siz olsaydınız nasıl tepki verirdiniz?

tkgrck

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
1.669
5
66
Konya
slm kızlar bişe danışmak istiyorum sizlere. nişanlım kuzenime slm vermiş. açıkca söyle anlatım, nişanlım dolmuştaymış kuzenimde aşşadaymış bi anlık görmeyle slm vermiş elini kaldırmış. bana bunu anlattı canım çok sıkıldı kuzenimde kız. yani hadi karşı karşıya yolda yürürken gelselerde slm verseler nese. sanki slm vermek için 4 gözle bekliyomuş gibi olmuş biraz. dedim sananede veriyosun slm artık 20 yaşındasın kendin neyin yanlış oldunu bilmelisin ben sana ögretemem dedim. kötü bi amacla yapmadıgını söyledi ama sinirlendim. ben yapsam aynısını kızardı eminim. yanlış anlayabilir uzakdan gören ayrıca yanlış anlamalarıda geçtim çok gerildim ben bunu duyunca. aralarında nekadar mesafe var görmezden gelebilirdi. sizin başınıza böyle bişe gelse tepkiniz ne olurdu? abartıyomuyum bilmiyorum ama bence yanlış.

bence gereksiz bir tepki gösteriyosun. nişanlının kuzenine selam vermesinde garip olan ne ki. selam vermesin de ne yapsın. açıkçası ben senin buna tepki göstermene bir anlam veremedim. çok şaşırdım. nasıl bir kötü niyet buldun bu olayda?

Valla çok gereksiz ve abartılmış bi konu kırılma bana ama öyle cnm o senin kuzenın diğeri de nişanlın sen kime güvenmiyosun önce onu açıkça söylemen lazım nişanlına mı kuzenine mi ?

ne var bunda anlamadım. kıskanılacak bi durum değil, takacak bi durum hiç değil. hatta görüpte el sallamaması ayıp olurdu asıl. sanırım içten içe kuzenininzi kıskanıyorsunuz:26:

ayy yok artık canım fazlasıyla abartmışsın kuzenin o senin bundan sonra bütün çevrenle muhabeti selamı olacak lütfen yani böyle şeylerle yıpratma ilişkini

hmmm cok fena tepkiniz cok yanlıs itiba uyandırır bu sizin kuzeniniz adamın aklına bu tarz seyler sokmayın o da diycek birseymi var acaba cok yanlıs

Benim kuzenimi sevgilim görmezden gelse kıyametleri koparırdım.

ya normal karşı karşıya gelselerde slm verse neyse yani taaa dolmuştan aşşadaki adama slm veriyo bilmiyorm garip geldi

konu kıskanmak degil. yani ne bilim insan çok samimi oldugu birine el sallar ne o öyle erkek gibi meraba dicekse desin bilmiyorm abartıyorum galiba ama nebilim.

insan bir anlık tepkiyle tanıdığı bir insana selam verir.nerde görürse görsün, ne kadar uzakta olursa olsun farketmez. ben bunda kötü niyet göremedim açıkçası. nişanlını kuzeninden kıskandın zannedersem canım. başka bir açıklaması yok bu durumun

kıskanmak mı yokk ya . nişanlım kötü niyetle verdigine inanmıyorm ama gerildim işte. yani yanlış buldugum şeylerin ayrımını yapsın istiyorum.

Bana da abartmışsın gibi geldi.. Yorumlardan birinde de dediği gibi hangisine güvenmiyorsun, kuzenine mi nişanlına mı?? Bize anlatmadığın bir şeyler mi var?? Olay bundan ibaretse; nişanlın nasıl biridir bilmiyorum ama sana verdiği değerden dolayı ona slm vermiştir diye düşünüyorum.. Büyütülecek bir mesele değil, nişanlını üzme bunun için derim..

ayy çok abartmışsın tatlım
ne olacak kuzenine el salladıysa
sen kuzenini kıskanıyorsun öyle bi intiba uyandırdın
ya erkek arkadaşına güvenmiyorsun ya da kuzenine bence aş bunları
hayatın zehir olur
ben olsam ben de selam verirdim

evet olaylar sadece bundan ibaret. içinde bişe oldugunu düşünmüyorum banada dedi zaten nişanlım ben bilemedm böyle tepki veerecegiini bidaha yapmam die. galiba fevri davrandım

Sakın böyle ufak şeylerden kıskançlıklara girme canım
Kıskanmadım diyorsun ama bunu onlara söylediğinde ki biz bile kıskanmışsın gibi hissettik onlarda böyle düşünür
Bu da eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek gibi olur
Ne böyle şeyler düşün ne de kimsenin aklına getir
Kuzeninin abisi eniştesi sayılır o, tabikide selam vericek abilik yapıcak, böyle düşün

'yani yanlış buldugum şeylerin ayrımını yapsın istiyorum' slm vermenin nesi yanlış ki böyle gereksiz kıskançlıklarla ilişkiler zedelenir sadece. abartmayın bu kadar daha şimdiden hemde.. evlenince çok daha fazla sorun olur bu tip gereksiz kıskançlıklar aşırı kıskançlıklarından eşini bunaltıp fazlasıyla sorun yaşayanları çok okuyoruz

selam verdiği kişi eski sevgili değil ki sizin kuzeniniz bunun neresi yanlış anlamıyorum.
ayrıyetten o işaretlediğim yerde ki cümleniz de çok talihsiz olmuş çocuk azarlar gibi ki böyle bi konu da
kıskançlıklarını ve görüş açınızı gözden geçirim derim yoksa ilerde çok zorluk çekersiniz benden söylemesi.

haklısınız galiba iyiki burya konu açtım özür dilicem nişanlımdan :) tşkler herkese..

nekadar gereksiz bir kıskançlık.
kuzenine selam vermiş ne olmuş ?
onun bu yaptığı davranış senin ailene akrabalarına verdiği saygıdan değerdendir.
ne yani kuzenini görmüş olmasına karşın selam vermesin mi ? nekadar saygısızca birşey.
asıl selam vermezse ben niye selam vermedin derim.
ayrıca uzaktan gören yanlış anlar demişsiniz. neyini yanlış anlıcak ?
aa x kişi nişanlısının kuzenine selam verdi çok ayıp filan mı diyecek?
hiç vakit kaybetmeden nişanlınızı arayıp özür dileyin.
böyle saçma birşeyden kırmayın birbirinizi zedelemeyin ilişkinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…