Siz olsaydınız?

Bizimkiler de alir da ablamlar abimler almaz biz yadırgamıyoruz ne bileyim
Zoruma gidiyor bilmiyorum ya . Usulen alınmalı . Ne bilim iki kola dahi alsam icim rahat eder. Calsmyorum. Çalışsam paramla alrm. Bu defa da diyecek ailesine aldı benimkine almadi

Ne sıklıkla gidiyorsunuz
Her gidişte birşey almak lüzumsuz
3 gidişte 1 kez normal
Ayrıca kendin al alalım mı? Deme yani al ve gidin

Bu dert değil ki.aklına gelmiyordur erkekler ince düşünmez.siz deyin yada alın.

ne siklikla gittiginize bagli bence,
ben de sik gittigim yere elim bos giderim, onlar da bana eli bos gelir.

ama bir sey goturulmesi gerektigini dusunuyorsaniz siz alin, ne fark eder ki ha siz almissiniz ha esiniz almis.

Esimle ailemi ziyarete gidiyorz aracımız yok taksi tutuyoruz genlede. Ve esim asla birşey alıp götürelim mi elimizde demiyor. Arkdaslar eşiniz böyel mi? Boyle olsaydı ne yaparsınız taktik yöntem?
Eşlerin aklına gelmeyebilir bizde ben hep söylerim.Kendi ailesine giderken derim şunu şunu alalım diye o taraf ters der çogu zaman almayız.

Eşim eli açık bir insandır ama ince düşünceli sayılmaz, aklına gelmez yani. O yüzden bu tip planları ben yaparım, şuraya giderken bunu götürelim gibi. Kendi ailesine de, benim akrabalara karşı da, arkadaşlara giderken de böyle.

Eşim normalde çok düşünceli bir adamdır ama şuan siz yazınca fark ettim mesela bunu düşünmüyor, genelde ben hep yeme modunda olduğum için her şeyi isterim o zaten itiraz etmez ama ilk o teklif etmeyince sorun olması garip geldi

Bayram, özel gün, iftar vs değilse düzenli olarak sık sık görüşüyorsanız ailelerle bir şey alınmasa da olur.
Ama kuzendir, aile dışındaki akrabadır onlara giderken elim boş gitmem genelde.

Esimle ailemi ziyarete gidiyorz aracımız yok taksi tutuyoruz genlede. Ve esim asla birşey alıp götürelim mi elimizde demiyor. Arkdaslar eşiniz böyel mi? Boyle olsaydı ne yaparsınız taktik yöntem?
Bunun için mi taktik yöntem arıyorsunuz? O düşünmüyorsa siz düşünün alın.

Sen bir şeyler alalım de... :) Belki adamın huyu değildir böyle şeyler... Bir de sürekli gittiğiniz için gerek görmeyebilir. Bana normal geldi..

Bizde de tam tersi ben hep dalarım unuturum eşim hemen markete sokar beni onuda alalım baban bunu seviyor bunu da alalım annen şunu seviyor ona da bunu alalım 1 saatimiz marketlerde, tatlıcılarda geçer

2 gunde 1 aileme gittigim icin hic sorma yada bisi goturme geregi duymadim acikcasi annem bisi lazimsa soyle o zaman alip gotururum. Muhim bi konu degil bence

Madem eşiniz bu kadar ince dusunmuyor ya da dusunmek istemiyor o halde siz gidince biseyler alin esniz almis gibi..

Siz kendiniz alamiyor musunuz neden esiniz dusunsun ki? Gonlunuzden geceni alip ailenize goturmekte ozgursunuz

Bizde de tam tersi ben hep dalarım unuturum eşim hemen markete sokar beni onuda alalım baban bunu seviyor bunu da alalım annen şunu seviyor ona da bunu alalım 1 saatimiz marketlerde, tatlıcılarda geçer
Çok sanslisin ya ne güzel aiLeni çok sevyormus

bizde de böyle bir şey yok ki.elimizde bir şeyle mi gitmek zorundayız?bunu düşünen erkek de görmedim zaten.ille de bir şey alarak gitmek benim adetim diyosan sen durdur taksiyi in al ya da gitmeden şunu alalım giderken de.taktikle ne alakası var bunun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…