ben bu işlerden pek anlamadığım için soruyorum, bilgisizliğimi mazur görün. kayınvalideniz ayarlamasa başkasını siz bulabilir misiniz? yani siz de isteseniz bir pazar gününe bir şeyler ayarlayabilir misiniz? kayınvalidenize muhtaç mısınız bu konuda? değilseniz; eğer onların bir pazarı varsa, sizin de işiniz var malum. çağıracaklarım gelemez dersiniz. onların da çalıştıklarını ve herkesin aynı anda izin alamayacağını açıklarsınız. size düşeni yapar ve teklifini reddedersiniz. bence kabul etmeyin evet hoş olmamış.
benim ailemden kimsem yok bu şehirde, herkes ev görmeye gelmek istiyordu ogün bugün diye ben müsait olamadığım için bende dedim hem evi okuturuz hem gelecekleri davet ederiz diye, o yüzden ona bıraktım okuyacak hocada kendi akrabaları hal böle olunca kendi gibi sahiplendi anlayacağın.
kızlar günaydınnnnnnnnnn
fikirleriniz ve tecrübeleriniz için öncelikle hepinize çok teşekkürler....benim akıllı kocam benim üzüldüğümü görünce dayanamamış görümcemi aramış durumu söylemiş, görümcemde şaşırmış annem nasıl böle bir şekilde organizasyon düşünebilir demiş. ben onu annemle konuşur pazara aldırırırm ev sahibi olmadan olur mu hiç demiş. eşimde tembihlemiş beni araya karıştırma abla kendin yasin günü belli oldu mu anne diye sor oda cuma günü der zaten konuya öyle gir, eşimde kötü olmasın arada demiş, görümcemle okeyleşmişler. artık nasıl dediyse görümcem annesine, dün akşam eşim dedi senin yasin pazar günü oluyor diye:)))
görümcem şunu söylemiş bazen anneme bende şaşıp kalıyorum davranışlarına ,vefaya söyle sakın aklına takıp üzülmesin annemin psikolojisi iyi değil sanırım,cahilliğine versin demiş.
kızlar günaydınnnnnnnnnn
fikirleriniz ve tecrübeleriniz için öncelikle hepinize çok teşekkürler....benim akıllı kocam benim üzüldüğümü görünce dayanamamış görümcemi aramış durumu söylemiş, görümcemde şaşırmış annem nasıl böle bir şekilde organizasyon düşünebilir demiş. ben onu annemle konuşur pazara aldırırırm ev sahibi olmadan olur mu hiç demiş. eşimde tembihlemiş beni araya karıştırma abla kendin yasin günü belli oldu mu anne diye sor oda cuma günü der zaten konuya öyle gir, eşimde kötü olmasın arada demiş, görümcemle okeyleşmişler. artık nasıl dediyse görümcem annesine, dün akşam eşim dedi senin yasin pazar günü oluyor diye:)))
görümcem şunu söylemiş bazen anneme bende şaşıp kalıyorum davranışlarına ,vefaya söyle sakın aklına takıp üzülmesin annemin psikolojisi iyi değil sanırım,cahilliğine versin demiş.
teşekkürler canım görümcem bir melektir çok şükür hiç bir kırgınlığımız yokmaşallah ne anlayışlı görümce..mutlulugun daim olsun..
patron izin vermiyor de gelemem ben yokken yapilmasin istemiyorum pazar gunugelen gelsin gelmeyen gelmesin annecim de. CİM i ozellikle soyle o zaman kirilmaz...
sacmalamis resmen kv niz
konu eskidir sorunu tatlılıkla çözdük ve bi pazar günü yaptık görümcem araya girdi hallettik
bütün yemekleri hazırlıklarıda k.valide evinde hazırlayıp getirdi
ben evimi temizledim sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?