Siz olsaydınız ne yapardınız?

Eşinizin böyle problemleri vardı, neden baştan size anlatmamış ?? Bu çok büyük bir kusur. Üstelik bu sorunu çözmek için hiç çabalamamış. İyi yapmışsınız, kararınızdan dönmeyin. Bir de takılara el koydurmuşsunuz ya, sizi vazgeçirmek için size iyi davranmaya başlayabilir, uyanık olun.

Kv si aylarca kalınca katlanmak zorunda kalan, kocisi boşar diye korkudan ses çıkaramayan kadın gelmiş bana atar yapıyor.

Senin gibileri sulu dereye götürür susuz getiririm ben yavrum.

Çalışan ama ezik kadın :halay::KK76::KK48::KK71:

Derdini benimle değil yiyorsa kocanla hallet klavye aslanım benim :))
sakin olun bayanlar. Çalışmak yetmiyor ben de çalışıyorum toplum ne der diye yaşıyoruz aslında malesef

sakin olun bayanlar. Çalışmak yetmiyor ben de çalışıyorum toplum ne der diye yaşıyoruz aslında malesef
Toplum ne der diye yaşanmaz.
Size iftira atan, kandıran, ne olduğu belirsiz oğullarını size kakalayan bir aileye geri dönmek için çabalamanız çok ezik bir davranış.

Okumuş, çalışan, ailesi destek olan bir kadının "sahtekar kocamı seviyorum, müfteri ailesine yanaşıyorum, toplum kınar" diye istemediği evliliği sürdürmesi çok komik ve rezilce.

O halde davayı geri çekin. Cinselliği kendi kendinizi tatmin ederek yaşarsınız, yeter ki evli desinler.
Zaten ömür dediğiniz 60 yıl. Nolmuş ki gelir geçer.

İroni olabilecegini ben de düsündüm ama haklılar falan yazınca bilemedim.:KK64:
Malum böyle düşünen kadınlar hala var.
Gördünüz ve maalesef haklı çıktım.
Bu ülkenin okumuş, çalışan ve ailesi arkasında olan kadın profili bu kadar düz işte.

Yazık.

Elifffcikkk Elifffcikkk kim ne derse desin o toplum seninle aynı evi aynı yatağı paylaşmıyor.
Ben de evlilik bitirmiş kadınım.İyiki diyorum iyiki..
Söylediğin gibi baskı,o ne der bu ayıplar falan gec bunları.
Hayat senin hayatın. Seni kınayan, hayatına dahil olmak istemeyenler defolsun gitsin.
Kaç kadin var biliyor musun ayakları üzerinde durup, bu baskıları gögüsleyen?
Sen iyi bile dayanmışsın.Elalemi bosver.
İnsanları mutlu edemezsin kendini mutsuz etmeye zaten değmez.Kimse seni senden daha çok düşünmez!

Ne demek cinsellik dediğin nedir bend3 evli değilim ama evliliğin temelidir cinsellik bir kadın eşi tarafından arzulanmak o duyguları yasamak taramak ister ki bu bayanın eşi onu öpmüyor elini bile tutmuyormuş ne kadar üzücü kırıcı bir durum konu sahibi siz en doğru olanı yapmışsnz umarım bundan sonraki hayatnzda gerçek aşk sevgiyi yaşar kadın olduğunuzu hissedersinz.
Ay bir de uzun uzun açıklamış.:kızgın:

İroni diye bir şey var. Kinaye, tariz falan?

yok yalvarmak değil. Ben yine vicdan yaptım eşime yazdım. Gel destek olayım tedaviye baktıralım insan hastalıkta sağlıkta destek için evlenir. Yok benim sorunum yok ailem istemiyor diyor
Yanlis yapmissin bu asamalari konusmalari yeteri kadar yapmistiniz zaten bosuna kendini kucuk duruma dusurmussun tedavi olacak adam coktaaaaan bu raddeye gelmeden olurdu

Elif bosan kurtul. Kv sana iftira atmamis miydi yada esin tam animsayamadim. Hâla savas mi vereceksin. Ne icin sana deger vermeyen biri icin mi? Daha yasanacak ne güzel gunlerin olur

Back
X