Siz olsaydiniz uzulurmuydunuz

Cnm alisverisi beraber yapariz diye konusuldu sonradan beni istememeleri cnmi sikti konum bunun hakkinda basinda hic bana demeselerdi biz beraber gideriz diye hic alinmazdim
Alinacak hiçbirşey yok. Dogum yaptim esimin ailesi ve sulalesinden tek bir telefon bile eden olmadi birak gelmeyi..alinmadim..kusmedim. Bebegim 2 aylik oldu aldim bebegimi ben gittim..umrumda degil kimsenin ne yaptigi. Ben benim yaptigima bakarim. Uc günlük dunya

Elti elti ben ole olmak istrmedim basindan beri arkadas olmak istedim daha ilk zmnlar beni istemiyolarsa evlenince ne olur cnm bende gitseydin 4 kisi olucaktik ben karismazdim zaten ole bi yapim yok mutlu olurdum ayni zmnlardan bende gectim
Amaaaaan valla çok alınganlık yapıyorsun. Bende alışverişte nişanlımla tek olmak istedim anneleri bile almadım şimdi iki annemle de aram bal kaymak. Her işin olayı ayrıdır yanı

ee sonra? Elti olmanın hakkını veririm demesi de gerçekten arkadaş olduğunu gösteriyor!!
Cnm anlatamiyorum heralde ben bu boyle devam ederse beni dislarlarsa ban karsi iyi olmazlarsa ben denen saygi sevgi gostereyim o zmn arkadas degil elti olurum drdim hakkini veririm demedim

Oleymis cnm esim oglum ve benden ibaret dunya kimseyi dusunmiycem bundan sonra bosuna uzuluyorum

Ne geregi var maaile gitmenin? Kizin annesi hakli ne isi var mustakbel eltinin alisveriste? Benimkinde kv bile yoktu. Biraz anlayisli olmak lazim. Ayrica cok abartiyosunuz dislaniyorum falan

Cok mantikli konusmussunuz biraz ben ole oldum galiba kv arkadascasina iyi gcindim burda hic kimse yok ondan galiba kafamda deli deli simsekler cakiyo suan ben napiyorum nicin dert ediyorum diye

bakın burda diyorsunuz.
Ayrıca burada cidden büyütüyorsunuz olayı. Altı üstü sessiz sedasız halletmek istemiş kız alışveriş olayını. Siz büyütüp sorun haline getirip üzülmüşsünüz. Ne böyle devam ederse elti isminin hakkını vereceksiniz. Şunu da unutmayın ne görümce sevilir nede elti bu kadar. Sevgi zorunlu değil siz onu sevebilirsiniz ama o sizi siz iyi niyetlisiniz güler yüzlüsünüz diye sevmek size sizin gibi davranmak zorunda değil. Ha saygı göstermek zorunda o ayrı. Bu saygı anlayışıda sizi davet etmedi diye sonlanmış değil. Sizde sevmeyin kimseyi bu kadar hayal kırıklığı yaşadığınızda acısı daha büyük olur. Sevgiyi minimum düzeyde tutun üzülmezsiniz şimdiki gibi. Beklenti içine girmezsiniz

Elti elti ben ole olmak istrmedim basindan beri arkadas olmak istedim daha ilk zmnlar beni istemiyolarsa evlenince ne olur cnm bende gitseydin 4 kisi olucaktik ben karismazdim zaten ole bi yapim yok mutlu olurdum ayni zmnlardan bende gectim

Tesekkur ederim kizlar ben yanlis dusunuyorum galiba bosuna uzuluyorum kendimi bosuna hirpaliyorum kv iyi olucam eltime iyi olucam diye ne geregi var haklisiniz kendimi oglumu cocugumu dusunucem bundan sonra

Ewet ole yazmisim cnm ama hakkini vermekten ziyade elti olurum demek istedim haklisiniz ben iyi olmak istrdim kv karsi eltime karsi onlarin dusuncelri farkliysa bilemem ama bosuna oldugunu anladim

ben bu tür şeylerde gelinlerin gitmemesi taraftarıyım
çünkü yıldan yıla dönem değişiyor, mesela sizin zamanınızda pek önemsemedikleri şeyi son dönemlerde önemseniyor diye alabilirler ve sizde buna alınıp abartabilirsiniz kendi içinizde
ayrıca bu tür ortamlar eski gelinlerin tam da abartılı olrak alınmasına müsait bir ortam bu yüzden gitmemeniz daha uygun bence

Cok mantikli konusmussunuz biraz ben ole oldum galiba kv arkadascasina iyi gcindim burda hic kimse yok ondan galiba kafamda deli deli simsekler cakiyo suan ben napiyorum nicin dert ediyorum diye

Valla eski konularınıza da baktım da o kayınvalideyi hala kıskanmanıza şaşırdım.
Sizi bayramda temizliğe çağıran daha ellisinde olmayan bir kadın. Hadi beraber yapsanız anlarım da hadi ben mezarlığa gidiyorum sen camı sil teras sil yemeği pişir diye emirler veren bir kadın.
Elinizi yaktığınızda tencere bile yıkamadan size bulaşık kitleyen o kadar sizi düşünmeyen bir kadın.
Bu kadar bencil ve sizi kullanan bir kadınla mı anne evlat ilişkiniz var?
Ay dışlasa keşke sizi de kullanmasa.. Yalnız kalırsınız belki ama iç huzurunuz olur.
Ben eşimin atamasıyla kimseyi tanımadığım bir şehire geldim, hala iş de bulamadım evdeyim. Ve emin olun kitap okuyorum, film izliyorum oyalanıyorum kimsenin yapmacık ilgisine ihtiyacım yok.
Bırakın Allah aşkına niye hizmetçiliğini yapıyorsunuz?
Kayınvalideye elbette hürmet gösterin ama gencecik kadının evinin pisliğini dip köşe temizliyip üstüne bir de yemeğini yapmak hizmetçiliğini etmektir. Kıymetinizi böyle mi bilecek?
İyi niyetli olsa o bahar temizliğini oturur hep beraber yapardınız size yıkıp gitmezdi. Yengemle anneannem bahar temizliği yapardı ama anneannem çok yaşlıyken bile teşekkür amaçlı börek yapardı, çay koyardı, tozu o alırdı. Yani beraber yapardı. Sizin kayınvalideniz bildiğiniz sizin iyi niyetinizi suiistimal ediyor.
Bence elti adayınıza kızacağınıza artık ilgi alaka için kendinizi kullandırmayın.

O olaylardan sonra evine gidince sadece yedigimi topluyorum cnm hic temizlihine gitmedim onlari unutmuyorum unutmuycamda bayramdan once arar gene hicte gitmeye niyetim yok ben fazla anne lafina aldandim gelin degilde tatli diline aldandim bosuna dert ediyorum anladim

Bakın bence siz kendinizi geliştirmek adına yeni uğraşlar bulun. Gelişmemişsiniz demiyorum ama sanırım kafanızı oyalayacak pek bi uğraşınız yok. Kitap okuyun bol bol. Hem ufkunuz genişler hem de böyle kendinize alınacak yer aramazsınız.. Kursa gidin, yetenek edinin, arkadaş edinin, özgüveniniz artar. O zaman 'beni çağırmak zorunda değiller' demezsiniz. 'ben gitmek zorunda değilim' dersiniz.. Anlatabildim mi ???

Abartmışsın bence biraz saygı duyun insanların fikirlerine.. bizbize olalım diyen eltinin annesi kayınvaliden de tatlı anlayışlı bi kadın anladığım kadarıyla saygı göstermiş karşı tarafa.. durduk yerde aranızı bozma.. bikaç ay önce erkek kardeşim nişanlandı.. beni de çağırmadılar sonra annem aradı 2 gün sonra çarşıya gidicez sen de gel dedi.. merve rahat edemez bi de anne boşver dedim annem de sen davet mi bekliyon saçmalama gelirsin diye söyleme gereği duymamıştır dedi... yine de gitmedim hiç de gücenmedim kız kardeşim gibi çok seviyorum onu... kendince çekinceleri vardır rahat edemez falan filan... her şeyi kıskanmaya gerek yok ki...

O biraz zor cnm oglum daha 16 aylik bnsiz kalamiyo ben butun hafta evde olunlayim cok hiperaktif bi cocuk pesimdeyim surekli belkide yanliz oldugumdan bu kadar alindim ama yersiz oldugunu anladim tesekkur ederim

anneler bile olmasın mümkünse, erkek ve kız halletsin cümbür cemaat olunca her kafadan bir ses.Abartmışsınız bence kafanıza takmanıza değmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…