- 24 Aralık 2011
- 2.723
- 3.870
- 133
- Konu Sahibi Kokunhuzur_2014
-
Gunaydin kizlar
Kafamda donen sorular icimdeki kirginlik acaba bosuna mi uzuluyorum diye size danismak istedim
Ben uc senelik evliyim kv ole cok problemim yok sayilir beni sever deger verir bende onu severim ismimle bile hitap etmez kizim yavrum vs.
Simdi kaynim nisanlaniyo kismetse mayista alisveris yapariz filan diye konusuyoduk hep aramizda oglum var onu anneme birakiriz diyoduk
Cumartesi annem geldi kv geldi annem gelince oturuyoduk kv me
Anne yarin komsu gelicek dedim sende gelirsin oda demezmi biz yarin icin kinustuk nisan alisverisi yapicaz die
Ben sok oldum kv demis ki kizin annesine hani kim kim gidicez diye
Anneside biz bize olalim kalabalik olmayalim demis
Anliycaginiz kv bana teklif bile etmedi (aslinda cok gitmek istiyodum)
Kelimelerden yanlarinda olmami istemedi gibime geldi bana kizim gibisin diyo ama kizi olsaydi bole bi gunde onu evde birakirmiydi diye dusunuyorum
Simdi arar aldiklarini gostrrmek icin gitmek istemiyorum
Annemde git ayip olmasin diyo
Napim kizlar kendimi geri cekim mi bu yasananlardan sonra
Aynen ben de...Ama herkes sizle bir değil. Ben hayatta istemezdim öyle dıdının dıdısıyla alışverişte.
Elti adayınız da benim gibiyse istememesi normal.
Ben mesela bohça da istemedim, nişan alışverişi de istemem dedim. Gelinliğimden damatlığa, mobilyadan düğün mekanına kadar hepsini eşimle gittik beğendik aldık. Bırak eltiyi halayı anneleri bile dahil etmedik. Alınacak oldular umursamadım. Kime ne evlenen de benim, alınanları kullanacak da benim.
Bana da sizinki absürt geliyor.
Alt tarafı havlusu çamaşırı elbisesi gibi ıvır zıvır alınmaya o kadar kalabalık gidilir mi? Ben kalabalık da sevmem öyle her kafadan bir ses. Yollarda bir sürü samimi olmadığım kadınla gezeceğim. Benim giyeceğim benim kullanacağım şeye benden hariç kimse fikir yürütmesin bir zahmet. Bana eğlenceli değil sinir bozucu geliyor.
Bir de bu açıdan bakın yani.
Herkes öyle kalabalık sevmez demek ki sevmiyor.
Benim eltim yok olsa gelsin istemem, halamın yada kayınvalidemin eltisinin teyzesinin işi ne?
Benim pijamamı iç çamaşırımı niye görsünler, evime alacağım eşya için niye fikir belirtsinler çok saçma.
Karşı tarafın açısından bakın bence.
Hiç alınacak üzülecek bir şey yok elti adayınız haklı.
Ama herkes sizle bir değil. Ben hayatta istemezdim öyle dıdının dıdısıyla alışverişte.
Elti adayınız da benim gibiyse istememesi normal.
Ben mesela bohça da istemedim, nişan alışverişi de istemem dedim. Gelinliğimden damatlığa, mobilyadan düğün mekanına kadar hepsini eşimle gittik beğendik aldık. Bırak eltiyi halayı anneleri bile dahil etmedik. Alınacak oldular umursamadım. Kime ne evlenen de benim, alınanları kullanacak da benim.
Bana da sizinki absürt geliyor.
Alt tarafı havlusu çamaşırı elbisesi gibi ıvır zıvır alınmaya o kadar kalabalık gidilir mi? Ben kalabalık da sevmem öyle her kafadan bir ses. Yollarda bir sürü samimi olmadığım kadınla gezeceğim. Benim giyeceğim benim kullanacağım şeye benden hariç kimse fikir yürütmesin bir zahmet. Bana eğlenceli değil sinir bozucu geliyor.
Bir de bu açıdan bakın yani.
Herkes öyle kalabalık sevmez demek ki sevmiyor.
Benim eltim yok olsa gelsin istemem, halamın yada kayınvalidemin eltisinin teyzesinin işi ne?
Benim pijamamı iç çamaşırımı niye görsünler, evime alacağım eşya için niye fikir belirtsinler çok saçma.
Karşı tarafın açısından bakın bence.
Hiç alınacak üzülecek bir şey yok elti adayınız haklı.
Karsi taraf fazla kalabalik olmasin diye soylemis zaten genelde anneler varsa kizkardesler falan gider sizin gitme isteginiz tamamen meraktan bana kalirsa bana ne almisdi acaba ona ne alacaklar kaca alacaklar her istedigini alacaklarmi diye merakdasiniz galiba simdiden kiskanclik baslarsa ileriyi dusunemiyorum burada konu cagrilip cagrilmamak degil diye tahmin ediyorumGunaydin kizlar
Kafamda donen sorular icimdeki kirginlik acaba bosuna mi uzuluyorum diye size danismak istedim
Ben uc senelik evliyim kv ole cok problemim yok sayilir beni sever deger verir bende onu severim ismimle bile hitap etmez kizim yavrum vs.
Simdi kaynim nisanlaniyo kismetse mayista alisveris yapariz filan diye konusuyoduk hep aramizda oglum var onu anneme birakiriz diyoduk
Anne yarin komsu gelicek dedim sende gelirsin oda demezmi biz yarin icin kinustuk nisan alisverisi yapicaz die
Kelimelerden yanlarinda olmami istemedi gibime geldi bana kizim gibisin diyo ama kizi olsaydi bole bi gunde onu evde birakirmiydi diye dusunuyorum
Aynı durum bendede var görümcemin nişan alışverişi var beni çağıracağız dedikleri halde şimdi çağırmıyorlar insan dışlanmiş gibi hissediyor ama yapacak birşey yok ben bozuntuya vermiyorum.Gunaydin kizlar
Bnm gibi birini buldum sonunda isin hiv kiskanmayla alakasi yok kizlar ben sorun cikaran biri olsam bohcalar ortaya cikincada cikaririm yani ben sadece kotu hissettim senin gibiAynı durum bendede var görümcemin nişan alışverişi var beni çağıracağız dedikleri halde şimdi çağırmıyorlar insan dışlanmiş gibi hissediyor ama yapacak birşey yok ben bozuntuya vermiyorum.
Konu cagirilmakla alakali cnm bana yapilanin en iyisi onada yapilsin bnm esimin cok guzel isi var cok sukur istedigimi alicak gucteyiz ben sadece orada bulunmak istedim bastan konusulup sonradan cagirilmayinca uzuldum ama hic takmamak en iyisiKarsi taraf fazla kalabalik olmasin diye soylemis zaten genelde anneler varsa kizkardesler falan gider sizin gitme isteginiz tamamen meraktan bana kalirsa bana ne almisdi acaba ona ne alacaklar kaca alacaklar her istedigini alacaklarmi diye merakdasiniz galiba simdiden kiskanclik baslarsa ileriyi dusunemiyorum burada konu cagrilip cagrilmamak degil diye tahmin ediyorum
Anlıyorum canım bende sadece insan dışlanmış hissediyor yani yoksa kıskanmayla alakası yok zaten kıskanılacak bir durum da yokBnm gibi birini buldum sonunda isin hiv kiskanmayla alakasi yok kizlar ben sorun cikaran biri olsam bohcalar ortaya cikincada cikaririm yani ben sadece kotu hissettim senin gibi
Kıskanmadığını ben de anladım canım, ama dışlanmış hissetmene de gerek yok. gerçekten benim evimin havlusuna giyeceğim çamaşıra kadar başkaları baksın görsün bir de fikir söylesin ben de istemem. ben çeyiz de sergilemem zaten. Evimi kendim ya da nişanlımla kurar otururum mis gibi. kendi annemi de karıştırmıyorum bu işlere ben. ondan diyorum kız da böyleyse çok zor ona..Bnm gibi birini buldum sonunda isin hiv kiskanmayla alakasi yok kizlar ben sorun cikaran biri olsam bohcalar ortaya cikincada cikaririm yani ben sadece kotu hissettim senin gibi
Aynn ben orda olay cikaricak tepki gostericek alinanlara yorum yapicak kendimi kucultucek bir insan degilim sabahtan beri arkadaslara bunlari anlatmaya calisiyorum bana kiskancsin diyolar ben sadece dislanmis hissettimAnlıyorum canım bende sadece insan dışlanmış hissediyor yani yoksa kıskanmayla alakası yok zaten kıskanılacak bir durum da yok
Bana fikir soruyo cnm nisan da alinanlarida eve serilecekti konustuk daha onceden ole alinanlari gorunmesin isteyen biri olsa ceyiz sermez hatta arkadaslarim gelsin gorsun bnmki daha fazla diyodu biz hepberaber gideriz diye konustuk istemese basindan belli etmesi lazim sonradan ben istenilmiyorumKıskanmadığını ben de anladım canım, ama dışlanmış hissetmene de gerek yok. gerçekten benim evimin havlusuna giyeceğim çamaşıra kadar başkaları baksın görsün bir de fikir söylesin ben de istemem. ben çeyiz de sergilemem zaten. Evimi kendim ya da nişanlımla kurar otururum mis gibi. kendi annemi de karıştırmıyorum bu işlere ben. ondan diyorum kız da böyleyse çok zor ona..
Bir de kızla yeni yeni kaynaşacaksınız daha, belki daha onun için yabancı gibisin.. kvnin de elinde değil buna karar vermek, o da saygılı kadın ki bak onun tercihine saygı duymuş. yarın öbürgün senin benzer talebin olsa seninkine de saygı duyar gibi geliyor..
haklısın ama belki sonradan kalabalık istememiştir ama senin fikrini de önemsiyordur, kararsız kalmıştır falan, annesi vs girmiştir araya bu sonuç çıkmıştır, daha baştan alınganlıklar olmasın ilişkiniz iyi ilerlemez.. sen kişisel algılamamaya çalış derim küçük meseleler bunlarBana fikir soruyo cnm nisan da alinanlarida eve serilecekti konustuk daha onceden ole alinanlari gorunmesin isteyen biri olsa ceyiz sermez hatta arkadaslarim gelsin gorsun bnmki daha fazla diyodu biz hepberaber gideriz diye konustuk istemese basindan belli etmesi lazim sonradan ben istenilmiyorum
Aslinda ben bundan sonra nisanla yada düğünle ilgili birşey söylemeyecem sadece üstüme düşeni yapacam alakadar olmuyacam biraz bilsinler bence bozulduğumuAynn ben orda olay cikaricak tepki gostericek alinanlara yorum yapicak kendimi kucultucek bir insan degilim sabahtan beri arkadaslara bunlari anlatmaya calisiyorum bana kiskancsin diyolar ben sadece dislanmis hissettim
Ben arkadaslarada sizede katiliyorum cnm buyuk bi olay degil dunyanin sonuda degil sadece uzuldum dedim herkeze simdi aynn eskisi gibi davranicam ama bohcalari acip bana gosterirse kv gormk istemedigimi spylemek istiyorum ben gene arkadas olucm eger bana karsi tavir alirsa mesefa koymayi dusunuyorumhaklısın ama belki sonradan kalabalık istememiştir ama senin fikrini de önemsiyordur, kararsız kalmıştır falan, annesi vs girmiştir araya bu sonuç çıkmıştır, daha baştan alınganlıklar olmasın ilişkiniz iyi ilerlemez.. sen kişisel algılamamaya çalış derim küçük meseleler bunlar
Sen nasıl istersenBen arkadaslarada sizede katiliyorum cnm buyuk bi olay degil dunyanin sonuda degil sadece uzuldum dedim herkeze simdi aynn eskisi gibi davranicam ama bohcalari acip bana gosterirse kv gormk istemedigimi spylemek istiyorum ben gene arkadas olucm eger bana karsi tavir alirsa mesefa koymayi dusunuyorum
Aynn bende ole dusunuyorum fikrimi sorarlarsada siz en iyisini bilirsiniz ben karismak istemiyoum diycem kendileri yapmisnlar bananeAslinda ben bundan sonra nisanla yada düğünle ilgili birşey söylemeyecem sadece üstüme düşeni yapacam alakadar olmuyacam biraz bilsinler bence bozulduğumu
Hem nie mesafeli duruyorsun die sorarlarsa kalabalik olmasin die dersin anlarlarAynn bende ole dusunuyorum fikrimi sorarlarsada siz en iyisini bilirsiniz ben karismak istemiyoum diycem kendileri yapmisnlar banane
Aynn guzel cvp olurHem nie mesafeli duruyorsun die sorarlarsa kalabalik olmasin die dersin anlarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?