- 10 Ağustos 2015
- 3.482
- 5.435
- 78
- Konu Sahibi Kokunhuzur_2014
-
Deseydi bana aciklasaydi inan bisey demezdim bu kadar ama bnmle konusup burdan aliriz diye sonradan u ddonusu.donmeleri canimi sikti ama bosuna uzulmusum anladimKız tarafı istememiş olabilir ya da Kv de sonradan istememiş olabilir
Zaten sizin olmanızı gerektirecek bir durumda yok olayda
Bende Elti görümce kuyruk o bu şu gezmek istemem o açıdan düşün istersen
Belki Kv daha önceden böyle konuştuk ama onlar böyle bişey istedi diyebilirdi gerçi dese o da sıkıntı olacaktı
Hayir bana karsi hep bole devam edip beni dislarlarsa elti diye ben neden saygi gosterip onlari sevim ki dedim o zmb arkadas degil elti olur mesafeyi korurum dedim cnm soyluyoum hani bastan bana deselerdi beraber annelerle gidicez diye bisey demezdim ole istiyolar diye ama beraber cikariz dedik sonradan kv hersey ayarlanmis son anda biz cikicaz yarin diyince uzuldumEltinizin alışverişine siz niye çok gitmek istiyorsunuz ki? Ben de alışverişimde eltimi istemedim, ne işi var? Kızın annesi haklı olarak istememiş.
Elti isminin hakkını veririm demişsiniz de sizin o kızla henüz bir bağınız alakanız yok, neden kendi kendinize cephe alıyorsunuz anlamadım... Hem de ortada bir şey yokken.
Herkes aynı olamaz ama. Bende istemedim topluca alışverişi. Yani hiç bir paylaşımım olmayan eltim niye gelsin ki ?Ben alinmazdim cnm hatta isterdim daha yakin hissetmek icin belki ben cok iyi niyetliyim
İce kapali oldugum dogru ama buyuk bir yerde yasadim buyuk bi yere gelin geldim burda yanlizim sua. Bi kv var vede onunla kotu olmak hic istemedim iyi gecinmrye calustim ben yanlis dusunmusum bunu anladim benm alisverism kalabalik olunca gene ole cikariz zannettim haklisiniz kimse beni goturmek zorunda degil
Ayni ben..ben de bekar kayinlarim evlensin diye neler yapıyorum neler. Alsin kayinvalidem yeni gelirlerini sarmas dolas olsunlar, uzerimdeki ilgi bolunsun.
Kotu biri de degildir asla kayinvalidem, ama ben sevmem mic mic aman ben en iyi olayim en cok sevileyim diye.
Konu sahibinin eltisine cok üzüldüm , yenge en bastan arizaya bagladi her seye kuser alinir artik.
Boyle oldugunu kabul etmiyor ki konu sahibi.. arkadasmis o guleryuzluymus.Nişan alışverişinde elti ne alaka. Bi rahat bırakın gençleri burnunuzu sokmayın herşeye. Zaten kinlenmeye yer arıyorsunuz. Sonraki evrelerde başlarsınız elti elti savaşına. Allah aşkına yaaaa
ee sonra? Elti olmanın hakkını veririm demesi de gerçekten arkadaş olduğunu gösteriyor!!Boyle oldugunu kabul etmiyor ki konu sahibi.. arkadasmis o guleryuzluymus.
iyide siz biraz daha bak en güzeli olsun da demişsiniz. Demekki biraz daha araştırma yapmış en güzelini bulmuş kızDeseydi bana aciklasaydi inan bisey demezdim bu kadar ama bnmle konusup burdan aliriz diye sonradan u ddonusu.donmeleri canimi sikti ama bosuna uzulmusum anladim
Cevremin cok kucuk oldugu dogru kimsem yok burda oglum cok hareketli disarida durduyo yarim saat anca oda basim tutmus eve geliyorum esimin isi yogun bana gunde bir iki saat anca ayarliya biliyo ben degisiklik olur banada gidrriz egleniriz diye cikiagimiz gunj bekledim hatta anneme bakarsin demi anne gitmek istiyorim dedim sonradan bole olunca uzuldum bilmiyoumm nie bu kadar uzuldum inanin kotu hicbisey dusunmedim onun hakkindaGittiğiniz yer büyük olabilir ama ortamınız küçük dedim ben. Zaten sadece kv varmış. Aslında biraz arkadaş edinsen başka şeylerle uğraşsan daha mutlu olursun. Hayat dediğin elti kv çeyiz bohça değil canım bak iyiliğin için söylüyorum.
Sen seviyomuşsun kalabalık gidilmiş. O kız sevmiyo yada istemiyo 3 kişi gidiyolar. Ki bunun doğrusu karı koca gitmektir. Başkalarını hayatına müdahaleyi bırak be kendine bak. Çocuğun varmış onunla ilgilen. Kitap oku gez kursa git. Söyleyeceklerim bukadar.
Hemen tırnaklarınızı çıkarmayın. 4 görümce, 1 elti ve 1 kayınvalidem var. Biz tüm alışverişlerimizi eşimle baş başa yaptık. Bu bizim alışverişimiz ve böyle kadar aldık. Onlar da öyle karar almışlar. Siz giderseniz, kız tarafından da gitmek isteyenler olacak. Sonra bir ton insana varacak bu iş. Hakikaten kırılacak hiçbir şey yok. Götürmemeleri de istenmediğiniz anlamına gelmez. Belki kimsenin düşünce ve zevklerinden etkilenmek istemiyordur.Zaten bizim insanlarda bi elti faciyasi var bastan tepki gosteriyolar simdi ben elti olucam kotu bi insanmiyim 23 yasindayim su yasima kadar beni kotu anlatan yada arkamdan konusan birini duymadim
Ama bastan bana bole tepki gosteriliyosa bolede devam ederse elti isminin hakkini veririm
Kendisini iyi kalpli goruyor; her insan gibi...ee sonra? Elti olmanın hakkını veririm demesi de gerçekten arkadaş olduğunu gösteriyor!!
Yok cnm semt olarak burdan alisvrris yapariz diye konistuk oraya gitmisler zaten alisveris icin bana abiyeyi sordu ben de dedim guzel biyer ama sen gene arastir en iyisi olsun dedimiyide siz biraz daha bak en güzeli olsun da demişsiniz. Demekki biraz daha araştırma yapmış en güzelini bulmuş kız
Hayir bana karsi hep bole devam edip beni dislarlarsa elti diye ben neden saygi gosterip onlari sevim ki dedim o zmb arkadas degil elti olur mesafeyi korurum dedim cnm soyluyoum hani bastan bana deselerdi beraber annelerle gidicez diye bisey demezdim ole istiyolar diye ama beraber cikariz dedik sonradan kv hersey ayarlanmis son anda biz cikicaz yarin diyince uzuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?