SİZ OLSAYDINIZ NE YAPARDINIZ ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahahhaaaa :) İyiymiş.... Ama ben eşimle akraba oluyorum eltimle değil :)
Valla sevmiyorsun şikayet ediyorsun ama gelmedi etmedi gezemedik ühü diye ağlıyorsun bu işte bir terslik yok mu? Şu yaptığınız ne cins bir trip ben anlamıyorum. Zerre sevmemek ama gelmedin gezmedikten vurmak karşı tarafı sanki çok istiyorsunuz gibi sinsilik bana göre. İyi gözükmek için. Benim kaynana da yapıyor aynısını ordan biliyorum. Görüşmüyorum kendisiyle. Şimdi eltim olacak tanışmaları vardı oraya gittim mecburen yani çok ta umrumda ben eşim için gittim. O da yarın öbür gün gelmiyor gezmiyoruz tü kaka gelin derse hiç şaşırmam

Valla sevmiyorsun şikayet ediyorsun ama gelmedi etmedi gezemedik ühü diye ağlıyorsun bu işte bir terslik yok mu? Şu yaptığınız ne cins bir trip ben anlamıyorum. Zerre sevmemek ama gelmedin gezmedikten vurmak karşı tarafı sanki çok istiyorsunuz gibi sinsilik bana göre. İyi gözükmek için. Benim kaynana da yapıyor aynısını ordan biliyorum. Görüşmüyorum kendisiyle. Şimdi eltim olacak tanışmaları vardı oraya gittim mecburen yani çok ta umrumda ben eşim için gittim. O da yarın öbür gün gelmiyor gezmiyoruz tü kaka gelin derse hiç şaşırmam
Ben gelmiyor gitmiyor diye dert yanmıyorum... Böyle böyle yaptı ilgilenmedi gelmedi bende mesafe koydum diyorum.. Zaten uzun zamandır mesafeliyim kendisi de farkında.. Bende eşim için diyorum hani huzursuz oluyor yeri geliyor kızıyor bana. Tartıştığımız da oldu bu konudan dolayı ama içini çözdüm kadının görüşmek istemiyorum. Abartıyor muyum acaba dedim konu açtım.

Ben gelmiyor gitmiyor diye dert yanmıyorum... Böyle böyle yaptı ilgilenmedi gelmedi bende mesafe koydum diyorum.. Zaten uzun zamandır mesafeliyim kendisi de farkında.. Bende eşim için diyorum hani huzursuz oluyor yeri geliyor kızıyor bana. Tartıştığımız da oldu bu konudan dolayı ama içini çözdüm kadının görüşmek istemiyorum. Abartıyor muyum acaba dedim konu açtım.
Tamam işte herkes sizin gibi akraba kültürüyle büyümüyor. Ve sizi sevmekte zorunda değil bunu bir kabullenin. O da demekki mecburiyetli zamanlarda görüşmek istiyor, sende öyle yap, hareketlerinden anlam çıkarma senin için önemli ki ben böyle yaptım o şöyle diye takip ediyorsun bana kızma. Eşinde sana başkaları için kızma hakkına sahip değil sizin önceliksiniz kendi mutluluğunuz kendiniz kendi evliliğiniz. Bayramdan bayrama görüş olsun bitsin(bana kalırsa)

Al birini, vur öteki durumu var bence. O eltide konussa acaba neler söylerdi.

Hayir düsünülcek ne var ki? Kadin senin ile arkadas olmak istemiyor iste. Hem arkasindan sinsi diyorsun, hem ilgi alaka bekliyorsun. Sirf daha önce evlenmissin diye, basindan kaynar sular akan birinin evime gelmesini istemezdim mesela (ki eger gerçekten bu sekilde dediyse). Sen ise halen "benim çeyizim geldi kendisi gelmedi" pesindesin.

Diyorum ya, al birini vur ötekini. O eltide senin üzerine benzer sikayetleri vardir.

Halbuki normal insan gibi mesafe koysasniz, seviyeli bir iliskiniz olabilirdi. Ve önerim ikinizde bir hobiniz, bir isiniz olsun. Ufkunuzu genisletin. Elti savasi nedir ya? Harbiden millet marsta koloni pesinde, uzayda bizim gezegene benzerleri varmi pesinde. Ama bizim millet halen dedikodu, kim ne yapti yapmadi pesinde.

Tamam işte herkes sizin gibi akraba kültürüyle büyümüyor. Ve sizi sevmekte zorunda değil bunu bir kabullenin. O da demekki mecburiyetli zamanlarda görüşmek istiyor, sende öyle yap, hareketlerinden anlam çıkarma senin için önemli ki ben böyle yaptım o şöyle diye takip ediyorsun bana kızma. Eşinde sana başkaları için kızma hakkına sahip değil sizin önceliksiniz kendi mutluluğunuz kendiniz kendi evliliğiniz. Bayramdan bayrama görüş olsun bitsin(bana kalırsa)
Çok haklısın beni sevmek zorunda değil ama beni tanımadan önyargılı davranıp sağda solda konuşması hiç hoş değildi. Benim söylemeye çalıştığım o bu şekilde davranıyor bende bir- iki- üç sustum sonra mesafe koydum arama ve ipleri kopardım. Görüşmeyi kestiğim için sanki ben suçluyum insanlar bunu idrak edemiyor.. Sen konuşmuyorsun ya sorunu çıkartan sensin mantığında oluyorlar.. Aynen bayramdan bayrama yeterli.

Al birini, vur öteki durumu var bence. O eltide konussa acaba neler söylerdi.

Hayir düsünülcek ne var ki? Kadin senin ile arkadas olmak istemiyor iste. Hem arkasindan sinsi diyorsun, hem ilgi alaka bekliyorsun. Sirf daha önce evlenmissin diye, basindan kaynar sular akan birinin evime gelmesini istemezdim mesela (ki eger gerçekten bu sekilde dediyse). Sen ise halen "benim çeyizim geldi kendisi gelmedi" pesindesin.

Diyorum ya, al birini vur ötekini. O eltide senin üzerine benzer sikayetleri vardir.

Halbuki normal insan gibi mesafe koysasniz, seviyeli bir iliskiniz olabilirdi. Ve önerim ikinizde bir hobiniz, bir isiniz olsun. Ufkunuzu genisletin. Elti savasi nedir ya? Harbiden millet marsta koloni pesinde, uzayda bizim gezegene benzerleri varmi pesinde. Ama bizim millet halen dedikodu, kim ne yapti yapmadi pesinde.
Eksik olmayın öncelikle :) Bu zamana kadar cidden sizin gibi düşünüyordum belki de çok doldum artık burdan yazdım.. Benimle arkadaş olmak istemeyebilir zorlamadım da zaten kendisini.. DİYORUM Kİ EN BAŞINDA HANİ EVLENİYORUZ YA YENİ EVLENEN YAKINLARIMIZA HAYIRLI OLSUNA GİDERİZ BİR ADIM ATARIZ YANLARINDA OLMAYA ÇALIŞIRIZ YA HANİ bunları uzak insanlar bile yaptı kendisi yapmadı bende bunlardan dolayı soğudum ve mesafeli oldum diyorum.. Bütün aile de olanları biliyor zaten. Hiç bir zaman ağız dalaşı vs girmedim kendisiyle üslubumu da bozmadım.. Bir işim var evet ama evde olup komşularıyla beni çekiştiren kendisi.... Daha net oldu mu ?

Elti olmak bunu gerektirir. Savaş başlamış , kılıçlar çekilmiş.. ⚔️

Elti olmak bunu gerektirir. Savaş başlamış , kılıçlar çekilmiş.. ⚔
Yok hiç kılıç falan çekmeyi düşünmüyorum :) Eşimle sıkıntı yaşamak istemiyorum yine bu konu yüzünden..

Eksik olmayın öncelikle :) Bu zamana kadar cidden sizin gibi düşünüyordum belki de çok doldum artık burdan yazdım.. Benimle arkadaş olmak istemeyebilir zorlamadım da zaten kendisini.. DİYORUM Kİ EN BAŞINDA HANİ EVLENİYORUZ YA YENİ EVLENEN YAKINLARIMIZA HAYIRLI OLSUNA GİDERİZ BİR ADIM ATARIZ YANLARINDA OLMAYA ÇALIŞIRIZ YA HANİ bunları uzak insanlar bile yaptı kendisi yapmadı bende bunlardan dolayı soğudum ve mesafeli oldum diyorum.. Bütün aile de olanları biliyor zaten. Hiç bir zaman ağız dalaşı vs girmedim kendisiyle üslubumu da bozmadım.. Bir işim var evet ama evde olup komşularıyla beni çekiştiren kendisi.... Daha net oldu mu ?

Yoo olmadi, bana ne elti ve kaynim ne yaparsa. Onu esime birakirdim. Tekrar diyorum, kadina sinsi diyorsun ama çeyiz geldiginde, ev yerlesmesini yardim etmesini bekliyorsun. Kadinin yaptigi her adiminida hafizana isliyorsun. Takinti yapmissin belli.

Aman niye anlatiyorum ki, anlamazsin. Zaten derdin elti dedikodusu yapmak. Evet sen sahane, elti tüh kaka. Umarim rahatlamissindir.

Kutsal bakire kuku sendromu yasiyor eltiniz 😂 onunkisi daha degerli kendince.. 🤦🏻‍♀️

Sizin 2. Evliliginiz ama ilk evliliginiz gibi deger gormussunuz, dugununuz vs. Olmus. Eltiniz Bunu kaldiramamis bence.

Ne demek istediğinizi çok iyi anladım ama yine de yanlış ifade olmuş.

Düğün o kişiyle evliliğini ilan etmektir. İsterse 10 defa evlensin yeni evlendigi kişiyle ilan eder evliliğini.

Değer görmek değildir düğün.

Yoo olmadi, bana ne elti ve kaynim ne yaparsa. Onu esime birakirdim. Tekrar diyorum, kadina sinsi diyorsun ama çeyiz geldiginde, ev yerlesmesini yardim etmesini bekliyorsun. Kadinin yaptigi her adiminida hafizana isliyorsun. Takinti yapmissin belli.

Aman niye anlatiyorum ki, anlamazsin. Zaten derdin elti dedikodusu yapmak. Evet sen sahane, elti tüh kaka. Umarim rahatlamissindir.
Kadın o dönemde evet gelmedi gitmedi surat etti tavır yaptı ve ben sinsi dedim başından sinsi deyip sonra beklenri içine girmedim burda artık anlaşabiliriz sanırım... Sonrasında ben zaten niye bekliyeyim ki ne alaka yani... Kadının her yaptığını takip etmiyorum da yaptıklarını unutmuyorum diyelim.. Ben şahaneyim mükemmelim asla demedim.. Sadece fazlasıyla alttan aldım şimdi ne yapayım dedim.. Rahatlamak gibi bir derdim yok.. Buradaki kadınların birbirlerini eleştirmelerini de dayanışmalarını da seviyorum...

Selam kızlar :) Vallahi ne yapayım şaşırdım artık burdan yazıyorum fikirlerinizi almak istedim. Benim 2. Evliliğim eşimin ilk evliliği.. Eşim akrabam ve ben bekarken de beni seviyordu ama olmadı o zaman nasip böyleymiş demek ki.. Ailesi ilk etapta beni istemedi ama akraba olduğumuz için sorun etmediler. Benim eltim benden 2 yaş küçük . Bizim olayımızı ilk duyduğunda beni aşağılar gibi konuşmuş vay efendim duyunca başından kaynar sular dökülmüş vs… Nişanıma geldi 5 karış suratla oturdu herkes farketti.. Bunları umursamadım farklı şehirlerdeydik ben eşya ev falan bakmaya geldiğim zamanlarda hiç ilgilenmedi.. Çeyizim geldi mobilyalarım geldi ne kendisi ne eşi bir 5 dk uğrayıp ( çok yakın evlerimiz ) ne yapıyorsunuz ne yaptınız demediler.. Eşim ısrarla düğün istedi düğünümüz oldu suratlar bunların yine 5 karış.. Evlendik 2 ay evdeydim iş aradım bir yere gittiğimde yoktu olduğum yeri de pek bilmiyordum.. Birkaç kere evime geldi ama bir kere gel bi çay içelim beraber çarşıya gidelim demiş insan değil.. Ben zamanla hareketlerinden dolayı mesafe koydum sonrasında da bi konu oldu tüm ipleri kopardım.. Eşimin ailesinden biri gelince memleketten yani ilgilenmez fazla arayıp sormaz gelen kişi gelir bende misafir olurlar ama kendileri köye gittiklerinde de herkesle yağlı bağlı konuşur J Samimiyetsiz ve çok menfaatçi hallerine denk geldim.. Şuan kayınbabam rahatsız köye gittik kayınvalidem kahvaltı sofrasına çağırdı beni. Orda bile benim gittiğimi sandı kv ye teyze niye bu kadar üsteliyorsun sanki yabancı mı diyor J Yani ilgilenme demek istiyor. Kendisi nişan evlilik süreçlerinde eşiyle çok sorun yaşadı bütün aile yaka silkmiş durumdalar o yüzden kocasıyla kötü olmasın diye bişey de diyemiyorlar.. Ben biraz arayı düzeltelim insanlara karşı ayıp olmasın vs diye düşündüm.. Baktım garip hareketleri devam ediyor.. Ben yemek yapıyorum dışardan misafirlerimiz var çok beğendiklerini söylüyorlar kim yaptı diyorlar eltim de lafı değiştiriyor falan.. Kocam benimle ilgilensin veya yemek yenecek gel yanımda otur desin onunki de başlıyor hemen atağa geçmeye defalarca oldu… Hem sinsi hareketleri var hemde garip anlayacağınız.. Birkaç kere de yalanına şahit oldum.. Görseniz çok candan çok tatlı ama bir izler bir süzer belli eder kendini.. Benim anneannem öldü başsağlığına gelmedim ağzımı açmadım.. 5 ay sonra da onun anneannesi vefat etti bende gitmedim tabi.. Benim gitmemem olay oldu….. Herkese yaymış… Böyle garip bir durum… Ailesinin genetik özelliği mi bilmiyorum çok laf sokarak konuşuyorlar bana göre hiç hoş bi durum değil.. Başka çok şeylerine de denk geldim yakınlarımız arada ne varki konuşun diyorlar ama kendi kızlarına yapılsa herhalde böyle demezler diye düşünüyorum… Sizce ne yapmalıyım ? Bir yandan eşim huzursuz olmasın diyorum bir yandan da daha ağzıma mı s*çsın diyorum :) Uzun oldu kusuruma bakmayın...

Hiç haz etmediğim durumlar
Laf sokuyorsa herkesin içinde bozarım ya da hesap sorarım böylece yapacağı dedikodu olmaz. Arkamdanda ne halt ediyorsa umurum olmaz. Bu tarz insanlara çirkeftir aman huzursuzluk çıkmasın diye alttan alındığı için bu kadar hadlerini aşabiliyorlar. Çıksın efendim huzursuzluk bir kere çıkar temizlenir
Haa böyle bir insanla görüşme derdine de düşmem, uzak olsun

Hiç haz etmediğim durumlar
Laf sokuyorsa herkesin içinde bozarım ya da hesap sorarım böylece yapacağı dedikodu olmaz. Arkamdanda ne halt ediyorsa umurum olmaz. Bu tarz insanlara çirkeftir aman huzursuzluk çıkmasın diye alttan alındığı için bu kadar hadlerini aşabiliyorlar. Çıksın efendim huzursuzluk bir kere çıkar temizlenir
Haa böyle bir insanla görüşme derdine de düşmem, uzak olsun
Benimde açıkçası görüşme derdim yok ama işte anlatamıyorsun insanlara.. Yok kardeşlerin de arası bozuluyor yok biz bir aileyiz. Kendilerince haklılar ama senin haklılığının önemi yok..

Çok haklısın beni sevmek zorunda değil ama beni tanımadan önyargılı davranıp sağda solda konuşması hiç hoş değildi. Benim söylemeye çalıştığım o bu şekilde davranıyor bende bir- iki- üç sustum sonra mesafe koydum arama ve ipleri kopardım. Görüşmeyi kestiğim için sanki ben suçluyum insanlar bunu idrak edemiyor.. Sen konuşmuyorsun ya sorunu çıkartan sensin mantığında oluyorlar.. Aynen bayramdan bayrama yeterli.
Elti olmasa insanları takıyorsun. İnsanlar ne derse der zaten her zaman diyecekler hiç bir zaman yaranamayacaksın ha yaranırsın kul köle olursan yaranırsın. Şu onaylanma duygusu çok kötü bir şey bir yerden sonra sırf onaylanmak iyi olmak için yaşar hale gelirsin. Elalem ne derin farklı versiyonu. Kimseye eltinle de başkasıyla da özelini anlatmak açıklama yapmak zorunda değilsin sana öyle gelmiş de geç dedikodu arayan zihniyete laf verme

Mune Mune konuyu silme şansımız var mı ? Rica etsem.

Elti su hayatta takacağım enson kişi açıkçası
2eltimvar 2side umrumda degil.
Bence en tehlikeli kaynana görümce
Bunlar direkt kocanla kanbagi olduğu için
Encok kocayi zehirleyen kişiler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X