slm kızlar bişe danışmak istiyorum sizlere. nişanlım kuzenime slm vermiş. açıkca söyle anlatım, nişanlım dolmuştaymış kuzenimde aşşadaymış bi anlık görmeyle slm vermiş elini kaldırmış. bana bunu anlattı canım çok sıkıldı kuzenimde kız. yani hadi karşı karşıya yolda yürürken gelselerde slm verseler nese. sanki slm vermek için 4 gözle bekliyomuş gibi olmuş biraz. dedim sananede veriyosun slm artık 20 yaşındasın kendin neyin yanlış oldunu bilmelisin ben sana ögretemem dedim. kötü bi amacla yapmadıgını söyledi ama sinirlendim. ben yapsam aynısını kızardı eminim. yanlış anlayabilir uzakdan gören ayrıca yanlış anlamalarıda geçtim çok gerildim ben bunu duyunca. aralarında nekadar mesafe var görmezden gelebilirdi. sizin başınıza böyle bişe gelse tepkiniz ne olurdu? abartıyomuyum bilmiyorum ama bence yanlış.
bence gereksiz bir tepki gösteriyosun. nişanlının kuzenine selam vermesinde garip olan ne ki. selam vermesin de ne yapsın. açıkçası ben senin buna tepki göstermene bir anlam veremedim. çok şaşırdım. nasıl bir kötü niyet buldun bu olayda?
insan bir anlık tepkiyle tanıdığı bir insana selam verir.nerde görürse görsün, ne kadar uzakta olursa olsun farketmez. ben bunda kötü niyet göremedim açıkçası. nişanlını kuzeninden kıskandın zannedersem canım. başka bir açıklaması yok bu durumun
Bana da abartmışsın gibi geldi.. Yorumlardan birinde de dediği gibi hangisine güvenmiyorsun, kuzenine mi nişanlına mı?? Bize anlatmadığın bir şeyler mi var?? Olay bundan ibaretse; nişanlın nasıl biridir bilmiyorum ama sana verdiği değerden dolayı ona slm vermiştir diye düşünüyorum.. Büyütülecek bir mesele değil, nişanlını üzme bunun için derim..
slm kızlar bişe danışmak istiyorum sizlere. nişanlım kuzenime slm vermiş. açıkca söyle anlatım, nişanlım dolmuştaymış kuzenimde aşşadaymış bi anlık görmeyle slm vermiş elini kaldırmış. bana bunu anlattı canım çok sıkıldı kuzenimde kız. yani hadi karşı karşıya yolda yürürken gelselerde slm verseler nese. sanki slm vermek için 4 gözle bekliyomuş gibi olmuş biraz. dedim sananede veriyosun slm artık 20 yaşındasın kendin neyin yanlış oldunu bilmelisin ben sana ögretemem dedim. kötü bi amacla yapmadıgını söyledi ama sinirlendim. ben yapsam aynısını kızardı eminim. yanlış anlayabilir uzakdan gören ayrıca yanlış anlamalarıda geçtim çok gerildim ben bunu duyunca. aralarında nekadar mesafe var görmezden gelebilirdi. sizin başınıza böyle bişe gelse tepkiniz ne olurdu? abartıyomuyum bilmiyorum ama bence yanlış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?