Siz olsaydınız ne yapardınız? (Küçük soyguncu)

bizde de misafir ayağına annemin bileziği çalınmıştı Allahtan biz tesadüf eseri alanı gördük. Annem de alan kızın ailesinin yanında kıza imalarda bulundu . İşte hırsızlık kötüdür , benim de bileziğim kayıp , paraya ihtiyacım var , polise gidicem vs . Tekrar misafirliğe geldiklerinde vestiyere koymuştu bileziği. Siz de aynısıını yapabilirsiniz. kızların yanında imalarda bulunun . Ben biliyorum gördüm resimlerini çektim ama burda söylemeyim falan derseniz korkar belki.. Bence anne yokken söyleyin anne onlara iftira attığınızı düşünebilir.

Madem turkiyede satilmayan bir marka kizin annesi ile bir dahaki konusmanizda ben su marka bb krem kullaniyorum cok guzel ama galiba gecen gun yedek kutumu kaybettim sen kullandin mi daha once bu markadan diye muhabbet acin annesi bu sefer kremi gorunce anlar evde

Küçük kıza da bekçilik yaptiriyormus yazık oyun sanıyor tabi o. Kötü oldugunun farkındadır ama daha tam algilayamaz küçük.
Bence evde kamera var de kıza. Ara telefonla kızım bak hep kamera çekmiş seni malzemelerimi getir çok ayıp de.
Eşin için bilmemne abin de gördü çok kızdı polise gidelim diyor de.
Korkun iyice.malzemeleri getirince de annesine yumuşak dille anlat durumu.onunu alsın geç olmadan.

Ben soylemem, cunku nasil ispatlicami bilemem..

boyle seylerde tanidigini sandiginiz insan bile farkli bi tepki gosterebilir..

evime bidaha cagirmam olur biter, ayrica yatak odamin kapisinida genelde kilitli tutarim,3 yasindaki cocuk bile hemen renkli parfum siselerine daliyor cunku..

Evet doğru olabilir. Kız ortalığı veryansın yapabillir. Kanıt da yok. Sonunda konu sahibi bile suçlu çıkabilir.
En iyisi bb kremleri unutmak ve bir daha eve çağırmamak gibi gözüküyor.

Evet arkadaslar dogru soylemis tr de satilmayan marka oldugunu citlatirsaniz

15 yaşındaki bir kız hırsızlığın ne olduğunu ne kadar kötü olduğunu bilecek yaşta, eğer gerçekten onun aldığını düşünüyorsanız ailesine söyleyin, allah korusun bb kremle başlayıp daha büyük hırsızlıklara kadar gider bu..

Bu arada kizlar kardes degiller, kuzen cocuklari. Kucugunu kandirmis oldugunu dusunuyorum
iki seçeneğin var bence..
çocuğun geleceği seni zerrece ilgilendirmiyor ve önemli olan akrabalık ilişkilerim diyorsan söylemeyeceksin..
çocuğu tanıyorum, annesinin beni dinleyeceğine inanıyorum ve çocuğun geleceği önemli diyorsan annesi ile uygun bir dille konuşacaksın..
senin annesi ile ilişkini/yakınlığını/muhabbetini tam bilemediğim için bu şekilde yazdım seçenekleri..
ilişkileriniz bir lafla bozulmayacak, annesinin senin evladı ile ilgili söyledikleirnin onu düşünmek için olduğunu bilecek kadar makul bir kadın olduğunu biliyorsan kesinlikle konuşmalısın..

bence uygun bir dille annesine soylemek eğer siz söylemezseniz başkası söylemezse bu çocuklar hırsız olurlar yarın öbür gün marketten avmden çalarlar ve gün gelir yakalanırlar masumane görünsede müdahele şart...

Bizimde ayni apartmanda yasadigimiz babamin dayisinin kizi bu sekilde yapmisti tabi yasi daha buyuktu.evimizin anahtari kaybolmustu.oda bizi gozetlemis ne zaman evde olmasak eve geldigimizde makyaj malzemeleri sampuanlar kumbaradaki nozuk paralar kayboluyordu.annesi bigun gelip piskin piskin dedi ki sizin hirsiz sampuani bize getirmis
O olaydan sonra kapinin kilidini degistirmistik.kiz aliskanlik haline getirmisti.bence kirilmadan annesine soyleseniz iyi olur.

Şimdi söylemezseniz sonrası ailesi için daha kötü olur.
Küçüğünü de alıştırmış sanırım bu işe ki organize çalışıyorlar.

15 yas kucuk degil lise caginda bence soyleyin annesine keske o an direk soyleseydiniz daha rahat cozulurmus
Telefonda falan soyleyin canim ben kremin pesinde degilim ama kizlarina dikkat et falan diyin
Ben olsam ben de utanirdim soylerken ama buyuk kizi sıkıstirirdim sanirim canim o bana hediyeydu eger kullanmak icin aldiysan bana geri ver zor durumda kalmayayim derdim

Canim bence bir daha boyle bisi olmamasi icin misafir gelince malzeneleribi odana at odani da kilitle. Benim banyoda hicvir ozel esyam yok heosi odamda gorumcenin cocuklari varken sabah ise kilitleyip giditordum.

gorumcemin oglu da onu markete yolluyorduk 50 tl vermistik mesela fuse bakiyorum 20 lira tutmus bu 20 lira para ustu veriyor 10 lirayi haciliyordu. Bej fark ettin esime soyledim o da parayi verirken ustunu sayicam diye uyariyordu gorumceme diyemedik tabii ki onun oglu ağası pasasi cunku en ufak bir sey diyecekolsam siz benim cocuuuma ne demeye calisiyonuz deyip 10 ay konusmaz konduramaz denedim.

Yuzsuzluk bu resmen sasirdim

benim yengemin kızında vardı küçükken bu hastalık kelptomani yengem biliyordu ve üstünü kapatıyordu..belki de biliyordur annesi senin evindeyken hangi ara markete gidecek krem alacak da fondöten çıkacak..muhtemelen kabul etmeyecek iftira attığını söyleyecekler.bir daha evine çağırma olsun bitsin.

böyle bir şey söylenmez. sen benim kızıma iftira atıyon diye çıkşırsa ne yapacaksınız. yada sağda solda evine gittik bir kerede iftira attı derse. gözünüzle görmediğiniz şeyi söylemeyin

Vhalla yeni Jenerasyonun 15 yaşı zehir gibi
hiç çocuk falan değil.
bence ne yap ne et kız ile birebir konuş,üstüne git
iyice bozulsun ve fena korkut...utandır...

Simdi sen mudahele etmezsen ileride evden calmaz marketten calar cok buyuk yanlislara sebep olabilir bu huy.

Bence annelerine söyleyin ya sonucta yapmasınlar gittikleri her yerde uygun bir dille söyleyin bence sizin için önmli oldukklarnı o ürünleri ve cocukları için endiselensinler hastalk vardr belki ben olsam akşamna derdim onlalarr çalmaya utanmıyosa yaslarıda küçük sayılmaz sızde demeye utanmyın

annesini arardım telefonda olayı detaylarıyla anlatırdım
çocuğun iyiliği için kesinlikle gizli kalması gereken bir şey değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…