- 8 Ocak 2019
- 681
- 652
- 53
- Konu Sahibi Elifffcikkk
-
yok yalvarmak değil. Ben yine vicdan yaptım eşime yazdım. Gel destek olayım tedaviye baktıralım insan hastalıkta sağlıkta destek için evlenir. Yok benim sorunum yok ailem istemiyor diyorironiden anlamayan nesle asina degilim :)
ironi bariz gercek zaten.
yalvarsin barissinlar
İroni canımcım.
Sen de arada okuduğunu anlama çalışmaları yap.
git yalvar barisin ciddiyim.yok yalvarmak değil. Ben yine vicdan yaptım eşime yazdım. Gel destek olayım tedaviye baktıralım insan hastalıkta sağlıkta destek için evlenir. Yok benim sorunum yok ailem istemiyor diyor
Yanılmadınız.Ben o arkadaşın ironi yaptığını düşündüm..bilemedim ki yanıldım mı?
İyi de bu bariz yalvarmak.yok yalvarmak değil. Ben yine vicdan yaptım eşime yazdım. Gel destek olayım tedaviye baktıralım insan hastalıkta sağlıkta destek için evlenir. Yok benim sorunum yok ailem istemiyor diyor
Sebep söyleyin??git yalvar barisin ciddiyim.
Bundan sanane.Benimki de ironi canımcım(?)
Senin 1 günde kullandığın kelimeden çoktur benim okuduğum kitap sayısı. İnsanlara orada burada laf sallayacağına azcık kendini geliştirmeye çalış.
Sana çok denk geliyorum. İnsanlar her defasında yerden yere vuruyorlar seni ama herhangi bir düzelme belirtisi de yok gördüğüm kadarıyla.
Yazık sana
icimden oyle geldi.Sebep söyleyin??
tek teyzeye söylendi çünkü ailesi cevap vermiyordu. Yayılmışsa teyzesi yaydı biz değil.Onlar da karsi dava acarlar ozel meseleyi yaydi diyerek.. gerci esinde onu dusunecek cap goremedim anasi ne derse onu yapacak gibi
tek teyzeye söylendi çünkü ailesi cevap vermiyordu. Yayılmışsa teyzesi yaydı biz değil.
Seviyesizliğini de al ve git başımdan yaBundan sanane.
Annem dedi ki, hem oğullarında sorun var biliyorlar hem de bayramda şehir dışına tek gel diyor kaynanan. Bayramda karısını yalnız bırakamaz. Daha çocuk konusunda ailesi bakire değil lafını söyledi ayrılık olursa bunlar neler neler çıkarır ne iftiralar atarYayilmasina start veren anneniz yalniz.
sakin olun bayanlarSeviyesizliğini de al ve git başımdan ya
Kv si aylarca kalınca katlanmak zorunda kalan, kocisi boşar diye korkudan ses çıkaramayan kadın gelmiş bana atar yapıyor.Seviyesizliğini de al ve git başımdan ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?