona mesaj gider diyeben oldugu yerin farklı saatlerde ekran görüntüsünü aldım telefondan.ayrıca hizmet aldıgına dair fatura aldım
Ilk ozamanda aslinda arkadasini ariyip benimde duyabilecegim sekilde bir konusma yapabilirdi. Hadi ilk yapmadi, ertesi gun bile yapabilirdi. Artik yapsada inanmam zaten 2 hafta gecti. Baska turlu nasil ispat eder bilmiyorum bende cunku camre felan yokmus. Ama ''goturdugu'' arkadaslarinin isminide vermiyor. Yani o derecede. Bukadarida fazla degilmi yani ispat etmiyorsa bile? Beni resmen seyine bile takmiyor yaniBirincisi zaten dinen boşanmışsınız yeniden evlenmenin şartları var malum (bu kısmı takıyosanız diye söyledim)
İkincisi nasıl bi kanıt istiyosunuz merak ettim doğrusu? Bunun nasıl kanıtı olabilir ki?
O zaman ne duruyosun bosanmak icin ??Ilk ozamanda aslinda arkadasini ariyip benimde duyabilecegim sekilde bir konusma yapabilirdi. Hadi ilk yapmadi, ertesi gun bile yapabilirdi. Artik yapsada inanmam zaten 2 hafta gecti. Baska turlu nasil ispat eder bilmiyorum bende cunku camre felan yokmus. Ama ''goturdugu'' arkadaslarinin isminide vermiyor. Yani o derecede. Bukadarida fazla degilmi yani ispat etmiyorsa bile? Beni resmen seyine bile takmiyor yani
Haklisiniz. Insallah hayirlisiyla bitecek ve insallah mutlu ve huzurlu olucamömür boyu şüphe ile yaşamaktansa kes at
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?