- 20 Kasım 2015
- 1.395
- 1.244
- 83
- Konu Sahibi Kokunhuzur_2014
-
Ben gozumun ucuyla bile bakmadim yuzugune bakim yuzugune bile demedim kv soyledi yuzuk meselesini begendiler diye siz beni tanisaydiniz bole dusunmezdiniz kv herkez soyler bole gelini arasan bile bulamazdin diye kimsenin malinda mulkunde esyasinda gozum yok benm ben yapilanlari anlatiyorum dunya bu gelip gecici gotuucegimiz tek sey beyaz kefenimizBen bu cumlelerde "hic tepki gostermeyen hatta sevinen" birini goremiyorum...
Alisverise neden gitmek istediginiz apacik ortada. Sozunuzle belli etmeseniz de gozunuzle belli etmissiniz ki gelin hanim sizi alisveriste istememis.
Ben iyi niyet sezmiyorum.
Bnm alisverisim kalabalikti guzel de gecti hic sorunum olmadi cnm basta konusmasaydik hic uzulmezdim ama bole olunca alindim sanki benden onlara zarar gelicekmis gibi hissetttimÜzülmenize hiç gerek yok çünkü doğru olan bu etrafımda karşılaştığımda bu şekildeydi kendi nişan alışverişimde de böyle oldu ve çok rahattık kimsede karışmadı.
Bence gitmenize gerekte yok kv.denizin de yapabileceği birşey yokmuş gönül koymayın
Ben gene gelir gidrrim kv ama aldiklarini gormek istemiyorum ne yalan soyleyeyim bu zmna kadar ceyizini hep beraber yaptik alinicaklari beraber aldik kv ye hep bana danisti hic kotu dusunmedim bohca alicakti gidilen esyalari koymak icin ne gerek var anne benm bohcalarim duruyo sandikta bosa masraf yapma al hepsini koy dedim yapsaydim kiskanclik niye vrrim cnm dantelli igne oyali bohcalarimi ben cok iyi davranmisim bole ayni sekilde devam ederse hic biseye karismak istemiyorum nisan di dugundu gidrrim alisveris olaylarina karismam bundan sonrabnce gt aynı tavr devam ederse snde bndan snrası ıcın ona gore davranrsın dıye dusunuyorum...........
Bundan baska derdiniz olmasin insallah... Ben asla elti yenge kv hatta annemi bile istemedim alisverisimde...evlenmeyi isteyecek kadar aklim varsa ne alacagimi da bilirim demistim.Gunaydin kizlar
Kafamda donen sorular icimdeki kirginlik acaba bosuna mi uzuluyorum diye size danismak istedim
Ben uc senelik evliyim kv ole cok problemim yok sayilir beni sever deger verir bende onu severim ismimle bile hitap etmez kizim yavrum vs.
Simdi kaynim nisanlaniyo kismetse mayista alisveris yapariz filan diye konusuyoduk hep aramizda oglum var onu anneme birakiriz diyoduk
Cumartesi annem geldi kv geldi annem gelince oturuyoduk kv me
Anne yarin komsu gelicek dedim sende gelirsin oda demezmi biz yarin icin kinustuk nisan alisverisi yapicaz die
Ben sok oldum kv demis ki kizin annesine hani kim kim gidicez diye
Anneside biz bize olalim kalabalik olmayalim demis
Anliycaginiz kv bana teklif bile etmedi (aslinda cok gitmek istiyodum)
Kelimelerden yanlarinda olmami istemedi gibime geldi bana kizim gibisin diyo ama kizi olsaydi bole bi gunde onu evde birakirmiydi diye dusunuyorum
Simdi arar aldiklarini gostrrmek icin gitmek istemiyorum
Annemde git ayip olmasin diyo
Napim kizlar kendimi geri cekim mi bu yasananlardan sonra
Aynn cnm deseydi bana yanliz yapmak istiyoruz alinma senlik bisey yok diye alinmazdim ama gidicez diye konusuyoruz sonra bole oluyoBu tarz konuları yaşamadım bir bilgim yok saçmada geliyor...
Yinede kayınvalideniz sizinle bu durumu paylaşsaydı siz daha az kırılırdınız diye düşünüyorum.
Büyükler her zaman duyarlı davranamıyorlar...
Bu zamana kadar size bir kötülüğü dokunmadıysa bence üzerinde durmayın.
Gunaydin kizlar
Kafamda donen sorular icimdeki kirginlik acaba bosuna mi uzuluyorum diye size danismak istedim
Ben uc senelik evliyim kv ole cok problemim yok sayilir beni sever deger verir bende onu severim ismimle bile hitap etmez kizim yavrum vs.
Simdi kaynim nisanlaniyo kismetse mayista alisveris yapariz filan diye konusuyoduk hep aramizda oglum var onu anneme birakiriz diyoduk
Cumartesi annem geldi kv geldi annem gelince oturuyoduk kv me
Anne yarin komsu gelicek dedim sende gelirsin oda demezmi biz yarin icin kinustuk nisan alisverisi yapicaz die
Ben sok oldum kv demis ki kizin annesine hani kim kim gidicez diye
Anneside biz bize olalim kalabalik olmayalim demis
Anliycaginiz kv bana teklif bile etmedi (aslinda cok gitmek istiyodum)
Kelimelerden yanlarinda olmami istemedi gibime geldi bana kizim gibisin diyo ama kizi olsaydi bole bi gunde onu evde birakirmiydi diye dusunuyorum
Simdi arar aldiklarini gostrrmek icin gitmek istemiyorum
Annemde git ayip olmasin diyo
Napim kizlar kendimi geri cekim mi bu yasananlardan sonra
İnsallh allah baska buyuk sikinti dert vermesin kimseye beni dislanmak uzdu yoksa basinda dseydiler biz gidicez diye uzulmezdimBundan baska derdiniz olmasin insallah... Ben asla elti yenge kv hatta annemi bile istemedim alisverisimde...evlenmeyi isteyecek kadar aklim varsa ne alacagimi da bilirim demistim.
Erkek kardesimin alisverisinde kardesim isten izin alamamisti sadece annem gitti gelinle. Hic de darilmam hatta gitmedigime memnun bile oldum. Kizin giyecegi kilotu geceligi neden goreyim bana ne...
Ama oda diyememis gelinimde gelsin diye
Abartmiyorum cnm bizim sole bi iliskimiz var herseyi beraber yapariz bi yere gitcekse beni cagirir yeri gelir magaza magaza beraber dolasiriz kv le hani beni disladi gibi oldu bide biliyo yani bnmde gitmk istedigimi kalabalikta delir yani uc kisi gezdiler ben mi kalabalik olucam onlara
İste sorun da bu cnm beni cok iyi taniyolar ben yapmam ole bisey ben kendi alisverisimde bile hic biseyi diretmedim su olsun bu olsun.diye ben sadece orada bulunmak istedim karismam kimsenin alicak verecegine kv taniyo beni herseyin en iyisi olsun diye ben soyluyorum zaten beraber kv yaptik cogu hazirligini hic tartismamiz olmadi bu konudaBana tuhaf geldi eltine alinacak donun seciminde neden bu kadar cok bulunmak istiyorsun ??? Seni neden ilgilendiriyor bu kadar cok ?? Ben evlenirken o tarz seylere girmedim sevmedigim icin ama ben olsam o kizin yaninda bende seni istemezdim kv denin kizi da olsa kizinida istemezdim sahsen. Gelinle damada alinacak don terlik pijama havlu bunlar neden baskasini alakadar ederki anlamam. Hem karsi taraf istememis kv den ne yapsin yok illaki gelinimde gelecek diye mi tuttursun ne desin kadin ?
Muhtemelen oteki gelin olmasi fesatlik kiskanclik yapar bana alinmadi onada alinmasin , bana su marka aldiniz onada bunu alin tarz tartismalar cikacagini dusunerekten istememislerdir. Seni taniyip tanimadiklarini bilmiyorum ama muhtemelen dusuncelerinin altinda bu vardir. Bence zaten sana dusmez sende zaten umursamamalisin o kadar cok elalemin alisverisini.
Gozunun ucuyla bakmayan birisi onun pirlantasini o secti benim yuzugumu kv secti; yemek yedi kalkti butun isi ben yaptim; elimi cekicem o tarafli olmicam; eltiligin hakkini vereyim de gorsunler benzeri laflar etmezdi.Ben gozumun ucuyla bile bakmadim yuzugune bakim yuzugune bile demedim kv soyledi yuzuk meselesini begendiler diye siz beni tanisaydiniz bole dusunmezdiniz kv herkez soyler bole gelini arasan bile bulamazdin diye kimsenin malinda mulkunde esyasinda gozum yok benm ben yapilanlari anlatiyorum dunya bu gelip gecici gotuucegimiz tek sey beyaz kefenimiz
İste sorun da bu cnm beni cok iyi taniyolar ben yapmam ole bisey ben kendi alisverisimde bile hic biseyi diretmedim su olsun bu olsun.diye ben sadece orada bulunmak istedim karismam kimsenin alicak verecegine kv taniyo beni herseyin en iyisi olsun diye ben soyluyorum zaten beraber kv yaptik cogu hazirligini hic tartismamiz olmadi bu konuda
Hala koloni halinde alisveris olayi var mi?
Cok komik gozukuyor disaridan haberiniz olsun.
Carsida çemçük suratli,elleri kulaklari poset dolu,suru gibi dolasan tipler canlandi gözümde
Konustuk cnm eltimlede nisanliklar surda var yenge surdan begendim diye hatta bende dedimmm aaaa oradan aldik bizde gelinligimi felan cok guzel sen gene arastir en guzeli olsun diye yani beni istemeyen hic konusmaz benimle fikir alisverisi yapmaz anlamadim cnm ben kotulugunu asla istemiyorum iyi gecinsinler yuva kurmak kolay degil bnm yuzumden tartisma ciksunda istemm ama kv ole diyip sonuc bu olunca uzuldum sormasinlar bundan sonra bana bisey bildiklerini yapsinlarAma gözden kaçırdığınız bir durum var, bu sizin ilişkiniz değil
Yeni evlilik hazırlığı yapan bir gelin adayı var ortada
Geçenlerde bir konu vardı forumda, gelin kızımız oğlanın ailesi ile alış verişe gidiliyor diye bozulmuş, ayrılma noktasına gelmişlerdi. Herkes kalabalık istemeyebilir, bu şimdi kv nin vereceği bir karar değil, üzmeyin kendinizi, gidin bakın aldıklarına araya soğukluk sokacak bir durum değil bu, siz yine kalbinizi ferah tutun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?