Siz olsaydınız ne yapardınız?

boga_hatunu

Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2015
935
1.109
113
Selam hanımlar. Konum yine kv ile ilgili geçen gün eşim ve kv para konusu olsun eşimi kuzeniyle kıyaslaması olsun bana yapılan birtakım haksızlıklar olsun bu konular hakkında bayağı bir tartıştılar eşim benimle ilgili konularda arkamda oldu beni savundu.

Neyse bu konu boylece kapandı evvel ki gün( alt üst oturuyoruz ) aşağı indim havadan sudan konuşurken başladı bana oğlunun dedikodusunu yapmaya hatta bildiğiniz beddua ediyor yok ben şöyle kırıldım ev alsında borç ne demekmiş görsün sürüm sürüm sürünsün tomar tomar para kazanıp hayrını göremesin yok işte oda görmeden ben ölmeyeyim hiçbirşey demedim sadece ben aranıza girmem ben kötü olurum dedim yok sana değil kırgınlığım kendi oğluma falan dedi çay içmeye çağırmış eşim gelmem asla ölmedim çaysızlıktan benimde evimde çayım var dedi bana daha ne laflar..

Yani bu mübarek günlerde insan evladına bu kadar beddua eder mi ben şaştım kaldım üzüldüm eşimin adına yüzüne gelince hiçbirşey demiyor ama bana eşim yokken resmen dedikodusunu yapıyor hanımlar sizce eşime bunu uygun bir dille söylemeli miyim bak yanlış anlama ama annen böyle böyle diyor diye bunu ilk yapışı değil daha öncekilerden haberi yok eşimin ama artık ölsün bilmem ne diyene kadar söylesem mi diyorum bir taraftan da kabak benim başıma patlamasın diyorum tereddütte kaldım hanımlar fikirlerinize ve görüşlerinize ihtiyacım var..

Eşinize söylemeseniz de olur çünkü siz kötü olursunuz ama kv nin öyle konuşmasına izin vererek çok büyük hata etmişsiniz. Şu mübarek günde kendi öz evladına nasıl beddua edebiliyorsun ? Kendi çocuğuna beddua edenden herşeyi beklerim ben diyemediniz mi yani

2 yol var
Ya kötü konuşmasına izin vermeyip konuyu kapatacaksınız
Ya da direk söyleyeceksiniz sonra yesinler birbirlerini .

Eşinize söylemeseniz de olur çünkü siz kötü olursunuz ama kv nin öyle konuşmasına izin vererek çok büyük hata etmişsiniz. Şu mübarek günde kendi öz evladına nasıl beddua edebiliyorsun ? Kendi çocuğuna beddua edenden herşeyi beklerim ben diyemediniz mi yani
Anne deme oyle yine dedim zaten şok oldum bu kadarınıda duyunca artık bitti diyor şurada debelendiğini görsem tutmam elinden diyor diyor amma oğlunu görünce tık yok hatta şu işi yapalım falan bana mı komplo hazırlıyor bilmiyorum

Sen karışma, kötü olan sen olursun.

Şöyle düşün; kv eşinin seni korumasının farkında; oğlum beni sana kötülüyor bizi kötü etmeye çalışıyor dese napıcaksın?

Ya da güveniyorum kendime diyorsan ses kaydı al nolur ne olmaz.

Ya kayınvaliden sana bunları söyletip arada anlaşmazlık çıkarmak istiyorsa. Bana birazda öyle geldi. Kv yı konuşturma öyle ama bence eşine söyleme.

Kv konuşurken ses kaydı al eşine dinlet. Nişanlıyken yapmıştım. Telefon konuşmalarını kaydetmiştim.

Ben olsam herhalde kv bedduaya başladığı zaman “anne, o hakkında konuştuğun kişi benim kocam. Yanımda böyle konuşmana izin veremem” derdim.

Hayat arkadaşım hakkında kendi annesi bile olsa kimsenin böyle konuşmasına izin vermem. Benim hakkımda da konuşulmasına da eşimin tepki vermesini beklerim.

ya izin verme boyle konusmasina yada esin senin arkanda olursa yani kotu sen olmazsan esine soyle bunlari

Kusura bakmayın da kadın kocanıza sallıyor siz de çay içip bunu mu dinliyorsunuz? Şimdi anlatsanız kocanız dese ki ben seni savunuyorum sen böyle mi yapıyorsun diye haklı. Bence o olmadan yanına gitmeyin suç biraz da sizde.

Açıkçası bende ona güvenemedim kavga mı çıkarıyor diye veya oğlum karın bana boyle boyle dedi der diye anne deme oyle diyebildim 5 10 dk dinledim kalktım zaten.

Sen karışma, kötü olan sen olursun.

Şöyle düşün; kv eşinin seni korumasının farkında; oğlum beni sana kötülüyor bizi kötü etmeye çalışıyor dese napıcaksın?

Ya da güveniyorum kendime diyorsan ses kaydı al nolur ne olmaz.
Ses kaydı benimde aklıma geldi aslında bir daha boyle konusmaya basladığında sanırım ispat için kaydedeceğim.

Hadi söyledim diyelim annesine sorup oğlum ben öyle bişey demedim derse ben ara açan gibi olacağım bu sefer veya eşimle kavga ettirecek o zaman ben ne yapacağım?

Siz de baya ilgincsiniz gercekten annesi bile olsa esim hakkinda oyle konisturmam agzinin payini verir terk ederim evi!! Esime de birsey soylemem ama tavrimla belli eder o kv hatasini anlayana kadar mesafeli durur konusmam,

Siz de baya ilgincsiniz gercekten annesi bile olsa esim hakkinda oyle konisturmam agzinin payini verir terk ederim evi!! Esime de birsey soylemem ama tavrimla belli eder o kv hatasini anlayana kadar mesafeli durur konusmam,
Oyle yaptım zamanda oğlum karın bizi istemiyor oldum anlayacağınız onun bıçağı her türlü kesiyor.

Oyle yaptım zamanda oğlum karın bizi istemiyor oldum anlayacağınız onun bıçağı her türlü kesiyor.
O zaman arkadaslarin dedigi gibu ses kaydi alacaksin esin de zaten senj savunuyormus, birse dediklerinde bak senin icin bunlari soyledi esim hakkinda kimsenn boyle konusmasinj hazmedemiyorum seni savunmak suc mu oldu dersin

Ben olsaydım kadını öyle konuşturmazdım,engel olurdum,devam edecekse "ben dinlemek istemiyorum" der giderdim.
Ve madem böyle ikili oynuyor.
Eşime de direkt söylerdim.
Neden saklayayımki.
İkili oynamasa saklardım belki.
Ama belliki sizi de kullanarak saçma işler peşine düşmüş,bozardım planını.

Ben olsaydım kadını öyle konuşturmazdım,engel olurdum,devam edecekse "ben dinlemek istemiyorum" der giderdim.
Ve madem böyle ikili oynuyor.
Eşime de direkt söylerdim.
Neden saklayayımki.
İkili oynamasa saklardım belki.
Ama belliki sizi de kullanarak saçma işler peşine düşmüş,bozardım planını.
Evet ikili oynuyor cunku eşimi gördüğünde sözde o kırılmış kadın gidip yerine iyi niyetliyim imajı çizen kadın geliyor.

Selam hanımlar. Konum yine kv ile ilgili geçen gün eşim ve kv para konusu olsun eşimi kuzeniyle kıyaslaması olsun bana yapılan birtakım haksızlıklar olsun bu konular hakkında bayağı bir tartıştılar eşim benimle ilgili konularda arkamda oldu beni savundu.

Neyse bu konu boylece kapandı evvel ki gün( alt üst oturuyoruz ) aşağı indim havadan sudan konuşurken başladı bana oğlunun dedikodusunu yapmaya hatta bildiğiniz beddua ediyor yok ben şöyle kırıldım ev alsında borç ne demekmiş görsün sürüm sürüm sürünsün tomar tomar para kazanıp hayrını göremesin yok işte oda görmeden ben ölmeyeyim hiçbirşey demedim sadece ben aranıza girmem ben kötü olurum dedim yok sana değil kırgınlığım kendi oğluma falan dedi çay içmeye çağırmış eşim gelmem asla ölmedim çaysızlıktan benimde evimde çayım var dedi bana daha ne laflar..

Yani bu mübarek günlerde insan evladına bu kadar beddua eder mi ben şaştım kaldım üzüldüm eşimin adına yüzüne gelince hiçbirşey demiyor ama bana eşim yokken resmen dedikodusunu yapıyor hanımlar sizce eşime bunu uygun bir dille söylemeli miyim bak yanlış anlama ama annen böyle böyle diyor diye bunu ilk yapışı değil daha öncekilerden haberi yok eşimin ama artık ölsün bilmem ne diyene kadar söylesem mi diyorum bir taraftan da kabak benim başıma patlamasın diyorum tereddütte kaldım hanımlar fikirlerinize ve görüşlerinize ihtiyacım var..
Ahhh canim..senin kayinvalide resmen ogluma soyluyorum ama gelinim sen anla yapiyor. Oglunun evlendikten sonra kendisine karsi degistigini dusunerek nefret beslemis heralde. Konun aranizdski tartisma olsa bukadar objektif bakabilecekmi oglum sen haksiz sin gelinim hakli diye aranizi duzeltirmi bu yònden baktigin zamsn cevabin HAYIR sa . Sana soylemedgi nefretini ogluna kusuyor heralde

Back
X