Siz olsaydiniz uzulurmuydunuz

Eltinizin alışverişine siz niye çok gitmek istiyorsunuz ki? Ben de alışverişimde eltimi istemedim, ne işi var? Kızın annesi haklı olarak istememiş.
Elti isminin hakkını veririm demişsiniz de sizin o kızla henüz bir bağınız alakanız yok, neden kendi kendinize cephe alıyorsunuz anlamadım... Hem de ortada bir şey yokken.

Deseydi bana aciklasaydi inan bisey demezdim bu kadar ama bnmle konusup burdan aliriz diye sonradan u ddonusu.donmeleri canimi sikti ama bosuna uzulmusum anladim

Hayir bana karsi hep bole devam edip beni dislarlarsa elti diye ben neden saygi gosterip onlari sevim ki dedim o zmb arkadas degil elti olur mesafeyi korurum dedim cnm soyluyoum hani bastan bana deselerdi beraber annelerle gidicez diye bisey demezdim ole istiyolar diye ama beraber cikariz dedik sonradan kv hersey ayarlanmis son anda biz cikicaz yarin diyince uzuldum

Gittiğiniz yer büyük olabilir ama ortamınız küçük dedim ben. Zaten sadece kv varmış. Aslında biraz arkadaş edinsen başka şeylerle uğraşsan daha mutlu olursun. Hayat dediğin elti kv çeyiz bohça değil canım bak iyiliğin için söylüyorum.

Sen seviyomuşsun kalabalık gidilmiş. O kız sevmiyo yada istemiyo 3 kişi gidiyolar. Ki bunun doğrusu karı koca gitmektir. Başkalarını hayatına müdahaleyi bırak be kendine bak. Çocuğun varmış onunla ilgilen. Kitap oku gez kursa git. Söyleyeceklerim bukadar.

Aynen.
Tek gelinim ve hiç memnun değilim bu durumdan.
Bir kere sürekli ilgi bizim ailede. Aynı evde olmayan tek oğlu olunca en çok özlenen en kıymetli olan benim kocam oluyor. Oğluşum da oğluşum. Öyle samimiyet seven insan da değilim. Kadıncağız iyi niyetli bir kadın ama ben ilgi sevmiyorum.
En büyük duam o zaten, Allahıım nolur abisi evlensin artık diye geziyorum.
Ondan sanırım en sevilen gelin olma duygusunu anlamıyorum. Aman sevsin en çok sevilen gelin abisi evlensin de o olsun inşallah...
Hiiç anlamıyorum.

Darılmayın ama nişanlımın abisinin eşide gelmek istese aramız ne kadar iyi olursa olsun yani iyi bile olsa dahi o günün karmaşasında olabildiğince az insan isticeğimden eltiyi istemezdim kesinlikle.Yani çok gereksiz bulurdum.İstemenizde bi sakınca yok bunu normal karşılayabilirim ama eğer diğer kız istemiyosa bunuda normal karşılayabilirim.Üstelik kız kalabalık istemediği içinde kayınvalide böyle yapmış olabilir sonuçta size kaynanalık yapmayan kocanın annesi, diğer kızada kaynanalık yapmicaktır bu yüzden bu süreçte onun isteklerinide gözetebilir.Zaten sizin gitmeniz gerçekten saçma olurdu ne mana yani karışmicağınız aşikar ondan yana bi düşünce ile söylemiyorum yanlış anlamayın.Yinede ne olursa olsun gereksiz kalabalıktan başka bişey olmicak.Ben neden istiyim ki yani nişanlımın abisinin karısını nişan alışverişimde düğün alışverişimde.Bu yüzden ne alının böyle bişeye ne de dert edin.Nitekim kızın ailesi demiş kalabalık olmasın diye.Kayınvalide buna rağmen sizede gelin dese o tarafada ayıp olur.Ben sadelikten yanayken kaynanam eltimide takıp getirse ayar olurdum zaten.Çok saçma buluyorum bu kırk kişi gezme işinide insanlar zaten stresli heycanlı bişey bide elti görümce kaynana cart curt hep beraber hop birlikte alışveriş.Mutluluğumu isteyen beni bi salsın isterim başkada bişe istemem.Bu yüzden çokkkk normal alınıcak hiç bişeyde yok.

Nişan alışverişinde elti ne alaka. Bi rahat bırakın gençleri burnunuzu sokmayın herşeye. Zaten kinlenmeye yer arıyorsunuz. Sonraki evrelerde başlarsınız elti elti savaşına. Allah aşkına yaaaa
Boyle oldugunu kabul etmiyor ki konu sahibi.. arkadasmis o guleryuzluymus.

Görümceyim,
Annem nişan dahil düğün alışverişine bile beni çağırmadı.
Üstelik gelinimizle de aram gayet iyi.
Üzüldüm mü? Hayır.
2 don 3 gömlek göremedim diye kendimi üzmezdim.

Deseydi bana aciklasaydi inan bisey demezdim bu kadar ama bnmle konusup burdan aliriz diye sonradan u ddonusu.donmeleri canimi sikti ama bosuna uzulmusum anladim
iyide siz biraz daha bak en güzeli olsun da demişsiniz. Demekki biraz daha araştırma yapmış en güzelini bulmuş kız

Cevremin cok kucuk oldugu dogru kimsem yok burda oglum cok hareketli disarida durduyo yarim saat anca oda basim tutmus eve geliyorum esimin isi yogun bana gunde bir iki saat anca ayarliya biliyo ben degisiklik olur banada gidrriz egleniriz diye cikiagimiz gunj bekledim hatta anneme bakarsin demi anne gitmek istiyorim dedim sonradan bole olunca uzuldum bilmiyoumm nie bu kadar uzuldum inanin kotu hicbisey dusunmedim onun hakkinda

Hemen tırnaklarınızı çıkarmayın. 4 görümce, 1 elti ve 1 kayınvalidem var. Biz tüm alışverişlerimizi eşimle baş başa yaptık. Bu bizim alışverişimiz ve böyle kadar aldık. Onlar da öyle karar almışlar. Siz giderseniz, kız tarafından da gitmek isteyenler olacak. Sonra bir ton insana varacak bu iş. Hakikaten kırılacak hiçbir şey yok. Götürmemeleri de istenmediğiniz anlamına gelmez. Belki kimsenin düşünce ve zevklerinden etkilenmek istemiyordur.

Aaah bsuna uzuluysun kucuk cocugun varmış işte otrdn evınde sankı gıtsen napıcaktın bı suru stres hıc sevmen oyle ortamları elalem ıcın nıye duzenın bzasın sankı dugune cagrmamıs gıbı davranysun sen eltısın bıraz bu olayların dısında kalman senın ıcın daha ıyı bısı dersın yanlıs anlarlar eltı cekemyr kıskanyr falan dye dusunurler hep temkınlı knusmak zrunda olacagın bı ortama gıremedın dıye uzulmek de sacmalık bence

iyide siz biraz daha bak en güzeli olsun da demişsiniz. Demekki biraz daha araştırma yapmış en güzelini bulmuş kız
Yok cnm semt olarak burdan alisvrris yapariz diye konistuk oraya gitmisler zaten alisveris icin bana abiyeyi sordu ben de dedim guzel biyer ama sen gene arastir en iyisi olsun dedim

Sürekli dışlanma korkunuzu dile getiriyorsunuz. Siz kayınvalideyle içli dışlı olmayı, kızı gibi olmayı seviyor olabilirsiniz. Şimdi bu durumun değişmesinden de korkabilirsiniz. Ama bence kendinizi kayınvalideye bu kadar adamayın. Resmen ilgisi azalır diye korkuyorsunuz. Korktuğunuz başınıza gelse ne olur ki?
Çocuklarınızla gezersiniz, kocanızla vakit geçirirsiniz hiç olmadı çok sıkılırsanız kurslar araştırırsınız. Örgü olur patchwork olur ne bileyim dikiş nakış olur, yemek kursu olur. İlgi alanınıza göre kurs bulursunuz hem de yaşıtlarınızla arkadaşlık edersiniz. Çocuğunuzu sinemaya götürseniz bile daha eğlenceli, yeni animasyonların hepsi çok güzeldir. Bence tüm bunlar kayınvalideyle arkadaşlık etmekten de daha keyifli olur emin olur.
Ayrıca merak etmeyin herkes en sevilen gelin olmak, kayınvalideyle süper geçinmek falan istemez. Yani gelin kız muhtemelen sizi dışlamaz, kendi dalgasına bakar bence.
Gencecik insansınız yaşlı başlı insanla arkadaşlık edemeyeceğim diye bu kadar üzülüp kinlenmeye ne gerek var?

Bence uzatilacak birsey degil Bekarim gerci bilemem durumlar nasil oluyor ama bn ole toplu gidilen alisverisleri sevmiyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…