Siz olsaydiniz napardiniz

Maalesef biz kadınlar duygumuzla hareket edip cesaretsiz kalıyoruz. Mantığınızın peşinden gitmenizin vakti çoktan gelmiş ve şükredin çocuk yokken kurtulma şansınız var. Böyle insanlar çok zor düzelir geçmişe bakıp gurur duyacaksınız emin olun. Bundan ne koca olur ne baba. Bu problemli insanlarla yaşamak zordur ya aklınızı kaçırırsınız ya da Allah korusun ötesini düşünmek istemiyorum.kaçın kısaca vakit kaybetmeyin

Tesekur ederim icimi rahatlattiniz azda olsa. Allahim yardim eder insallah

Cok saolun insallah bitirecem bu hafta kiyafetlerimi toplayip

Son olayi anlatirsam borclar benim ustume kalabilir cunku ozaman o ;;iftirayla'' insan icine cikamazmis. Ama aileme son olayi anlatmasamda zaten obur olaylari biliyorlar. Borclar benim ustume kalsin istemiyom, o yuzden son yaptigini anlatmassami diyorum

üzülme boşan ve gitsin bak çocugum varken boşandım bende aynı aldatma sebebi ile inş her gecen gün daha da iyi olacagız.2ay olacak ben boşanalı.destek alma şansın var ise psıkolga git çok iyi geliyor ve bolbol dua et.

bende anlatmadan boşandım ama çocuga nafaka baglattım 1 haftada boşandım.(tüm borçlarımı kapattı zaten onun kullandıgı kredilerdi)boşandıktan 1 ay sonra anneme anlattım üzerimden yük kalktı anlat rahatlayacaksın.

Cok tesekur ederim ve sizin adiniza cok sevindim. Insallah bende sizin gibi diyebilecegim. Siz kac sene sevgili kac sene evli kaldiniz?

Esinizin sizi aldattigini sonradanmi soylediniz ailenize? Sizde borclarin bitmesininmi beklemistiniz anlatmak icin? Peki ailenizin tepkisi ne olmustu?

Cok tesekur ederim ve sizin adiniza cok sevindim. Insallah bende sizin gibi diyebilecegim. Siz kac sene sevgili kac sene evli kaldiniz?
tam 3 yıl sevgili askerl ylu bekledim 15 ay gece gündüz dua ettim doguda idi.7 yılda evlilik dönemi 10 yılım gitti yani şuan 32 yaşındayım.

Esinizin sizi aldattigini sonradanmi soylediniz ailenize? Sizde borclarin bitmesininmi beklemistiniz anlatmak icin? Peki ailenizin tepkisi ne olmustu?
hayır ben aldatıldıgımı delilledim ve şerefsiz olacagada borçlarımı kapat çocuga nafakayı bağla avukat masrafını karşıla davayı ben acacagım öyle boşanacagız aksi takdirde zinadan dava açarım ve çocugunda senın şerefsizliğini gunu gelince ögrenir dedim anlaşmalı boşandık.

ailem zaten ondan kocada babada olmazdı dedi.sadece nasıl anlaşmaya razı oldu seni nasıl bıraktı diye çok şaşırdık ve gerçek demekki buymuş bunuda yaptı yani sonunda dediler. ailem gece gündüz şükür namazı kılıyor kurtuldum dye

Ben telefondan takip ettim ama es kisisi iceri girmedim dedi. Icerde gorseydimde baska bisey uydururdu kesin. Siz ispat etmissiniz neguzel. Baska yalanlarinida yakaladim esimin. Ve bunlari yuzune vurdugumda hic dogru duzgun bir aciklama olmadi surekli bahaneler uretti. Kayin validemi evden gittigimde blok etmeyi dusunuyorum. Cunku eminim beni ariycak noldu kizim demek icin ama ona laf anlatmakla ugrasamiycam. Zaten oda esime inanmisti ilk basta iftira meselesine. Tartisacak laf anlatacak gucum yok. Oglumun beynini yikadilarda buyu yaptilarda sacma sapan seylerle gelebilir oyle bir insan cunku. Sizce blok edimmi?

Birincisi zaten dinen boşanmışsınız yeniden evlenmenin şartları var malum (bu kısmı takıyosanız diye söyledim)
İkincisi nasıl bi kanıt istiyosunuz merak ettim doğrusu? Bunun nasıl kanıtı olabilir ki?

ben oldugu yerin farklı saatlerde ekran görüntüsünü aldım telefondan.ayrıca hizmet aldıgına dair fatura aldım

ben oldugu yerin farklı saatlerde ekran görüntüsünü aldım telefondan.ayrıca hizmet aldıgına dair fatura aldım
Ben ekran goruntusu almamistim belki ona mesaj gider diye esimin gittigi yerde kayit yapilmiyor malesef ve camere felanda yokmus

Ilk ozamanda aslinda arkadasini ariyip benimde duyabilecegim sekilde bir konusma yapabilirdi. Hadi ilk yapmadi, ertesi gun bile yapabilirdi. Artik yapsada inanmam zaten 2 hafta gecti. Baska turlu nasil ispat eder bilmiyorum bende cunku camre felan yokmus. Ama ''goturdugu'' arkadaslarinin isminide vermiyor. Yani o derecede. Bukadarida fazla degilmi yani ispat etmiyorsa bile? Beni resmen seyine bile takmiyor yani

O zaman ne duruyosun bosanmak icin ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…