Siz olsaydiniz uzulurmuydunuz

Ama o kızın yerine koy kendini belki öyle herkes başında olsun istemiyor. Ben zaten kasılırım bu işlerde, yapmadım nişan töreni de toplu nişan alışverişi de, bohça da, istemedim de. direk evlilik olacak benim. Ama yapacak olsaydım da müstakbel eltime kadar (olsaydı) gelsin istemezdim, biz bize olalım derdim.
kvnin kendi başına karar vereceği bir durum değil ki. kadıncağız iyi bir kadınmış da zaten, hiç içerlenecek küsüp sonra alınanları görmeye de gitmeyecek bir durum yok. Hiç araya küslük koyma derim.

Son düzenleme:
Aynen ben de...

Ay ben sen miyim yoksa, aynııı ben
Kokunhuzur_2014 , bizim gibi düşünenler de hiç az değil, empati yapmaya çalış, kişisel algılama, iletişimini aynen nasılsa sürdür... alınacak meseleler mi bunlar canım

Karsi taraf fazla kalabalik olmasin diye soylemis zaten genelde anneler varsa kizkardesler falan gider sizin gitme isteginiz tamamen meraktan bana kalirsa bana ne almisdi acaba ona ne alacaklar kaca alacaklar her istedigini alacaklarmi diye merakdasiniz galiba simdiden kiskanclik baslarsa ileriyi dusunemiyorum burada konu cagrilip cagrilmamak degil diye tahmin ediyorum

Aynı durum bendede var görümcemin nişan alışverişi var beni çağıracağız dedikleri halde şimdi çağırmıyorlar insan dışlanmiş gibi hissediyor ama yapacak birşey yok ben bozuntuya vermiyorum.

Bnm gibi birini buldum sonunda isin hiv kiskanmayla alakasi yok kizlar ben sorun cikaran biri olsam bohcalar ortaya cikincada cikaririm yani ben sadece kotu hissettim senin gibi

Konu cagirilmakla alakali cnm bana yapilanin en iyisi onada yapilsin bnm esimin cok guzel isi var cok sukur istedigimi alicak gucteyiz ben sadece orada bulunmak istedim bastan konusulup sonradan cagirilmayinca uzuldum ama hic takmamak en iyisi

Bnm gibi birini buldum sonunda isin hiv kiskanmayla alakasi yok kizlar ben sorun cikaran biri olsam bohcalar ortaya cikincada cikaririm yani ben sadece kotu hissettim senin gibi
Anlıyorum canım bende sadece insan dışlanmış hissediyor yani yoksa kıskanmayla alakası yok zaten kıskanılacak bir durum da yok

Kıskanmadığını ben de anladım canım, ama dışlanmış hissetmene de gerek yok. gerçekten benim evimin havlusuna giyeceğim çamaşıra kadar başkaları baksın görsün bir de fikir söylesin ben de istemem. ben çeyiz de sergilemem zaten. Evimi kendim ya da nişanlımla kurar otururum mis gibi. kendi annemi de karıştırmıyorum bu işlere ben. ondan diyorum kız da böyleyse çok zor ona..
Bir de kızla yeni yeni kaynaşacaksınız daha, belki daha onun için yabancı gibisin.. kvnin de elinde değil buna karar vermek, o da saygılı kadın ki bak onun tercihine saygı duymuş. yarın öbürgün senin benzer talebin olsa seninkine de saygı duyar gibi geliyor..

Anlıyorum canım bende sadece insan dışlanmış hissediyor yani yoksa kıskanmayla alakası yok zaten kıskanılacak bir durum da yok
Aynn ben orda olay cikaricak tepki gostericek alinanlara yorum yapicak kendimi kucultucek bir insan degilim sabahtan beri arkadaslara bunlari anlatmaya calisiyorum bana kiskancsin diyolar ben sadece dislanmis hissettim

Bana fikir soruyo cnm nisan da alinanlarida eve serilecekti konustuk daha onceden ole alinanlari gorunmesin isteyen biri olsa ceyiz sermez hatta arkadaslarim gelsin gorsun bnmki daha fazla diyodu biz hepberaber gideriz diye konustuk istemese basindan belli etmesi lazim sonradan ben istenilmiyorum

haklısın ama belki sonradan kalabalık istememiştir ama senin fikrini de önemsiyordur, kararsız kalmıştır falan, annesi vs girmiştir araya bu sonuç çıkmıştır, daha baştan alınganlıklar olmasın ilişkiniz iyi ilerlemez.. sen kişisel algılamamaya çalış derim küçük meseleler bunlar

Aynn ben orda olay cikaricak tepki gostericek alinanlara yorum yapicak kendimi kucultucek bir insan degilim sabahtan beri arkadaslara bunlari anlatmaya calisiyorum bana kiskancsin diyolar ben sadece dislanmis hissettim
Aslinda ben bundan sonra nisanla yada düğünle ilgili birşey söylemeyecem sadece üstüme düşeni yapacam alakadar olmuyacam biraz bilsinler bence bozulduğumu

Ay ne üzülmesi Allahaşkına ya...Ne gereksiz bir beklenti içine girmişsin.
Yaşın 23 ama yaşlı başlı teyzeler gibi adetlere takılmışsın.
Şimdi de bu yüzden trip yapmayı düşünüyorsun.Başka işin yok mu kuzum senin ?

Ben arkadaslarada sizede katiliyorum cnm buyuk bi olay degil dunyanin sonuda degil sadece uzuldum dedim herkeze simdi aynn eskisi gibi davranicam ama bohcalari acip bana gosterirse kv gormk istemedigimi spylemek istiyorum ben gene arkadas olucm eger bana karsi tavir alirsa mesefa koymayi dusunuyorum

Sen nasıl istersen

Aslinda ben bundan sonra nisanla yada düğünle ilgili birşey söylemeyecem sadece üstüme düşeni yapacam alakadar olmuyacam biraz bilsinler bence bozulduğumu
Aynn bende ole dusunuyorum fikrimi sorarlarsada siz en iyisini bilirsiniz ben karismak istemiyoum diycem kendileri yapmisnlar banane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…