- 21 Ekim 2019
- 33
- -33
- 18
- 29
- Konu Sahibi eylulgunes
-
Zoruma gidiyor bilmiyorum ya . Usulen alınmalı . Ne bilim iki kola dahi alsam icim rahat eder. Calsmyorum. Çalışsam paramla alrm. Bu defa da diyecek ailesine aldı benimkine almadiBizimkiler de alir da ablamlar abimler almaz biz yadırgamıyoruz ne bileyim
Eşlerin aklına gelmeyebilir bizde ben hep söylerim.Kendi ailesine giderken derim şunu şunu alalım diye o taraf ters der çogu zaman almayız.Esimle ailemi ziyarete gidiyorz aracımız yok taksi tutuyoruz genlede. Ve esim asla birşey alıp götürelim mi elimizde demiyor. Arkdaslar eşiniz böyel mi? Boyle olsaydı ne yaparsınız taktik yöntem?
ya ona da bi zahmet bişe demesin bence artıkMantıklı dediniz . Bundan sonra gitmeden bi gün önce kek pasta gibi şeyler yapcam. Belki 2,3 ,5, tl cebinden çıkması onu rahatsz ediyor ,parasına kıyamıyor. Ay ya birşey yapıp gotrsem onada laf eder mi.
Bunun için mi taktik yöntem arıyorsunuz? O düşünmüyorsa siz düşünün alın.Esimle ailemi ziyarete gidiyorz aracımız yok taksi tutuyoruz genlede. Ve esim asla birşey alıp götürelim mi elimizde demiyor. Arkdaslar eşiniz böyel mi? Boyle olsaydı ne yaparsınız taktik yöntem?
Esimle ailemi ziyarete gidiyorz aracımız yok taksi tutuyoruz genlede. Ve esim asla birşey alıp götürelim mi elimizde demiyor. Arkdaslar eşiniz böyel mi? Boyle olsaydı ne yaparsınız taktik yöntem?
Madem eşiniz bu kadar ince dusunmuyor ya da dusunmek istemiyor o halde siz gidince biseyler alin esniz almis gibi..Esimle ailemi ziyarete gidiyorz aracımız yok taksi tutuyoruz genlede. Ve esim asla birşey alıp götürelim mi elimizde demiyor. Arkdaslar eşiniz böyel mi? Boyle olsaydı ne yaparsınız taktik yöntem?
Ama ben calsan deglmMadem eşiniz bu kadar ince dusunmuyor ya da dusunmek istemiyor o halde siz gidince biseyler alin esniz almis gibi..
ÇalışmıyorumSiz kendiniz alamiyor musunuz neden esiniz dusunsun ki? Gonlunuzden geceni alip ailenize goturmekte ozgursunuz
Bn 20 ,25 günde bir ancak gdyom2 gunde 1 aileme gittigim icin hic sorma yada bisi goturme geregi duymadim acikcasi annem bisi lazimsa soyle o zaman alip gotururum. Muhim bi konu degil bence
Çok sanslisin ya ne güzel aiLeni çok sevyormusBizde de tam tersi ben hep dalarım unuturum eşim hemen markete sokar beni onuda alalım baban bunu seviyor bunu da alalım annen şunu seviyor ona da bunu alalım1 saatimiz marketlerde, tatlıcılarda geçer
bizde de böyle bir şey yok ki.elimizde bir şeyle mi gitmek zorundayız?bunu düşünen erkek de görmedim zaten.ille de bir şey alarak gitmek benim adetim diyosan sen durdur taksiyi in al ya da gitmeden şunu alalım giderken de.taktikle ne alakası var bunun?Esimle ailemi ziyarete gidiyorz aracımız yok taksi tutuyoruz genlede. Ve esim asla birşey alıp götürelim mi elimizde demiyor. Arkdaslar eşiniz böyel mi? Boyle olsaydı ne yaparsınız taktik yöntem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?