- 10 Ekim 2015
- 7.195
- 9.105
- 118
- Konu Sahibi Kokunhuzur_2014
-
Gunaydin kizlar
Kafamda donen sorular icimdeki kirginlik acaba bosuna mi uzuluyorum diye size danismak istedim
Ben uc senelik evliyim kv ole cok problemim yok sayilir beni sever deger verir bende onu severim ismimle bile hitap etmez kizim yavrum vs.
Simdi kaynim nisanlaniyo kismetse mayista alisveris yapariz filan diye konusuyoduk hep aramizda oglum var onu anneme birakiriz diyoduk
Cumartesi annem geldi kv geldi annem gelince oturuyoduk kv me
Anne yarin komsu gelicek dedim sende gelirsin oda demezmi biz yarin icin kinustuk nisan alisverisi yapicaz die
Ben sok oldum kv demis ki kizin annesine hani kim kim gidicez diye
Anneside biz bize olalim kalabalik olmayalim demis
Anliycaginiz kv bana teklif bile etmedi (aslinda cok gitmek istiyodum)
Kelimelerden yanlarinda olmami istemedi gibime geldi bana kizim gibisin diyo ama kizi olsaydi bole bi gunde onu evde birakirmiydi diye dusunuyorum
Simdi arar aldiklarini gostrrmek icin gitmek istemiyorum
Annemde git ayip olmasin diyo
Napim kizlar kendimi geri cekim mi bu yasananlardan sonra
Konu sahibi sen de gitmeyiver yahu ne olacak ? Ayrıca belki eltin istememiştir haklı da... Senin eltinin nişan alışverişinde ne işin var yani ? Böyle ufak tefek seyleri kafaya takma ayrıca....Elti elti ben ole olmak istrmedim basindan beri arkadas olmak istedim daha ilk zmnlar beni istemiyolarsa evlenince ne olur cnm bende gitseydin 4 kisi olucaktik ben karismazdim zaten ole bi yapim yok mutlu olurdum ayni zmnlardan bende gectim
Zaten bizim insanlarda bi elti faciyasi var bastan tepki gosteriyolar simdi ben elti olucam kotu bi insanmiyim 23 yasindayim su yasima kadar beni kotu anlatan yada arkamdan konusan birini duymadim
Ama bastan bana bole tepki gosteriliyosa bolede devam ederse elti isminin hakkini veririm
Bana karsida ole davransin o zmn cnm suan tek dilimde olan diger gelin belli ediyo sanki gecen komsular geldi yeni gelinde vardi ben bi konu actim islerle alakali niye sen eltinin yaninda o konuyu actin kiz bes dk rahat oturamadi bi daha konusmuycaksin diye uyarildim sertce
Gunaydin kizlar
Kafamda donen sorular icimdeki kirginlik acaba bosuna mi uzuluyorum diye size danismak istedim
Ben uc senelik evliyim kv ole cok problemim yok sayilir beni sever deger verir bende onu severim ismimle bile hitap etmez kizim yavrum vs.
Simdi kaynim nisanlaniyo kismetse mayista alisveris yapariz filan diye konusuyoduk hep aramizda oglum var onu anneme birakiriz diyoduk
Anne yarin komsu gelicek dedim sende gelirsin oda demezmi biz yarin icin kinustuk nisan alisverisi yapicaz die
Kelimelerden yanlarinda olmami istemedi gibime geldi bana kizim gibisin diyo ama kizi olsaydi bole bi gunde onu evde birakirmiydi diye dusunuyorum
Napim kizlar kendimi geri cekim mi bu yasananlardan sonra[/QUOTE
Yahu cokta takma.alışveriş yapılacak diye adamın cani cikiyo.bana yalvarsalar gitmem.kurtulmussun.onu bosverdee sana kızı gibi iyi davranan kv var.sorun yok buna sukret .
Gunaydin kizlar
Napim kizlar kendimi geri cekim mi bu yasananlardan sonra
Bana karsi on yargili olduklari kesin cnm dusunuyorum acaba ben ters bisey mi soyledim uzuldu mu diye inan ole bisey olmadi kv yemege geldiler yemegi yiyip cekildi sofrayi topladim bulasiklari hallettim kahve yaptim hep guler yuzle hic kotu dusunmedim
Kv simdi cagiricak gostermek istiycek ben gormek istemiyorum hevesim kacti sorarsa neden diye soylerim kirildigimi
Ben sahzen annem halam kv tarafindan eltisi kv bide kv teyzesinin kizi gittik gayette guzel gectiUzatmadan tek soru soracağım. O kızın yerinde sen olsaydın eltinin vs gelmesini ister miydin?
Sen kendi nişan alış verişine kimlerle gittin sorması ayıp?
Nişanlanacak olan onlar, senin gitmenin mantığını çözemedim..
Eltiyle her zaman mesafeyi koruyun, arkadaş olmak lehinize değil aleyhinize olur, mutlaka kavgalar patlak veriyo çünkü.Hayir bana karsi hep bole devam edip beni dislarlarsa elti diye ben neden saygi gosterip onlari sevim ki dedim o zmb arkadas degil elti olur mesafeyi korurum dedim cnm soyluyoum hani bastan bana deselerdi beraber annelerle gidicez diye bisey demezdim ole istiyolar diye ama beraber cikariz dedik sonradan kv hersey ayarlanmis son anda biz cikicaz yarin diyince uzuldum
Aynen valla ben sadece annemi ve ablamı alıp gittim, nişanlıyken eşime siz ne alacaksanız kendinize gidip annenle babanla kimle alıyorsan al, ben gelin alışverişini annemle ablamla yapıcam herkes kendi tarafının işini halletsin dedim.Nişan alışverişine nişanlılar birlikte gitsin bırakın ne istiyorlarsa alsınlar ya. Nedir o öyle koloni halinde alışveriş yapıyorsunuz.
Sen istedin diye karşındaki insan da isteyecek diye bir kaide yok ki.Ben sahzen annem halam kv tarafindan eltisi kv bide kv teyzesinin kizi gittik gayette guzel gecti
Ben isterdim daha oncede soyledim
Ben sahzen annem halam kv tarafindan eltisi kv bide kv teyzesinin kizi gittik gayette guzel gecti
Ben isterdim daha oncede soyledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?